Új privát üzeneted érkezett!

Cicus nem semmi ez az orvos én biztos elsirtam volna magam,szemét.De a jó hireknek örülök.bei neked is gratulálok nagyon jó azoknak akik tul vagyoktok 12uh-on és hogy minden rendben :lol: :lol: :lol: nekem még mindig 2hét és már 11hetes vagyok de holnap elmegyek hozzá nahogy késő legyen az uh.Én sem sportolok elég a kingababa után szaladgálni meg a házi meg kerti munka.Szerencsére nekünk is meg van babaágy meg kocsi, bébiőr meg légzésfigyelő nem kellet szerencsére Kingának de ha szükség lesz rá akkor veszünk[de remélem nem kellesz].Hát nekem már kezd elmúlni a hányinger szinte nincs is cici fájás az van.Ti érzitek hogy melyik oldalt van :?: nekem a jobb oldalt azon az oldalt nem is tudok aludni már :twisted: mi lesz még :wink: és ne aggódjatok én egész nyugodt vagyok :)
t katinka
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy mindenkivel minden rendben. :)

Nekem ma megvolt az első "lebukásom". :) A kollégám - srác, akinek két pici gyerkőce van - , amikor négyszemközt voltunk, finoman rákérdezett. :) Közölte, hogy ugyanazokat a jeleket véli felfedezni, mint a feleségén... Ugyanis én a mindig pontos, precíz most szétszórt, feledékeny, ügyetlen és túlérzékeny vagyok. :)

Végre sikerült lebeszélnem a beutalók beszerzését is - ami itt sem egyszerű. Miskolcon a dokim azt mondta, hogy a védőnő ezeket megírja, s már mehetek is. :) Na ez itt nem így van, sőt finoman célzott rá, hogy mivel más városba járok terhesgondozásra, így a terhesambulancián sem teszik meg szívesen.
Na erre már gondoltam egyet, hogy tehetnek egy szívességet, és lebeszéltem az én nagyon rendes háziorvosommal telefonon.
Ami viszont nagyon gáz, hogy 3 különböző helyre kell mennem: 1. labor - a vérkép miatt, 2. egy másik labor a vércsoport-meghatározás miatt, 3. lues szűrés az ÁNTSZ-ben. :) Úgyhogy ez lesz a kedd délelőttöm. :) És még délben beugrom az érsebészeti ambulanciára, és végigülök néhány órát, hogy felírjanak egy darab harisnyát...
Szerintem én a végére belezöldülök. :) Én eddig max. nőgyógyászhoz és fogorvoshoz jártam - magánrendelésre, ahol nem vártam 10 percnél többet.
Szóval roppant gáz a magyar eü. :(

Babakocsi: korábban én is a Pliko P3-at néztem ki - még mielőtt aktuális lett volna :) - csak hát elköltöztünk, itt pedig rengeteg a macskakő, kockakő, roppant dimbes-dombos. Szóval sajna ilyen terepre az nem a legjobb választás. :) Pedig nekem is nagyon tetszett. :)

Babakelengye: sajnos nekünk mindent meg kell vennünk - a szűk családban az 1. bébi, s a baráti körünkben sem nagyon vállalkoztak még ilyesmire... :) :) :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Sziasztok!

Örülök hogy jól vagytok meg a babák is!
Nahát már a 12. héten "saccolják" a nemeket.... nekem ez furi mi Csanival a 16. héten kaptuk meg az infót akkor is csak 90%-ra aztán a 18-on 100%-ra! :D
Én is alig várom már a 12 hetet hogy megnyugodhassunk hogy minden oké!

Bocs hogy el vagyok tűnve, de a 4 hét melóból már kettőn túl leszek holnap és már csak a fele van! :)
Csani nagyon jól viseli nélkülem. Én már kevésbé jól nélküle!
De túl leszünk rajta és ez a lényeg.
Mikor hazaérek alig várom hogy vele legyek ezért nem annyira tudok jönni, de azért be-be lesek és olvasgatok nagy vonalakban!

Na majd 2 hét múlva aktívabb leszek addig csak így linkben nyomon! :D

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 

 
 

sziasztok!

tök hulla vagyok... így nincs erőm visszaolvasni. ma a kórházból hazafelé nem kicsit beköszönt az allergiám... és azóta is hiába van csukva ajtó, ablak... nem múlik. szemem alig bírom nyitva tartani (de legalább már nincs bedurranva), tüsszögök, stb, stb...
szóval kórház, uh: nem saját jogon voltam... nővéremet kísértem :D én majd jövő héten.
dokimmal találkoztam, szerinte nem nőtt még a pocim... szóval nem is mondtam neki a hízást. majd csak egy hét múlva.

ennyi röviden.
holnap nem szándékozom a laskából kimozdulni, csak ha esik az éjjel... még egy ilyen napot nem bírok ki...

szóval holnap vsz ráérek, olvasok, jövök :)

jó éjt!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Szisztok! Örülök,hogy örültök a jó híreimnek. :) Én is örülök a ti jó híreiteknek és szurkolok azoknak ,akiknek még hátravan a 12.heti uh. Istenem! De jó volt látni...... :D

Bébiőr nekem biztos lesz,mert az első gyerek lévén szerintem agyon fogom aggódni magam.:)

Hál isten babakocsin kívül nem kell vennünk semmit,mert örököltünk 2 unokaöcsitől mindent. Babakocsit se kellene venni,mert párom tesójáéknál van,de NARANCSSÁRGA :oops: és agyonhasznált,és 5 méter után meg kell emelni és visszaállítani a helyes irányba,mert valami miatt magától eltér az útíránytól. De szerintük jó az még.... :roll: Csak nem nekem. :) Mondtam páromnak,hogy úgyse kell mást venni,legalább az legyen új. Úgy is az olcsobbat veszzük,mert babahordozó nem kell hozzá,az van és jó állapotú.

