Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Etna, nagyon klassz lesz a szoba. Nagyon tetszik. :wink:
Nofi, jó volt a nap vicce. Jól lennék, csak ma megjött és iszonyatosan görcsöl a hasam. Most jobb mert vettem be egy fájdalom csillapítót.
Timi, Laar, annyira aranyosak a csajok. Nagyon klassz lehetett a buli. A lányok zabálni valóak ahogy etetik egymást. Nagyon jó barátnők lesznek. Jaj, annyira szívesen nézegettem a fotókat. Köszönjük szépen.
Suzikám, szorítok anyukádnak nagyon. Tök aranyos a párod hogy felajánlotta a segítséget. Remélem hamar szabadulni tudsz majd és te is anyukád mellett lehetsz.
Holnap megyek a BMC-be. Majd jövök hírekkel.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Csajok írjátok már meg hol lehet megnézni Boti szobáját és a többit! Mailben küldte Etna? mert én nem kaptam semmit... milyen holnapról írsz Laar? ahonnét Etna írta a színeket? nagyon nem vagyok képben :oops:

Kép

Kép
luca81

Szép reggelt Lányok...

Zsuzsám, szorítok ma, remélem, jó hírekkel jössz. :-)

Lucám, ahogy én látom, ide rakja Etna a képeket, az 59. oldalon, és asszem az 58.-adikon vannak.

Csajok, tanácstalan vagyok, és izgulok: a hőm még mindig magas, 36,8 ma reggel is, minden este hőemelkedésem van, 37,0-37,1. Viszont tegnap egész nap apró kis görcseim voltak, és ma reggel kicsi barnás valami volt. Elhanyagolható mennyiség, csak törlésnél látszott, de attól tartok, hogy meg fog jönni. Pedig már kezdtem bizakodni, mert nekem a luteális szakaszom 11 napos szokott lenni, és azt mondják az okosok, ha ezt legalább 3 nappal túlszárnyalja az ember, akkor lehetséges, hogy terhes. No, én már minimum 4 nappal túlszárnyaltam. De akkor ez mi? És a hőm sem esett le, pedig mensi előtt mindig leesik. És a mikroszkópon olyan páfrányom van, mint még soha. ÁÁÁ... Cseppet el vagyok szontyolodva.

Most megyek, mert anyumhoz jönnek a festők, és ott akarok lenni én is. Később jövök, puszika mindenkinek

nofertiri

Luca!

http://www.bababutorbolt.hu/fali-dekoracio-tapeta.php
itt megtalálod boti szobájának matricáit szafaris, de az előző fórumos oldalra beszúrta Etna!

Nofim!
Ne csüggedj, egy kis barnázás mellett még lehetsz terhes a bnőm anyukájának végig megvolt a terhessége alatt.
SZORÍTOK H NE JÖJJÖN MEG.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok!

Vasi: Nagyon-nagyon drukkolok neked a BMC miatt! Elhiszem, hogy bosszantó most a mensi, de túl leszel rajta és utána belevághattok a dologba!!!!! Elkelnének már a fórumon a pozitív tesztek!!!!!!!

Laar, Timi: Nagyon szuperek lettek a szülinapos fotók! Már az iwiw-en is meglestem őket. Gyönyörűek voltak a csajszik, látszik, hogy jól érezték magukat!

Nofikám: Egy kis barnázgatás szerintem sem a világvége, rettentően szorítok neked, hogy baba legyen a pocidban! Én a helyedben már tutira nem bírnám és tesztelnék egyet! :oops:

Etna: Nagyon szép lesz Boti szobája! Hogy álltok a munkálatokkal?

Niki: Nekünk Alexa szobája sima narancssárga (ez a szín ment a bútorához), alul sötétebb és felül világosabb árnyalatban és ezt csak egy bordűr csík választja el, amin kiskacsák és katicabogarak vannak.

Mi délelőtt Baba-Mama klubban voltunk, szerda délelőttönként járunk és nagyon szeretjük Alexával. Mindig vannak programok, jókat beszélgetünk az anyukákkal, a gyerekek meg játszanak.
Péntek du.-től már mondják a jó időt, nagyon jó lenne már, ha elmúlna ez a fránya esős idő!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:

Millió pussz nektek, most mennem kell!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok csajszik!

Apósomat ma vittük be, szegényt holnap reggel műtik, csütörtökön egész nap altatják, ha jó az állapota akkor a hétvégére már átviszik az intenzívről egy őrzőbe, és lehet menni látogatni.
Valakinél volt a családba ilyen eltudja mondani mi vár ránk a műtét után, elecsetelték az orvosok, meg utána is olvastunk, de aki tapasztalta biztos jobban eltudja mondani.

Csajok megy a drukk...

Angyal hogy vagy?Mennyi van még?

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Timi és Laar: nagyon édesek voltak a lányok! A képek is azt bizonyítják milyen jól sikerült a szülinapi buli :)

Zsuzsa remélem jó hírrel jössz!

Nofi te meg csak ketten vagy már :)

Etna nagyon belejöttél ebbe a felújításos dologba:) csak így tovább vkinek viselnie kell azt a bizonyos nadrágot :)

Bocs h annyira nem írkálok, de most eléggé kivagyunk.... :shock: :? :shock: AzUram fizuját drasztikusan lecsökkentették (de ezt már azt hiszem anno írtam), úgyhogy most álláskeresésbe vagyunk mindketten.... Ebből következik, h most a babaprojekt nincs az elsődleges célok között.... előbb vmi meló kell h meg tudjunk élni..... Úgyhogy az a drága ott fent megoldotta h azUrammal még egy darabig ketten legyünk... meghallgatott... mindig azt mondogattam h jó lenne még kettesbe lenni kicsit.... úgyhogy vigyázzatok minden bekövetkezik, csak nem mindegy milyen áron....

Ezer bocs akiket kihagytam!!!!! :roll:
Pusszantás

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Megjöttem és kicsit elkeseredtem. Fogamzásgátlóval kell kezdenem. Ma már be is vettem az elsőt. :(
A jobb oldalon látott két kicsi tüszőt és egy 12mm-es cisztát, a balban van egy 18mm-es cisztám. Ezek szerint volt szép petém mindkét oldalon. Gondolom ettől vannak a cisztáim mert eddig még nem mondták hogy lettek volna. Azt mondta a doktornő hogy muszáj szednem a fogigátlót mert ha van ciszta így nem kezdhetjük. 28-án kezdem a stimut. Addig pirula. El küldött megnézetni az AMH-t. Ennek eredménye alapján fogják beállítani a hormon adagot. Ennyi.

Luca, látom már segítettek a lányok, remélem megtaláltad Etna hsz-át amiben felrakta a képeket és a linket.
Laar, nagyon sajnálom apósodat. Nálunk nem volt ilyen a családban. Apámnak volt valamilyen műtétje de nem ilyen volt. Csak a combján lévő vénán keresztül vezettek be katétert és távolították el a vérrögöt a szívéből. Asszem nem írtam nagy hülyeséget, már nem nagyon emlékszem mi volt biztosan. Szorítok hogy minden rendben legyen.
Arte, örülök hogy jössz, de elszomorít amiket írsz. Ez annyira de annyira nem igazságos. Nagyon remélem hamar rendbe jön minden. Én imádkozni fogok értetek.
Nofi, a barnázás beágyazódást is jelenthet, de nálam egész terhesség ideje alatt ágyazódott ha ez tényleg ezt jelenti. Erikával egy napig mensiztem beágyazódáskor, Melindával pedig végig barnáztam. Csodaszép csaj lett belőle és egészségesen született. Tehát ne parázz mert nem tesz jót.
Daniella, nagyon klassz lehet az a klub. Tök jó hogy ilyen is van. Én nem jártam a csajokkal ilyen helyekre. Igaz, én megvoltam nélküle is, de ha lett volna biztosan elmentem volna én is. Köszke hogy ennyire szorítasz. Nagyon édi vagy.
Köszönöm lányok hogy ennyire drágák vagytok. Puszi-puszi-puszi!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Daniella adsz még a kislánynak tápot? Mi egy ideje felesbe isszuk a forralt bocitejjel.Mit adjak majd e helyett vacsira a kicsinek? Tejpépet, vagy vmi mást?

