Virag, ugyi vagy es eros es fasza csaj, ezutan sem lesz semmi gond, ez tutttttti!!!!Nagyon varom majd a 2 het mulvas eredmenyeid!
Nika, hogy van Gergo?? Gondoltam ma Ratok!
Mona, gartulalok!! Olvastam am, hogy ertekesites, logisztikas dolgokbol vizsgaztal!! Nem irtam ide, de olvastam.
Kidobtad a teteleket a kukaba?:-) Nekem vizsgarol kijovet landoltak a kukaban. Nagy megkonnyebules volt!:)
Kati, lehet tenyleg igaza van itt a csajoknak es tojni kene mindenre+szexelni oszt annyi!:) Jonne is a baba!:) Kovetkezo honapban megprobalom kiprobalni ezt, hatha valoban kopogtatni fog. Bizom benne Nalad ugy mar minden rendben, nincs akadalya a kis jovevenynek.
Nita is mond valamit, ebbe bele lehet csavarodni. Az ember csak lesi magat, meg meri a hojet, meg nezi a csikot az LH teszten de baba ugysem ettol lesz. Ossze kell bujni, elvezve csinalni aztan meg a napi teendokbe asni magunkat. A ket eros csikot az LH-n en legalabbis eddig hiaba neztem es igazitottam magam hozza.
no, de majd ezutan! Kalandra fel!!:)
Mindig egy regenyt irok. Igerem megprobalom rovidre fogni ezek utan magam. Asszem menni fog.