Érdekes,hogy tegnap este volt hányingerem,de mért...... Már elmúlottam 13.hetes.

Csajok,nekem nagyon nő a hasam. Kb olyan ,mintha 5-6 hónapos lennék,vagy ikreket várnék,vagy már a második gyereket várnám. :) kilóra az első méréstől 3 kg-ot híztam,(de ne feledjük,hogy nekem nem volt rókám egyszer sem) és centire talán 1 centit,de valamiért mégis látványosan nagyobb. Talán nem olyan puha már,inkább kicsit keményebb.

Kép
bei
 
 


Reggelt!

Ma megyünk haza!!!Már rámfér,mert teljesen elfáradtam itt.Éjjel vihar is volt,amire felébredtem.Mázli h a gyerek aludt!

Bei!
Hát nekem is konkrétan akkora a hasam mintha minimum félidő slennék!!De nem tudom mért.Alig bírok enni,még mindig hányingerem van....majd dobok képet is,csak legyek otthon!
Szerintem is vegyetek vmi babakocsit!Főleg ha akartok tesókát is,2 babát simán kiszolgál egy szupi kocsi!Aztán max eladjátok ha nem kell! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem adtam életjelet magamról, de nagyon sokat hányok és nincs erőm feljönni!

Mindenkinek gratula a jó hírekhez, a drukkoknak meg lett a hatása.
Én hétfőn megyek 10 hetes
Uh-ra majd jövök a hírekkel, most viszont megyek, mert róka van a dologban!
Sziasztok!

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


Annus! :) Köszi. Megnyugodtam .Bár neked azért akkora,mert a második terhességnél elöbb látszik a poci.:)

Zsani! Sajnállak a rókák miatt. Kitartást. Már nem sok van hátra. Ha szerencséd van ,akkor 12-13. hét körül múlani fog.

Kép
bei
 
 


Sziasztok, Jó reggelt Mindenkinek!

Orsi:képzeld mi is nézzük hétvégén a filmet, én szülinapra kapom, kedden leszek 34 éves nagylány :D

Hát igen, az előkészülteke tök jók. Midnig azt gondoltam nem lesz nagy esküvőm, aztán mikor ott álltama küszöbén egyszeűen sodortak az események. Jó, így sem lesz olyan nagyon nagy, de azért lesz minden, ami hozzátartozik. És jó szervezni, melós dolog nagyon, a héten például minden este volt valami: tánc, zenekar, torta, pap...stb. De midnent együtt csinálunk, szerintem azért is alakult így, mert az én drágám nem egy kívülálló férfi ebben a dologban, hanem mindenben részt vesz :lol: Na de hát ezért is szeretem annyira. SZóval tegnap este torta lefixálva, tuti lesz!

Julcsi: nagyon veled érzek, pihi! Jaj én nagyon bízom benne, hogy nem fog előjönni az allergiám. Az ekcéma a kezem egész jól van.

Eper: már írtad te is, a vonalzónk szerint azonos idősek vagyunk. Te csak 14-én mész UH-ra? Nekem a jövő héten kell időpontot kérenm az Istenhegyi útra. Tegnap meg is néztema honlapon az árakat: kombinált 30e, integrált 28e. Jó húzós, de majd egészségpénztárra elszámolom.

Jaj, én már alig várom a 7-ét :roll:

Annus: ha eddig nem mozogtál akkor tényleg ne most kezd el! Én sem a kilók miatt félek, hiszen az természetes, és egyébként is tényleg csak táplálkozás kérdése az egész. De gondolj bele, nekem 10 év után egy sérülés miatt kellett abbahagynom a versenyzést, és több mint 6 hónapig egyáltalán nem tudtam mozogni, még gyógytorna sem. Ettől az izmaim úgy bedurrantak, hogy állandó rángásaim voltak az izomgörcsök miatt. és ez már most is elkezdődött, tudom ez a terhesség alatt előfordul, azért én érzem, hogy ez kicsit más. SZóval én most ezért kapkodom a Magne B6-t.
Egyébként a jóga tuti jó, én is szeretnék, de egyelőre nem nagyon találtam a kerületben erre lehetőséget.

Na megyek piacolni, puzs mindenkinek.

H

cicóka
 
 


sziasztok!
mennyire normális, hogy ideültem a géphez, rámentem a youtube-ra, és azóta egyfolytában bőgök???

Vikidál Élet szép
Kaszás Fényév távolság

de úgy rendesen folynak a könnyeim...
lehet, jobb ha kikapcsolom a gépet :oops:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Ezt olvastam valahol:

"Az tény, hogy ha a hasadon volt felesleg, akkor előbb kezd el látszódni a pocak. De pl. ha a méhlepény a mellső falon tapad, akkor is sokkal nagyobbnak néz ki mint egy olyan kismamának, akinek hátsó fali. Sógornőmnek is már a 12. héttől egyértelműen látszott, hogy babát vár, holott ugyanolyan magas mint én, csak neki eredetileg is volt felesleg a hasán."