Zsuzsa!
Ezelőtt a nagy műtét előtt apósomnak is valami hasonló volt...de már nem tudtak már ilyet sem csinálni neki ezért most a lábából vesznek ki ereket és azokat ültetik a szivébe, azt mondták neki h 2,5 órás műtét, egy napig altatásban lesz. Kellett neki vmi mellkasszorítót is.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Köszi csajok a segítséget, visszapörgettem és látom már Boti szobáját, ami tuti lesz! tiszta vaksi vagyok, azért nem vettem észre, mert azt a hsz-t pont együtt írtuk Etnával és utána már nem pörgettem vissza :) nem baj, most már megvan, ez a lényeg. Nagyon tuti, nekem is tetszenek ilyen matricák, láttam is már őket sok helyen, csak egy baj van vele: nálunk Tamás szobája nem olyan nagy, hogy mutatna benne ilyet.

Vasi!
Én is nagyon szorítok Neked, hogy minden simán menjen! mi lesz a cisztákkal? Azok maradnak a terhesség alatt is? (mert abban biztos vagyok, hogy ebből a próbából most bébi lesz :wink: )

Arte!
Nagyon sajnálom, hogy mindketten állást kerestek? De hogy-hogy TE is? ÉN azt hittem Neked "álom" melód van! Valamilyen vezető beosztásban vagy, kint voltál németeknél..stb. Nem értem miért kell másik munka után nézni. Azért ne adjátok fel a reményt, lehet pont most jön össze a baba, hogy nem arra koncentráltok ezerrel. Bár ahogy visszaemlékszem orvosi segítség nélkül nem jöhet össze?

Suzi drága!
Mindig elfelejtek Neked írni! (ez persze nem azt jelenti, hogy nem gondolok Rád) MI van anyukáddal? sokat gondolok rá, nem tudom milyen rossz eredménye lett, de lényeg, hogy NE ADJÁTOK FEL!!! Nagyon nehéz út előtt álltok, de együtt, összefogva sikerrel végigmentek ezen is! Tudod: mi is átéltük ugyanezt anyukámmal... ha valaki, akkor én tudom milyen nehéz most Nektek. Drukkolok nagyon, hogy sikerüljön olyan helyre elvinni, ahol tényleg tudnak segíteni! Támogassátok Őt és próbáld nem mutatni előtte, hogy mennyire el vagy keseredve! Puszi és kitartás!

Kiru!
most akkor mi lesz Ákos fogával? Elviszed dokihoz megmutatni? Kíváncsi vagyok mit mond. Szép nagy Ákos is, akárcsak Tamásom. Puszi Nektek!

Daniella, Petra!
Dumálnak már valamit a csajok? Épp ma nosztálgiáztam kicsit és hallgattam meg Tamásom 15 hós dumáját. (igaz abból csak a diódaráló van felvéve, ezzel kezdte, azóta be nem áll a szája)

Petra!
Milyen a víz-helyzet Nálatok? Javult valamelyest? Bár még mindig baromi sok eső van, délben állt el, de most kezd újra esni. Rohadtul elegem van belőle, nem lehet kimenni Tamással, mert egyből nyakig sáros lesz.

Most megyek csajok, eltakarítom a romokat, a fiúk vacsoráztak :D Jó éjt, puszi Nektek!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Lányok...

Csak gyors jelentés: úgy néz ki, mintha megjött volna. Enyhén, de vérzek. A hőm miatt értetlenül állok a dolog előtt, mert most este is 37,0 voltam. Kb. 2 napja csináltam tesztet, de nem mondtam nektek, talán én magam sem hittem el. Ugyanis az haloványan, de pozitív volt. De ezek után? Ma már jól kibőgtem magam, ennyire rossz ember lennék, hogy nem érdemlek meg a sorstól egy pici babát? Anyukám annyira édes volt, mondta, - amit ti is - hogy ettől még simán lehet babám. Imádom. És titeket is. :-)

Zsuzsám, hirtelen nem is tudom, mit mondjak, ez rossz-e vagy jó, ami történt? Az jó, hogy vannak szép kis petesejtjeid, ott a remény. Csak ez a várakozás, ez a rossz. Én így értettem. Ne keseredj el, elindultál a jó úton, és ez a fontos. :-)

Laar, milyen műtét pontosan? A szíve beteg, vagy a hozzá vezető erek záródtak el? Vagy valami más?

Arte, sajnálom, hogy rossz a helyzet munkafronton. Valahogy én is azt hittem, neked jó helyed van. Bízom benne, hogy sikerülni fog jó helyet találni mindkettőtöknek, és jöhet a baba. :-)

Etnám, tetszett a vaterás vélemény? Hogy áll a lakás? Boti meggyógyult már?

Petrám, hol vagy? Remélem, nem azért nem jössz, mert gebasz van... Sadám barátosnője hogy van?

Most búcsú, nyalogatom a lelki sebeimet... puszi mindenkinek

nofertiri

Nofikám!
Fel a fejjel, még nincs minden veszve!!! A teszt halványan pozitív lett??? :o akkor ott baba van! Ne add fel a reményt, hiszen írták a csajok: barnázás mellett lehet baba! Holnap minden eldől, rendes menzi lesz-e, vagy valami más... írj majd jelentést! És kérlek ne idegeskedj, Veled vagyunk! Puszi, jó éjt!

Kép

Kép
luca81

arte!
ha van egy kis időd csörizz meg légyszi, mert nekem új telefonon van és a számod a régiben maradt, amit beáztatott boti és nem tudom használni!

nofi!
a pasi imád téged, remélem norbi nem ovlassa, hogy milyen jellemzéseket "kapok". de a viccet félre téve, szerintem tapadási probléma lehet nálad, ha + teszt van, akkor a fogantatás sikerül, csak a baba nem tud megtapadni valami miatt. drágám, mindenképp orvos, mert ha van manó, akkor adnak hormont és segíti a tapadást. sajnos + teszt után mindenképp mutasd meg magad orvosnak vérzés esetén, mert terhesség van vagy isten ne adja volt. ezt lazán kezelik az orvosok, de nálad ez már volt sajnos a rohadt h1n1 miatt. szerintem neked is az átjárhatósági vizsgálat lenne a megoldás, mert ott nem csak a petevezetéket nézik meg, hanem a méhet is, hogy esetleg nincs e endometriózis, ami akadályozhatja a tapadást és ettől vannak a spontán vetélések. de sadát sem ártana kivizsgálni, mert a gyenge spermaképtől is lehet tapadási probléma. de remélem nálatok semmi gond, csak a manóka rendetlenkedik. akkor viszont feküdni kell, de előtte doki!!!!!!!!!!!!! hívsz, hogy mi a helyzet?

vasi!
érted is imádkozom, gondolok rád minden nap. fogigátló jó, ne keseredj el, utána erősebbek leszenek a peték! én speciel utálom, mert hányingerem van tőle, azon kevesek közé tartozom, akik nem bírják. szerintem jó lesz, cáfolj rá a bmc-vel kapocslatos - véleményemre!!!!!!!!!!!!!!!!!

lucám!
örülök,hogy megvan mindkét kép, sajnos még fényképezni sincs időm!

hát boti végre önmaga, olyan rossz, hogy az már nem is igaz. ez a kua idő............. :evil: nem tudom kivinni fárasztani! :D csajok, szétröhögöm magam rajta, mutatja, hogy hogy cigzik, köhög és nevet a nagyapja, minden testrészét is tudja, de az orrát nem tudja rögtön megfogni, keresi az arcán, mint a részegek :lol:
ha kérdezem, hogy hogy csinál anya: elkezd cuppogni, hogy én állandóan csókolgatom :D kurva kölke, imádom

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

daniella!
a szurkálás egyértelműen peteérés. jók a képek iwiwen!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok,

En nagyon eltuntem, de eddig ez az ev nem hozott Akoson kivul sok jot. Igaz az eskuvo jol sikerult, es minden nagyon szep volt. A szervezesebe, majdnem beleorultem. Egyedul csinaltam mindent, innen hollandiabol,hat nem volt jo.
Ketten is meghaltak a csaladban, 6 het kulonbseggel. En nem nagyon ismertem meg oket, de Anyosom es a csalad nehezen viselni.
Munkam meg nincs, sot a helyzet kezd teljesen kilatastalan lenni, lassan ott tartunk, hogy nem tudjuk mi is legyen.
Raadasul kiderult, hogy a futesunk rosszul volt beszerelve, ezert volt az elmult het evben a fel lakas eleg hideg, de most emiatt havi 400 eruos, futes szamlat kell fizetnunk, pedig nem is a mi hibank az egesz.
Calvinket, az idosebbik cicankat is elveszetettuk, sajnos a rak ot is legyozte. Tudom sokaknak ez nem szamit, de en elegge nehezen viseltem.
Anyukam pedig nincs jol, a doki szerint be kellen fekudni a korhazba egy teljes kivicsgalasra, de nem akar, hiaba kerem, Fel, hogy valami komolyat allapitanak meg nala. En is felek, de minel hamarabb tudja annal jobb, ha tenyleg baj van.
Na nem panaszkodom tobbet.

