Halihó!
Kovmarti:hasfájásra nekem az infacolt ajánlották(nekem bevált),vagy espumisant,vagy normaflor-t.Esetleg próbáld ki őket,hátha valamelyik használ nektek.Jajj látom az infacol nem használ,és próbáljátok az espumisant.Ha az se megy akkor esetleg a normaflor jó.Sőt hallottam hogy a gyerekdoki tud felírni valami lötyit,amit a gyógyszertárba kutyulnak össze.Esetleg kérdezz rá a dokinál.Remélem segít valamelyik.KitartásT!
Timi:továbbra is köszi a híreket!Nálatok első baba lesz?Izgulsz kicsit?
Zsu:milyen alvási alternatívákat próbáltál?Kiságy,babakocsi,esetleg hintáztató,pihenőszék?Csak hogy tudjatok tőle ti is mozogni,mert ez így tényleg gáz
Én meg még azt hittem hogy nálunk van a legnagyobb alvás-probléma.Mondjuk Balázs egyre jobban kezd leszokni a hisztiről.Pocija már nem fáj,csak hozzászokott hogy éjszaka 4-5-6 órán át ráztuk a fenekét a pocakja miatt,és most hisztizik kicsit mikor csak simán leteszem kaja után az ágyba.De max10 perc hiszti után elalszik.
Ez nagyon komoly hogy ilyeneket tud a fiad.Nekem is már hosszú-hosszú másodpercekig tartja a fejét,aminek nagyon örülök(Neki gyenge volt a nyakizomzata a születése után,és tornáztatni kell neki,ami abból áll hogy ha ébren van sokat tesszük hasra hogy emelje a fejét).forgolódás nálunk még nincs,de nem siettetem,mégiscsak egy hónappal korábban jött.
Kaja:nekem eddig Balázs olyan 80-at evett,ma próbáltam 90-et adni neki és az is simán lement neki.Amikor 3 hete hazahoztam még csak 45-öt bírt enni.Nem semmi
Hibernia:talán segít ezek közül valamelyik:http://www.aprotalpak.hu/anya/?p=338
Anyatejjel én is így voltam.Ki tudja kitől van,nem mertem kérni a védőnőtől.Csak Balázst sajnálom kicsit,mert így teljesen tápis lett.De szépen hízik,nem látom hogy bármilyen hiányt is szenvedne.Néztem a tápszer összetételét,rengeteg vitamin van benne.Tudom hogy nem olyan mintha anyatejen keresztül megkapná az immunanyagokat tőlem,de talán egy kis védettséget így is kap.
Te írtad hogy Milumil HA-t használsz?Nekem van egy bontatlan doboz Milumil HA Start-om,ha esetleg kéred,mert mi mást fogunk kapni szerintem.Egyik rokontól kaptuk,nem tudta hogy nekem doki ír tápit,azt hitte bármilyen jó..Bocsi ha nem te írtad.Akkor aki írta,annak szól!
Nadi:én sem tudok mit írni csak hogy kitartást!Szerintem nem gáz a túlhordás,minden nap megnézik nincs-e baj,nem ezért kell bejárnod a kórházba?
Ne aggódj szerintem,az is csak hátráltatja a dolgot.
Én elszámoltam mert 7 császár van és 6 természetes.Úgyhoygy Nadi rajtad múlik hogy kiegyenlíted-e az állást.Kívánom hogy így legyen-,és minél előbb!
Nekünk jó éjszakánk volt, a szokásos kis hiszti megvolt,de utána szépen aludt.Ügyes kisfiú!
Én asszem már nem is panaszkodom,mert ahogy itt olvasom a dolgokat,nekem egy arany gyermekem van.
Majd dobok g-mail-re egy fotót,én kreáltam,nagyon tetszik!
Jajj és Ercsi:én tettem képet Kendrához,amit a tesód betett miután megszültél,de természetesen kicseréltem
Köszi lányok a táblázatos pótlást,már javítottam/pótoltam is,és már repül is a gmailre
Zsu:Gabi nagyon cuki abban a manós sapiban
És nagyon szépek vagytok együtt a képen.Ilyenkor kicsit irigy vagyok hogy nekem ez nem adatott meg,még nem is láthattam szülés után...ahhhhh