Na jó belátom egy pici felesleg nekem is volt a hasamon.( persze nem nagy ,csak ici-pici) :)

Cicóka! Esküvő szervezés. :) De jó!!!!! Bár nem volt még részem benne és talán nem is lesz,mert párom nem akar nősülni én meg nem erőltetem-végül is attól nem fogjuk jobban szeretni egymást.:) De azért persze minden nő álma,hogy szép fehér ruhában oltár elé állhasson és aznap ő legyen a sztár,akit körbe ugrálnak...... Azért jó elképzelni :roll:

Nagyon szorítok,hogy minden tökéletes legyen és ne jöjjön elő az allergiád sem. :)

Szülinapodra meg így előre is: Isten éltessen még nagyon sokáig,egészségben,boldogságban!!!

Kép
bei
 
 


Julcsi! Ne nézz ilyeneket! Nem tesz jót a lelki békédnek. :wink:

Kép
bei
 
 


Na ezt nézzétek meg. Nekem azért még nincs ekkora pocom. :)

http://www.babanet.hu/album/foto.php?album=7330&page=1

Kép
bei
 
 


Sziasztok

Bei, most nezegettem meg a pocakfotokat, es bizony a 13 hetes kb ott van, mint az en 11 hetesem.
Aki mar elorebb jar, azokat kerdezem, hogy a mellfeszules nektek is enyhult? A hanyinger nekem is megvan, de mar nem hanyok, csak inger van, de a cicitunet mintha enyhulne.
Megorulok jovo szombatig, az UH-ig!!!!Meg szerencse, hogy 1 het suliszunet jon most, igy jobban telik az ido, ha a lanyok itthon vannak. Annyit segitenek, hogy bezabalom oket. Ma a 11 evesem, mar berakta a mosast, es kijelentette, hogy o fozi az ebedet.
Valami sajtos, paradicsomos tesztat magyaraz, hat lehet, hogy en a paradicsomot kihagyom, a mult heti rossz emlekek miatt.
Zsani, egy hete meg korhazban voltam, ugy hanytam. 3 napja mar csak hanyinger van, ugyhogy van remeny!!!!!!
Babakocsi: Chicco Trio tetszik, olyan kene, amiben hordozo es autosules is van. Valaki ismeri ezt a kocsit?
A sulya nem nagyon szamit, mert az extrem eseteket kiveve elvileg nem kell lepcsoznom.
Nekunk minden kell. Kesz anyagi csod, de nem erdekel.
Sem kisagy, sem babaruha, semmi nincs. Mindent elajandekoztam, mondvan, hogy megvan a 2 gyerek..... Ki gondolta volna, hogy megegyszer belevagunk????
arvalany
 
 


Sziasztok!

Cicóka: azért kell nekem csak 14-én mennem, mert a mensestől számított idő pont egy héttel több, mint az első uh méret után számított terhességi ideje. Mivel nekem 5 hetes ciklusaim voltak szerintem az uh alapján számított a jó, meg az orvos szerint is.
A vonalzóm csal:)

arvalany: örülök, hogy jobban vagy, nagyon sajnáltalak.

Kép
eper74
 
 


Sziasztok!

Megint csak gyorsan,mert nagyobbik lányomnak fellépése lesz. (tánc)

Bei: így 13 hetesen nekem is akkora a pocim,mint a kpen látható 13 hetesnek. Nekem 4. gyerek lesz és a lepény a mellső falon tapad,mint ma kiderült a Péterfyben,úgyhogy vigyáznom kell,nem hajolgathatok,nem emelhetek és tilos a házasélet. :( Na nem baj,ÉRTE mindent!!!

Cicóka: Boldog Szülinapot előre is,de majd kedden is megírom megint!!! :lol: A férjemnek holnap lesz,mi is moziba megyünk. :-) Sőt,ebből az alkalomból kaptam 2 kismama felsőt (inkább tunikának nevezném) is! :lol: :lol: :lol:

Na szóval megvolt ma a genetikai,édesem 2 nap alatt 63mm-ről 68mm-re nőtt! :lol: Sokat nézhettem Őt ,nagyon rendes dokinéni vizsgált,hasi UH volt. Átkapcsolt 4D-be is,na az volt az igazi élmény! Mindent láttam,pofiját,ujjacskáit,talpacskákat... :-) Jó szívműködés,gerinc párhuzamos,követhető. Szabályos testkontúr,4 végtag ábrázolódik,stb. De a LÉNYEG: NT,azaz a nyaki redő: 1,8mm ; normál vastagság!!! :D :D :D Szupi,nagyon boldogok vagyunk! Mindenkinek ezt kívánom!!!!!!!!!!!! Ja és a gyerek szabályszerűen bukfencezett,sőt,szalutált is! :lol:

Na jó,szóval megnyugodtam végre,már csak nődokit kell kerítenünk...

Puszi mindenkinek,talán este még jövök.

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Cicus!

Örülök, hogy minden rendben. :) Remélem, hamarosan megtalálod "álmaid nődokiját" is. :)

Ma este mi is mozizunk. :) Szex és New York 2 - csak nekem, csak most, mert megérdemlem. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Katinka!

jó mozizást!!!!

