Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
hát a kedvem nem jobb, mondjuk ez a rossz idő sem segít, legalább sütne a nap....hát a baj igazából maga a szocpol:((( mikor ezt a lakást vettük akkor megigényeltük, meg is kaptuk, csakhogy most szívunk vele, mert ahhoz hogy eladjuk a lakást le kell kincstárnak pakolni 2,4 millát az aláírt gyerekek után ha megvan ha nincs, a harmadik gyerekre már nem lehet megigényelni, illetve a hiteleket már max 50%ban adják a vételárnak, amit bonyolít a jelzálogjog amit csak akkor tudnak erről a házról leírni ha már van másik lakás amire átlehet. másfél órán át beszélgettünk ezekről, a lényeg hogy előbb a bankot kell megkérdezni hogy mit lehet tenni, mennyi hitelt adnának, ahoz képes kell lakást nézni, de mgé a z ütemezés is gáz hogy ezt eladjuk de vegyünk másikat hogy költözni tudjunk, hacsak nem kp-ba fizet a vevő akkor az ő bankját is várni kell....

de a legrosszabb hogy apa amugy se rajongott az ötletért és most azon agyal hogyfér be 3 babaágy a 12 nm-es szobába:((( Baló meg megszokja a tesóit...de összeszedem magam mert ha én nem harcolok érte akkor senki nem fog, csak tegnap nagyon mellbe vágott hogy le kell rakni a szocpolt...

na jó nem depizek le senkit valami vidámabb téma:valaki tud valami tuti kencét terhességi csíkok ellen?? ugyanis én már erősen nyúlok:)))kéne valami amitől kicsit lazul a bőröm...amit Balóval használtam nem vált be:S egész az utolsó hónapi úgy tűnt, hogy jó és a végén csíkosodtam.....hm ha belegondolok ez se vidám...

na de ez az lesz...míg leírtam ezt a jópár sort a gyerekem szétkente a cumisüvegből a maradék kakaóját, de legalább a köre és nem a szőnyegre:)))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


msi: mi pont ebben vagyunk nyakig és nem mondom h egyszerű de sztem megéri végigcsinálni és nem olyan rémisztő mint amilyennek tűnik.
A szocpolt még levonhatod a harmadik gyerekre ha meglesz mert akiknél folyamatban van a szocpol azoknál nincs letltva, tv adta jogunk, jogot visszavenni nem lehet az alkotméánysértő így a harmadik gyerekre is lesz még 1,2 milla.
A foglalót úgy kell kérni, hogy a vételár 10%-a (monjuk ha a lakásotok 20 millát ér akkor 2 milla) plusz (és ez itt a lényeg ) a szocpol hogy elkezdhessétek levenni. ezzel nem szokott gond lenni általában így megy ez.
Ha aláírtátok az adásvételt ill a foglalós részét akkor becsattogsez a helyi önkormáényzat jegyzőjéhez orra alá dugod a szerződést ő pedig engedélyt ad 30 napon belül (általában 1 héten belül) hogy levehetitek.

Ha ez is megvan akkor irány a bank ill aznap mikor aláírtad a szerződést és kérd az engedélyt a hitel áthelyezéséhez. Amennyiben ezt megadta a bank nincs akadálya h az újat lefoglalózzátok amit eddigre ki is kellett néznetek. A szocpol átutalásával várj míg a bank kiadja az engedélyt mert ha mégsem engedi az áthelyezést akkor nagyon macerás visszaszerezni a szocpolt a MÁK-tól de nem lehetetlen. Ha a bank adta az engedélyt akkor mehet a MÁKnak a szocpol átutalása.

