Laar! SZerintem nyugodtan adhatsz neki vacsira vajas kenyeret, májkrémes kenyeret, sajtos kenyeret egy kis felvágottat. A tejtől pedig ha eddig nem lett baja ez után sem lesz. A tehén tejet én vízzel hígítottam, mert nálunk ugye egyenest a bociktól jön a tej és 3,6-os így általában 2 dl tejhez adtam 1 dl vízet. Nekem van egy nagyon régi könyvem, hogy mit főzünk és adjunk a gyerekeknek. Ha esetleg érdekel beszkennelem az idevágó oldalakat neked. Kész étrendek vannak benne féléves kortól iskolás korig.
A szülinapi képek nagyon jók. Nagyon aranyosak voltak a csajszik. Mit kaptak szülinapra a csöppök??
Timi! Nagyon eltüntél!! Remélem, jól vagytok! A beázással mi újság??
Lucám! Víz helyzet?! Ne is mondd! Megcsinálták az árkot. Bementek a telekre, a RENDEZETT telekre, most had nem mondjam, hogy néz ki minden!! Félméteres árok van az udvar kellősközepén. Ráadásul egy csemete barackfánknak is annyi. Az én drága uracskám majdnem sírva fakadt ma, amikor neki látott, hogy eltüntesse őket. Ezt azért megemlítettem a drága polgármester úrnak!! Arról nem is szólok, hogy az árok amit csináltak nem árok... A házunk vezeti bele a régi újra kikapart árokba a vízet... Ezt nem fogom szó nélkül hagyni... Na de nem panaszkodom tovább, felesleges, csak felhúzom magam...
Veletek mi újság?? Jól vagytok? Flóra sem beszélget még. A szó kincs megmaradt a mammam, ott, és a kotty-kotty-nál. Néha olyan mint egy kotyogós kv-főző.
Ja igen, meg a vau-vau is meg még...
Daniella! Nekünk is lassan telnek a napok, hogy nem lehet kint lenni. Minden nap van egy kis sírás, amiért nem mehet ki, még a teraszra sem, mert annyira idevert az eső, hogy még... Ma már kicsit jobb volt, hogy csak szemerkélt az eső, így legalább a teraszon elvolt kicsit. Adtál már Alexának epret?? Flóra nagyon szereti.
És nagyon ügyesen iszik már pohárból. Napközben csak alváshoz kell neki az üveg, már amikor. Sokszor csak este a tejcit issza üvegből. Ma evett először lecsót, és nagyon ízlett neki. Tegnap előtt töltött paprikát csináltam azt is ette...
Jaj, Laar! Akartam írni, hogy én csipkebogyó teát adok a Flórának, és mézzel csinálom, mert a méz a fertőtlenítő hatása miatt nem okoz fogszuvasodást! és egészséges is. A tea általában epres, vagy más ízesítésű.
Kirukám! Mi újság? Hogy állsz a lagzi szervezéssel?? Voltál ÁKossal az orvosnál? Anyósod nem dünnyög bele az esküvő szervezésbe?? Remélem nem hagyod magad!!
Etnám! Mi újság? Hogy haladtok? Előkerült a fényképező? Boti jobban van akkor ezek szerint?? Inkább legyen rossz csont mint beteg...
Képeket kapunk majd ugye?
Grácus! Mi újság? Rég hallottunk felőled? Megjött végül? Mire jutottál a Batával? Hogyan tovább?
Arte! Fel a fejjel drága! Találtok valami jó kis munkát! Remélem, most már nálatok is jön a jobb korszak, mert ez már nem állapot, hogy ebben az országban nem lehet élni... A párod sérvét sajnálom, de ez legalább orvosolható probléma. Remélem, hogy a nem a babára koncentrálás meghozza a babát!
Nah, drágáim! Remélem, elégedettek vagytok velem! Behoztam a heti lemaradásomat!! Megyek is, mert már lassan vacsizni kell menni. Jók legyetek! Puszi a kicsiknek és nektek is.
Suzikám! MAjdnem elfelejtettem írni, hogy örülök, hogy mostanság sűrűbben írsz, de annak nagyon nem, hogy még mindig nem tudsz pihenni. Remélem, a jó Isten sodor hozátok néhány ügyes embert. Magyarokat nem akartok foglalkoztatni?? Kell oda nyelv tudás? Vagy szakmai tudás?? Anyukádra én is sokat gondolok, és remélem, hogy hamarosan jó kezekben lesz...
nah mostmár tényleg megyek! Csóka család!!