Cicus!
Örülök h megnyugodtál,én kedden megyek a péterfybe,alig várom!!!

Árvalány!
Nekem se feszül már a mellem,"csak" a hányinger van....meg elkezdett a derekam,lábam is fájni esténként.Lehet sokat mentem az elmúlt pár napban...vagyis biztos :roll: Nekem chicco trio van,a 4 kerekű.Van hozzá mózes,meg olyan hordozó amit be lehet kötni az autóba,és egy pattintással a vázon van,nagyon szeretem!

Julcsi!
Én a 4es ikreken is sírtam a tvben...

Cicóka!
Igen,pont ezt írtam,én nem fogok pont most tornázgatni :lol: :lol: A jógához meg nincs türelmem....sajtkukac vagyok :lol: :lol: Esküvő szervezés nagyon jó!Mi is közösen szerveztük,a meghívót az uram rajzolta :wink: Az ajándék méeskalácsokat is együtt sütöttük,de leginkább ő díszítette,ahhoz se volt túl sok türelmem :lol: :lol:

Zsani!
Kitartás a rókakomához!!!Hamarosan elmúlik!!!

Bei!
Hát nem tudom...nekem is volt a pocakomon,vagyis nekem a császár miatt még picit lógott is,mert ugye csak átvágtak ott dolgokat....holnap csinálok fotót,ma már kissé mosott szar vagyok :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Csak beköszönni jöttem, én sajnos ma is dolgozom délig... :(
Én is sírós vagyok mindenen szinte, pedig sosem voltam ilyen. Párom néha kiröhög néha megölel. :D
Irigykedem a mozisokra, már alig várom a holnapot, remélem érdemes lesz megnézni.
Az allergiásoktól kérdezném, hogy hat ez most magzati korban valamilyen formában a babára (azon kívűl, h örökölheti)? Én is allergiás vagyok (házipor, poratka, állatszőr, minden fa és fű kiv.:parlagfű), de igazából a reggeli 10 tüsszentésen kívűl nincs tünetem, nem is járok vele dokihoz és nem is említettem sehol a terhesség folyamán. Kellett volna szerintetek?
Mindenkinek szép hétvégét, jó mozizást/ünneplést/sírdogálást/pocakban gyönyörködést stb. stb. stb.... :D

Kép
orsolymors
 
 


Sziasztok!

Ne hari nincs most időm rendesen visszaolvasni. Igyekszem majd jönni.

Ma lesz kis-nagy fiam szülinapi zsúrja és készülődünk ezerrel.

Tegnap megérkezett a kombinált teszt eredményem
A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 14 000
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000

Jövőhét kedden ismét dokilátogatás, nagyon kiviv vagyok hogy ő mit lát a lába között. A védőnőnél minden rendbe volt, kivételesen a vérnyomásom is tökéletes volt.

Olvastam hogy milyen szőrnyű orvosok és védőnök vannak. Nagyon fel vagyok ezen háborodva, bár nem elösszőr olvasok (sajnos) ilyet. Én úgy tudom védőnőt nem lehet választani. Nekem eddig ez a második (költözés miatt) de szerencsém volt mindkettővel.
Én se sportolok, nem is sportoltam soha. :oops: Remélem a gyerekeimre nem ragasztom rá a lustaságom.
Nekem se látszik még a pocóm, pont ma jegyezte meg anyós hogy nem is látszik. Én őszíntén: örülök még neki. Roncámmal 15kg híztam most nem szeretnék annyit, főleg hogy alapból +8kg val indulok. Különben én nemhogy híztam volna inkább fogytam is egy kg-ot pedig nem koplalok és nem is hánytam. Viszont a gatyáim már csak kigombólva kényelmesek.
Nehogy azt higyjétek hogy akkor most nekem fontosabb a súlyom mint a gyerek, szó nincs róla Ő az első.

Babakocsi: én csak a saját tapasztalatomból tudok beszélni: NE LEGYEN NEHÉZ!!!!! még akkor se ha nem kell lépcsőzni, mert a patkán fell kell emelni, vagy ha nem bolygós az első kerék akkor minden fórdulónál. Enyém (peg perego) 14kg plussz a gyerek. Nem valószínű hogy lecseréljük hisz decemberbe fog születni így túl sokat a picivel és egy 2,5 évessel nem tudok majd sétálgatni. Mire jó idő lesz pedig eléri kistesó azt a kort hogy a hiperszuper extra könnyű sportokcsiba (mclaren) rakjam. Ha mégegyszer kezdhetném nem vennék drága kocsit elsőnek, hisz akkor csak fekszik benne a baba. Sőt ha kapnék kölcsönbe egyet az lenne a legjobb. A sport kocsira már lehet többet áldozni, de azt több ideig is fogja használni. Persze minden anyci más és persze a környezettől is függ (én Fehérváron lakom, beton beton hátán).
A babahordozó sztem ha sokat utazik az ember fontos hogy kényelmes legyen, na meg persze nem utolsósorba biztonságos.

madiani
 
 


madiani!
csodás eredmény!
gratulálok!!! :)

csajok!

most kaptam egy levelet... nem igazán szeretem ezeket az egymás alá regisztrálós oldalakat... de erre most komolyan kíváncsi lettem :) legfeljebb ha nagy sz@r lesz, akkor majd nem nézek többé feléjük:

www.anyatanya.com

én nem kérem, hogy regisztráljatok alám... de sajnos hiába próbáltam, az ajánló kódot nem sikerült kitörölni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -j- 2010.05.30 07:52-kor.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Na én is beugrom!