A szerződésbe építsetek bele egy védelmet magatoknak mégpedig amennyiben a bank miatt nem lehet hitelt áthelyezni akkor az egész szerződés vissza de nem úgy hogy ti a foglaló dupláját adjátok vissza.
Ha raifaisenesek vagytok van még mit mondanom de az csak pü-ben mert személyes.
Ha kell segítség szóljá! 8)

Szval rövidebben a lépések:

1.szerződés-foglaló-plusz szocpol és a védelem h ha mégse akkor vissza az egész
2.bank-engedély az áthelyezésre
3.önkormányzat-engedély a szocpol levételéhez
4.ha banki engedély oks mehet a szocpol átutalás
5.foglalózni az új kecót

Sztem nem olyan vészes csak a szerződést ne nagy ügyvédi irodával kössétek. Semmiképp ne naggyal. Tapasztalat a szakmámban úhogy erre figyelj. A többiben is segítek ha akarod és van egy nagyon klassz és olcsó ügyvéd ismerősöm aki szintén segít és jól megírja úgy h ne szívjátok meg ha bárhol elakadna a folyamat.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


engem is érdekelne h tudtok e valami jó kencét csikok ellen :) bár még odébb van,de azrét jó már ezeket is előre letudni és ha olyan van akkor tud mihez nyulni az ember.de már 20.héttől biztos kell kenegetni.

KépKép
bettike83
 
 

 
 

avrenim

gratula a 8 évhez :) szép idő már :) mi most leszünk 7 éve egyűtt :)

ez tök jó,már én is jóval azelőtt terhes voltam a falu széja szerint mint pozitivat teszteltem volna.ugye jártam dokihoz korházba és 2 ember is mondta ismerősöknek h biztos jön a baba,holott akkor még 2 hét volt a tesztig..de belém beszélték a gyereket :)

ennek a 8 hétnek örülök,és már a 9.ben vagyok,szépen halad az idő,holnap meg doki.

nálatok is van egy kis feszültség?én reggel mindig idegbajosan ébredek...

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Megint ezer éve nem jelentkeztem, de egyszerűen képtelen vagyok követni benneteket! Mire végigolvasom és írni kezdek, elfelejtem, mi volt az elején. :oops: Nem hiába, pocakosan még kelekótyább az ember, mint általában. :lol:

Először is üdv az újaknak! :)
Aztán, ami eszembe jut:

Babakocsi:
nekem az elsődleges szempont, hogy könnyű legyen és könnyen kezelhető. A lányomnál egy Graco-t választottam, mózessel, hordozóval és minden extrával együtt. Pár hét után rájöttem, hogy igen nagy hiba volt, még a bolt ajtón is alig tudtam betolni. :oops: Aztán 4 hónaposan vettem egy PegPerego Aria-t, ami alig 6 kg. Tökéletes választás volt. :)

Csíkok:
én úgy tudom, hogy ez genetika, megelőzni nem lehet. Persze, a kenegetés nem árt, de aki csíkosodásra hajlamos, az a legjobb kence ellenére is csíkos lesz.

Mellszívó:
nekem Avent kézi van, de így utólag belátva, jobban jött volna az elektromos. Hihetetlen sok tejcsim volt, a lányom meg nem győzte szopizni, így a ki nem fejt tej miatt 6-szor lett mellgyulladásom az első 2 hónapban, kegyetlen volt. Persze, most már gondolom könnyebb lesz, de akkor nem tudtam, mire számítsak, hogy áll be majd a kereslet-kínálat. Féltem, hogy ha sokat fejek, még több tejem lesz, aztán még többet kell fejni... ördögi kör. De aztán megoldódott. :)

Rólunk:
tegnap voltunk ultrahangon, már 20,6 mm-es a babócám, láttuk a kezét-lábát, dobogó szivecskéjét. A méretek alapján 8 hetesnek és 4 naposnak felel meg. 24-én már a 12 hetes uh-ra kell menni! :) :)

Pitypang
Kép Kép
pitypang_
 
 


dr nono
megy a pü:)

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Msi a szocpolt miért kell visszaadni ha vesztek másik lakást? :shock: Nem értek hozzá, de olyan hülyeségnek tűnik. A csíkok úgy tudom hajlam kérdése. Van aki 1-2 kiló súlyingadozás után tiszta csík, van aki 30 kg-ot szed fel, fogyja vissza és semmi. Én az utolsó 3 hétben repedtem szét, amiből egy hét túlhordás volt. Biztos azért valamit számít hogy kened, de ha a bőröd hajlamos a repedésre, úgyis szét fog megint :(

Bettike én alapból vagy 3 hete kész házisárkány vagyok, a párom már csak csendesen mosolyog rajtam (szerencsére). Remélem emúlik a 12. hét körülre, de valahogy pattanáson vannak az idegeim, mindent rosszabbul viselek most mint általában. :oops:

Pitypang milyen gyorsan megy az idő, nemrég még csak éppen hogy megtudtuk hogy jön a babó, most meg már közelít a 12. heti UH :lol: Kép nem készült az UH-ról? Rakhatnál fel, had gyönyörködjünk :D

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Jó reggelt!

jaj de jó Nono, hogy értessz ilyen dolgokhoz is, én ezekhez az ügyintézésekhez annyira anti vagyok!

