Új privát üzeneted érkezett!

Bettike83 remélem igazad lesz :wink: Holnap reggel veszik le a másikat és délutánra már meglesz az eredmény :) majd meg is írom gyorsan.

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


monka

várom :) de bizti csupa jó hir :) a tesztek is bizonyitják

KépKép
bettike83
 
 


nlzs: márc.27. volt nekem az utolsó. szombatonként vált nekem. de ha neked 28. volt, akkor itt tényleg van vmi bibi :) de hol?
én is kivi vagyok mekkora lesz holnap. nekem 29mm a tippem :) neked?
bizti 10 hetes vagy? nem értem? van én nem vagyok 9? :) de, asziszem én bizti 9 vagyok. a dokik mondták.

jaj, most nézem, te ma 9 hét 3 nap vagy.
én ma 9 hét 4 nap. akkor minden rendben van. :)

és csak titkon jegyzem meg, hogy ikreket szerettünk volna. persze nagyon örülünk hogy most van ez a kis szivecskénk, de mi nem féltünk tőle. Asziszem igy akartunk kompenzálni, hogy mi a többi barátainkhoz, családtagjainkhoz képest "még csak most"

Kép
spumilla
 
 

 
 

Sziasztok kismamák! :)

Megjöttem, vissza olvastam amiket írtatok..
Bocsi, hogy időnként így eltünök, de melózom is meg otthon is van mindig valami, meg álmos is vagyok sokat, úgyhogy nemmindig tudok írni.
Láttam téma volt a terhességi csíkok elleni krém. Erről lemaradtam..
Ti már használtok valamit? És mit? Szerintetek használ?
Én is tartok tőle, hogy csíkos leszek, mert a hajlamom nagyon megvan. fogyás-hízás miatt régről már vannak,de azok csak pici fehér csíkok.

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


spumilla

sztem ikreket sokan szeretnének titkon,de ez kevés embernek adatik meg,mondjuk a januáriak között 3 ikres is van :) de jó ez igy,én örülök az egy kis picikémnek is,csak szépen fejlődjön és szülessen meg januárban.más nem szeretnék.párom is mindig azt hondogatja,nem lehet h iker,á mondom nem mert az uhn csak 1 petezsák volt :)

KépKép
bettike83
 
 


Bettike83 :) a próféta szóljon belőled :wink: Amúgy mennyi ilyenkor a normális érték?

Mára elköszönök kedves kismamák, mert még 1001 dolgom van, holnap vérvétel után jelentkezem. Addig is további szép napot nektek :wink:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Köszi lányok a bíztatást, ezt a pár napot már fél lábon is kibírom, de azért most már minden nap többször eszembe jut az UH. De még most mindig jobb, az elsőnél a 14. hétre kaptam csak időpontot, egy hónappal többet kellett várnom. Emlékszem, úgy mentem oda, mint a vert sereg, végig az dübörgött a fülemben, hogy azt fogja mondani a nő hogy hát itt nincs semmi és majd néz rám értetlenül hogy mit keresek ott. Hozzáteszem hogy semmi terhességi tünetem nem volt. Aztán amikor mondta hogy minden rendben, hát én bizony annyira boldog voltam, még el is bőgtem magam, úgy vigyorogtam az asztalon mint a tejbetök, szerintem a föld fölött 8 méterrel sétáltam haza apával.

Hát én lányok őszintén biztos hogy kisebb sokkot kapnék iker hírtől. Így hogy már tudom mivel jár egy pici az első hónapokban (pedig nekem nagyon jó babóm volt, nem volt vele gond) ezt egyszerre kettővel, hát nem tudom. Szóval nekem még van izgulni valóm jövő csütörtökig hogy egy szívhang legyen. De itt szerintem nem sokan örülnek az ikreknek, mert emlékszem hogy az első UH-n a kislányommal, örömmel közölte a nő hogy csak egy szívhang, mint aki jó hírt mond. Persze mi örültünk, tényleg jó hír volt, de belegondoltam, hogy aki ikreket akar, annak nem ilyen klassz ez és talán ezt semlegesebben kéne mondania a nőnek mert esetleg van akinek meg rossz. Nekünk van a családban iker, úgyhogy nekem ott a lehetőség jobban, hát egy hét múlva kiderül.