állatkertben voltunk ma,jól elfáradtam!És holnap az utolsó utrogesten kúp jön!Végre!!!Kedden doki,addig még izgulunk!

Juli!
Én ismerem aki csinálja ezt a turit :wink: A gyerkőceink egy idősek 8)

Madiani!
Szupi h minden rendben!
Mondjuk nehéz kocsit én se vennék,meg a bolygósítható kerék szerintem is fontos!Sokkal könnyebb tolni!!Pont most beszéltem tesómmal,nem kell a babakocsi másnak,szóval ezt használja iza decemberig,aztán meg tesóka! :wink:

Orsi!
Szerintem nincs hatással a babára ha allergiás vagy.én anno kérdeztem a védőnőt h ha az apja asztmás volt gyerekként,én meg allergiás akkor mire számítsak.Mondta h nagyobb azesély h örökli,de h majd ezt később figyeljük.Szóval nem is ilyen csecsemőkorban.Az volt a parám h ilyenkor előjön az asztma,de állítólag az csak később van.Remélem h mégse jön majd elő....

annus11
 
 


Szép jó reggelt!

(Jó, hogy szép így 11 óra alvás után... :oops: :oops: ).

Mandiani!
Gratula a szuper eredményekhez!
Az én pocakom már lassan látszik, úgyhogy most, amíg nem lesz publikus, a szűk felsőket igyekszem kerülni. :lol: Remélem, nem lepleződöm le addig, amíg én nem szeretném. :)

Viszont épp ezért tegnap beszereztük az első kismama-nacim. :) :) :) Nagyon csini - mármint ha a felső pocakbetétet nem számítjuk - az még mindig nagyon furi nekem. Viszont abszolút kényelmes. :)

Annus!
De jó, akkor megy a drukk. Bár nem lesz semmi gond. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Szisztok!

Cicus! Madiani! Gratulálok! Nagyon szép eredmény! :)

Arvalany! A mellfeszülés nekem már enyhült,de nem múlik el. Szerintem végig fájni,feszülni fog kicsit vagy jobban. Szóval változó. Most nem fáj annyira,mint az elején.

Kép
bei
 
 


Utrogestan nem kell senkinek???
Akkor megkérdezek mást is,kb 23 db van,több mint a fele megmaradt az egyik doboznak!Nem akarnám kidobni,szívesen odaadom vkinek!!!



Kata!
Örülök a gatyódnak!Én már megszoktam a pocakbetétet benne,bár kell is,és tényleg annyival kényelmesebb mint egy farmer mondjuk.


Én meg mondtam öcsémnek h csináljon pocak képet.Erre nézem,hát nem csinált...mindig a babakocsi mögött vagyok,semmi nem látszik :x Szóval majd ma megpróbálok én csinálni,mert az uram is mindig olyan hülyén fotóz...

annus11
 
 


Sziasztok!

Ma újra a munka mezejére léptem, és termelem kishazánknak a GDP-t :lol: Még mostanra tudtam végig olvasni az összes mailem.

Bei: köszi a köszöntést, és a szorítást az esküvőhöz. Elég jól haladunk a finishben, tegnap este írtunk TO DO LIST-t a még hátralévő teendőkről, hát... :lol: :lol: :lol:

Cicus: először is nagy gratula az eredményekhez, már én is alig várom, hogy a jövő héten túl legyek rajta. :roll: Ezen a héten kell időpontot egyeztetnem az Istenhegyi útra. És nagyon köszi a jókívánságokat!

Madiani: neked is gartula az eredményekhez és happy birthday a kisfiadnak!

Katinkababa: neked hogy tetszett a film? Mi is azt néztünk meg szombat este- előszülinapi ajándékként vásrlásból berángatott a kedvesem a moziba :D

Sírás téma: csajok én tegnap totál kiakadtam! Na jó van feszkóm az esküvő szervezés, meg a baba miatt is, de tegnap főzés közben elvesztettema kontrollt, kiabáltam, utána sírtam, és egész délután folyton pityeregtem! Jaj Istenem mi lesz még! Én vagyok ilyen! :roll:


H

cicóka
 
 


Sziasztok!

Voltam nőgyógyásznál lányok! Megcsinálta a 10 hetes Uh-t!
Háát vegyes hírek. A lényeg, hogy a baba jól van!!!!!!!!
CRL: 31mm-es,
van kezecskéje, lábacskája, dübörög a szivecskéje!
Kaptam képet is kész szépség, már komolyan mindene látszik:-)

Velem viszont nem a legjobbak.
A méhszájam a normális 3000 mm helyett csak 2000mm-es, és azt mondta a doki, hogy ez azért veszélyes, mert fennáll a koraszülés kockázata. Még le is rajzolta, mivel nekem rövidebb ezért hamarabb kezdi el a baba nyomni és ezért lehet koraszülés a kockázata.
Kijelentette ezzel azt is felejtsem el, hogy dolgozni megyek, mert ezzel nem szabad 8 órákat talpalni.
Kérdeztem mivel és tanító vagyok , s szeretnék visszamenni június 16-tól ,június végéig, megoldható-e, hisz akkor már csak bejárni kell, tanítani nem. És hamarabb vége is a munkaidőnek. Azt mondta talán megoldható, de a új tanévet már nem kezdhetem meg:-(

Ennyit tudtam meg, legközelebb 17-én kell mennem a 12 hetes Uh-ra és tarkóredőszűrésre. Bár most is megnézte a tarkóredőt, azt mondta biztosan rendben lesz, mert most is csak még 8mm-es, de a 12 hetesnél mondják ki az ament! :-)
Picit megnyugodtam, picit félek!
Mindenkinek minden jót!

