sziasztok lányok, én is holnap megyek
úgy látom nagy nap lesz sokunknak.
rengeteg téma pörgött mióta nem írtam, csak olvastalak benneteket. nagyon nagyon termékenyek vagytok, más fórumok alig döcögnek, hozzánk képest.
ami megmaradt az
avrenim 8 hetes hozzászólása, köszi-köszi, mindig megnyugtatsz!!
persze a lakásproblémákat is végigolvasgattam, sajnálom az ilyen nehézségeket, de látjátok van köztünk egy szakértő ebben a témában is. szóval alapvetően tök szerencsések vagyunk. próbáljatok nem idegeskedni, elf ognak rendeződni a dolgok!
a vásárlás témában én bizti várok még a nagy bejelentésig, utána meglátjuk mit örökölük és mit kell beszerezni. egyelőre csak a kismama ruhákat nézegetem, de ahhoz még pici a pocak hogy ilyeneket vegyek. Igaz kaptam a berlini barátnőmtől egy baromi jó terhes nacit, az valami isteni megkönnyebbülés
Már pattognak a gombok
hányingeres kismamákat nagyon-nagyon sajnálom, a korábbi migrénjeim során megtapasztaltam mennyire leveszi az embert egy-egy kiadós.. sajnálom! nekem a gyomrom ég főleg, amitől szédülni kezdek, amitől picit hányingerem lesz
de rögtön nyomom rá a kekszet, nem adok esélyt sem vuknak
a fájós pattanásokat senki ne nyomogassa, hormonális. főleg az áll környékén jön elő, fájós akne, nem is igazán jön ki és csak elfertőződik. a pco alatt fél évig keserítette az életemet. nagyon szomorú voltam miattuk, még tornázni is vakolatban mentem. nem volt jó. szerencsére a probléma elmúlt, de kinkeserves volt.
közérzetem jó, már az elmúlt 2-3 hétben kifeküdtem a hülyeségeimet
nagyon várom a holnapot, amikor ujra itt ülök majd és mesélem a jó híreket nektek.