Monka két hét és te is már ott hallgatod a picid szívhangját, gyorsan elmegy :D

T.timi mi újság babakocsi ügyben, visszaírt a nő?

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Sziasztok,

batsy, szerintem válts koffeinmentes változatra. Én azt tettem. Igaz, a kisfiammal anno először leálltam a kávéval, nem annyira elővigyázatosságból, inkább mert jó alibi volt a már régóta fennálló reggeli tejeskávé rabságomtól megszabadulni. De nekem annyira alacsony lett a vérnyomásom, hogy végül visszaszoktam.
Nem hiszem, hogy anno a kávé okozta volna a bajt. Ne gyötörd magad ezzel.

spumilla. Hasonló cipőben járok, mint te. Vérzés után fekvés és én is alig várom, hogy hétfőn a doki megnyugtasson, hogy a babám rendben van. Te nem gyengültél le a sok fekvéstől? Én lassan két hete zömmel fekszem, ma többet voltam fent, mert itthonról dolgoztam, hát alig bírtam a fentlétet.

Minden holnapi orvoshoz menőnek boldog perceket kívánok!

Ui. ti hogy bírjátok ezt a hetek óta tartó pocsék időt? Nekem már a hócipőm tele, azért is, mert anno a kisfiammal minden frontkor fájt a hasam, a derekam, és lehet, hogy a mostani sok hasfájás is összefügg azzal, hogy tk. mióta terhes vagyok, állandó a rossz idő, frontokkal tarkítva. Persze lehet, hogy nincs összefüggés, csak már keresem az okokat...

Sziasztok.
balimamika
 
 


Nyufó8: köszönöm :D úgy legyen, ahogy mondod, csak tényleg azért vagyok ilyen szerintem, mert még nem láttam, csak amit a doki leírt


Holnap jelentkezem! Sziasztok és szép napot :wink:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


azt sajnos nem tudom mennyi az érték,de a doki biztos mondja,meg folyamatosan emelkedik.

KépKép
bettike83
 
 


Nono itt több ikerkocsit találtam mint az első helyen amit küldtem:
http://www.mothercare.com/b/76420031/27 ... ListASINs=

Kép

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Spumillaén is pont tegnap este mondtam a férjemnek,hogy kb. 27-30 mm körül tippelek, kiváncsi leszek arra is látni fogom-e a lábacskáit meg a karokat mozogni, remélem
Én a hátralévő napokat nem értem neked 204-et í nekem 216-ot, fura,de nem fontos, egyébként nekem is 27-28 éjjel jött meg,de nem emlékszem, hogy éjfél előtt vagy után, így 28.-a a biztos.

Hát tényleg elég már a sok esőből, a fiam se tudott ma lovagolni menni és ami a legszomorúbb a kedvenc gyümölcsöm a cseresznye rajta rohad a fán és szét reped, pedig lassan enni lehetne.

Most mennem kell még dolgozni, ha tudok benézek még.
Szép estét mamikák!

Kép
nlzs
 
 


szia balimamika: még nem üdvözöltelek név szerint. szóval üdvözlégy :)
én is két hete fekszem és pont ezt érzem, a gyengülést. a multkor a bal kaomban tök izomlázam volt és nem értettem miért. aztán rájöttem. elég nevetséges. a könyvet tartottam magasra, azzal takartam a napot.

muszáj lesz tornázni ha lement a 12. hét., már tuti visszatérek a szokásos mozgásaimhoz, persze basic-ben. Tegnap kezdtem dolgozni, szintén itthon, két napja ülök, de annyira fárasztó és nem is köt le annyira, főleg a holnapra tudok gondolni. :)

sztem is összefügg a pocakfájás a frontokkal. és én is nagyon unom, mmint az esőt!

nyufó, de jo ez a kocsi, amit betettél!

nlzs:
ja éééértem. a hátralévő napok. hmm, na az télleg hülyén van. bizti lesznek lábacskák meg kezecskék, ott fog integetni. fúú, izgulok. nagylevegő.

már van cseresznye?? húúú, kérek. most :)

Kép
spumilla
 
 


Lányok, megnyílt a februári topik! Tök jó, már nem mi vagyunk az utolsók, egy hónappal beljebb vagyunk :lol: :lol: :lol:

Spumilla remélem nekem nem lesz ilyen kocsira szükségem, Nononak raktam be, ez ikerkocsi, de ha mégis beütne a dupla, akkor szerintem valami ilyesmit néznék magamnak :lol: .

