Új privát üzeneted érkezett!

Annus: már nagyon vártunk ám!!! :-) Ééééééééééééééés:
GRATULÁLOK!!! :lol: :lol: :lol:

Cicóka: na nem ám megríkatni akartalak!!! :roll: Amúgy jó vacsizást mára!!! :)

Most megyek,szép estét mindenkinek!!!

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Köszi! :lol: :lol: :lol: :lol:

Van kép is,csak ide le kell még kicsinyítenem,de azt majd holnap.A blogomban fenn van a pocakfotómmal együtt!Holnap azt is idevarázsolom!

Jó éjt!

annus11
 
 


Cicóka: amíg még ma van : NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK! :) :D :)
Blúmi, Annus: gratulálok a jó eredményekhez, kezd megnyugtató lenni, hogy mindenkitől jó hírek jönnek. :) :) :)
Mi is ma voltunk amolyan "önszorgalmi" UH-n, még mindig a csere UH gép van ( így fotó nincs :( ), így én nem sok mindent láttam, pedig majd kitörtem a nyakam... De a párom élvezte, bár azt mondta, hogy néha nem tudta követni mit is mutogat a doki... :D (Meg kicsit gyorsan is beszél, úgyhogy nagyon oda kell rá figyelni) De a lényeg, hogy minden rendben, korához képest minden méret jó, minden csontját és szervét átnéztük, alakul a "kis tücskünk". :)
Lányok! Valószínűleg csatlakozik hozzánk a napokban egy barátnőm, aki most 12 hetes körüli, Olaszországban él. Csak ma mondtam el neki, hogy babát várok, mert meg akartam várni amíg ő is betölti a kritikus időszakot. Küldöm neki a linket, remélem regisztrál, remélem nem bánjátok!? :) ;)
Mindenkinek szép estét, én azt hiszem bezuhanok az ágyba.

Kép
orsolymors
 
 

 
 

Ja a Szex és New York 2 nekem: egyszer megnézhető, felejthető = csalódás :( :roll: :evil:

Kép
orsolymors
 
 


Szisztok Lányok! Nagyon örülök a jó híreknek.:) Tényleg megnyugtató,hogy egyre többen vagyunk,akik már túl vagyunk a 12 heti uh-n és minden okés. A többieknek meg szorítok nagyon!!!

Orsi! Szeretettel várjuk a barátnőd is. :) Jajjjjjj. Én holnap megyek Párommal vásárolgatni ruhát meg Tankinit venni magamnak. :) Júni.21.-én megyünk nyaralni. remélem nem árvízbe kell mennünk. :( Addigra talán napozni azért már lehet.

Kép
bei
 
 


Sziasztok gratulálok a jó eredményekhez.Cicóka Isten Éltessen.Mindenkinek szép napot :lol:
t katinka
 
 


Sziasztok!
Gyors egy életjel, jól vagyok csak hányósan.
Az Uh-on MINDEN OKÉ volt 11+3-nak mondott a doki, egy kicsit nagyobb is ezért dec.21-ről átírt dec.19-re :lol:
45,8mm a kis Manó, formás, arányos, tarkóredő 1,4 :D
Kaptam képet is, tök jó volt látni! :D kis izgő-mozgó volt, egy percre se állt meg!
Meghallgattuk hogy dobog a kis szíve, szerencsém volt, mert jó Uh gép volt a dokimnál,szépen látszott minden, olyan megható volt!
A labor eredmények is jók!
Jövő héten kéne mennem integrált tesztre Pestre, majd holnap kérek időpontot.
Nagyon boldog vagyok! :lol:

És örülök a többiek jó híreinek is, Annus, Blúmi gratulálok ! :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Halihó!

Tegnap este későn sikerült hazaérnünk, de most jelentkezem. :)
Szóval tartalmas napunk volt: vérvétel (első körben rossz laborban álltam ki a sorom.... :) - mondjuk valahol jellemző ránk. :)).

Viszont volt egy abszolút pozitív csalódásom az egészségügyben. Nem sikerült telefonon időpontot kérni mell uh-ra, mivel nem vették fel. Viszont ha már ott jártunk, beszaladtunk időpontot kérni. Szeptember 20... Mondtam, hogy az annyira nem jó. Akkor 8.000,- magánrendelésen... Aztán mondta a recepciós hölgy, hogy várjunk csak egy kicsit. Eltűnt a beutalómmal és 10 perc múlva szólítottak. Ingyen és bérmentve.
És ami a legfontosabb a "csomóm" csak egy túlméretezett tejmirigy. :) Szóval nincs gond.

Érsebész doki bácsi a kedvencem. :) Tényleg nagyon jó fej, közölte, hogy "szép és okos embereknek tilos háromig megállni". :) Kaptam egy jóvágású harisnyát, amit igyekszem néha napján hordani is. :)

A nap negatívuma: megvolt az első vuk. Eddig csak émelyegtem, de tegnap este 10-kor, amikor hazaértem, kiszálltam a kocsiból és ott helyben. :oops: :( Mondtam is a páromnak, most biztos azt gondolja, ha lát valaki, hogy anyu jól beivott...