Akos jol van. O nagyon szepen fejlodik. Foga meg csak 3 van. Szepen maszik es ul. Mar majdnem mindent megeszik, de a majkremes kenyer a kedvence es a gyumolcsok. Felall es setal abutorok mellett.

Nofi, kerlek ne add fel. Menj el orvoshoz, meg nincs veszve a baba. Nagyon drukkolok neked. Mindig, amikor olvasom a forummot, varom, hogy vegre gyere a jo hirrel.

Kiru, koszonom szepen megkaptuk a kepeket Akos szuletesnapjarol. Nagyon edes volt Akos es milyen szep nagy fiuk. A fogara kivancsi vagyok mit ir majd a doki.

Suzy, neked nagyon sok erot kivanoncs, a csaladodnak kitartast.

Annyi minden tortent veletek, hogy azt sem tudom kinek mit irjak. :)) Lehet reszletekben jobb lenne.

Angyal, orulok, hogy jol vagy es szepen novoget a babo is.

Most mennem kell, mert Arjan megy dolgozni es Akos eppen szetkapja a nappalit.

Szep napot

Kép
lesza

Sziasztok Lányok!

Laar: Igen, Alexa még kapja a tápit reggel és este. 2 dl-t megiszik 1-1 alkalommal. Ő a Milupából a HA-s 2-t kapja. Szerintem nyugodtan adhatsz már tejet 1 éves kor felett, sokan adnak a babának, én viszont úgy döntöttem, hogy 2 éves koráig nem adok neki, addig marad a tápi. Egyébként nagyon imádja még mindig! :D Emellett napközben pedig csak vizet iszik. Míra mit iszik még a tápin kívül?
Apósod műtétje miatt nagyon drukkolok, ez azért elég komolynak hangzik, szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! Mikor is műtik pontosan?

Luca: Hát...Alexa még nem nagyon beszél. Ilyeneket mondd, hogy: baba, mama, annnnnnya, jaj, jó, nem...de általában a saját babanyelvén gagyog inkább. Valamelyik nap viszont tisztán, érthetően leutánozta apukám után a "hoppá" szót. Persze utána már nem mondta többet. :D Viszont nagyon sok mindent megért, pl. nem szabad, gyere ide, hol van ez meg az, hozd ide ezt meg azt, utánozza az oroszlán, a kutya és a cica hangját, megmutatja magán a fejét, kezét, lábát, szóval a beszéd helyett inkább a megértés, ami fejlettebb nála. De ez így is van eleinte.
Tamásom nagyon ügyes és korai volt beszéd terén, az biztos! Noémi hogy van? Jobbak már az éjszakák?

Nofikám: Amiket Etna írt neked, azzal szóról-szóra egyetértek! Szerintem is menj el dokihoz mindenképp! Sadának nézték már a spermaképét? Erre nem emlékszem, de mi ezt apánál anno nagyon hamar megnézettük, hogy utána már csak velem kelljen foglalkozni, ha gond lenne, szerencsére nem volt! Nagyon-nagyon drukkolok neked, hogy összejöjjön végre a babókád, kérlek szépen, ne szomorkodj!!!!

Lesza: De jó, hogy hírt adtál magadról végre! Láttam az iwiw-en az esküvői fotóitokat, nagyon szépek voltatok! Gratulálok! Hamarosan Ákosnál is szülinap lesz! Hazajöttök akkor Magyarországra is? Sajnálom a családotokban történt haláleseteket, ezek nagyon szomorú dolgok! :( Fel a fejjel azért, remélem, hogy mielőbb sikerül állást találnod!

Lányok, én már úgy utálom ezt a rossz időt! :cry: Állítólag holnap délutántól már javulás lesz, kiváncsi vagyok!
Most megyek, puszi nektek!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Nofikám, ne nyalogasd a sebeidet, még nincs veszve semmi. Csak türelem. Tudom milyen xar ilyen bizonytalanul várni, de most ez van. Jól látod, engem is ez a sok várakozás meg idő tologatás tud kihozni a béketűrésemből, de hát mit csináljak?
Lesza, de jó hogy jöttél. Borzasztóan sajnálom hogy ennyi baj van körülötted. De tudod mit szoktak mondani hogy eztán majd jön a csupa jó hullám. Én ebben bízom. Gyere sűrűbben közénk kicsit megnyugodni és jól kipanaszolkodni. Engem is annyiszor megvigasztaltak már a lányok.
Etna, köszönöm a vigasztaló szavaidat. Jól esik nagyon. Majd össze szedem magam mert nincs már választásom. Hallod, csúcs egy pasi ez a Boti. Elhiszem hogy egy percig nem unatkozol mellette.
Daniella, én is nagyon várom már a jó időt. Mindenki már nagyon kivan ettől a sok esőtől. Nagyon remélem hétvégétől már igazán nyár lesz. Ámbár akkor meg majd a melegtől fogunk ájuldozni. Egy kolléganőm azt mondta hogy vasárnapra már 30fokot is mondanak. Na, erről beszélek. Ez a hirtelen váltakozás sem jó.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Nofikám! Az a teszt igenis pozitív volt!! ott az a baba! És szerintem is orvoshoz kellene menned, kapsz majd duphastont és az majd segít kihordani a babát. Én mondjuk kaptam még mellé egy gyengébb nyugtatót is, amit akkor kellett bevennem amikor nagyon görcsöltem. De szerencsére 1 szemet ha bevettem belőle... Szóval, nagyon szépen kérlek ne keskenyedj el! El kell menni az orvoshoz, hogy tisztán láss. Minnél előbb annál jobb!!

Zsuzsám! Sajnálom, hogy tolódik a stimu, de remélem, hogy ezzel a fogitabival a ciszták elmúlnak majd. Lehet, hogy ezért görcsöltél múlt hónapban ennyire?? Aztán 28.-ától nagyon-nagyon-nagyon akarjuk majd mindannyian hogy sok sok petécske érjen, amiből egy gyönyörű Vasibaba szülessen! CSajok! Woodoozuk együtt Zsuzsa petéit! :D

Leszám! ÖRülök, hogy végre jelentkeztél! Igaz mi néha facebookon is beszélgetünk de az mégsem olyan mintha itt írnál. Sajnálom, a haláleseteket és anyukád rosszullétét is. Remélem, hogy semmi komoly baj nincs vele. Tényleg nagyon jó lenne, ha elmenne egy alapos kivizsgálásra. Próbálj meg az észérvekkel hatni rá. Remélem, hogy sikerül. A M.o.-ra költözésről lemondtatok?? Remélem, munkád is lesz hamarosan. Puszi Ákosnak.

most hirtelen ennyit tudok írni, mennem kell apáért! majd még később jövök. Még gyorsan dobok fel nektek egy képet. ma csináltam. :)

Kép Flóra copfocskáival

Puszi mindenkinek addigis!!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Sikerült apósom műtétje, még az intenzíven van, reméljük túl van a nehezén..erős ember biztos gyorsan összeszedi magát és felépül.

Ma végre volt egy kis jó idő, kipróbálhattuk a csaj bicaját, nagyon élvezte, kint voltunk elég sokat, mégis egész nap pörög és nem akar aludni.

