Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ladiva! Tiszta szívből gratulálok!!! Nagyon örülök, hogy kitartóak voltatok és meglett a gyümölcse :) és köszi a biztatást, nekünk novemberben lehetne a következő lombik, ha addig rendeződnek az anyagi körülményeink, amik még mindig elég sz.rul állnak :(

Ancsa! Hip-hip :D annyira örülök nektek, nagyon drukkolok +++++++++++++

Mindenkit ölelek, majd megpróbálok táblát is rakni holnap!
sonjus

Kedves Ladliva!

Én sok előzményről nem tudok, mert nem voltam még akkoriban veletek, de szívből gratulálok most nektek, és minden elképzelhető és elképzelhetetlen jót kívánok az élet minden területén!!!
Sok szeretettel:
Babszi
babszi

Kata!
Igen, számomra ilyenkor, amikor süt a nap, meleg van, és jó sokáig világos, sokkal könnyebb optimistának lenni! :D Nem is értem, hogy miért mondják azt, hogy a nyári lombikok kevésbé sikeresek... :? (Tudom, hogy a spermiumok minősége miatt, ami állítólag a nagy melegben nem olyan jó, de hát az csak 1 tényező! Meg lombiknál amúgy sem nagyon számít, hogy a nagy átlag milyen, hiszen csak 1-1 spermiumra van szükség! :D )

Sonjus, Babszi!
De jó, hogy benéztetek! Olyan jó lenne, ha gyakrabban is tudnátok jönni!!! :D
Jó lesz az új táblát nézegetni, hiszen 2 újabb babásunk van, akik felkerülhetnek a tábla első részébe!!! :D (Igazából hárman vannak, csak Szilvi sajnos nem szerepel a táblában... :( )

Belluska!
Te is olyan ritkán jársz mostanában erre! :( Hogy vagytok? Gyerekek? Kihasználtátok a hosszú hétvégét; voltatok valahol? :D
hbzs

Sziasztok!

Én ma meglátogatom a házidokimat, mert délelőtt 3x hánytam és utána tiszta kiütéses lett a fejem...
i.kata

Kata, nem csináltál esetleg még egy tesztet? Vagy valamit ehettél? Fáj valamid?
Vendég

Kata!
Nagyon sajnálom!!! :( Majd írd meg, hogy mit mondott az orvos!
Mielőbbi gyógyulást kívánok!!!
hbzs

Ladiva, Hbzs,
ma vettem tesztet, persze negatív lett. Elmentem a dokihoz, lövése sincs, mitől hánytam (ugyanazt ettük a férjemmel, neki semmi baja, pedig az ő gyomra a gyengébb), de a kiütések a fejemen nem kiütések, hanem megpattantak az erek az erőlködéstől. Doki azt mondta, ne szedjem az aspirint a trombózis elleni szurimmal, és ha belázasodnék, vagy más tünetem is lenne, menjek vissza.
Ezekre a lilusárokra azt mondta kenegessem Liotonnal, az segít visszahúzódni.
i.kata

Csajok,
most láttam iwiw-en, hogy megszületett Tücsiék kislánya, Luca:-)

Tücsi,
szívből gratulálok kislányotok születéséhez!
i.kata

Ancsa!
Millió babaragacsot küldök!!!!Pihenj sokat!
+++++++++++++++++++

Kata!
Vajon mitől lehetett most ez neked? :roll: Remélem csak valami "kóbor" bacit begyűjtöttél!És holnapra már sokkal jobban leszel!Puszi!

Hbzs!
Köszönöm jól vagyunk! :lol: Különösebben nem voltunk sehol a hosszú hétvégén,inkább itthon voltunk és gyerekekkel játszottunk.Most leginkább sárral és vízzel szeretnek játszani,persze homokozón kívül :lol: .Napi négy váltás ruha minimum. :wink:

Tücsi!
Gratulálok kislányotok születéséhez!

Beus!
Jól vagytok??????Ölellek!

phpBB: Kép
belluska

Hbzs!
Elfelejtettem írni,hogy nagyon szorítok,hogy ne legyenek ciszták végre!De te tudom,hogy még ha nehéz is optimista tudsz maradni!És ez jó nagyon!

belluska

Sziasztok.