Cicóka!
Kicsit megkésve, de istenke éltessen sokáig!

Lovászkata!
Ezek szuper eredmények, gratula!

Bei!
Jó vásárlást. :) Remélem, az idő is jó lesz a nyaralásra. :)

Orsi!
Várjuk a barátnődet is.:)

Annus!
Várom a képet! :) Akkor apuci fixen lányos apukának könyvelte el magát? :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Cicóka!
Nagyon sok Boldog Szülinapot így utólag is :-)

Lovászkata!
Gratulálok a kiváló eredményekhez!!!


Orsi!
Már így előre is üdvözlet a barátnődnek, már várjuk!!!

Velem minden oké, sokat pihenek, de folyton hányinger és fejfájás gyötör!
Mikor lesz már vége??????

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


Lovászkata! Gratulálok!!!!!
blúmi
 
 


Kép

Íme tesóka!

annus11
 
 


Huu,magamat kicsit kisebbe tezsem fel mielőtt vki infarktust kap :lol:

annus11
 
 


Kép


lovaszkata!

Gratula neked is!!!!!Hozz te is képet! :wink:

Kata!
Örülök h jól alakult a dolog a dokinál!Harisnya bizti írtó sexi :lol: :lol:
Róka komát sajnálom,de örülj h ez volt az első,és reméljük az utolsó is!

Bei!
Mi júni26tól megyünk,nekem is be kéne szerezni vmit...majd mond h merre jártatok és mit sikerült venni!

annus11
 
 


Sziasztok!

Annus! Csodaszép a bébi,tök jó ez a kép!!! :P Nekem is kb. ilyen a pocim,mint Neked! Csini vagy,jól áll Neked a várandósság! :)

Lovászkata: Neked is ÓRIÁSGRATULA!!! :D Lassan tényleg mindenki eléri a bűvös 12 hetet,szupi!!! 8)

Zsani: nekem is mindennapos a fejfájás,Te mit teszel,hogy elmúljon? Nem akarom kapkodni a gyógyszereket!!! :(

Üdv. mindenkinek!

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Annius! Hát szóhoz sem jutok. Annyira jó képed van babáról+ persze rólad is. :) Szóval az én képem,ami 12 hét 5.naposan készült azon alig felismerhető babócánk.(nagyon világos és rossz minőségű) Csak mi látjuk ,mert nekünk elmagyarázta a doki mit kell nézni,de akárkinek adtam oda a képet,azt se tudta hogy fordítsa.Majd azért felrakom én is ide. A pocim nekem is van ekkora :) És csak az első.

Vásárolni Siófokra megyünk a Park centerbe C & A-ba meg Ha nem találunk Tankinit,akkor bemegyünk a városba is vannak jó fürdőrucis boltok,csak nagyon drágák. :( Még jó,hogy csak 40 km-re van tőlünk Siófok. :) Majd írok,hogy mit sikerült. Annus ti hova mentek nyaralni?

Lovászkata! Nagyon örülök a szép eredményhez! :)

Katinkababa!Köszi! :) vuk este 10-kor ? Tényleg hihették a szomszédok,hogy többet ittál,mint kellett volna. :) De majd rájönnek,ha látják a növekvő pocit,hogy talán nem is a piát kell okolni érte.:)

Fejfájás? Nekem olyan nincs. Én tényleg szerencsésnek mondhatom magam. Se róka koma,se fejfájás..... Előre félek is a szüléstől. Lehet ,hogy mindenkinél többet szenvedek majd. Azt mondják,akinek könnyű a terhesség,annak nehezebb a szülés. Na majd kiderül. Egyébként ha nagyon fáj,akkor sima panadolt lehet bevenni. Nem panadol extra,hanem panadol. Ezt a védőnőm is mondta és a gyógyszertárba is ezt ajánlották. Vetem is, ha szükség lenne rá. Nyugodtan lehet,nem árt. Vény nélkül vehetsz és te is kérdezd meg a gyógyszertárost,de azt fogja mondani,hoyg ezt lehet. :)

Ja! Ismeri valaki az a régi hagyományos módszert,amivel megjósolják a baba nemét? Inga módszer. Amikor arany gyűrüt madzagra vagy nyakláncra fűznek és a poci vagy csukló felett tartják mozdulatlan és egyszer csak elindul. Én megcsináltam magamnak is meg anyu is nekem és esküszöm nem mozdítottam meg a kezem és úgy belengett kör-körös körbe,hogy majd elrepült. :) Szóval inga szerint lányom lesz.:D És csak 1 gyerekem lesz,mert utána úgy megállt mint a cövek és nem mozdult be többet. (szóval vártam amig megáll)

Kép
bei
 
 


Sziasztok!