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


Cicóka!

Ha ez megnyugtat,rám hullámszerűen törnek ezek a sírások.Vagyis van h 1-2 hétig semmi neem volt,aztán pár napig attól is sírni tudtam volna ha levegőt veszek :lol: Egyszer csak elmúlik :wink:

Zsani !

Örülök h a babával minden rendben!!!
Sajnálom h már most meg van rövidülve a méhnyak...feküdj sokat,és pihi pihi!!!!Most tényleg ez a legfontosabb,a melót hagyd a csudába!Vagyis hallgass a dokidra,amit ő enged azt csináld,aztán pihi!


Én holnap megyek a 12.heti uh-ra,remélem h minden oké,amint tudok jövök a hírekkel!

Tegnap nagyon gáz volt a helyzet,tök szarul voltam.Pedig azt hittem csökken majd a hányinger,de tévedtem.ILyen rosszul még talán nem is voltam...mondjuk vuk elkerült,de akkor sem volt vmi felemelő a tegnap.

annus11
 
 


Zsanimamó: No para akkor tessék pihenni és lazítani!!! Idővel, lehet, hogy jobb lesz, volt már ilyen is. Tudom, hogy a táppénz nem túl sok, de most a baba a legfontosabb. Ő meg jól van és ez a fontos.

cicóka
 
 


Zsanimanó egyetértek az előttem szólókkal. Azt csináld,amit a doki mond. Gondolom te sem akarod,hogy koraszülés legyen. Azért annak örülök,hogy a babával minden rendben. :) Te meg tényleg vigyázz magadra-most ez a legfontosabb!!!!!

Jajj Annus! Szorítok ám! Aztán gyere a hírekkel! :)

Sírás nálam már kezd elmúlani. Már nem vagyok annyira érzékeny,mint az elején. Igaz talán 1-2 hete hogy egyáltalán nem sírtam és a tévés meghatós történetek sem izgattak fel.:) Szóval van remény,hogy valamennyire elmúlik ez is. :) Cicóka most ilyen vagy,főleg,ha stresszesebb napod van.Nekem is volt olyan,hogy elkezdtem sírni és alig bírtam abbahagyni.
Hányinger,rosszullét még engem is néha elkap,de az is már ritkábban. Egyszer csak azt veszem észre,hogy nincs rosszullét.

Kép
bei
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek!

Annus, akkor nektek nagy segítség a tesótól kapott kocsi. Sajna nekem nincs tesóm, férjem nővére meg a késöbb szült mint én így ő a mienket kapta kölcsön (szegény utálta is). Asszem én is csináltatok pocakfotót apával, szerdánként kéne nekem mert akkor van fordulónapom.

Allergia: férjem allergiás. Nekünk is azt mondták hogy csak nagyobb az esélye hogy a gyerek is az lesz, de más gondot nem okoz. 2 éves a fiam eddig semmire nem allergiás, de tudom ez változhat.

Katinkakababa, de jó neked, 11 óra alvás. Használd ki amíg lehet. Egyik ismerősöm most bukott le (pontossan tegnap tudtam meg), egyetlen egy embernek mondta el az apukán kívül, de kb 1-2 nap alatt megtudta mindenki. Ők a 12. hétig nem akarták elmondani senkinek. Az az egy emberke is azért tudta mert a csaj kolléganője és megegyeztek hogy nem emel az ismim ha nem muszály. A kolléganő elmondta férjének az meg az ismim volt férjének haverja, innentől kezdve terjett a hír.

Cicóka, ne aggódj ez a sírás dolog maradni fog még és tök normális. Én a fiam születése után kb fél évig voltam így. Na meg most is, egy hülye rekélámon el tudom bőgni magam. Az esküvőszervezés nagy dolog, soha nem felejtem el a mienket. A legjobb buli volt amin voltam. :)

Zsanimanó, sajnálom a rossz hírt, én is kérlek hogy fogadd meg az orvos tanácsát, pihenj! Közben azért meg is szeretnélek nyugtatni hogy a kollégám mennye is ugyanígy volt, szinte végig feküdnie kellett és mégis túlhordta a picit és teljesen egészséges azóta már 1 éves Janka babája van.

Kívánom mindenkinek aki szenved még Vuk komától hogy mielöbb szabaduljon meg tőle.

madiani
 
 


Sziasztok!

Annus!
A hányinger dolog nálam is romlott... Éjjel pl. ötször keltem fel - háromszor azt hittem, rohannom kell a WC-re, kétszer meg pisilni.. Szóval meg volt a hétvégi pihi böjtje...
Drukk a holnapi uh miatt. :)

Cicóka!
Csak nyugi! Most egyébként is érzékenyebb vagy- a készülődés dolgot pedig nem szabad túlidegeskedni. Hidd el, a legnagyobb igyekezeted ellenére be fognak csúszni bakik, de így is ez lesz az ESKÜVŐ számotokra, így csupa nagy betűvel. :)
A film. Hmmm. Hát az egyszer nézető kategória. Az első jobb volt. :)


Zsanimanó!