Belluska köszönöm, hogy érdeklődsz felőlem:)
Jól vagyok, csak esténként szokott fájni a gyomrom, és nem tudom, hogy mitől, de valószínű, az össze-vissza evéstől :D
Ma délután megyek Gidai dokihoz, már nagyon várom, hogy megismerhessem.És ti hogy vagytok? Gyerköcök?

Tücsi én is szívből gratulálok kislányod születéséhez, és sok örömet egészséget kívánok!

hbzs mostanában nem is tudod megnézetni, hogy ott-e van még a ciszta?nagyon drukkolok, hogy ne legyen ott!!!!

Kata, én úgy halottam, hogy most ilyen járvány van, hányás-hasmenés.A húgom is bele esett, de hál istennek 1 nap alatt végig ment rajta.
Vigyi magadra:)

Ancsa, hogy vagy? Mennek a baba ragacsok tőlem is!!!! És ne feledd mindent csak pozitívan+++++++

Ladiva mikor kell menned legközelebb UH-ra? ölellek!!!!
beus84

Sziasztok! :D

Kata!
Nagyon sajnálom, hogy a doki sem tudja, mitől lehetnek ezek! :? Remélem, nem fogsz többet rókázni, s az arcod is hamarosan szépen rendbe jön! :roll: De nem értem, milyen erőlködésről beszélt a doki? :shock:

Belluska, Beus!
Köszi szépen a drukkokat! :D UH-m legközelebb szerintem majd csak augusztusban lesz most már... :?

Tücsi!
Én is szívből gratulálok kislányotok születéséhez, és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!! :D
Kép
hbzs

Sziasztok!

Köszi, ma már sokkal jobban vagyok, hát az arcom nem túl szép, remélem ezek a kis vér pöttyök simán felszívódnak, és nem fognak még besárgulni.

Hbzs,
a rókázás közben az öklendezés az erőlködéssel jár, legalábbis nálam így volt. Utána konkrétan még a szemem is iszonyatosan fájt, még ma is nagyon érzékeny.

Beus,
nekem nincs hasmenésem, sőt... :evil:

Belluska,
már jobban vagyok :lol:
i.kata

Beus!
Írjál mindenképpen,hogy mi volt Gidai dokinál!Biztos nagyon szimpi lesz neked is!Puszillak!Örülök,hogy jól vagytok! :wink:

Kata!
Reméljük már sárgulni nem fogsz! :wink: De az jó,hogy már jól vagy!Örülök!

Hbzs!
Hamar elmegy majd a nyár,nyaraltok...stb,aztán már jön is a kezdés!

belluska

Sziasztok lányok.

Hát megjöttem, taliztam Gida dokival, és tényleg aranyos.
Az UH-tól viszont kicsit megijedtem....
Az egyik baba 22,7mm a másik 30,7mm azt mondta a Gidai, hogy még ilyet nem látott, hogy majdnem egy centi különbség van a 2 kicsi között. A másik ami aggaszt hogy múlthéten pénteken 20,1 és 25,3 volt a méretük, de ezt nem mondtam a dokinak. Nem tudom, hogy most mi lesz a kicsivel.

Szívhang van mind a kettőnek, nagyon szép szabályosak.

SZERINTETEK???
beus84

Jó reggelt!

Beus,
ha a doki nem mondott semmi aggasztót, akkor ne idegeskedj! Hány hetes is vagy már? 8-9?
A kisebbik még simán behozhatja majd a lemaradását.
i.kata

Beus!
Ne aggódj! Ha szép, szabályos szívhangja van a kisebbiknek is, biztos nincs semmi baj vele!
Nem csinálsz vonalzót, hogy lássuk hol tartasz?

Ladiva!
A te vonalzódat is nagyon jó lenne látni! :wink:
hbzs

Köszi lányok, a biztatást.
Gőzöm nincs hány hetes vagyok. Márc 20 volt az utolsó menzim, és ápr 5 volt a beülti.
A kicsi szerint 9 hetes a nagy szerint 10 hetes ezt mondta a doki.

Szívesen csinálnák vonalzót, csak épp azt nem tudom rajta beállítani, hogy számoljon
:oops: :roll:
beus84

Sziasztok!