Ha már a babafotókról van szó, én is felteszem a kicsikém UH fotóját, ez múlt heti,13 hét + 1 napos. :-)

Kép Édes kisbabám

Bei: köszi a tippet!!! Veszek a gyógyszertárban,mert néha szétszakad a fejem!!! :(
Igen,én ismerem az ingás módszert. Nekem mindhárom gyerkőcnél tutira kijött! : D Viszont most csak és kizárólag mindig lány babát mutat,ami nem baj,csak amióta a Péterfybe azt mondta az aranyos doki,hogy fiú... Szóval én Márknak hívom...
:shock: :shock: :shock:
Szegény... :oops:

Na jó,majd meglátjuk,semmi sem biztos!

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Köszi lányok!Bár én bálnának érzem magamat...kilóban kb ott járok mint Izával a 30.hétben....na de lehet h majd most megáll a hízás,vagys egyenlőre megállt.

Na meg is jött a kombinált teszt eredményem is!Tök gyorsan!Negatív!!!!
Majd pontos értékeket bemásolom,csak emailben van,ki kell keresnem!3 dologra is nézték.Egyik a down,másik az edwards a harmadik meg....na el is felejtettem,ez nekem új volt,nem nagyon hallottam róla,vagy csak nem jegyeztem meg,mint ahogy most se! :lol:

Mindenkinek szép napot!Megy ma vki dokihoz?

annus11
 
 


Leo!

Gmailben van már vmi?vagy csak én vagyok a béna?vagy lehet oda tölteni?

A táblit is betesszük oda?Olyan sokan eltűntek!Remélem visszatalálnak!!!! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok Mindenkinek!

Először is még egyszer köszi a köszöntéseket, nagyon jól esett ám! Hát, igen keddtől már a 34 éevesk táborába tartozom, de akkor is ez volt életem legboldogabb szülinapja - semmi csinadratta, kellemes vacsi életem nagy szerelmével a Pata Negrábasn és otthon várt a kedvenc virágom: gyönyörű hortenzia. Amúgy apa elől is elettem a vasorát :lol:
Cicus: nagyon jól esett ám bőgni!!! :D :D :D Mostnában én mindenen elpityergem magam. A babád pedig egy tündér a képen :lol:

Annus. nagyon örülök az eredméyneknek és babafotó óriási :lol: Ja és persze a kismami is szuper jól nézki! :lol:

Lovászkata: jaj de jó, hogy már Te is túl vagy a vizsgálatok egy részén, sajnálom, hogy rosszul vagy, de talán már nem tart sokáig. Ezek szerint mi lehet, hogy egy napon fogunk szülni? :D Egyelőre én is dec. 19-re vagyok kiírva.

Jaj lányok úgy irigykedem azokra, akik már túl vannak a 12. heti vizsgálatokon :oops: kezdek izgulni. De már hétfőn délután én is láthatom a KisTücsköt :lol: , csütörtökön meg megyek a kombináltra az Istenhegyi útra - az még egy hét :( és utána még várni kell egy kicsit az eredményre is! :(

Katinkababa: bízom hozzá, hogy ez volt az első és egyben az utolsó VUK!!
Egyébként ma nekem is elég hányingeres napom van, tegnap viszont a pocim feszült és szúrkált szinte egész nap, csak este mikor pihente egy kicsit múlt el.


Mindekinek Szép Napot! Most már csak egy kicsit kell kibírni és jön a napsütés! :D
H

cicóka
 
 


halihó!

gyors helyzetjelentés a kórházból (orvosnál még nem voltam):

ha minden jól megy, akkor túl vagyok az utolsó vibris uh-n :) kb 10 másodperce tartott a vizsgálat, amikor a doki megszólalt: jéééé, mi van ott a lábai között??? (no, mondtam én már 2 hete, hogy van ott valami :))
szépen fejlődünk, 2 hét alatt pontosan annyit nőtt, mint amennyit ilyen kisembereknek illik.
már 59,4 mm hosszúak vagyunk, és már akora a fejünk, hogy azt is le lehet mérni (18 mm). mellkas, hasfal zártnak látszik. gyomor is OK (na, pont az én babómnak ne lenne rendben???)
babó nagyon bealudt, mert egy istennek nem akart az oldalára fordulni... úgyhogy dr.bácsi kissé megpiszkálta :o onnantól kezdve meg mint a motolla beindult, úgyhogy a továbbiakat csak pillanatfelvételekből lehetett megmondani. orrcsont ábrázolódik, és (amitől nagyon féltem, mert számszerint megálmodtam, és nagyon rosszat) nyaki redő 1,07 mm!!!

már a vérvételen is túl vagyok, holnap jövök újra cukorterhelésre.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!

Annus én babóm is ilyen az Uh-on, így oldalt van, de sajna képet én nem tudok feltenni, mert nem jó a scenner.
Majd lehet legközelebb telefonnal is lefotózom.
Pocim nekem is nagy, de rajtam még plussz van hájréteg is :? így csak olyan mintha híztam volna. :(
-j-, cicus...örülök nektek is a szupi méretekhez és a jó eredményhez!
Cicóka.....igen egyidősek vagyunk :D De én bizti császáros leszek, már mondta a dokim, mert Norbi is az volt :? A műtéti kockázat, és a késöbbbi esetleges bélösszenövések miatt nem örülök hogy megint vágnak, gondolom majd a baba méretétől is függ és a doki munkabeosztásától hogy mikor lesz a műtét, de így tuti Karácsonyra otthon leszünk!

Csajok ti is megérzitek még a mensi idejét???Én eléggé görcsöltem éjjel és most is feszül a hasam, most kéne a 3.mensinek lenni.Lehet azért? :(

Jövőhéten kedden megyek az integrált tesztre a Bolgárkerék utcába. :D Ott jobban látom majd a picúrt! Lehet kiderül a neme is! :lol: Tök izgi!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


1275559251.7599.doc


Pocaklakónk 10 hetesen :-)

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


Mindenkinek NAGY GRATULA a fantasztikus eredményekhez úgy örültem nekik, hogy el is pityeredtem!!!

Mostanában én is mindenen pityergek!
Sebaj. Én nem tom lekicsinyíteni a képeket, már elfelejtettem pedig anno nagy mágusa voltam, de ez már felejtős. Majd a párom megoldja vhogy:-)

Puszi mindenkinek, az időjárás ellenére derűs napot kívánok mindenkinek!
Na megyek, mert jön a kolléganőm, házhoz hozza és a viszi a munkát! :-)

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


Sziasztok!

Nagyon gratulálok mindenkinek a szuper uh eredményekhez és gyönyörű képekhez!

Megy valaki nálam később 12 hetes uh-ra????? Jún. 14!

Én már nem hányok viszont hányingerem rendszeresen van plussz az álomkór sem hagyott még el.

Annus: nagyon cuki hasad van, nekem egyáltalán nem látszik még.

bei: Ingás módszerrel kapcsolatban, minden helyen mást írnak, hogy mikor fiú és mikor lány. Csukló vagy has felett kell csinálni?

Kép
eper74
 
 


Cicus! Ez jó. :) Én az elejétől Rékáztam,aztán közbe a Dia név jobban megtetszett, de most nem szólítom nevén. :) Nehogy megsértődjön, ha mégis fiú lesz. :) Nagyon szép a képen babócád! Gratulálok!

Annus! Neked is Gratulálok a negatív eredményhez. Az enyém még nem jött meg. :(

Cicóka! Szorítok a jövő heti uh-ra!!!! :) Ne izgulj! Minden rendben lesz!

Julcsi!!! NAgyon jó az eredményed! Gratulálok! És Fiú!!!!!!! Én is láttam múltkor. : :D Hát igen hüvelyi uh-val könnyebben megállapítják ilyen korán. Mikor kérdeztem a dokit az utolsó uh-n,hogy látja-e mi a neme. Szinte kiröhögött. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ azt még nem. Persze hasi uh. volt és gagyi géppel. Ez van. Dombóvárnak ez jutott. :( De a Tamási se jobb. Félek is,hogy még a 16 hetiben se tudják megmondani. :(

Kata! Én talán 1x éreztem az elején,de már rég nem görcsölök. De ez változó,egyén függő. Még érezheted,de lehet csak a csontok tágulását,nyúlásást érzed. Ha mégis a mesit érzed,szerintem ez volt az utolsó.

Na lassan megyünk vásárolni. :) Sziasztok!

Kép
bei
 
 


Eper! Igen,csukló vagy has. Én mind kettőn megcsináltam + anyu is megcsinálta nekem. Én úgy tudom,meg anyu is azt mondta,meg neten is ezt olvastam,hogy ha karikát ír le,akkor lány, ha csak egyenes vonalban mozog akkor fiú.

Kép
bei
 
 


Sziasztok!
Elnézést zavarásért!

Szeretném felhívni figyelmeteket egy új márkára:fairybaby

itt megnézhetitek folyamatosan bővülő termékeimet!
http://picasaweb.google.hu/101508694688 ... Fairybaby#

Boldog babavárást!!

sutimano76
 
 


Sziasztok! 8)

Köszi mindenkinek! :D Imádom ezt a kis tündért,legyen fiú vagy lány,mindegy! Egészség,egészség,egészség,ez a lényeg!!! :)

Annus: a szupi eredményekhez is gratulálok!!!!!!!!!! Juli Neked is!!!

Zsani: én is bőgök mindenen,tegnap pl. a Fókuszon,a Dóri Ház riporton,életemben nem zokogtam még így! Én a kis halk,csendes most torkomszakadtából zokogtam. :oops: Remélem Ti nem láttátok,de hülye is voltam,hogy nem kapcsoltam el,nem várandós mamiknak való az ilyen riport!!! :evil:

Cicóka: nyugi,rendben van minden a babóval!!! Én tudom!!! 8) Hétfőn megy a drukk!!!

Nekem is hiányoznak azok a kismamik,akik már rég írtak,remélem jönnek majd!!! :wink: Bár megértek mindenkit,ha nem is tud sűrűn jönni,van dolguk az embereknek elég... :( Én is két mosogatás közben futkorászok a géphez. :-)


Na puszi mindenkinek!!!

Cicus

Kép
cicus78
 
 


ahoi!

íme a sztárfotó:
Kép
és egy kezecske:
Kép

Kata!
én nem érzem meg a mensi idejét, mivel nekem nem volt nagyon olyanom :O :)

zsani!
nagyon édes :)

voltam du dokinál. méhszáj 2000, tökéletes.
a hízásért le@szott, de holnap majd a terhelés remélem engem igazol... mert hogy máris befenyített insulinnal :shock:
de most semmi nem számít :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Nagyon jók a képek, már mindenük látszik, annyira aranyosak!

Megcsináltam az ingázást, aszerint kisfiú lesz:) nagyon örülnék.
Remélem bejön!

Kép
eper74
 
 


Szép jó napot Mindenkinek!

A mai nap nagy részét is túléltem - már alig várom, hogy ne kelljen titkolnom. Eleve vacak a közérzetem - egész nap émelygek - és még felöltözni sem tudok normálisan. Van 2 nadrágom, ami még jó rám, illetve kb. 2-3 felsőm, amiben még nem látszik (legalábbis én ezt hiszem :)). Szóval szeretnék már csinin felöltözni végre újra. :) Pocakosan. :)

Cicus, Julcsi!
Gratula a baba-fotókhoz. :) Annyira irigyellek benneteket - bár természetesen ez jóindulatú irigység. :)

Mi jövő kedden megyünk dokibácsihoz. Aztán meg remélhetőleg pénteken a 12. hetes uh-ra. Eddig ugyanis ő péntekes volt a kórházban, bár amikor legutóbb voltam, még nem tudott biztosat, mert hogy éppen átszervezés alatt állt ez a dolog.

Fejfájás hálistennek nincs, viszont a pityergéssel én is rendkívül hadilábon állok... :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


-j-: Nagyon köszi a képről a véleményt!
A tiéd is cukorfalat!

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


Jó reggelt!!! :) Lányok nem tudom sikerül-e feltölteni a képet. De ha nem valaki megmondhatná hogy kell.

Kép

Kép
bei
 
 


Halihó!

Bei!
Sikerült. :) Igazi sztárfotó. :) De jó. :)
Én is kérek ilyet. :) :) :)

Látom, Te is korán keltél. :) A párom már fut, én meg fél 5-től ébren. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Jajjjjjjj sikerült!!!!!!!!!!!!!!!! :D Szóval 12hetesen és 5 naposan az én kincsem. :D Remélem mi hozzáértő leendő és már anyukák azért felismerjük. :)

Julcsi! Nagyon jó a te képed is! :)

Eper! Remélem bejön az inga,de végül is mind1 csak egészség legyen. :) Amúgy ha fiú lesz ,akkor Gergő lesz a neve, ha lány Dia.

Én jövő hét szerdán megyek dokihoz,aztán utána héten már kell is mennem AFP-re 16 hetes leszek. :)

Tegnap megvolt a vásárlás. C@A-ba voltunk. Nem sok mindent hagyott venni a párom. :( Türelmetlen volt. Azért KIsmama tankinit sikerült. Barna alapon fehér pöttyös. :) De cuki. Jól áll. :) Aztán 1db felsőt voltam képes venni. :( Pedig tudtam volna még vagy 10-et ,de Petinek nagyon sűrgős volt elhagyni a boltot. :)

Átmentünk a Tescóba is. Ott is tele volt ruhákkal az álványok,de meg se engedte hogy a közekébe menjek. Na sebaj. Azt hiszi kitolt velem? Dehogy....... Szombaton megyek anyuval... :lol:

Kellemes napot mindenkinek. Nálunk megint esik. :( :x

Kép
bei
 
 


Kata! Párom már 1/2 5-kor kelt. Ment dolgozni. :( Persze már nem tudtam visszaaludni. De azért el foglalom magam. Látom te is. :)

Én is megyek nem sokára csak még reggelizek elötte.

Kép
bei
 
 


Ja és köszi a kép hozzászólást. Akkor tényleg felismerhető. :)

Kép
bei
 
 


Bei!

Akkor jó étvágyat! :) Én is összedobom a szokásos pirítós-kakaóval reggeli menümet. :)

A tankini biztos nagyon csini - már csak a jó időért drukkolok Nektek! :)

Én is gondolkodtam rajta, de aztán mivel városnézős nyaralást tervezünk, nem lesz rá szükségem. Vízbe sem szívesen mennék, egyébként is hajlamos vagyok mindenfélét összeszedni, aztán inkább nem kísértem a sorsot. :) A napozást is igyekszem nem túlzásba vinni - jó lenne megúszni különösebb májfoltok nélkül. :)

Egyébként tök jó dolgok vannak most a C&A-ban - én is ott vettem olyan felsőket, ami nem tipikus kismama, de az első 6 hónapban kb. jók. :)

Nekem szerencsém van a párommal, nagyon türelmes, sőt sokszor ő válogat nekem, és talán jobb érzékkel, mint én választanék magamnak. :) Persze ehhez az kell, hogy 2-3 óránként valami cukrászda vagy kávézó féle azért útba essen... :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Húú, csajok, ilyen korán? Jó reggelt! Én egy jó kis fejfájás miatt nem tudtam aludni, és Bálintom miatt, aki úgy gondolta fél ötkor, hogy indulhat a nap. Már előre félek a mai naptól, mert ha nekem elkezd fájni a fejem, akkor azt 1,5 napnál rövidebben nem úszom meg. Ráadásul apa megy pecázni délután - igen, pont ma, amikor kb 1,5 métert emelkedik a vízszint :shock: - , úgyhogy egész nap egyedül leszek. Ti nem szenvedtek, hogy nem lehet játszótérre vinni a gyerekeket? Én már kezdek befordulni....

Annus! Szuper a pocak!

Minden babafotó elbűvölt, teljesen meghatódtam rajtuk!

J! Ha nem vagyok indiszkrét: mennyit híztál, hogy így letolt a doki? Nem emlékszem jól, de Neked kell diétáznod?
blúmi
 
 


Sziasztok!

Hát nem nyugodtam meg hogy senki nem érzi meg a mensi idejét csak én :roll: :( De talán ma jobb, nem görcsölök.De az elmúlt másfél nap nagyon fájós volt, szívem szerint visszamentem volna a kórházba ha a dokim rendelne :roll: de ahogy írom is ma már jobb! :D
Blúmi...ne is mond, ez az idő borzalom, ha nem esik is vizes a fű :evil: így nem lehet elmenni sehová kicsi gyerekkel.
Felénk nincs játszótér se :? de sokat megyek Norbival a tolókaros 3 kerekűjével és imád a kertben játszani. Ilyenkor nem lehet neki megmagyarázni hogy nem lehet kimenni mert esik :roll: :(
Vettem elő színes ceruzát...de még kicsi hozzá, inkább csak dobálja :? Neked hány éves a gyerkőc?Kár hogy nincs fennt vonalzód.

-j-, Bei... jók a baba uh fotóitok! :D Gratula!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok gratulálok a babafotókhoz elbüvölőek.Annus te is nagyon aranyos vagy jól áll neked a pocika.Kata én is rosszul vagyok fájdogál a hasam és ilyenkor kellet volna megjönie,remélem hogy csak attól.Én kedden megyek uh-ra már alig várom.remélem holnaptól jön a meleg Kinga sem bir bent leni a négy fal között.Szép napot mindenkinek. :wink: :lol:
t katinka
 
 


bei!
tuti-baby :) jó a fotó :)

blúmi!
az alapján, ami a kiskönyvben van 1,7 kilót híztam. de az 6. és 11. héten lett mérve. összességében az elejétől fogva 3 kiló simán feljött. de ez nem a babától van, hanem mert letettem a bagót :? szóval gyanítom, ez különben is feljött volna rám.

diétáznom a pcos miatt kellene... de amúgy nem igazán tudok, mert nem éppen egészséges a felszívódásom :o
viszont ma voltam a cukorterhelésen, és tökéletes lett. éhomi 3,9, 2órás 4,3 (vagy 4,1... nem emlékszem, csak telefonon kérdeztem meg) és a HbA1c is tökély a 4,8as értékkel :D

a méhszáj értéke kinek milyen lett?
nekem 2000, és a dokim azt mondta, hogy tökéletes. hiszek neki... de mindenhol riogatnak, hogy ez nagyon nem jó.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Lovász Kata! Katinka! Julcsi! Köszi :)

Julcsi. Én is 3 kg ot híztam eddig,de már lehet 4 is van. :( De engem nem bánt érte a doki. Szerintem nem is látja rajtam.Egyébként én is letettem a bagót és annak örülök,hogy csak ennyit híztam én ugyanis az a tipus vagyok ,aki a levegőtöl is. Egyszer próbáltam leszokni és 1 hét alatt híztam 4 kg-ot. + 2x annyit eszek,mint elötte,én ugyan is mindig fogyóztam,hogy ne hízzak. Ahhoz képest ez most jó :) Már kezdek beletörődni,hogy tehén vagyok :) Majd ledolgozom szülés után. Persze azért vigyázok 15 kg-nál többet nem szabad hízni. De gyerekek, az hogy lehet,hogy a pocim 2 hét alatt 9 cm nőtt ???? :shock: Vagyis nem biztos,hogy 2 hét,lehet az 1 hét is. Az utolsó 12 hetes mérésen 99 cm volt,ma meg megmért a varrónő és 108 cm. Ez nem durva?

Én jövőhéten megyek dokihoz,de amúltkori eredményem 3000 volt és még az is jó. De itt avn egy kis olvasni való!

Mit jelentenek az egyes értékek?

A leletre írt négyszámjegyű értékből az első azt jelzi, hány ujjnyi a méhnyak, a másik három pedig a külső, középső és belső méhszáj nyitott vagy zárt állapotára utal. Ha 1-es, akkor nyitott méhszáj, a 0, akkor zárt. A méhszáj akkor nyitott teljesen, ha mindhárom érték 1-es, azaz a nyitott külső és középső méhszáj még semmi komoly problémát nem okoz. Gyakran ezek már a 30. hét előtt kinyílnak, a belső pedig még a 41. héten sem akar :o )

3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
:wink:

Kép
bei
 
 


bei!
én is azt szeretném elkerülni, hogy bálna legyek (mert teknős azért még leszek a végefelé :)), meg hát ugye én megígértem a dokimnak, hogy nem lesz velem gondja, nagyon félek, hogy ha problémás leszek, másik orvoshoz kell majd mennem...

nálunk nem is méregetik a haskörfogatot...

ezt a táblázatot amúgy ismerem... csak nem igazán értem, hogy a 2000es érték miért lenne rossz... mi van, ha ez csak alkati dolog???

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


J! Hát még az a 3 kg sem tűnne soknak, engem meglep, hogy a doki így reagált. Bocs, ha hülye a kérdés: mit jelent, hogy rossz a felszívódás? Spéci diéta kellene emiatt? A 2000-es érték kapcsán Zsanimanónak írtam, hogy nekem is annyi volt. Míg Zsanimanót nagyon megrémítették, hogy ez koraszülés veszélyt jelent, addig az én orvosom semmit sem mondott. Kicsit rövidebb a méhszáj, ami azért nem túl jó, többet kell pihenni vele, de semmiképpen sem ok a pánikra. Én a méhszájnyílástól jobban megijedtem, arra az orvosom is azt mondta, hogy nem játék.

Lovászkata! Köszönöm kérdésed, Bálintom 21 hónapos. Tegnap sikerült rávennem, hogy felvegye a gumicsizmáját, amire eddig hetekig nem volt hajlandó. Na, most annyira imádja, hogy még az ágyba is abban akar bemászni. Mi tegnap elmentünk gumicsizmás csavargásra, de hát az is csak akkor jó, ha épp nem esik. Már én is várom a jó időt, sajnálom, hogy így be vannak zárva a picik.

Annus! Olyan sügér vagyok, csak a pocihoz gratuláltam. A szuperjó uh eredményeknek is nagyon örülök!
blúmi
 
 


blúmi!
van valamiféle bélgyulladásom, és emiatt nem egészen úgy szívódnak fel a dolgok, mint kellene. illetve a konkrétan a cukrot is jobban kívánom... mert ugye nem tud rendesen hasznosulni (nesze neked pcos!!! :lol:)
spéci diéta nincs, csak annyi, hogy bármi mehet, ami nem okoz panaszt... persze az epekő, a nyombélgyulladás és a gerd miatt zsíros, fűszeres kaja kizárva, de ilyeneket amúgy sem ettem soha.

megnyugtató, hogy nem csak az én dokim nem értékelte a 2000es értéket tragédiának. azt mondta, tökéletes... de persze ő már vizsgált vagy 600x... már azon gondolkodtam, hogy akár ez is lehet alkati dolog... hiszen miért törvényszerű, hogy a méhnyak mindenkinek ugyanakkora :?:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, én ma is melózom. :(
Lovaszkata: gratula a szép eredményekhez, örülök, hogy nálad is minden rendben! :)
Katinkababa: most már jó lenne leállni az egész napos piálással.... :) :D :) (és persze örülök, hogy nincs gond a csomóddal! )
Már most gyönyörűek a babák a fotókon, szép kis fórumos társaság leszünk a szó legszorosabb értelmében. Gratulálok mindnekinek aki ilyen szép képpel rendelkezik. Sajnos mi nem kapunk képet, amíg vissza nem hozzák a régi gépet. Szerintem ettől a „bálna vagy teknősbéka” vagyok-e dolgot hagyjuk későbbre, lesz ez még rosszabb is :) Én a vége felé azt fogom mondani az ismerős gyerekeknek, ha szóba kerül a nagy pocak, hogy én vagyok a Kis Hercegből a kígyó, aki lenyelte az elefántot... :)
Én a hét alapján csatlakozom a fejfájós, pityergős és egyszer vukos (fejfájástól) táborhoz és bár ilyen csoport nincs, én nyitnék egy hasmenéses csoportot is. :oops: Fölborult az emésztésem, eddig ivójoghurtot ittam minden nap, tök jól esett, most meg megiszok egy kicsit és 2 nap hasmenés. Vkinek ilyen jellegű tapasztalata?
Lovaszkata: én is megérzem a menszi idejét, enyhe görcsöléssel, nem vészes, de érzem egész nap. Szerintem ne aggódj!
-j-: neked is gratula az eredményekhez és a fotóhoz. :)
Nekem erről a méhszáj dologról említést sem tett a dokim, majd legközelebb rákérdezek.
Tyche: hova tűntél? Remélem minden rendben Veled?! Nem tudom voltál-e mostanában a Rétvárinál, a normális gépet csak 3-4 hét múlva hozzák vissza, mert 2 millióért valami paneleket kell rendelni hozzá Amerikából. :( Így a 16 hetes genetikai is még ezen a gépen lesz.
Csajok! SÜT A NAP!!!! Olyan jó kedvem lett! Mindenkinek nagyon szép, tartalmas hétvégét kívánok! Végre ki lehet menni a szabadba!
Puszi

Ui.: Na, megint rövidre sikerült a gyors bejelentkezés... 8)

Kép
orsolymors
 
 


Sziasztok!

Én még hálistennek nem híztam. Pedig még mozogni sem bírok... már alig várom, hogy elmúljon ez a hányingeres időszak, és végre picit aktívabb életet éljek. :)

Poci-körfogatot nálunk sem mért a védőnő - csak testsúlyt kabátban és cipőben. :shock: :lol: Igaz, kicsit csal így az érték, de a néni nagyobb dolgokkal sem foglalkozik, ez meg aztán említésre sem méltó.

Igaz én még az elején "ezer éve" jártam a dokinál, de nekem nem mondott semmiféle méhszáj-értéket. Gondolom, akkor ezzel nincs gond, különben jelezte volna. :)

Viszont végre megjött a jó idő. :)
Drukkolok, hogy kitartson a júniusi nyaralóknak is. :)
Végül is úgy döntöttünk, hogy maradunk belföldön - a férjem azt mondta, ő nyugodtabb lenne. Így végül is egy Pest melletti szipi-szupi wellness szállót találtunk, ahonnan mindenfelé el lehet kirándulni, ha úgy érzem magam, de arra is lehetőség van, hogy az ember lánya csak úgy pihengessen a medence mellett... Szóval mégiscsak be kell szereznem egy tankinit. :)

Orsi!
Kitartást a munkához. :) Nem tudom, melyik szerencsésebb a székrekedéses vagy a hasmenős tábor??? :) :)

Na megyek, eperlekvár befőzés indul. :)
Mióta megtudtam, hogy babát várunk, egész "háziasszonyos" lettem.:)

Szép napot, jó pocaknövesztést mindenkinek!
:)
Semmi görccsel és hányingerrel. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy így eltűntem, de internet hiányban szenvedtünk a vihar kicsit tönkretette a rendszert. :evil: hú rengeteget írtatok azóta, és még nem is olvastam vissza csak az utolsó oldalt.

Orsi, köszi a hiányolást, szerencsére minden rendben van velünk. Igen voltam dokinál úgy volt, hogy kedden megyek de aztán csütörtök lett belőle. Reméltem, hogy viszahozzák addigra a gépet..... meg aztán valami olyat is mondott, hogy most van akciós hiper-szuper uh. akciósan és egyeztettniük kell, hogy megveszik e bla-bla... de annak azért örülök, hogy 4 hét múlva leszek elvileg 16 hetes, és talán lesz gép. Sajnálom, hogy te pont nem esel bele ebbe az időbe :(

A menzeszel kapcsolatban, én is megérzem, hogy mikor kellene meglennie.

Na el is köszönök, mert a kisfiam szétszed. :)

Ja és majd elfelejtetem, ma levette doktorbácsi az integrált teszthez a véremet, és pocakbaba annyira édes volt ahogy szopizta az ujját, ezzel a géppel nagyon halványan de kukacosnak látszott :)

Szép napot mindenkinek ! Aki csak teheti menjen a szabadba, használjuk ki a jó időt, kitudja meddig lesz... !

tyche
 
 
 


CSUPA JO HIR!!!!!
Ma voltam a 12 hetes uh-n.
CRL 64.2 mm
SZiv 148/perc
Tarkoredo 1.7mm
a kromoszomarendellenessegi rata: 1:50000
volt orrcsont is. van 4 fotom is, de egyedul nem tudom feltenni.
(ferjecskem kell hozza)
Mivel 12het 5 naposnak felel meg, dec.6.-a lett az uj idopontom.
Errol a szivrol kerdeznek toletek. Nektek mennyi volt?
Jajj annyira orulok!
Mindenkinek nagyon jo eredmenyeket kivanok, Tyche gyere gyakrabban, gyonyoru hetveget!!!!
arvalany
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?