Akkor tényleg nagyon vigyázz magadra. :)

Én november végéig szándékozom dolgozni. :) Igazából egy irodában csücsülök, ügyfelekkel nem találkozom, s kb. 6-7 perc sétára van a munkahelyem a lakásunktól. :) Ez a terv, aztán meglátjuk. :)

Bei!

Nálam a fordítottja igaz: én most kezdek érzelgősebb lenni. :)

Elkezdtünk írni közösen a párommal egy babaváró fotós-naplót. És hát annyira édes, amit beleírt... Nem bírtam ki (azt sem :) ) pityergés nélkül. Elhatároztuk, hogy a gyerkőc majd akkor kapja meg, ha kiderül, neki is kisbabája lesz. :) Tudom, kicsit szentimentális, de most ez van. A hormonok...

Mandiani!
Hálistennek ez a kollégám nem mondta el tényleg senkinek - a feleségét leszámítva. :) Aki viszont roppantul örült neki - négyszemközt. :)

Én holnap megyek laborba, meg az érsebészetre. :( Úgyhogy ücsörgős napunk lesz. :) [/b]

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon gratulálok a jó eredményekhez! Nem bírok egyenként válaszolgatni, de elolvastalak Titeket! :)

Hányás: Megnyugtatót is tudok írni, meg nem is. Én a fiammal végig hánytam a 9 hónapot. Kedden szültem, és hétfőn még hánytam. Kedden is hánytam volna szerintem, csak annyira hirtelen jött a gyerek, hogy a meglepetéstől nem volt időm rá :D. Én lekopogom, elmúlt a hányingerem, csak a hányás maradt meg, az is csak egyszer egy nap. Ez meg szinte kell is ahhoz, hogy ne jöjjenek annyira a kilók :D.

Nekem akkora hasam van, mint a 26 hetes kolléganőmnek. Valószínűleg azért is, mert többedik baba, és most vékonyabban kezdtem, mint a fiammal. Én még nem híztam, de mondjuk amennyit van időm enni, és az a kevéske, ami néha még ki is jön, nem is csodálom.

Katinkababa: Nekem el kellett mondanom a munkahelyemen, mert így nem szignáltak rám több ügyet. Én viszont nagyon gondolkodom, hogy szeptember közepén bezárom a bazárt. Múlt héten pénteken azt hittem összeesem. A Bv-ben voltam helyszíni tárgyaláson és éreztem, ahogy szétcsattan a fejem, hánynom kell a szagoktól. No ez előfordul akkor is, ha a tárgyalóban vagyok :). Utána pedig fél ötig nyomtuk, nem bírtam hazamenni, pedig már azt sem tudtam kiszámolni, hogy többszörös vagy csak sima visszaeső-e az emberem... Szóval nem nekem való már ez.

Babakocsi: A fiamnak Chicco Trio S3 volt, így az lesz a következőnek is. Kékes narancsos, így ha kislány, ezzel kell majd beérnie :)

Akinek pihennie kell, az vegye komolyan!!! A rosszulléteseknek kellemes napot, és mindenkinek szívében napsütéses időt :)!

Puszi

titokbaba
 
 


Sziasztok!

Nálam a hányás megszünt, hányinger maradt, hasam semmi!

Én is megmondtam már a munkahelyemen, nagyon pozitívan fogadták. Júniusban még készenlétezek, utána már csak nappal fogok dolgozni, ameddig csak birok, novemberig szeretnék.

Cicóka: neked az lesz a legszebb nap a bakikkal együtt (már ha egyáltalán lesznek), max. jót nevettek rajta utána.

Zsanimanó vigyázz magatokra, pihenj!!

Megy valaki uh-ra, várom a beszámolókat, úgy szeretem olvasni!

Kép
eper74
 
 


Kata!

Drukk az érsebészethez,na mega laborhoz!Remélem nem kell egész nap ott ülnöd!!


Titokbaba!
Hu,nem lehet egyszerű a te munkádban....lehet én már lehánytam volna 1-2 embert :lol: :lol:

Eper!

Én ma megyek a dokihoz,fél 5re. :lol: Meg a kombinált vérvétel is ma van.

annus11
 
 


Sziasztok!

Mi ezzel szeretnénk kedveskedni nektek:

Kép

További nyugodt és gondtalan babavárást! :)

KépKépKép
bogyra
 
 


Sziasztok!
Itt vannak lányok a méhnyak és a méhszáj adatok!

3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


Sziasztok
Zsani, ha lefekszel, nem szoktal kemenyedni? Amikor megfeszul a hasad alja, es kicsit kapkodni kell a levegot.... Pihenj, es szedd a magneziumot, a masodik lannyal en is 2000-es voltam a 16. hettol es kihordtam!!!!
Amugy ugy ketnaponta egyszer en is kemenykedek, de engem eddig senki nem vizsgalt....
Gyerekek nem hanyok!!!! Este meg ramjon az inger, de ez semmi a korabbiakhoz kepest!!!
Holnap megyek a genetikai verszivasra, es szombaton UH, tarkoredo stb.
En is akarok kepet!!!!
Ugye lehet enni ezelott a markeres vervizsgalat elott? Mert ha nem, tuti beajulok.
Legyetek jok!!!!
arvalany
 
 


Sziasztok!