Daniella!
A bnőm kislánya már kicsit több mint másfél éves és még mindig kapja a tápot, de már a hármast, mondjuk nem nagyon eszik mást, azért döntöttek így a védőnővel.
Én is gondolkodtam rajta, de még meglátom,annyira nem szereti azért kell felesben adnom neki, mert simán már nem fogadta el és ezt javasolta a doki.
Kicsit visszafogott a kajából az én lányom is, mondjuk többször kekszezik meg ilyesmi még plusszban.
Amit szokott enni, túrókrém, gyümi,kekszek, bébikaják, reggel felesbe táp,délután rendes kaja, később keksz, túrókrém, gyümi mikor melyik, este megint felesben táp.nem sokszor eszik, van h csak 3x.
Inni vizet, gyümilevet kap, kubut felesbe...este csak vizet.
Nem adok neki instant teát mert cukrosak, inkább 100% gyümilevet, cukor és tartósítószer nélkül.

Lesza!Gratulálunk!
jó hallani rólad kicsit.

na megyek van még egy kis dolgom.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Laar! SZerintem nyugodtan adhatsz neki vacsira vajas kenyeret, májkrémes kenyeret, sajtos kenyeret egy kis felvágottat. A tejtől pedig ha eddig nem lett baja ez után sem lesz. A tehén tejet én vízzel hígítottam, mert nálunk ugye egyenest a bociktól jön a tej és 3,6-os így általában 2 dl tejhez adtam 1 dl vízet. Nekem van egy nagyon régi könyvem, hogy mit főzünk és adjunk a gyerekeknek. Ha esetleg érdekel beszkennelem az idevágó oldalakat neked. Kész étrendek vannak benne féléves kortól iskolás korig.
A szülinapi képek nagyon jók. Nagyon aranyosak voltak a csajszik. Mit kaptak szülinapra a csöppök??

Timi! Nagyon eltüntél!! Remélem, jól vagytok! A beázással mi újság??

Lucám! Víz helyzet?! Ne is mondd! Megcsinálták az árkot. Bementek a telekre, a RENDEZETT telekre, most had nem mondjam, hogy néz ki minden!! Félméteres árok van az udvar kellősközepén. Ráadásul egy csemete barackfánknak is annyi. Az én drága uracskám majdnem sírva fakadt ma, amikor neki látott, hogy eltüntesse őket. Ezt azért megemlítettem a drága polgármester úrnak!! Arról nem is szólok, hogy az árok amit csináltak nem árok... A házunk vezeti bele a régi újra kikapart árokba a vízet... Ezt nem fogom szó nélkül hagyni... Na de nem panaszkodom tovább, felesleges, csak felhúzom magam...
Veletek mi újság?? Jól vagytok? Flóra sem beszélget még. A szó kincs megmaradt a mammam, ott, és a kotty-kotty-nál. Néha olyan mint egy kotyogós kv-főző. :D Ja igen, meg a vau-vau is meg még... :)

Daniella! Nekünk is lassan telnek a napok, hogy nem lehet kint lenni. Minden nap van egy kis sírás, amiért nem mehet ki, még a teraszra sem, mert annyira idevert az eső, hogy még... Ma már kicsit jobb volt, hogy csak szemerkélt az eső, így legalább a teraszon elvolt kicsit. Adtál már Alexának epret?? Flóra nagyon szereti. :) És nagyon ügyesen iszik már pohárból. Napközben csak alváshoz kell neki az üveg, már amikor. Sokszor csak este a tejcit issza üvegből. Ma evett először lecsót, és nagyon ízlett neki. Tegnap előtt töltött paprikát csináltam azt is ette... :)

Jaj, Laar! Akartam írni, hogy én csipkebogyó teát adok a Flórának, és mézzel csinálom, mert a méz a fertőtlenítő hatása miatt nem okoz fogszuvasodást! és egészséges is. A tea általában epres, vagy más ízesítésű.

Kirukám! Mi újság? Hogy állsz a lagzi szervezéssel?? Voltál ÁKossal az orvosnál? Anyósod nem dünnyög bele az esküvő szervezésbe?? Remélem nem hagyod magad!!

Etnám! Mi újság? Hogy haladtok? Előkerült a fényképező? Boti jobban van akkor ezek szerint?? Inkább legyen rossz csont mint beteg... :) Képeket kapunk majd ugye?

Grácus! Mi újság? Rég hallottunk felőled? Megjött végül? Mire jutottál a Batával? Hogyan tovább?

Arte! Fel a fejjel drága! Találtok valami jó kis munkát! Remélem, most már nálatok is jön a jobb korszak, mert ez már nem állapot, hogy ebben az országban nem lehet élni... A párod sérvét sajnálom, de ez legalább orvosolható probléma. Remélem, hogy a nem a babára koncentrálás meghozza a babát! ;)

Nah, drágáim! Remélem, elégedettek vagytok velem! Behoztam a heti lemaradásomat!! Megyek is, mert már lassan vacsizni kell menni. Jók legyetek! Puszi a kicsiknek és nektek is.

Suzikám! MAjdnem elfelejtettem írni, hogy örülök, hogy mostanság sűrűbben írsz, de annak nagyon nem, hogy még mindig nem tudsz pihenni. Remélem, a jó Isten sodor hozátok néhány ügyes embert. Magyarokat nem akartok foglalkoztatni?? Kell oda nyelv tudás? Vagy szakmai tudás?? Anyukádra én is sokat gondolok, és remélem, hogy hamarosan jó kezekben lesz...

nah mostmár tényleg megyek! Csóka család!!
wpetra
Pusztavám

Laar! Örülök, hogy apósod túl van a műtéten. Mielőbbi felépülést kívánok neki!!
wpetra
Pusztavám

Petrám!
Ehet epret a Flóra? Én úgy tudom - és a Tamás egészségügyi kiskönyvében is az van -, hogy két éves korig nem ehetnek aprómagvas gyümiket. Tamás sem kapott még, pedig már közelít a kettőhöz.
Sajnálom nagyon az árkot a telketek közepén. Szemetek tudom, mikor anyukám előtt el volt dugulva a szennyvíz - pont előtte van az átemelő gödör, vagy mi a fene -, ott szivattyúzták meg, kétszer süllyedtek meg közben, gondolhatod az is hogy nézett ki utána. Másnap helyrerakták úgy ahogy, de tökéletes nem lesz soha. ezek tojnak ilyenre, hogy más esetleg napokat dolgozik azon, hogy szépen nézzen ki a telek.

Daniella!
Noémi még mindig sokat van fent éjjel, egészen pontosan éjféltől 4-ig. Pont olyan, mint Tamás volt anno. Nem tudnak vele mit kezdeni, mert nem éhes, pelus tiszta és a hasa sem fáj, mert ha felveszik csend van. csak így nagyon nehéz pihenni, főleg apjának, aki ugye ugyanúgy kel, mint régen... ma voltak tanácsadáson, 3500 gr és 52 cm a kisasszony. 3000-el és 48 centivel mentek haza, úgyhogy nőtt szépen. Viszont éjjel adnak neki tápit, mert úgy gondolják nem elég a szopi, ezért van fent. De ez sem igaz, mert nem alszik így sem. Szopizik, bólint fél órát és tátogat újra, mintha éhes lenne, viszont szopni nem akar, de a tápiból becsókol 60-at... ki érti ezt. Doki szerint sem az van, hogy nem elég neki a szopi, néha nagyon elő tudják adni magukat - ahogy Ő mondta. Igaza van, nálunk is volt ilyen és még most hányszor van.
Barnival mi a helyzet? Még mindig "pesztrálja" Alexát? Puszi Nektek is!

Nofi!
Légyszi írd meg mi a helyzet Veled!!!! Hogy telt a mai napod? Erősebb lett a vérzés, vagy megmaradt a barnázgatás szintjén??? Adjál helyzetjelentést kérlek! Puszi

Velünk semmi különös, leszámítva, hogy Tamásom kezd beteg lenni. Megint rekedtes a hangja (mint kb. egy hónapja volt) és déltől négyig aludt, azt hittem már fel sem ébred. A kedve jó, láza sincs, adtam neki Nurofent, remélem nem keveredik bele nagyon. Puszi Mindenkinek és nagyon remélem, hogy hétvégén tényleg nyár lesz végre! Ma is szinte egész nap esik, uuuuuuutálom!

Kép

Kép
luca81

Lucám! Igen a doktornőnk mondta, hogyha nem okoz semmi elváltozást nyugodtan adhatok neki. Eddig nem volt gond vele... És a málna is apró magos gyümölcs, és azt már 6 hónapos kortól lehet adni, lásd kecskeméti bébi étel. :)
wpetra
Pusztavám

Sziasztok Lányok...