Terhességi csíkokra jó a búzacsíraolaj, aromaterápiás tanfolyamon tanultam, ez bázisolaj, tehát keverhettek bele még illóalajat is, attól függően milyen hatást akartok elérni.
Panarom cég gyárt sok-sok illóolaj keveréket, vajúdó,méhösszehúzó, gátmasszázs, babamasszázs olajokat.
Aromax cég is jó minőségű olajokat árul érdemes onnan beszerezni és összekutyulni...de mielőtt bármit beleraknátok, nézzétek meg az illóolaj hatását!!!

A lényeg az egésznek, hogy jó bázisolajakat kell használni, amik segítik a szervezetbe,bőrbe való felszívódást! A legtöbb babaolaj tartalmaz parafint, amivel ellenkező hatást lehet elérni, csak egy nem áteresztő réteget von a bőr köré, és éppen hogy szárítja
az.
Ez olvassátok el:http://www.jomtom.hu/a_cimke_mogott__johnson_baby_softwash_furdeto.html

most vettem nagybevásárlás alkalmával masszázsolajat, mondtam apának, hogy majd evvel fog vajúdás alatt maszírozni, van benne narancs és fahéj illóolaj, ami pont segíti a vajúdást--ezek a karácsonyi fűszerek nagyon jók a vajúdúolaj alapja. :wink:

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Jó reggelt!

Én is lakáseladás és házvásárlás előtt állok, de nekem annyiban könnyebb a helyzetem, hogy tehermentes a lakás, amit eladunk, így gyorsabb talán plusz van egy ingatlanos a családban, aki segít.
Mi kimegyünk a környékre Maglód, Gyömrő ilyenekben gondolkodunk, az árak most nincsenek a csillagos égen, így némi hitellel szép kis kertes kuckóra tehetünk szert.
Azért aggódok az egész miatt, mert nem tudom, mennyi időnk lesz megtalálni a házat és mennyi idő alatt tudjuk eladni a picike kis garzonlakást. ezen sok fog múlni, még némi csinosítást elvégzünk a mostanin és elkezdjük hirdetni. Őszre már a babaszobát szeretném festeni az új házban :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


nyufó

én is igy vagyok,durva h milyen türelmetlen és ideges vagyok,pedig iszogatok még citromfű teát is,az picit nyugtató hatású és végülis hat is,mert alig birok felkelni reggel :D reggel vagyok inkább ideges,délutánra már elmúllik picit.
az én párom is csak röhög rajtam,nem vesz komolyan,na ez meg még tovább szitja a haragomat :D


pitypang

jaj de jó,szép nagy már a babucid :) én holnap megyek,saját számitásaim szerint 8 hét 2 nap :)

KépKép
bettike83
 
 


Húú, mi is Dalmicsekhez hasonlóan házvásárlás és lakáseladás előtt állunk, csak mi Fót és Pécel környékén keresgélünk. :) De most lehet, hogy várakozni kellene kicsit, mert azt olvastam a neten, hogy októbertől valszeg visszaállítják a szocpolt, de olyan feltétellel, hogy kell hozzá lakástakarékpénztári megtakarítás. Vagy vmi hasonló. Úgyhogy magunk se tudjuk, mi lenne a jó.

Nyufó!
Kaptam képet is, majd felteszem. :)

Betti!
Drukkolok holnapra a dokihoz, minden rendben lesz! :)

Pitypang
Kép Kép
pitypang_
 
 


Sziasztok! Kellemes napot mindenkinek. Kicsit visszaolvastam, s látom nem vagyok egyedül az idegbajos viselkedéssel... :D
Tényleg használ a citromfű tea?
Még valami, én imádok kávézni... szerintetek mit lehetne helyette inni (na a tea az light-os), ami valahogy pótolná a kávézás élményét?