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


láttam nyufó :D de nagyon tetszik, az én egyszemélyesem is hasonlóan néz ki :)

Kép
spumilla
 
 


jó ez a kocsi. :) én ha ikres lennék akkor biztos ilyesmit vennék,nem oldalt kocsisat.

KépKép
bettike83
 
 


tényleg van már februári is,mondjuk ahhóz képest nincs olyan sok januári kismami,én legalábbis másik hónapokban többet láttam.de majd biztos jönnek még,csak kicsit késve :) jó lenne még többen lennénk :)

KépKép
bettike83
 
 


Bettike tényleg nem vagyunk sokan, de ha megnézed a mi topikunk a legpörgősebb :lol: A decemberi babás fórumot már vagy 200 bejegyzéssel elhagytuk pedig ők egy hónappal korábban kezdtek írkálni mint mi. De azért jó lenne ha még jönnének sokan az biztos!

Spumilla neked is már megvan a kocsid? Vagy még csak kinézted?

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nekem sincs kifogások még több mami ellen, de így sem tudlak követni Benneteket néha

Kép
nlzs
 
 


Üdv! Örömmel jelentem, négyes a második államvizsga is! Már csak a képesítő jövő kedden. És pénteken mehetek ultrahangra! :)

Lilypie Fifth Birthday tickers


Lilypie Third Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
zöldtea
Tolna megye
 
 
 
 
 


Zöldtea tök jó, ügyes vagy!!! Gratulálok! Most pénteken mész UH-ra? Te már hallottad a szívhangot, vagy most lesz a nagy esemény?

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó: nekem még nincs kocsim, de a sogornőmnek van egy remek, amit már többízben tologathattam és nagyon bevált. A vétellel még várok. sokat. :) hisz ráérünk arra még :)

zöldtea: gratulálok!!!! miből ha szabad érdeklődnöm? :)

Kép
spumilla
 
 


Hahó!
Hű, jó sok hozzászólás született, mióta nem jártam erre!

nyufó az ájulás szerintem alacsony vérnyomástól lehetett. Előtte valami iszonyat gyengeséget éreztem, aztán bedugult a fülem, foltokat láttam, és nyekk.. :( Ma reggel szerencsére megúsztam, bár kissé szédelegtem. Másfél hét múlva megyek védőnőhöz, dokihoz pedig jún. 24-én, remélem, nem lesz addig semmi baj.

Terhességi csíkok: én olívaolajjal próbálkozom, zuhanyzás után még vizesen bekenem magam. Egyébként korábban is használtam, állítólag a legjobb testápoló!

A férjem szerint látszik valami kiemelkedés a hasamon! :o

Most nagyon elégedett vagyok, mert végre újra eljutottam úszni, mióta hányingerem van, nem voltam. :D

Kép
salsifraga
 
 


nyufó: igen írt a csaj, és postázza nekünk, hogy ne kelljen olyan messze elutazni. Ha utaljuk a pénzt akkor küldi is:)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Nyufó8: még az orvos sem látott, nem ám az uh... Népszerű doki, időpontot 2-3 hétre ad, szóval most beszélek vele először baba témakörben. Remélem vállal. :) Életem első ultrahangja lesz! Tényleg? Hogyan csinálják ilyen korai szakaszban?

Spumilla: a mostani német volt, a jövő heti a tanári képesítő lesz, a legelső meg töri volt. :D

Lilypie Fifth Birthday tickers


Lilypie Third Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
zöldtea
Tolna megye
 
 
 
 
 


Zöldtea német-történelem tanár leszel? Milyen szintű iskolában taníthatsz? És akarsz is tanítani?
Iyen korban még hüvelyi UH van. Úgy a kb. 10. héttől tudják már hasival is látni. Itt mindig mondják a korai terhességnél hogy nem jó előtte wc-re menni, jó ha van egy kicsi a hólyagban, mert úgy jobban látszik, nem tudom ez otthon is így van-e. Most vagy jövő hét pénteken lesz az UH? De jó, akkor te is először látod a picurkád, már lesz szívhang meg minden :lol: :lol: :lol:

T.timi örülök hogy megvan az álomszekér :D

Salsifraga vigyázz magadra, nehogy gond legyen. Ha érzed a gyengülést előtte, feküdj le amíg túl nem vagy rajta, nehogy elájulj és megüsd magad! Én is ájultam már el alacsony vérnyomás miatt és az a jó hogy van előjele, amiket te is írsz, tudsz rá készülni, le tudsz ülni-feküdni időben.

Spumillla akkor valamit félreértettem. Írtad hogy a te egyszemélyesed is hasonlóan néz ki, azért gondoltam hogy megvan a babakocsi.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


zöldtea: wow, akkor lehet h te fogod tanítani a gyerekeinket pár év múlva? :)

salsifraga: vigyázz magadra, tessék szépen egybenmaradni :)
az uszoda meg jóóó, picikét irgykedem :)

nyufó: igazad van, hülyén fogalmaztam, mintha már meglenne:)
igy pontos: az én leendő egyszemélyesem is... blabla :)

Kép
spumilla
 
 


Nyufó8, Spumilla: tanítani ötödiktől 13.-ig taníthatok. Tanítottam is már. De nem látom jelenleg reális esélyét, hogy maradok a tanári pályán. Szeptemberben kezdtem volna a számvitel sulit, csak közbejött a kis izé odabenn. :)

Lilypie Fifth Birthday tickers


Lilypie Third Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
zöldtea
Tolna megye
 
 
 
 
 


Nagyon drukkolok, hogy holnap fürgén mocorgó babócákat lássatok az UH!!!!

Nyufó kitartás neked is, nemsokára itt a te napod is!

Zöldtea gratulálok a vizsgádhoz!6-8 hétben ráér az első UH ha nincs panaszod.

Monka: ha a HcG 2000 felett van akkor már látható UH val is a terhesség!

Hát nekem az első Uh után/még a szívdobogását is hallottam/ valahogy nem tudom felfogni még, hogy anya leszek, várandós vagyok....csak néha fájdogál a cicim, meg a pocim ,főleg tiszta álomkórban szenvedek...és úgy érzem a párom se tudta felfogni...talán majd ha már nagy a pocim és érzem ahogy mozog a babám...Ti hogy vagytok ezzel? vagy ez csak azoknál van akik az első babát várják?
Nagyon várom már én is a kritikus 8hét utánt!!úgy siettetném az időt!

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


avrenim: látom, most voltatok 8 évesek, gratulálok! :D
Egyébként még - a sokasodó tünetek ellenére - én sem fogtam fel igazán. :) Olyan furcsa, néha megyek az utcán, és eszembe jut, hogy tényleg ott a baba, hűha... Szinte meg kell erőltetni az agyamat. Nehéz elhinni. Pedig évek óta vágytam erre a babára, egyszerűen ez volt minden álmom!

Egyelőre el sem tudom képzelni, milyen lesz, ha elkezd nőni a hasam... Meg a következő ultrahang, amikor már látszani fog a kis keze meg a lába. :lol: Már most olyan szeretetet érzek iránta, kicsi maszat.. :wink:

Kép
salsifraga
 
 


zöldtea
gratula a vizsgához!!!!

KépKép

KépKép
msi22
 
 


gratula a vizsgához Zöldtea

Köszi a drukkot Avrenim!

Jó éjt, kevés wcre járást, holnap már egy kicsit melegebb lesz!

Kép
nlzs
 
 


Avrenim az évfordulóhoz is gratulációm, mi meg már 18 évesek vagyunk a férjemmel és én sem hittem még átélünk egy terhességet,nekem is mindig eszembe jut hogy hihetetlen,hogy van ott bent valaki.

A fiam most mondta: TISZTA AZ ÉG! ránk fér már egy kis napsütés

Kép
nlzs
 
 


avrenim: én is így vagyok az anyaság kérdéssel, ahogyan Te.
Nagyon örülök neki, és rettenetesen várom, hogy megmozduljon, meg hogy a 12 hetes UH azt mondják nincs semmi gond, akkor talán már nyugodtabb leszek, de összeségében én sem tudom felfogni, hogy "nemsokára" anya leszek. Szerintem még apa sem fogta fel teljesen, persze már nézegetünk minden féle dolgokat, tervezzük a baba szobát, megrendeltük az álom szekeret:), de akkor is olyan mintha csak álom lenne, és nem valóság. De már várom, hogy végre teljesen felfogjam és biztosak legyünk az egészségében. Én a 12 hetes UH után fogok szerintem megnyugodni jobban!

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


t.timi
hogy őszinte legyek én még a fiam születése után egy évvel is volt hogy ránéztem és rácsodálkoztam hogy jé mit keres itt egy gyerek:)))meg főleg hogy az enyém:D de mostanra már felfogtam hogy itt marad velünk:) lehet azzal is összefügg hogy nekem nem volt a szülőszobán könnyekig ható nagy találkozás, odahozták ugyan de én max annyit éreztem hogy végre túl vagyok rajta:S sok idő kellett mire kialakult a kötödés, meg az én babám nem egy bújó, sőt inkább ha át akarom ölelni eltolt és már megy is (jó amíg nem tudott mozogni el kellet viseljen, de akkor is ordított:)) most hogy kezd kicsit odabújni néha kezdem azt hinni hogy talán szeret:))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


msi22: ez nagyon jó, ahogy leírtad, jókat mosolyogtam rajta :lol:
Akkor nem aggodom, hogy még nem fogtam fel teljesen, az az érdekes, hogy igy is olyan boldog vagyok ha rágondolok, hogy lesz egy babám, mi lesz ha már tényleg felfogom, és mozogni fog, és ha már itt lesz a kezemben... :lol: :lol:
Ja, és az meg tuti, hogy szeret, ez nem is kérdés :lol: :lol:

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


nlzs: igen én is így érzem. Hát jöjjön aminek jönnie kell és ha itt lesz majd szembenézünk vele. Mást nem tehetünk és bízom benne az idő majd segít. Ha az ember azt hiszi miniden simán megy tuti jön az anyák "védőszentje" Murphy és produkál valamit.

nyufó: köszi. A szállítási költség miatt azt hiszem a hazai pályán maradok a vételnél. Utánanéztem már annak is és horror mennyiért hoznák be. Volt aki 50ezerérz. Hát hülye ez???? de azért köszike.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


lányok, 11 körül jutok el az orvoshoz. remeg kezem-lábam. a melllékhelységet már többször meglátogattam, gyomoridegem van :)
pozitiv gondolatokat mantrázok, már annyira szeretnék megkönnyebbülni. kérem az ujjakat csuriba

Kép
spumilla
 
 


spumilla

ne idegeskedj :) akkor már te jó korán túl leszel rajta,nekem fél 5,még soká van.
drukkolok és ne idegeskedj.

én sem fogtam még fel úgy igaázn h terhes vagyok,gyerekünk lesz.max mikor megfogom a hasam alul és olyan szépen nővekedik,na ilyenkor tényleg elhiszem :) ma meg már látom őt uhn is és akkor már nem lesznek kételyek,persze igy sem,mert 5 hetesen láttam őt :)

KépKép
bettike83
 
 


Nono nézd meg ezeket, ezek mindig hangzoztatják hogy ők olcsók. Azt tudom vállalni hogy hogy beszerzem és odaadom nekik, mert az útvonalukban benne vagyunk, ha esetleg itt találod meg az álom szekeret.
http://www.moveandparcel.eu/angolfutar

Spumillla megy a drukk nagyon, minden rendben lesz és várjuk hogy jelentkezz!!!