A mai nap története: vérzek, nem olyan, mint a rendes mensi. Laar unszolására a saját dokimat felhívtam, szabin van a héten. Elmentem az sztk-ba, ott azt mondták, kicsi terhesség volt, igazából nem lát semmi különöset, tisztulok.
Ha tovább vérzek, mint 7 nap, menjek a saját dokimhoz, ha már rendel. Szedjek folsavat, pihenjek. Ennyi. Nem lettem okosabb. Sőt. Nem görcsölök, nincsenek cafatjaim... A hőm ma este is 37,0.
Reggel 3 tizedet esett, de kb. másfél órával korábban keltem, mint máskor, és még mindig vonal (átlag) felett van. Amikroszkópom páfrányos. Ennyi. Most várok a saját dokimra, mert benne bízom.

Etnám, hála a jónak, semmi bajom nincs, a hormonjaimon kívül. Ezt már megnéztük, és túl vagyunk rajta. A dokim azt mondta, hogy próbálkozzunk, és pár hónap alatt összejön a baba. Írt fel Clostyt, de aztán abbahagytam, a lehetséges mellékhatások miatt.

Ne haragudjatok, hogy most nem írok többet, kicsit kivagyok. Mindannyiótoknak köszönöm a bíztató szavakat, nagyon jól esnek.

Holnap jövök, puszi mindenkinek: Nofi

nofertiri

Sziasztok csajszik!

Apósomnak jól telt az éjszakája nem volt gond, ma le is viszik egy szobába ahol lehet látogatni.Szegény anyósom tegnap nagyon el volt keseredve, lehet h nem kellett volna még bemennie apósomhoz, csövek lógtak ki belőle, sápadt volt, lélegeztetőgépre volt köve nem volt szép látvány szegény..Már nagyon várom h láthassam...gondolom ő is minket, azt hiszem a hétvégén bemegyünk, sztetek bevihetjük a kicsit?Olyan jó lenne, mert ő mindenkit felvidít.

Petrám!
Vmilyen könyvem nekem is van, most h írod, csak mindig elfeledkezek róla, ma elő is szedem.
Nem tom h mennyire lakik jól a kenyérrel, szalámit meg annyira még nem eszegeti..meg mindig kaja közben elalszik a karomban.

Csajszim kapott, fa építőkockát, homokozót, ahhoz játékokat, könyveket, bicajt

Arte!
Biztos találtok párodnak valami jó kis melót,tudom nem könnyű, de csak lesz vmi.

Luca, Etna és a többiek akiknek a gyerkőcei gyakran megfáznak!
Nem próbáltátok még ki a sóbarlangot, sószobát, bár azt nem tom, h mennyi idős kortól lehet vinni a kicsiket, de az ismerősöm,amint kicsit megfázik, köhög a gyerkőc már viszi is.Sztem érdemes lenne kipróbálni.

puszi mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Laar! Amikor az orvosok azt mondják rendben van, az a hozzátartozóknak nem mindig tűnik úgy sajnos :( De nagyon örülök, hogy túl van a nehezén :) Én biztos bevinném hozzá a gyereket!!!

Nofi! Nagyon drukkolok neked! Az lesz a biztos, amit majd a saját dokid mond!

Luca! Mielőbbi gyógyulást kívánok Tamásnak!

Petra! Mikor a múltkor írtam, hogy lesz egy kis gond délután, az az anyós volt. Aztán végülis túl éltük. Nem engedem beleszólni semmibe, ahogy senki mást sem! Úgy veszem észre, ha jóban lennénk, ez nagyon érdekelné őt, segítene amiben csak tud, csak nem tud hogy közeledni hozzám, mert ő is tudja, hogy mennyit gonoszkodott velem, és nincs rá szükségem. A végén még úgy is csinált, mintha még egy kicsit örülne is neki.

Voltunk ma a doktor néninél, azt mondta, hogy ezzel nem tud mit csinálni. Majd megvárjuk, hogy az összes foga kibújjon! Akár még a helyére is mehet!

Most mennem kell, nyivákol a főnök!
Puszika mindenkinek!

kiru84

Helló Lányok!!

Olvaslak benneteket, csak nem sok időm van írni...pedig itthon vagyok, mivel még mindig esik. :x :x :x utálom már.
Itthon meg esemény van, Vilcsi elindult, de folyton ott kell lenni vele, húzza a kezem, akkor van nyugtom, amikor alszik!
Most meg a kis szobába áztunk be...megint körözöm a biztosítót, meg a jó munkás embereket. :D

Petrám: a képek után, amiket küldtél, annyit gondolok rátok, ez a fránya idő, hát nem igaz, hogy szenvedtet mindenkit...Szörnyű...
De jól áll Flórának a copf, engedi, tűri, hogy babráld a haját? Nem szedi ki belőle a gumit, csatokat?

Nofikám: a nagy drukk és öröm után minden nap félve olvaslak, de talán csak ott van az a baba!!Kitartás!Én még reménnyel telve állok előtted!! Majd a dokid megmondja a tutit!!

Ne haragudjatok csajok, de most nincs nagy kedvem, már nagyon mennék a szabadba...
Remélem mindenki más jól van, puszi mindenkinek!!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok!

Nofi
Ne add fel ha gyenge a vérzés még ott lehet az a baba!! Spontán vetélésnél extra mennyiségű vér van nagy darabos és veszetül görcsölsz. (Volt benne részem :cry: ) Pihenjél sokat!

Petra
Még nem jött meg 43. napon vagyok ma! Valószinűleg megint felborult a cilusom :cry: 2 hét múlva lesz meg az immunológiai vizsgálat eredménye. Inszem lesz majd a Fehérvári kórházban a meddőségi ambulancián HA A RUBINCZKLY (remélem jól írtam a nevét :lol: ) ELVÁLLAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:

Zsuzsa
Mindjárt itt van 28.-dika és kezdődik a stimu! Mennek a drukkok!!!
Egyik nap láttalak a buszról akkor mentetek Vasival a kocsitokhoz! :lol:

Remélem mindenki jól van!
Puszi!

Kép
grácus

Sziasztok!

Nofi, szeretlek!!! Gondolok rád, minden rendben lesz!!!!

Én is el vagyok keskenyedve. Megjött az antimüllerian hormon eredménye: 0,1 Csajok, szerintem nem fogja elkezdeni sem a doktornő a stimulálást. De, ha el is kezdi, nem lesz belőle semmi mert ez annak a jele hogy kimerült a petefészkem.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Annyira lemaradtam megint, hogy lehetetlennek tunik szamomra, hogy visszaolvassak mindnet.
Mi jol vagyunk hala Istennek. Szerdahoz egy hetre 16-an kell mennem, hogy kivegye a doki a szalat amivel bevagyok varrva, megkerdeztem, hogy kapok zsibbasztot, vagy ez nem fajdalmas erre mosolygott egyett es mondta, hogy annyi az egesz, mint egy vizsgallat. Nah en meg jol kirohogtettem magam. MAr nagyon rosszul alszom semelyik oldal nem tetszik a kiscsavonak, de ugye ulve nem tudok aludni. Eszter is egyre tobbet emlegeti Matet. A heten segitett nekem osszerakni a korhazi csomagot. Ugyhogy mostmar minden megvan. Eszter folyton a mozesben ul, meg a hordozoba felvaltva, es mondja, hogy Matet oda tesszuk melle. Szoval erzem, hogy csucs lesz.

LEszam, sajnallom a helyzetetek, ugy latszik ez az ev mindnekinek nehez, de remeljuk, hogy ennel csak jobb lesz. Nagyon ugyes Akosod, puszikalljuk. Neked pedig kitartast, es sok erot, hidd el mindne rendezodik majd, csak bizakodj.

Zsuzsam, ne keseredj el. Sajnallom, hogy ilyen eredmenyek jottek ki. De ilyenkor gondolj mindig a ket gyonyoru lanykadra, es arra, hogy egeszsegesek, es szeretnek teged, es vannak olyanok akiknek ez nem adathat meg egyaltalan. Tudom, hogy ez onmagaban ez nem teljes vigasz. De talan megis erot ad egy piciket.

MOst megyek mert lassan csak fel kell az en hercegnom. Annyira megvagyok love ezzel a bilizessel. Sokszor fel van fazva, es akkor van, hogy egy ora alatt 3szor is pisil, vagy csak becsorgat egy kicsit, vagy lehet, hogy gyenge meg a kis holyagja es azert csorog be, de en mar annyira kivagyok szegenyre, hogy sokszor sajnallom, hogy megszidtam erte. Mert vannak napok mikor egyszer se megy bele es van mikor 6szor is. De legalabb kozben sikerult leszokni a cumizasrol. Nah eleg belolunk. Puszi mindenkinek!

Aldott napot!

Kép
Kép
a.angyal88

Grácus! Én a Rubliczky dokinál szültem! Nagydarab mogorva pasas elsőre, óriási kezekkel! Először megijedtem tőle, de nagyon érti a dolgát és nem olyan gonosz, mint amilyennek tűnik :)

Lesza! Gratulálok az esküvőhöz, sok boldogságot kívánok nektek!

Zsuzsa! Sajnálom, hogy ilyen rossz lett az eredményed :(

Angyalom! Lassan közeleg Máté születése! Majd remélem értesítesz valakit, ha eljött az idő!

Petra! Nagyon cuki Flóra a frizurájával :)

Nem is tudom, írtam-e, elvittem az Ákost fodrászhoz! Olyan ügyesen tűrte :) Nagyon cuki volt! Majd teszek fel képet róla!

Most mennem kell, lázad a főnök!
Puszika mindenkinek

kiru84

Jó reggelt Lányok...

Zsuzsám, én is szeretlek... :-) annyira sajnálom ezt az eredményt. Ez a rohadt menopauza. Pedig még fiatal vagy hozzá. Nem tudom, mennyire lehet hatásos, de létezik az Aviva torna. Olvastam róla régebben, hogy már nem menstruáló nőknél megint beindította a női folyamatokat. Olvass utána, hátha segít. És kérlek, ne keseredj el. Bár fájdalmas dolog ilyen hírt feldolgozni, de biztos van valamilyen megoldás. A 0,1 még mindig több, mint a 0.
Bízom benne, hogy találtok Vasival megoldást, és nemsokára boldogságban fogtok úszkálni.

Angyalka, de jó olvasni rólad. Néztem a vonalzódat, hát már alig van hátra idő Máté születéséig. :-) Eszter nagyon helyes lehet, ahogy várja a kistesót. Vigyázz magatokra, és ha nem túl megterhelő, azért jelentkezz, hogy tudjuk, mi van Veletek....

Lesza, sajnálom a cicádat. Annyira hozzá tudunk szokni a házi kedvenceinkhez, hogy akár ugyanannyira fájhat az elvesztésük, mint egy családtagé. Anyukádat beszéld rá, hogy a struccpolitika helyett végre lásson tisztán, mi van vele. Ez neked is és neki is jobb lenne. Nálatok is nagy a munkanélküliség? Azért remélem, valahogy mégis sikerül munkát találnod, és rendeződtök. Puszillak

Grácus, sztem te is próbáld ki az Aviva tornát, ciklusrendezésre is jó. Ártani nem árthat. :-)

Csajok, mára úgy tűnik, elmúlt a vérzés, a hőm tegnap még egy tizedet leesett, 36,4-re, este sem volt magas (pontosabban kihűltem, 36,1), viszont ma reggel felment megint 36,6-ra. A mikroszkópom csodaszép páfrányos. A fene sem érti ezt. Szedem a folsavat, napi 3 mg. Nem fáj semmim. :-) A jövő héten talán okosabb leszek...

Ma és holnap megyünk ki a Nemzeti Vágtára. Nagy a felfordulás, már tegnap is kinéztem kicsit. Hihetetlen forgatag van, a kacatárusoktól, a pompos sütőig, a mangalica mindenféléken át, a pálinka - és borházakig... Csúcs. Olyan finom illatok vannak, hogy garantált a plusz 10 kg. :-) Majd csinálok képeket, és rakok fel....

Most rohanok, megyünk Sadával várásolni, aztán főzőcskézek (elhatároztam, ma flambírozni fogom a húst) :-), és megyünk a Vágtára.

Puszilok mindenkit, végre szép, napsütéses hétvégét: Nofi

nofertiri

Sziasztok Lánykák!

Lucám: De igen, Barni még mindig rendezgeti Lexit, de most már talán nem olyan dúrván. :lol: Most már szívesebben odaadja neki a játékait is. Néha csinál olyat, hogy erősebben megfogja és abba az irányba terelgeti, amerre ő szeretné, hogy menjen :lol: ez Lexinek nem mindig tetszik.
Tesóm Lénája a kezdetektől kap pótlást, Barni is kapott anno. Így viszont sosem éhes a kiscsaj :D csak eszik és alszik, alig sír. Éjjel is 7 órákat alszik egyben. Szerintem jól csinálja a tesóm, abszolút nem csinál ügyet ebből a pótlás dologból, Léna a cumisüvegezés mellett is ugyanúgy, lelkesen szopizik. Én Alexánál tökre lelki válságban voltam, hogy tudjam kizárólagosan szoptatni, kudarcként éltem meg, amikor 4 hónap után esténként kellett neki egy kis tápi, utólag belátom, ez tök nagy hülyeség volt, a lényeg, hogy a baba ne éhezzen és kiegyensúlyozott legyen. Ha nem elég neki az anyatej, attól még nem vagyunk rosszabb anyák. :) Második gyereknél már okosabb leszek.
Tamásom hogy van? Miket mondd mostanában? Mentek valahová nyaralni?

Laar: Örülök, hogy apósod műtétje jól sikerült! Nálatok be lehet vinni ilyen picúrkákat is látogatni a kórházba? Nálunk nem engedik be őket. Egyszer próbáltuk Alexát bevinni, de nem lehetett.
Alexa azért issza a 2-es tápit, mert a HA-sból (hypoallergénből) ez a legnagyobb, ez a 6 hónap feletti. Ez a tejfehérje mentes tápi. Én szerencsére mindig egészségkártyára veszem neki, így nem kerül pénzembe, amúgy elég húzós ára van, 2150 ft.
Amit Petra írt, az jó ötlet, vajas-májkrémes kenyeret, felvágottat, sajtot Alexa is szívesen eszik, szerintem ezek Mírának is ízlenének. Leveseket szereti? Alexánál a húsleves a nagy kedvenc, meg a joghurt és a mazsolás kalács. :)

Petra: Epret még nem kóstolt Alexa. Viszont valamelyik nap evett először életében paradicsomot és nagyon ízlett neki. Nem szándékosan adtam oda, hanem elgurult a konyhakövön (nem is vettem észre), ő meg megtalálta, felvette és beleharapott. :lol: Apa vette észre. Utána elvettem tőle, erre visítani kezdett, akkor megmostam, feldaraboltam és úgy magában ette, 2 pofára tömte. :D
Flóra nagyon édes a copfokkal! Jól tűri, ha a hajába teszed?

Nofikám: Nagyon drukkolok azért, hogy mégis baba legyen a dologban, kérlek, ne keseredj el!!! ++++ Sadának megnézték már a spermaképét?

folyt. köv.

Kép

Kép
daniellla

folyt. köv.

Angyalom: Örülök, hogy bejelentkeztél és hogy minden rendben veletek! Elhiszem, hogy nehéz már így a végefelé. Emlékszem, ilyenkor nekem már a számítógépnél ülni is nagyon fárasztó volt. Eszterkénél meg hamarosan szülinap!

Zsuzsám: Továbbra is szorítok neked nagyon és együttérzek veled. Ez a 0,1-es eredmény most mit jelent? Mi is ez pontosan? Gyógyszerrel lehet ezt javítani? Mennyi lenne ebből a normális érték? Doktornővel 28-ig már nem is beszélsz? Várom a híreket és: +++++++++++++++++++++++++++

Timi: Elhiszem, hogy neked is eleged volt már ebből a szörnyű időjárásból! Kezet foghatunk! Viszont ma már végre kisütött a nap, remélem, így is marad egy darabig!!!!! Hallgattam a rádióban az időjárás előrejelzést és hát a nyárra is sok csapadékot ígérnek. Júniusra 18 fok körüli átlaghőmérsékletet jósoltak. :o
Remélem, a nyaralásunkkor azért jó idő lesz. Júliusban akarunk majd menni 1 hétre a Balcsira, meg augusztus végén Olaszországba, Jesolo-ba.

