Sziasztok!
Maja, az intézet megfelelő választás, én csak javasolni tudom, mind a hat lombikunk itt volt, minden alkalommal csak kedvességgel, törődéssel, odaadással találkoztunk. Az orvosok - lehetőségeikhez mérten - mindent megtesznek a sikerért. Persze voltak infók, amiket az ember maga szerzett meg a neten vagy más lányoktól, egy-két plusz vizsgálatot is önszorgalomból csinált meg egyikünk-másikunk, de alapjában véve azt mondhatom, hogy még ha sokan is vannak, mégsem kelt futószalag hatást, mert a vizsgálóban mindenkivel egyére szabottan és törődéssel foglalkoznak.
A Róbert Károlyban én is voltam, ott műtött a Fülöp doki tavaly laparral és csinált hiszterót is. Róla, mint orvosról és emberről is nagyon jó véleményem van, viszont a két asszisztenséről nem nagyon. Mosolytalan, faragatlan stílusú lányok, elkeserítő, hogy mennyire unottan ültek ott. Az egyik lány az egyik leletemet elkérte fénymásolásra, aztán meg nem adta vissza. Amikor kértem, akkor azt mondta, hogy nem adtam oda neki. Ilyennel nem találkozol a Forgács Intézetben.
Mi voltunk UH-n. Gyönyörű, pont a mai nap betöltött 8 hetes babánkat néztük meg. Hallottuk és láttuk is, ahogyan szépen pulzál a kicsi szívecskéje, látszanak a kis szervei is (bár én nem annyira véltem felfedezni, csak kis gömböket és különböző formákat láttam, de azért ott vannak
), korának megfelelő méretű a kis babó.
Kata, hatalmas drukkok! Pihenj sokat utána.
Ancsa, neked is drukkolok!