T.timi nem hiszem hogy meg fogsz nyugodni a 12. hetes UH után, az ember végig fél, mert sok mindent hall, én is csak akkor nyugodtam meg amikor kint volt. Kötődés, felfogás hogy ott a baba, hát elég hihetetlen dolog az biztos. A férfiaknak még nehezebb, nekik sokszor csak ha már kint van. Az anyának könnyebb, mert amikor már minden nap érzi mozogni, jobban tudatosul. De igazán felfogni, majd ha kint lesz... :D Másodszor már jobban elhiszem hogy tényleg ott van bent a pindur és jobban is tudom már hogy mire számítsak, most már jobban felfogom.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Bettike neked is kitartás délutánig, gondolom most nagyon lassan megy az idő! Drukkolok neked is nagyon!

Lányok majd tegyetek fel szép UH fotókat, had nézegessük!!!!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


spumilla megy a drukk. minden rendben lesz ne aggódj.

tegnap megkaptam a vérvizsgálat eredményét. majdnem minden értékem a normális tartományban van. a süllyedésem picit magasabb (22), de az állítólag a terhesség miatt van.
a dokim megnézetett toxoplazmózisra és egy másik állat által terjesztett vírusra is, aminek nem emlékszem a nevére.
A toxopl negatív, amit csodálok mert a kamaszkorom tulajdonképpen macskakaki takarítással telt (bocsi), viszont az a másik vírus értéke nagyon magas, ami a házi orvos szerint azt jelenti, hogy átestem rajta, de biztosat csak a nőgyógyász mondhat. hozzá hétfőn megyek, addig meg izgulhatok, hogy most ez jó vagy rossz. ha legalább a nevére emlékeznék akkor utána tudnék nézni neten.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


dalmicsek

akkor tök jó ha normálisak lettek az értékeid :)

nyufó

majd teszek fel ha kapok képeket :)

KépKép
bettike83
 
 


Nono titkon drukkolok érted, hangosan nem merem kimondani hangosan. Mindig volt, van és lesz is valahogy.

Spummilla, Betty de jó nektek, nekem várni kell fél hétig. nem is aludtam éjjel, tiszta hülye az ember.Rögtön írjatok és rakjátok fel a képeket mikor megjöttetek! Szorítok!!!!

Kép
nlzs
 
 


Lányok nálunk kisütött a nap!!!!

Arra leszek még kiváncsi most a 10. héten még hüvelyi vagy már hasi uh lesz, szerintetek?

Kép
nlzs
 
 


kösz-kösz-kööösz
most indulok
(nem tudom, mi lelet, h ilyen idegecske vagyok)

Kép
spumilla
 
 


betty megint nem jó a vonalzóm, talán mert gépet cseréltem, nézz rá légyszí

Kép
nlzs
 
 


nyufó: ebben igazad van, de azért jobb lesz ha már kicsit biztosabbat tudok, mert én még csak azt tudom, hogy a petezsák megfelelő méretű, de ennyi, mert akkor még csak az látszódott.

Hééé, itt mindenki dokihoz megy, csak én nem... :?
Én hétfőn megyek laborba, kedden belgyógyászatra.
Aztán védőnő, és 06.29-ére van időpontom vissza a dokihoz, és 07.13-ra a 12 hetes UH-ra. De még 06.29 is olyan sokára lesz, de az vigasztal, hogy addigra már 10 hét 4 napos leszek, amikor meg ott voltam 6 hetes voltam, akkor már biztos látni fogom a babucimat, addig meg szépen nővekedhet :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


nlzs

én jónak látom,sőt ugy látom lila lett a széle :)

mintha azt hallóttam volna h 12 .hétig csak hűvelyi van,akkor valószinű az lesz..akkor nálad is uh ma,jaj de jó,majd benézek mi a helyzet.

spumilla

szoritok :)

KépKép
bettike83
 
 


Most telefonált a dokim és fél négyre változtatta az időpontot, majd írok.

Kép
nlzs
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?