Csajok, most búcsúzom, holnap megyünk apával 1 napra, kettesben Zalakarosra, wellnessezni egy kicsit! Már alig várom, jó lesz egy kicsit pihenni! Anyum lesz Alexával.
Szép 7végét kívánok mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla

Daniella!
Tök jó helyekre mentek nyaralni. Mi úgy döntöttünk, hogy idén is az Annabellába megyünk Füredre. Tavaly annyira megtetszett, szerintünk tuti hely, nagyon bejött. Annyi a változás, hogy most anyukám és mami is jön velünk, tehát öten leszünk. Aug. végén megyünk ismét, tök jó, mert május 20-ig előkedvezménnyel lehetett foglalni, 20%-ot elengedtek az árból.
Tamásom dumáját már én sem mindig tudom követni, észbontó egy csávó. Egyik nap ültünk bent a szobában, tesóm, Noémi, mami, én és Tamás. Anyukám megjött munkából, bejön a szobába, egyszercsak Tamás feláll, odamegy elé és mutatja neki: "ott EGY Noémi is..." Nem ott A Noémi is.. haláli volt. Aztán a plüss állatkáit imádja, mindig beszélget velük, Bubu még mindig a nagy kedvenc - a jegesmacija. Ilyeneket mond neki: "szia Bubu, hát mi van?" de az a hangsúly...csúúúcs aranyom. Sokszor apával megáll az eszünk, mikor olyan dolgot emleget fel, amiről hónapokkal azelőtt volt szó. pl. megtalálta az ugatós kutyáját, de kimerült benne az elem, erre mondja: "nem ugat a kutyus, biztos megfázott, mikor esett az eső, berekedt." ezt még akkor mondtuk neki, mikor lemerült, hogy biztos elment a hangja, megfázott..stb.. olyan dolgokra emlékszik, hogy csak bámulunk neki. A legjobb benyögése tegnap volt: maminál van egy tetőszoba, ahova unokaöcsém a haverjaival szokott felmenni pókerezni. Tegnap jöttek vagy öten és volt köztük egy csaj is, aki nekünk fel sem tűnt, csak egyszer lejött wc-re, Tamás ekkor látta meg. Aztán kb. fél órával később tökre hangoskodtak fent, mi meg tesómmal megjegyeztük, hogy úr isten mit csinálnak ezek? Tamás rávágja: "biztos játszanak a nénivel" :D hát dőltünk a röhejtől. Szóval ilyen jópofa benyögései vannak a Drágámank, le kéne őket írnom, mert mindig elfelejtem.
Holnapra kellemes wellnessezést, tök jó lesz Nektek! Biztos furi lesz Alexa nélkül és minden gondolatod majd körülette forog, de ilyen is kell! Puszi

Zsuzsa!
Leírhatnád tényleg kicsit bővebben mit jelent ez a 0,1, mert nekem is kínai. De azért még van esély a babára, ugye? Én drukkolok nagyon!

Nofi!
most már aztán tényleg nem tudjuk mi van! Az, hogy voltál dokinál és nem látott semmit, az nem jelenti azt, hogy nincs is baba. Barátnőmnek az öt hetes terhességét nem látták... szóval van remény, most már nagyon izgulok, hogy ott legyen az a pocaklakó!!! Azóta nem teszteltél? Puszi és jó szórakozást a Vágtára, végre szép idő van hozzá! Én majd csak a tv-ben nézem holnap.

Csajok most lépek, mert sül a pizzám, apa mindjárt hazaér, Tamás még szunyál, de már lassan kel szerintem. Érdekes módon most a saját szobájában akart aludni, pedig szinte mindig itt alszik ilyenkor a mi ágyunkon. Megvarrtam végre a szivacs fejvédőt az új ágyára, eddig csak körbe volt párnázva-plédezve neki, most szerintem ennek örült annyira, hogy ki sem akart szállni az ágyából :D Puszi Mindenkinek és kellemes hétvégét!

Kép

Kép
luca81

Lányok: munka illetően szerintem mindenki emlékében keveredik az előző munkahelyem és a mostani információi. Ahol irányító voltam októberben onnan elmentem 3 hét után és azóta szalagmunkát végzek, mert nincs más.... és persze ez a pénz nem sok, ha meg még elmennék szülni..... :shock:

De jól vagyunk, komolyan mondom tegnap kb 5 percig gondolkodtam, h hányadik napon vagyok és végül naptárral számoltam ki.... Szóval ennyire nem vagyok most képben! Azért a bogyót beszedtem, most nem kaptam szurit, de ki tudja.

Pusz mindenkinek!Bocs h ennyi voltam de ma dolgoztam és kicsit fáradt vagyok.

Kép
Kép
arte

Nofi: én nagyon drukkolok Neked! Remélem a saját nődokid megnyugtat!!!

Vasi: neked is csak fel a fejjel! Mi már csak ilyenek vagyunk! Túl jók ahhoz, h mindent olyan könnyen megkapjunk! VAlamiért meg is kell kinlódni! Amúgy mi ez a 0,1? Mennyinek kellene lennie?

Timi: milyen a hordozó? Reméelm ki tudod használni!

Etna: majd dobok sms-t :)

Pusszantás, megyek mert azUram megy egy kis éjszakai munkára plusszkeresetként:) Na nem éjszakai pillangó lett belőle 8) :lol:

Kép
Kép
arte

sziasztok csajszik!

önző módon csak bejelentkezem, de annyi minden van, hogy ovlasni nem nagyon van időm.

szóval csütörtökön adásvétel volt, az én lakásomra, az otp olyan jó cég, hogy a 7 éve fizetett hitelből még egy csomó van, a lényeg,hogy a lakás árából max annyi marad, hogy megcsináltatom a beépített szekrényt és az ajtókat. ennyi!!!!!! (ez az én lakásom, ahol albérlők laktak)
most a festésről tudnék írni oldalakat, de inkább priviben, akit érdekel. hát ez is etnásan zajlott.
a mézesszilva snassz lila, az eperhab full rózsaszín, szóval trükközni kellett. semmi nem úgy zajlik, ahogy kéne. ablakokat csütörtökön hozzák, a festő aki javította volna a hibákat, mert azok vannak már most, az ablak berakása után meg lesznek is, épp válik depressziós. (ennyit a norbi haverjairól) persze én szereztem egy újat. az asztalos, akivel már dolgoztattam és megbízható, az úgy tele van melóval, hogy csak augusztusban érne rá :shock: most kedden jön egy másik, remélem nem ver át.

a sötét színek mind foltosak a konyha egész más színű lett, mint eredetileg gondoltam, egy sor csempét kihagytak a burkokólók, full csúnya a plafon nem lett lecsiszolva és glettelve. szóval majdnem elájultam. olyan ronda,hogy az már szép.

akit érdekel a további sztori leírom emailben

csók mindenkinek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Íme egy webshop, ahol szép, minőségi német árukat, ruhákat, játékokat lehet kapni!

Pár kattintás és pár napon belül az otthonodban foghatod a kezedbe a terméket! Garancia, jótállás, számla alap!

www.bevina-natur.eu

Kérlek, hogy ha Téged nem is érdekel, ne töröltesd a linket!
4 gyermek édesanyja a tulajdonosa a webshopnak, egyelőre ennyi a jövedelme kizárólag, ami itt befolyik!
Hátha másnak fontos lehet, hogy itt ez a link!

Megértésedet köszönjük!

kiskincsunk

Interpretation

AMH Blood Level
High (often PCOS)

Over 3.0 ng/ml
Normal

Over 1.0 ng/ml
Low Normal Range

0.7 - 0.9 ng/ml
Low

0.3 - 0.6 ng/ml
Very Low

Less than 0.3 ng/ml

Sziasztok!

Ennyit tudok mutatni az AMH-ról. (antimüllerian hormon) Szóval, nekem már menopauzás értékem van. Ez azt jelenti hogy én hiába is kínlódok. Azt még megvárom hogy mit mond a doktornő, de szerintem semmi jót nem fog mondani. Lehet hogy a stimulációt sem kezdi el. Na, ezért vagyok nagyon elkeseredve. Sokat sírok, ámbár tudom ez nem segít, de hát jön, nem tudom vissza tartani.

