Lovász Kata! Katinka! Julcsi! Köszi
Julcsi. Én is 3 kg ot híztam eddig,de már lehet 4 is van.
De engem nem bánt érte a doki. Szerintem nem is látja rajtam.Egyébként én is letettem a bagót és annak örülök,hogy csak ennyit híztam én ugyanis az a tipus vagyok ,aki a levegőtöl is. Egyszer próbáltam leszokni és 1 hét alatt híztam 4 kg-ot. + 2x annyit eszek,mint elötte,én ugyan is mindig fogyóztam,hogy ne hízzak. Ahhoz képest ez most jó
Már kezdek beletörődni,hogy tehén vagyok
Majd ledolgozom szülés után. Persze azért vigyázok 15 kg-nál többet nem szabad hízni. De gyerekek, az hogy lehet,hogy a pocim 2 hét alatt 9 cm nőtt ????
Vagyis nem biztos,hogy 2 hét,lehet az 1 hét is. Az utolsó 12 hetes mérésen 99 cm volt,ma meg megmért a varrónő és 108 cm. Ez nem durva?
Én jövőhéten megyek dokihoz,de amúltkori eredményem 3000 volt és még az is jó. De itt avn egy kis olvasni való!
Mit jelentenek az egyes értékek?
A leletre írt négyszámjegyű értékből az első azt jelzi, hány ujjnyi a méhnyak, a másik három pedig a külső, középső és belső méhszáj nyitott vagy zárt állapotára utal. Ha 1-es, akkor nyitott méhszáj, a 0, akkor zárt. A méhszáj akkor nyitott teljesen, ha mindhárom érték 1-es, azaz a nyitott külső és középső méhszáj még semmi komoly problémát nem okoz. Gyakran ezek már a 30. hét előtt kinyílnak, a belső pedig még a 41. héten sem akar
)
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj