Köszi lányok a bíztatást, ezt a pár napot már fél lábon is kibírom, de azért most már minden nap többször eszembe jut az UH. De még most mindig jobb, az elsőnél a 14. hétre kaptam csak időpontot, egy hónappal többet kellett várnom. Emlékszem, úgy mentem oda, mint a vert sereg, végig az dübörgött a fülemben, hogy azt fogja mondani a nő hogy hát itt nincs semmi és majd néz rám értetlenül hogy mit keresek ott. Hozzáteszem hogy semmi terhességi tünetem nem volt. Aztán amikor mondta hogy minden rendben, hát én bizony annyira boldog voltam, még el is bőgtem magam, úgy vigyorogtam az asztalon mint a tejbetök, szerintem a föld fölött 8 méterrel sétáltam haza apával.
Hát én lányok őszintén biztos hogy kisebb sokkot kapnék iker hírtől. Így hogy már tudom mivel jár egy pici az első hónapokban (pedig nekem nagyon jó babóm volt, nem volt vele gond) ezt egyszerre kettővel, hát nem tudom. Szóval nekem még van izgulni valóm jövő csütörtökig hogy egy szívhang legyen. De itt szerintem nem sokan örülnek az ikreknek, mert emlékszem hogy az első UH-n a kislányommal, örömmel közölte a nő hogy csak egy szívhang, mint aki jó hírt mond. Persze mi örültünk, tényleg jó hír volt, de belegondoltam, hogy aki ikreket akar, annak nem ilyen klassz ez és talán ezt semlegesebben kéne mondania a nőnek mert esetleg van akinek meg rossz. Nekünk van a családban iker, úgyhogy nekem ott a lehetőség jobban, hát egy hét múlva kiderül.
Monka két hét és te is már ott hallgatod a picid szívhangját, gyorsan elmegy
T.timi mi újság babakocsi ügyben, visszaírt a nő?