Sziasztok Lányok!
Msi: Ne keseredj el, változni fog a helyzet az ingatlanpiacon, most nagyon megszigorították a hiteleket, már nem tud bárki felvenni hitelt..esetleg ha más rokonod nevére, vagy ha valaki vállal kezességet talán...de fog változni, ahogy eddig is sokminden változott...3 gyerekre már szép kis szocpolt lehet majd felvenni, esetleg nem Pesten, hanem közeli faluba is nézhettek ott másak az árak/pl. Gyál, Vecsés, Szigetszentmiklós/ már nagyon jól kiépült mindenfelé a közlekedés, autópályák is vannak...vagy gondolkozhattok a cserében is bár az elég ritka a jó vétel..ráfizetéssel nagyobba mehettek.
Szia Balimami, üdv köztünk és ne idegeskedj!!!
Aki betöltötte a 8 hetet örülhet, mert ekkortól már kevesebb esély van a vetélésre!
A babonába csak a gyerekcuccok számítnak bele szerintem.Ha a várandósággal kapcs. vásároltok az nem gáz, bár még mellszívót korai venni...nekem csomó mell alatt húzott, ápol és eltakar felsőm van, úgyhogy jók lesznek nagyobb pocakkal is..sőt sokszor néztek várandósnak az alkatom miatt, sajnos pocakos tipus vagyok
vékony kezekkel,lábakkal az arcom is átlagos , így mindig kevesebbnek néznek mit amennyi kg vagyok...
Most jutott eszembe,hogy voltunk temetésen, és ott is odajöttek hozzánk, hogy mikorra várjuk a babát....hát egy hétre rá tényleg pozitív lett a teszt
jaj olyan rossz a kedvem ettől az időtől, és árvizektől, ráadásul megint fűthetünk mert hideg van..már örültem hogy nem kell annyi gázszámlát fizetni, erre most hallom hogy idén is legalább 20 %kal drágul majd a gáz! hár CSAK 25.000Ft volt n a gázszámlánk télen, mert tavaly nyáron beszigeteltük, de azelötti évben 40-50.000Ft is volt! és vegyük alapul az én 86.000 Ftos egészségügyis fizetésem!
Nem tudom hogy fogunk megélni egy fizetésből, sok-sok pelenkát kell venni, meg a fűtést se 18-20 fokon fog menni, hanem legalább 24 fok kell egy kisbabának! Beázott a falunk a sok esőzéstől és most kezd az egész penészedni, elromlott a vízszivattyúnk az is most 210.000 Ft volt hát mi jöhet még???? De én még örölhetek, mert nem vitte el a fejem fölül a házat az árviz, mindig vannak rosszabb sorsok hát csak ezzel vigasztalódhatunk....
Nem tudom lányok ki hogy áll, de föleg azokra lennék kiváncsi, akik külföldön élnek, hogy a fizetésük hány százaléka megy el a rezsire,mert
Magyarország élen jár az áremelésekben!
Bocsánat a deppós zárszót, biztos az időjárás teszi....