Kép
batsy
 
 


köszi pitypang :)

batsy

nekem szokott használni,bár csak 1 pohárra iszok belőlle naponta,de szépen estére lenyugtat :D

KépKép
bettike83
 
 


Batsy!
Napi egy-két gyenge tejeskávé teljesen belefér, anno nekem a védőnő még javasolta is az alacsony vérnyomásom miatt! Én is nagyon szeretek kávézni, de most egyáltalán nem bírom meginni!

Pitypang
Kép Kép
pitypang_
 
 


nyufo
én se teljesen értem miért kell visszafizetni, még akkor is ha megvan a bevállalt gyerek, de kell, mondjuk utána a kincstár visszafizetni a banknak de jó sokáig csücsül rajta és azzal nem lehet számolni. pl ha eladjuk a lakást akkor nem számolhatsz a hitel feletti teljes összeggel hanem az érték-hitel-szocpol, marad lóvéd ami marad és ahhoz kell még hitelt felvenni. én mindenképpen váltani akarok, egyszerűen fizikailag nem férünk el a lakásban és igen vágyálmaimban és is festem a gyerekszobát őszre (na jó apa).

avranim
akkor vadászok egy búzacsira olajat valahol, a hasamon lévő műtéti hegek miatt kel inkább, nem is a csík miatt...már Balónál is azt mondtam letojom a csíkokat csak maradjon egybe a varrás, de kibírta....remélem az ikreket is:S

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Bettike: Akkor kipróbálom. Saját magamon vettem észre, hogy mennyire nem bírom elviselni, hogy ha épp a fiaim vitatkoznak, vagy nem regálnak elég gyorsan arra amit mondok, ill. kérek..... Tiszta zizi vagyok néha. Gondolom a hormonok dolgoznak ezerrel.

Pitypang: Azt mondod? Nem tudom volt-e köze a tavalyi eseményekhez, hogy kávéztam, s ezáltal "feltúrbóztam"-e a babát is, de túl sokat mozgott, s tán azért tekeredett olyan nagyon a köldökzsinór, s nem kapott oxigént, meg gondolom semmit.... és szomorú vége lett....
Nem tudták egyáltalán megmondani miért történt, ami történt. De most úgy gondolom, nemigen kéne kávézni. Sőt olyat is olvastam, hogy a baba szerveztéből egy csésze kávé 100 óra alatt ürül ki....

Kép
batsy
 
 


sziasztok lányok, én is holnap megyek :)
úgy látom nagy nap lesz sokunknak.

rengeteg téma pörgött mióta nem írtam, csak olvastalak benneteket. nagyon nagyon termékenyek vagytok, más fórumok alig döcögnek, hozzánk képest. :)

ami megmaradt az avrenim 8 hetes hozzászólása, köszi-köszi, mindig megnyugtatsz!! :)

persze a lakásproblémákat is végigolvasgattam, sajnálom az ilyen nehézségeket, de látjátok van köztünk egy szakértő ebben a témában is. szóval alapvetően tök szerencsések vagyunk. próbáljatok nem idegeskedni, elf ognak rendeződni a dolgok!

a vásárlás témában én bizti várok még a nagy bejelentésig, utána meglátjuk mit örökölük és mit kell beszerezni. egyelőre csak a kismama ruhákat nézegetem, de ahhoz még pici a pocak hogy ilyeneket vegyek. Igaz kaptam a berlini barátnőmtől egy baromi jó terhes nacit, az valami isteni megkönnyebbülés :) Már pattognak a gombok :)

hányingeres kismamákat nagyon-nagyon sajnálom, a korábbi migrénjeim során megtapasztaltam mennyire leveszi az embert egy-egy kiadós.. sajnálom! nekem a gyomrom ég főleg, amitől szédülni kezdek, amitől picit hányingerem lesz :) de rögtön nyomom rá a kekszet, nem adok esélyt sem vuknak :)

a fájós pattanásokat senki ne nyomogassa, hormonális. főleg az áll környékén jön elő, fájós akne, nem is igazán jön ki és csak elfertőződik. a pco alatt fél évig keserítette az életemet. nagyon szomorú voltam miattuk, még tornázni is vakolatban mentem. nem volt jó. szerencsére a probléma elmúlt, de kinkeserves volt.

közérzetem jó, már az elmúlt 2-3 hétben kifeküdtem a hülyeségeimet :)
nagyon várom a holnapot, amikor ujra itt ülök majd és mesélem a jó híreket nektek. :)

Kép
spumilla
 
 


Batsy!
Nem tudom, de nagyon sajnálom! Ha megnyugtatja a lelkiismereted, akkor inkább ne kávézz. Vagy vegyél koffeinmenteset vagy macikávét. Azzal tuti nem ártasz!

Pitypang
Kép Kép
pitypang_
 
 


Pitypang: Aranyos vagy! De semmi gond, írtó stramm vagyok, igazi túlélő, annyi mindenen átestem már. :D Épp annak néztem utána a neten, hogy mit írnak ebben a kávés témában. Lehet hogy tényleg nézek valami koffeinmenteset. Olyat is olvastam, hogy gátolja a kávé a kalcium felszívódását.... Egyébként ahány ember, annyi vélemény....

Kép
batsy
 
 


sumilla

akkor megy a drukk neked is holnapra :wink: :)

KépKép
bettike83
 
 


Spumilla: melegen ajánlom a pattanásokra a vichy normadermet.... Én idáig használtam, mert sajnos eléggé vegyes típusú a bőröm, s néha úgy néztem ki,mint egy tini. :D
Most viszont egyáltalán nem kell, mert elmúltak, s szép lett a bőröm.

Kép
batsy
 
 


A kávéról én nem tettem le teljesen, heti egyszer iszom koffeinmenteset. Ízre teljesen ugyanaz, csak a hatás marad el, azt teával pótolom, abból is fehéret iszok inkább mert abban rengeteg az antioxidáns.
batsy a történeted borzalmas ha tényleg a kávé miatt lehetett örülök, hogy leálltam vele.

Kicsit konyítok a gyógynövényekhez (végzettségem szerint) és a citromfüvet merem ajánlani nyugtatóként, nincs ellenjavallat így kismamák is bátran használhatják.

Úgy tűnik sokan állunk költözés előtt.
pitypang mi minél előbb szeretnénk túllenni a házvásárláson, a szocpolt egy esetleges felújításra vennénk igénybe.[/b]

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Msi ezt a hülyeséget, egyik kézzel adják a másikkal elveszik, mintha nem is adtak volna. Ha eladod a lakást, de másikat veszel belőle akkor meg kéne hagyniuk Akkor lenne jogos hogy visszavegyék, ha nem lakás célra használod fel :cry: Remélem Nono tud segíteni. Én se nagyon konyítok a témához, nem is nagyon értettem it írt :lol:

Dalmicsek szorítok hogy hamar elmenjen a lakás! Eladni mindig a nehéz, már ha az sikerül, utána megtalálni amit akartok venni, az már mindig gyorsabban megy.

Bettike, Spumilla jó mozizást holnapra, aztán most már töltögessétek fel a szép UH képeket!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Dalmicsek: Nem bizonyított, hogy mi miatt volt. Ezt csak én gondolom így. viszont én naponta két kávét szoktam inni, s felesbe... fele rész kávé fele rész tej.....
De most megyünk vásárolni, úgyhogy inkább teára vadászok majd.
Remélem jut időm még délután felnézni.
További kellemes napot kívánok nektek!

Kép
batsy
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 20:14-kor.
szonce82
 
 


batsy
én úgy tudom hogy napi 8 !!!! adag kávé okoz problémát, én is ittam első terhességem alatt is végig tejeskávénak (kb 1,5 dl) meg most is, naná különben ki se másznék az ágyból:) dokinéni is javasolta, gondolom mindig mérték a vérnyomásod és ha ott nem volt magas akkor nem hiszem hogy a kávé miatt...sajnos van úgy hogy nem tudni miért történik meg a baj:S

holnapi uh-hoz mindenkinek hajráááá:)))én jövőhét hétfőn megyek, már nagyon várom, hogy meglássam mekkorát nőttek, pénteken meg vérvétel fujj...ez van:)))

a citromfüvet én is ittam főleg szülésem utántól mensi előtt idegbeteg voltam, minden hónapban egy hét:((((szegény apa már tudta mikor jön a mikulás...meg a fiam is....ami szomorú hogy most is pedig terhes vagyok, reméltem hogy csitul legalább most, de nem...az jó ha lehet terheseknek is inni, akkor nekiállok, szeretem mert nyugtat de nem bódit be mint pl a kamilla:S egyszer ittam 3 dl és fél napig csak lestem ki a fejemből épp hogy nem csorgott a nyál a számból:)))))))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


én pl nem kávézom,soha nem szerettem,max nagy ritkán cappuccino,vagy jó sok tejjel,tejes kávé,de ez is csak fél évente egyszer kétszer.pedig nálunk a családban mindenki kávézik,no meg a cigi,hála az égnek azzal sem élek.kiprobáltam még tini koromban,de sztem kevés olyan ember van aki soha nem probálta.

én most gyógyteákat iszogatok,még mindig iszom a palástfű teát.meg keverve stiviát,ami nagyon jó az emésztésre,nincs is gondom a szorulásos dologgal.meg citromfű tea,ami van a kertemben is,majd leszedem és elteszem télire.

KépKép
bettike83
 
 


itt irnak a citromfűről:


Citromfű tea terhesség alatt

Megválaszolva:2009-04-09 14:31


Tiszelt Dr. Úr/Hölgy!

Szeretnék érdeklődni, hogy a terhesség első trimeszterében lehet e inni citromfű teát, vagy bármilyen gyógyteát.

Sokat olvastam utána, de mindenhol mást írtak. Milyen hatásai lehetnek?

Kamilla teát lehet inni?

Előre is köszönöm válaszát.



Kedves Hölgyem!


Nyugodtan ihat citromfűteát is és kamillás teát is. Ami fontos, hogy terhesség alatt a gyógynövényes készítményeket se vigyük túlzásba, hiszen vannak olyan készítmények, melyeknek erősebb a hatása, de összességében könnyebben használhatóak terhesség alatt.


végülis lehet inni de nem szabad tulzásba vinni.én max napi 1-2 dl iszom meg,az bőven elég.
de legalább lenyugtatja az embert,mert a babának sem jó hogy állandóan feszültek vagyunk.

KépKép
bettike83
 
 


Pitypang gratula a szép nagy babához, én is holnap megyek uh.-ra a 10. heti, már alig várom.

Kávé Nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom reggel, szédölgök és feketedik a világ, a doki azt monta mértékkel mindent lehet, holnap megint rákérdezek, picit megijesztettetek.

Csíkok: nekem anyukám hozott rögtön mikor megtudta, hogy terhes vagyok egy krémet, direkt terhes kismamáknak való, szerintem gyógyszertárba, vagy gyógynövényesnél vette (ha valakit érdekel megkérdezem): PREGNACARE CREAM (Vitabiotics a gyártó)
Tegnap este kente be a férjem először a hasam, volt vagy 1/4 óra mire beszívódott.
Spumilla, Bettike cammog az idő holnap estig, ti is türelmetlenek vagytok? Spumi hogy vagy rég jelentkeztél, most már minden rendben?

Kép
nlzs
 
 


Azért egyes gyógynövények kifejezetten ellenjavalltak, például az echinacea (kasvirág) szóval mindenképpen nézzetek utána, ha valamire használnátok.

nyufó köszi a drukkot, ez most biztosan embertpróbáló időszak lesz az életemben

[/b]msi én is hétfő megyek uh-ra, remélem minden rendben lesz.
Alig várom a holnapi beszámolókat :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


juj nem szerettem volna így kiemelni :oops:

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


nlzs

nem vagyok türelmetlen,ideges,talán megérzés,hogy minden rendben van a picimmel :)

én nem iszok másfajta gy.nővényt,csak ezt a hármat,meg majd a végén a málnalevél teát,meg akkor is ajálják ujra a palástfűvet,de majd még utánna olvasok.

KépKép
bettike83
 
 


Ikresek vasárnap óta gondolkodom megírjam-e vagy nem, arra jutottam megírom mert nem megy ki a fejemből. Egy ismerősöm most mesélte most már 2,5 éves a kislány, hogy annakidején az Ő terhessége is ikerterhességnek indult, de a12. heti uh-n vették észre az egyik baba hatalmasat nőt, álítólag elnyomta a tesóját és elhalt. Ő pedig egyegézséges nagy kislány lett. Megdöbbentett a történet, nem is hallottam még ilyet.
Nem tudom miért írtam meg csak kikivánkozott, bocsánat ha felzaklat Bennetek!!!

Kép
nlzs
 
 


nlzs: türelmetlen? az nem szó :) már majdnem bementem ma, annyira izgatott vagyok :) holnap derül ki hogy minden rendben-e, de úgy állok hozzá, hogy teljesen oké minden!

Kép
spumilla
 
 


Sziasztok :wink:

Na voltam orvosnál tegnap, mert annyira akart látni :wink: Amúgy apának hétfőn elmondtam a "tényeket" :wink: Azóta mintha nem is ezen a bolygón élne :lol: A doki szerint azon kívül, hogy semmi bajt nem lát 13,1 mm-es az endometrium és vaskos és összefekvő, benne egy 3 mm-es felritkulás sejthető, az uterus megfelelő. Vett vért hcg-hez és azt mondta, hogy holnap (csütörtök) reggel megint vesz és felhív aznap az eredményekkel és ha megduplázódik, akkor csak 2 hét múlva kell mennem megint UH-ra :wink: Remélem így lesz, bár a felritkulásra nem mondott semmi konkrétat. Na hát nálunk ennyi, azon kívül, hogy már nem tudok hason feküdni a fájós cicim miatt, pedig az volt a kedvenc alvóspózom :cry:

Bolygó[/b]: köszönöm a gratulát, a szurkálás már enyhült szerencsére, a doki szerint nincs baj. Igen, szoros a hugommal a kapcsolatunk pedig 8 év van köztünk, de ez így pont jó volt nekünk.

Nyufó8: én is a webkamerás történetre gondoltam, mert csak szeptemberben látogatnak haza kicsit, de még azért gondolkodom a lehetséges megoldáson :wink:

T.timi:: szerintem is jól néz ki a babakocsi, amit mutattál, de szerintem is még nézelődj nyugodtan, aztán majd még lehet találsz jobbat is :wink:

Balimamika: gratulálok a picihez és szurkolok neked, hogy problémamentes legyél és minden úgy legyen, ahogy szeretnétek.

msi22: sajnálom a lakásproblémát. Ez annyira jellemző, hogy úgy csinálnak, mintha segítenének, de igazából csak hátráltatnak. Remélem azért megoldódik a helyzet minél hamarabb.

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Lányok, gondoljátok el, én még nem is láttam a pindurkámat!!!! Csak optimistán bízok benne hogy ott van. Jövő csütörtökön lesz az első UH, gondolhatjátok hogy várom!!!! Már számolom az órákat :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Vestal hétfőn voltál orvosnál elvileg, de nem írtál azóta még :cry: Nagyon szorítottam pedig hogy legyen ott a babó, lehet hogy nem sikerült mégsem?

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó: minden tiszteletem. komolyan. igazi türelmes kismama vagy, hogy ilyen jól bírod! tök nagy megkönnyebülés lesz majd utána, meglátod, annyira határtalanul tudsz majd örülni. nagyon drukkolok, csuriban van az ujjam :)

Kép
spumilla
 
 


monka

az jó hir,én sem tudok hason eküdni :wink: :) annyira fájnak a cicik,meg néha már a hasam miatt sem mert nem kényelmes.


nyufó

akkor jővőhéten már 10 hetes leszel,egész nagy babucid lesz már :)

KépKép
bettike83
 
 


Nyufó8: hát veled izgulunk, de én se bírnám ki, hogy ne lássam a 10. hétig. Hogy lehetnek ennyire gonoszak :cry:

Bettike83: hát a hasam miatt nekem még nem gond, de hát a cicim....már attól is fáj, ha rá néz valaki. Nehéz 9 hónap lesz ez, ha még hasra se fekhetek :lol:

Hát a leleteimhez annyira nem értek, de remélem ez baba lehet. Amúgy hétfőn délután csináltam egy clearblue tesztet és azonnal ott volt a kék függőleges vonal is. Hát ma is csináltam egyet (csak kíváncsiságból) és mikor átment rajta a kék színeződés, már akkor ott virított, hát még mikor megszáradt...annál vastagabb + nem is láttam eddig :D Nagyon örülök neki, remélem csütörtökön mond a vérvételből valami jót is a doki :wink:

[/img]

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


monka

sztem nem kérdés h baba van,csak még nagyon korán vagy,de hamar elmegy az idő és láthatod te is őt. :)

KépKép
bettike83
 
 


Bettike83: Igen, korán voltam, csak a dokim szeretett volna rámnézi :) De szerinte ezek az adatok megfelelőek a babára, de majd holnap a vérvétel megmondja, hogy mikor mehetek megint. Tényleg megy az idő, már haladt a vonalzóm is kicsit :wink:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


jaja, monka, 4 hetesen ez tök oké, két hét múlva ott lesz a kis szívecske :) annyira izgi, nem?

Kép
spumilla
 
 


Spumilla: Remélem így lesz :wink: már alig várom :) Hát ez több mint izgi

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


monka

jól van,majd szépen kialakul ám,és majd nemsokára lesz szivhang is :) én is holnap halhatom már,de jó lesz :)

KépKép
bettike83
 
 


nlzs: dehogy ilyeszt meg (ijeszt?, az milyen j?, nadegáz...már a helyesirás se megy) :oops: . Én is hallottam már ilyet és mivel én azon kismamák közé tartozom aki nem dolgozta fel egészen ezt az ikres tényt így nekem ez az esély is megvan és egyáltalán nem riaszt meg. Sőt. volt idő mikor ebben bíztam.....talán könnyebb lenne az életem 3al mint 4el dehát hogy kívánhatna egy édesanya ilyet? sehogy. Úhogy csendben vagyok és lesz ami lesz alapon szembenézek vele. Mintha tehetnék bármi mást is.

Hmm, esélyem van a topik első és második babájának dobogójára! Mindjárt két helyet is lefoglalhatok ha a babák akarják! Msi, te is meg kiscsillag is. Kihagytam más ikrest? Na nem verseny csak most jutott eszembe h mikor másik fórumba írtam az első és az ucsó babákat micsoda virágeső köszöntette. de furi is volt az elsőt várni aztán meg ment a találgatás h ki lesz az ucsó. Na ez csak úgy eszembe jutott.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Spumilla , most nézem a vonalzódat, te hogy csináltad ? én beírtam,hogy márc. 28.-án volt az utolsó mensesem és így azt írta a vonalzó alá, hogy 9 hét 3 nap. A 28.-a vasárnap volt, az már hét + 1 -nek számít, vagy csak hétfőtől? Neked mikor volt az utolsó mensesed? csakhogy a tiédet hogy számolta a gép vagy te írtad be?
Csak kiváncsiság, arra is kiváncsi leszek melyikünknek mekkora lesz holnapi méret, emlékszem a tiéd már korábban is nagy babó volt, hátha utolértünk. Kicsit tudat alatt abban bízom,ha nem olyan nagy hátha lány- tudom ez butaság.

Kép
nlzs
 
 


Bettike83:huu, akkor már nagyon izgulhatsz, pici szívét hallgatni :) Bárcsak én is már ott tartanék.
Nekem most a holnapi véreredmény (hogy milyen lesz a két béta-HCG) ad ilyen izgulásos érzést, úgyhogy megértelek :wink:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


dr. nono pont miattad gondoltam beírni, mert sokat beszéltünk rólatok a férjemmel, talán hasonlóan éreztem, hogy nem teljesen pozitív az örömöd, de emlékszem még a topik elején mit írtál a férjedről és én is felolvastam ezt az enyémnek. Aztán megbeszéltük, bocsi, de mindketten megijednénk ha ikrek lennének a két fiú után, nem semmi felelőség. Az ismerősöm is azt mondta őszintén: örült mikor kiderült, hogy egy maradt és én nem tudtam elítélni érte, megértem.

Nyufó
nem semmi a türelmed, hát nem irigyellek, bár lehet annál nagyobb lesz az öröm, szaladjon az idő, bár visszatekintve tényleg hamar telik.

Kép
nlzs
 
 


monka

biztos jó lesz a labor eredményed,kell lenni már szépen hcgnek :) :)

KépKép
bettike83
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?