A leletemen ez áll: Érték: 0,1
Referencia értékek: 0,2 14,6
Nem tudom hogy ez a referencia érték mit jelent, de gondolom hogy az első, az érték az amit néznek.
Bővebbet csak 28-án tudok meg, mert el fogok menni, hátha mégis megcsinálja és hátha van Isten és segít.

Etna, engem érdekelnek a részletek is. Nem semmi amin keresztül mész. Nem hazudtolod meg önmagad. Hozod a formád. :?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Ja, még azt akartam írni hogy megnéztem a tavalyi Ciris-es leleteimet és ott is csináltattak ilyet, akkor 0,5 volt. :( Az sem volt jó.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Etna írd meg a fejleményeket részletesen!!!

Kép
Kép
arte

Sziasztok csajok!

Én annyira röstellem magam hogy soha nincs időm mindenkinek irni külön-külön. Pedig mindig lenne mit hozzászólnom a történtekhez! Nem tudom ti hogy csináljátok nekem szinte alig van időm időm ide úlni a géphez!

Most sem leszek hosszú :lol: .
Nálunk minden rendben, járok a suliba és már megint vizsgázok a héten(kedden) :cry: , nagyon unom ezt a sok vizsgát!
Amélia nagyon rosszcsontkodik, de nem baj legalább egészséges!!
Elkezdett beszélni már sokmindent mond, megérteti magát: Ja és leszoktunk a tápszerről vagy két hete. Most házi tejet eszik, vagyis tejbedarát, nagyon szereti, nem higittjuk simán megeszi forralás után! Végre!!!!

Na megyek is mert már most hulla vagyok. Dobok még egypár képet.

Puszika mindenkinek!!

Niki Kép
ez volt a névnapi tortája, én sütöttem csokis volt és puncsos
Kép
unokatesókkal
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Niki, nem baj hogy nem írsz mindenkinek csak néha gyere közénk és írj magatokról. Nagyon köszönjük a képeket. Annyira de annyira aranyos Ami. Ha sikerülne felvenni a dumáját ahogy Luca is felvette Tamásét küldhetnél nekünk. Nem is tudtam hogy névnapja volt. Vissza néztem a naptárt de nem találtam. Hú, de szégyenlem magam. :oops:
Így utólag is Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánunk neki.

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Niki
Améliának utólag is nagyon boldog névnapot!!! Nagyon helyes Ami!

Zsuzsa
Sajnálom a rossz eredményt :cry: remélem azért a Doktornő megcsinálja! Esetleg nem gondolkoztatok donor petesejten??

Etna
Kitartást a felújításhoz!! Mi Aug.-ban a fürdőszobát újítjuk fel a csempét meg a padlólapot már megvettük almazöld meg még egy fajta világos zöld nagyon szép!! A nappaliba meg világos barna padlólapot vettünk!!

Nofi
Mi a helyzet??? Mikor mész dokihoz!

Remélem mindenki jól van!

Velem semmi különös!! Mensim még sehol 46. napon vagyok!
Puszi!

Kép
grácus

Szép reggelt Lányok...

Zsuzsám, én istenemre, nem értem az orvosokat. Ha már korábban is kértek AMH értéket, miért nem világosítottak fel, ez mit jelent? Miért nem lehet őszintén - még ha nem is jó a hír - elmondani, mi van? Az ember elvégre nem tudhat mindent, és csak reménykedik... Kíváncsi vagyok, mit fog mondani a doktornő... Fel a fejjel, sokat gondolok Rád. :-)

Niki, nem baj, ha nem írsz külön mindenkinek. A lényeg, hogy írsz, és küldessz csúcs képeket a tündérről... Mikor van Ami névnapja...
Szurkolok a vizsgáidhoz, hamar vége lesz...

Etnám, engem is érdekel a történet...

Csajok, felrakok jópár képet a Vágtáról... Fantasztikus volt, iszonyat tömeg, hőség, de fergeteges fesztiválhangulat, isteni illatok, hangok, zenék, forgatag. :-)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Háát, tényleg jó sok...
Most be is fejezem, puszilok mindenkit: Nofi

nofertiri

Haliho!

Grácus, nem tudják beállítani a mensidet? Van erre gyógyszer. Lehet hogy ez a bajod. Én ezt nem értem. Annyira fiatal vagy, nem igazság hogy ennyire hosszú a ciklusod. Nézzél már utána.
Gondolkodtam én már petedonoron de nem olyan egyszerű amilyennek hangzik. Csak rokon lehet vagy teljesen ismeretlen és ez bonyolult mert ugyan vannak akik adományoznak mert sok lett nekik, de gondolom a főorvos pénzes páciensei kapják meg.
Nofi, köszönjük a képeket. Tök jó lehetett. Láttam az indiánt is, remélem nem az eső táncot járta. :|

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Kedves Doktor Úr!
Tanácsot szeretnék kérni, ugyanis nagyon sokat késik a menstruációm. Voltam már ezzel a problémával orvosnál, akkor tabletták szedésével valamennyire helyreállt, most viszont megint az a problémám, hogy nagyon sokat késik; már egy hónap kimaradt.

Üdvözlettel : Y.

Kedves Y.!

"Késik" - ezt a kifejezést akkor használjuk, ha a ciklusa például mindig 28 napos, és már 35 nap telt el, azaz késik 7 napot.

Ön nyilván arra gondol, hogy ciklusa hosszabb, mint a szokásos. Mennyi? Az ugyanis nem adat, hogy egy hónap kimarad, mert ha mondjuk március 30-án volt és a következő május másodikán jelentkezik, az 35 nap, ami még normális, de egy hónap (azaz április) kimaradt.

A tablettaszedés is csak látszólag rendezi a ciklusát, mert a lényeg az, hogy nagyon hosszú (35 napnál hosszabb) ciklusban már gyakran nincs peteérés, de a tablettával ezt hiába állítjuk be 28 napra, peteérés akkor sem lesz. A ciklus lényege ugyanis a nyálkahártya rendszeres (ciklusos) megújulása, hogy a megtermékenyített petesejtet (a petekiszabadulás után) befogadhassa.

A helyes kérdés tehát így hangozhatna: Gyermeket szeretnék, szeretném tudni, hogy a szokásosnál hosszabb ciklusomban van-e petérés.

Válasz: ezt ki kell vizsgálni, és ha gond van, kezelni.

Másik kérdés lehetne: Hosszabb a ciklusom, ez zavar, de még nem szeretnék gyereket, mit tegyek?

Válasz: Mivel jelenleg nincs a vizsgálatoknak értelme, hiszen akármi az eredménye, nem követi kezelés, egyelőre vagy fogadja el a dolgot, vagy állítsák be fogamzásgátlóval, és térjenek vissza a kérdésre, amikor majd gyereket akar.

Üdvözlettel: dr. Csákány

Grácus, ezt találtam neked, ez nagyon tanulságos mert több ilyen választ találtam a gogle-be írtam be a "hosszú ciklus oka" szót és sok ehhez hasonlót dobott ki.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzsa
PCOS vagyok ez a hosszú ciklus oka ez már 1.5 éve tudom ezzel igen nem lehet mit kezdeni! :cry: Csütörtökön ha addig nem jön meg csinálok egy tesztet és délután irány a doki!
Puszi!

Kép
grácus

Sziasztok!

Niki!
Csodaszép ez a lányka, és már kész hölgy!:)

Daniella!
Szinte minden levest megeszik a lányka, ma borsóleves volt nokedlival azt is evett,szereti a főzelékeket is, már régóta adom neki a kelkáposzta főzeléket,nem volt régebben sem, és most se baja tőle, imádja tépked mellé kenyeret magának:)
A kenyereket is nagyon szereti, de csak natúr. májkrémet még nem mertem adni neki,de majd próbálkozunk, a szalámikat nem nagyon eszi.

Nofim!
mit mondott a dokid?

Grácus!Szorítok neked.

most megyek csajok, hulla vagyok.

Angyal mikorra van kiírva.Tudja vki?

puszika mindenkinek, élvezzétek ezt a jó időt.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?