Beu!
Biztosan minden rendben van a kicsikkel! :)

Volt esetleg valaki,akinek 6 nappal beültetés után megjött?Vagy hallottatok ilyenről?Barna folyásom van ....
Már szét sírtam a szemeimet... :cry:

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, még véletlenül se stresszelj, mert azzal többet ártasz, mint a barna folyás. (Egyébiránt a barna folyás akár a beágyazódás jele is lehet), de ugye tudod, hogy jeleket sem igazán szabad keresgélni, csak békésen lenni a tesztig. Nyugi, nyugi, nyugi, semmi sírás, semmi stressz, mert ezek valóban többet ártanak.
Vendég

Beusom!
Biztosan tuti rendben vannak a picik,hisz Gidai dokinak mondania kellett volna ha ezt nagy problémának látta volna!De rendben vannak a szívhangok és ez a lényeg!Nyugi,a nagy fiú testvért még nem érte utol a kicsi lány teljesen :wink:,de befogja hozni és tuti egészséges!Puszi!

Ancsa!
Ne idegeskedj,azzal nagyon sokat árthatsz!És valóban a beágyazódás jele is lehet és szerintem az is!Pihenjél sokat és ne sírjál!Gondolj csak szépre és jóra most!Ölellek!

Kata!
Mizujs arcoddal?

belluska

Ancsa!
A "6 nappal beültetés után" a te esetedben 11 napos kort jelent a piciknél, s én is úgy tudom, hogy ekkortájt van a beágyazódás! :wink: Szóval szerintem is próbálj megnyugodni, s a legjobbakban bízni! :D
hbzs

Sziasztok!

Aranyosak vagytok,hogy bíztattok!NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!Igyekszem nyugodt lenni és sokat pihenni!
Ma is volt már pici... :( DE BÍZOK A BABÁIMBAN!!!!!!! :D :D
Puszillak Titeket!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Ancsa,
hogy vagy? Nem hívtad fel az intézetet? Lehet megemelnék az utró adagodat.

Belluska,
köszi, mostmár szerintem teljesen eltűntek ezek a foltok az arcomról :lol:

Ma voltam uh-on, 10 mm a mnyh, csütörtökön ha minden jól megy, akkor beültetés 10.30-kor.
Érdekes volt, oda értem 7.30-ra, kiírta a gép, hogy 4. vagyok. Végül behívtak 3-nak, és ahogy mondták a nevemet még két másik nő felpattant (pontosabban egy nő és egy másiknak a férje) és kérdezték nem ők következnek-e? Igazából mindegyik előttem jött, csak később jelentkeztek be. Én meg tehetetlenül csak annyit mondtak, hogy gondolom ha az én nevemet mondták, akkor nekem kell bemennem.
Szegények elég türelmetlenek voltak, mert éhgyomorra mentek... Állítólag valamelyik papíron az van írva, hogy vv-re éhgyomorra menjenek.
i.kata

Kata, szuper, megy a drukk csütörtökre. Hány fagyibabád van?
Vendég

Kata!
Ez szuper!!! :D Nagyon örülök, és nagyon drukkolok csütörtökre! :wink:
De akkor te csütörtöktől legalább 2 hétig nem fogsz jönni, ahogy korábban írtad?! :?
hbzs

Ladiva,
2 baba van.

Hbzs,
nagy valószinűséggel nem jövök majd, de a teszt után mindenképpen. :wink:

Jöhetnek a drukkok :lol: 8)
i.kata

Kata!
Egész drukkhegyek mennek!!! :wink: :lol:
Mikor ébresztik a babákat?
Azért azt ugye megírod majd, hogy mi volt a beültinél, mielőtt elvonulnál két hétre? :roll: Attól tartok, nagyon nagy lesz itt a csend nélküled... :cry:
hbzs

Hbzs,
persze, azt megígérem, hogy beülti után még megírom mi volt, aztán 2 hétig relaxálok. Most dolgozni sem megyek vissza tesztig.
Csütörtök reggel ébresztik őket, és mindenképpen oda kell majd mennem, nem is hívnak, ha valami gond van. A múltkor úgy volt, hogy csörögnek, ha nem kell elindulnom. :roll:
Nem lesz olyan nagy csönd, Ladiva és Beus mennek majd uh-ra és mesélik az élményeket :wink:
i.kata

Sziasztok.
Kata drága, nagyon drukkolok neked a csütörtöki napra.
Azért majd ugye írhatok 1-2 sms-t? Nagyon rossz lenne, ha 2 hétig nem hallanák felőled :cry:

Ancsa hogy vagy?

Ladiva:) gyere picit sűrűbben hiányollak:)

Belluska drága, merre jársz? Gondolom ott sincs valami jó idő:(
remélem ma már be kukkantasz hozzánk:P

hbzs ölellek!

Puszi mindenkinek!!!!
beus84

Kata!
Nagyon drukkolok...,de te tudod úgy is!!!!!!!A fejleményeket mindenképpen írd majd meg nekünk,aztán engedélyt adunk elvonulni :lol: a két csíkos tesztig! :wink: Puszillak és örülök,hogy arcod rendbe jött.

Beus!
Hát jó idő az nincs,de azért gumicsizmázunk kint! :lol:
Hogy vagytok???????Simi a drágáknak!

Mindenkit puszilok!!!!!!! :P

belluska

Beus,
persze, nyugodtan írhatsz/hívhatsz:-)
Mikor mész legközelebb dokihoz?

Belluska,
:lol: remélem kizárlag pozitív eredménnyel tudok jönni. :lol:
i.kata

Kata!!!

Nagyon nagyon fogok érted szorítani, és remélem, hogy csupa csupa jó hírrel, és két babóval jössz majd 2 hét múlva!!!!
babszi

Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy milyennek tartjátok a klinikát,mert szeretném otthagyni a Róbert Károlyt.

Volt egy endós műtétem és akkor derült ki,hogy roncsolodott a petevezetőm(nem átjárható).Így csak a lombik segíthet,hogy babánk legyen.
Már volt 1IVF-ET em és 1 fagyibabás beültim,sajnos sikertelen.
Az RK-ban,nem figyelnek oda az emberre és nem adnak megfelelő tájékoztatást.
Ha van kedvetek akkor leírnátok a véleményeteket?
Előre is köszönöm.
maja300

Sziasztok!

Igen,valóban igaz a hír,BABÁT VÁROK!Nem volt éppen spontán a teherbeesés,hiszen megint hormonokat kaptam előtte,de most sikerült,2 hónappal a műtét után már pozitív volt a teszt.
Már a 9.héten járok,minden rendben van eddig,s reméljük,a továbbiakban sem lesz baj.
Már a 6.héten volt szívverés,mára már van köldökzsinór is,amelyben egyértelműen látszik a lüktetés.
Január 7-re várjuk a Babát.
Mindenkit puszilok.
szilvi
bné_szilvi

Szilvi!
De jó,hogy jöttél!!!!!!
És fantasztikus,hogy ilyen boldogság köszöntött rátok!Örülök,hogy minden rendben a babával!Gondtalan kismamaságot kívánok! :P Puszi!Vigyázni magatokra! :wink:

Kata!
Jó kívánságaimat tudod!
+++++++++++++++++++
Holnap várunk a hírekkel! :P

belluska

Jó reggelt!

Szilvi,
örülök hogy jelentkeztél, remélem mostmár sűrűbben fogsz jönni.

Maja,
nekem endóm nincs, így nem tudom az intézetben mennyire figyelnek oda erre a problémára. Alapvetően én bízom a F. intézetben, de itt is hasznos, ha sokat kérdez az ember. Szerintem mondjuk nagy átlagban ez mindenhol így mehet, mivel a dokiknak minden nap rutin a betegekkel :roll:
Egy konzultációt mindenképp megérne, hogy legalább benyomást szerezhess :wink:
Mielőbbi babásodást kívánok! :lol:

Csajok, majd jövök még 1x a hírekkel :lol:
Előre is köszi a drukkokat!!!!
i.kata

Kata!
Várunk! :wink:

Ancsa!
Te nem ma tesztelsz?Remélem két csíkos hírrel jössz!!!!!!!

Puszi mindenkinek!

Maja!
Az intézetben nagyon jó kezekben leszel,ha a Forgács intézetet választod!Nekem sem volt ilyen problémám,de mindenre van megoldás és remélem hamarosan kismama leszel te is!Jelentkezz be konzultációra mindenképpen!

belluska

Sziasztok! :D

Kata!
Nagyon várlak a jó hírekkel! :wink:

Szilvi!
De jó, hogy benéztél! Ismételten szívből gratulálok a picihez, és boldog, gondtalan babavárást kívánok! :D S ha tudsz, gyere ezentúl is írni nekünk; szükségünk van a pozitív példára! :wink:

Maja!
Örülök, hogy bejelentkeztél hozzánk! 8) Szívem szerint azt írnám neked, hogy én szeretek a Forgács Intézetbe járni, de igazából senki sem szeret ilyen helyekre járni, mert mind azt szeretnénk, ha "magunk" meg tudnánk oldani ezt a helyzetet, külső segítség nélkül... :roll: De ha már kell valahová járnunk, akkor itt jó helyen van az ember: a dokik kedvesek, tudják, hogy mit miért csinálnak, és szívesen meg is válaszolnak minden kérdést, amid van. De maguktól itt sem fognak mindent elmondani neked, hanem kérdezned kell! De sosem éreztem azt, hogy nem figyelnek eléggé rám, s nem kapom meg a kellő tájékoztatást! Szóval, a többiekhez hasonlóan én is csak javasolni tudom az intézetet! :wink:

Mindenkit puszilok! :D
OFF: Ja, és javaslom, hogy menjetek ki a Nemzeti Vágtára a Hősök terére (hétvégén), ill. a Felvonulási térre (ma és holnap) . Nagyon színvonalas programot állítottak össze - csak az idő lehetne már "kegyesebb" (hozzájuk is)... :? Belluska, nektek külön is javaslom, mert reggelente 9-10 között a Felvonulási téren gyermeklovagoltatással kezdenek, s tudtommal (az is) ingyenes! :D http://vagta.hu/node/mainpage ON
hbzs

Sziasztok!

Maja, az intézet megfelelő választás, én csak javasolni tudom, mind a hat lombikunk itt volt, minden alkalommal csak kedvességgel, törődéssel, odaadással találkoztunk. Az orvosok - lehetőségeikhez mérten - mindent megtesznek a sikerért. Persze voltak infók, amiket az ember maga szerzett meg a neten vagy más lányoktól, egy-két plusz vizsgálatot is önszorgalomból csinált meg egyikünk-másikunk, de alapjában véve azt mondhatom, hogy még ha sokan is vannak, mégsem kelt futószalag hatást, mert a vizsgálóban mindenkivel egyére szabottan és törődéssel foglalkoznak.

A Róbert Károlyban én is voltam, ott műtött a Fülöp doki tavaly laparral és csinált hiszterót is. Róla, mint orvosról és emberről is nagyon jó véleményem van, viszont a két asszisztenséről nem nagyon. Mosolytalan, faragatlan stílusú lányok, elkeserítő, hogy mennyire unottan ültek ott. Az egyik lány az egyik leletemet elkérte fénymásolásra, aztán meg nem adta vissza. Amikor kértem, akkor azt mondta, hogy nem adtam oda neki. Ilyennel nem találkozol a Forgács Intézetben.

Mi voltunk UH-n. Gyönyörű, pont a mai nap betöltött 8 hetes babánkat néztük meg. Hallottuk és láttuk is, ahogyan szépen pulzál a kicsi szívecskéje, látszanak a kis szervei is (bár én nem annyira véltem felfedezni, csak kis gömböket és különböző formákat láttam, de azért ott vannak :P ), korának megfelelő méretű a kis babó.

Kata, hatalmas drukkok! Pihenj sokat utána.

Ancsa, neked is drukkolok!
Vendég

Ladiva!
De jó! Szuper, hogy ismét láthattátok és hallhattátok a babátokat! :D Milyen időközönként kell mennned UH-ra? Mi a következő lépés? - Annyi minden történik most! :D
hbzs

Ladiva,
szuper lehetett látni a babátokat:) Mikor kell legközelebb menned? ÁEK-ba mikor mész? Én jövő pénteken.

Nemrég èrtünk haza, ma még az átlagosnál is kedvesebb volt mindenki. Ibolya egy igazi tündér!!!:-)
Mindkét picit megkaptam, és azt mondták gyönyörűek, nem is látszik rajtuk a fagyasztás nyoma. Anikó is nagyon elégedett volt és persze ő is nagyon aranyos volt, meg T. út is. Nem ment simán a beküldésük, először elküldtek pisilni, mert tùl tele volt a hólyagom, aztán nem látták a méhemet rendesen, mert nagyon hátrahajlik. Eddig mindig simán ment. Eléggé fàjt is most emiatt.

Igyekszem távol maradni a fórumozástól a tesztig, de 2 hét múlva legkésőbb igérem jelentkezem.
Puszi mindenkinek!
i.kata

Kata!
Ez szuper!!! :D Annyira jó, hogy mind a kettő gyönyörűséget vissza tudtad kapni! NAGYON drukkolok!!!! Szuper, hogy mindenki meg volt veletek elégedve; remélem, végre meglesz az eredménye is!!! :D
Pihenj sokat, s 2 hét múlva (ha kibírod addig nélkülünk :lol: ) várunk nagyon vissza a jó hírrel!!! :wink:
Puszi nektek, és simogasd meg a piciket az én nevemben is! :wink:
hbzs

Hbzs, köszönöm, legközelebb két hét múlva kell mennem a 10. heti UH-ra, egyelőre ez a következő lépés. Itt bemérik majd a pontos, méretének megfelelő korát, és ehhez mérten kell majd menni a 12. héten a genetikai UH-ra. Illetőleg jövő héten megyek a védőnőhöz, hogy megkapjam a gondozási kiskönyvet. Eddig látok előre egyelőre, de majd szépen minden kitisztul a későbbiekben.

Kata, drukk nagyon innen a háttérből. Egy kérdésem van, de persze ráérsz a válasszal, ha visszatérsz a fórumozásba: téged láttalak egyedül a WC melletti fotelon ülve? Nem vagyok benne biztos, mert azt írtad korábban, hogy 10:30-ra kell menned, mi megy úgy kilenc körül jöttünk el (ha jól emlékszem). Rád akartam köszönni, de rájöttem, hogy még nem láttuk egymást, és ha mégsem te lettél volna, akkor csak kellemetlen helyzetbe hoztam volna magam és a fotelon ülő lányt is. :oops:
Vendég

Ladiva,
nem én voltam, mi 10.15 körül értünk oda :lol:
Amúgy egyszer már találkoztunk, de az régen volt.
i.kata

Sziasztok.

Ladiva, örülök,hogy minden szuper:)nincs is köztünk sok idő:) 2 hét úgyhogy te is decemberi leszel.

Kata nagyon szorítok érted!Mondtam én hogy nem lesz semmi gond, azok a picik élni akarnak! Szépek erősek bízzál bennük.

Ancsa kérlek jelentkezz! Már nagyon izgulok!!

Maja nekem volt egy kis endom, és az első lombikom sikeres lett, én maximálisan megvoltam győződve arról, hogy nekem a Forgács lesz a befutó.
Egy ismerősömnek nagy fokú endoja volt és neki a 3. sikerült /szintén forgácsos/ most születtek meg az ikrei:)
Én csak ajánlani tudom!!!

hbzs ez a szeretek a Forgácsba járni mondatod, nekem is elhagyta párszor a számat:) jól vagy? mentek majd valamerre?

Belluska millió puszi és ÖLELLEK!!!!
beus84

Szia Beus, én januári leszek :lol:

Ancsának szerintem szombaton kell hivatalosan tesztelnie (nem olvastam vissza, de így emlékszem), úgyhogy még várnunk kell picit rá, mindenesetre, ha olvasol, nagyon drukkolok.

Persze Katának is hatalmas drukkok.
Vendég

Ancsa!
Nagyon szorítok a holnapi teszthez! Tiszta szívemből kívánom, hogy + legyen!!!!!!

KAta!
Bár tudom, hogy babanet elvonón vagy, de azért neked is küldöm a babaragacsokat. +++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Kata!
Nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kamilla!
Nagyon köszönöm!!!! :D

Lányok!
Köszönöm,köszönöm a sok rám gondolást és drukkolást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még kérhetek szerdáig? :oops: Akkor újra teszt :wink: :D
Szerdán jövök!!!!
Puszi nektek!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Ne csigázz már!!!! Szerdáig nem bírom ki. Túl sok :) van a hozzászólásodban, úgyhogy nem lehet nega a mai teszted!!!!!
Hú, de jó lenne, ha sikerülne!!!!! Nagyon drukkolok továbbra is!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?