Írok,mert megígértem valakinek!!! :lol:

Cicóka: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

Kép

Zsanimanó: örülök,hogy a babáddal minden rendben,pihenj sokat és nem lesz baj!!!

Annus:drukkolok ma nagyon nektek!!!

Madiani:még nem volt alkalmam gratulálni a szupi eredményhez! Szóval: GRATULA!!! 8)

Mindenkinek szép napot kívánok továbbra is,bár ez az időjárás... :evil: Sebaj,lesz jobb is! 8)

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Hát én is megjártam a 12 heti uh-t: crl: 54 mm, bpd: 19 mm, tarkóredő 1mm. Levették a vért a kombinált teszthez. Szóval nagyon megkönnyebbültem. Nagyon aranyos volt a baba, úgy csinált, mint aki lustálkodik, nyújtózkodott, forgolódott... Az én orvosom nem egy mozizós típus: a fontos paramétereken kívül semmi mást nem nézett. Úgyhogy fogalmam sincs, van-e kuki...

Zsanimanó! Képzeld, nekem is 2000 lett a vizsgálat eredmény. Nekem viszont az orvosom az ég világon semmit nem mondott! Sőt, nyugodtan jógázzak, nincs házasélet tilalom, azt mondta minden rendben. Most egy kicsit meg is lepődtem azon, hogy Téged ennyire megijesztett az orvosod. De hogy mondjak Neked bíztatót: Bálinttal 18 hetesen 3100 volt az értékem, tehát már a külső méhszáj nagyon korán kezdett nyílni. Pár hétre rá már a méhnyak is megrövidült: 2100 lett az érték. A munkát abbahagytam, próbáltam sokat pihenni, és a 39. héten született meg Bálint, és minden rendben volt. Ismerőseim közül is sokan jártak így. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy, ha pihensz, akkor minden rendben lesz. Nehéz elfogadni, hogy nem dolgozhatsz, tudom, de hidd el, megéri. És egyáltalán ne aggódj: most már tudod, hogy Neked jobban kell vigyáznod magadra, megvan az ellenszer is, úgyhogy minden rendben lesz!!!!

katinkababa! Lemaradtam! Miért kell menned érsebészetre?

Cicóka: boldog szülinapot!

Titokbaba! Jól teszed! Menj pihenni minél előbb!!!!
blúmi
 
 


Blúmi: Neked is ÓRIÁSGRATULA!!! 8) Szuper eredmények!!! :D
Végre egyre több a jó hír és mindenki megnyugodhat kicsit!!!

Mondom,az egyik orvos nekem is 3100-es értéket mondott a méhszájra, a "vadállat" orvos pedig 3000-et. Na most akkor baromira nem tudok semmit! :shock: Igyekeznem kell nődokit is találni,mert UH szerint holnap leszek 14 hetes... És hát jön a 16 hetes AFP! De a méhlepény,mint írtam,a mellső falon tapad,így a házasélet tiltott nálunk. :( Van még valakinek ilyen gondja?

Még valami: azoknak,akik dolgoznak és akár szülésig,le a kalappal,én nem bírnám...! :oops: De nekem bőven elég a 3 gyerek óhaját-sóhaját teljesíteni,na meg a házimunka és egyéb teendők!

Na most itthoni teendők folyt.köv.,de majd még jövök,este várunk Annus!!! :)

Cicus

Kép
cicus78
 
 


blúmi: nagyon szuper!!! lehetett látni, ahogy ficánkol? kaptál képet is a Pindurról? mindenkinek mondják a méhszájméretet is?
Úgy örülök, hogy mindenkinek ilyen jó eredményei vannak, biztat, hogy az enyém is majd jó lesz!

cicus78: nem csoda, hogy három gyerek mellett terhesen nem kívánsz dolgozni:) örülsz gondolom ha néha pihenni tudsz!

Kép
eper74
 
 


Sziasztok!

Katinkababa, mi volt az érsebészeten? Sokat kellet várnod?

Látom sokan voltunk ma UH-n. :)

Árvalány, örülök a vuk mentességnek. Ha nincs cukorvizsgálat akkor nem kell éhgyomorra menni. Legalábbbis én így tudom.

Cicóka, nagyon boldog szülinapot.

Cicus, köszike. Nekem is melsőfali a lepény de nincs tiltva semmi. Sztem a tied nem csak melsőfali hanem kicsit lent is van ezért lehet a tiltás. Minél közelebb, vagy akár rajta van, a méhszájon annál nagyobb gondot okozhat. De ne aggódj az idő folyamán ez álltalába ahogy a méhed nő szépen fentebb kerül és akkor már nem okoz gondot.

Blúmi, örülök hogy minden ok.

Az elsővel én is dolgoztam szinte végig, most nem akaródzik :D

Mai orvos látogatás: 13+6
CRL: 73mm
BPD: 24mm
AC: 76 mm
szivecske 168-at vert
placenta melsőfali
méhszáj: 3000
vérnyomásom a vizsgálat elején: 140 majd fél órával késöbb (a vizsgálat után) 120
Magnéziumot írt a doki a vérnyomásra, bár valószínű hogy izgulok és azért magas. Ártani nem fogok vele.
Közben megérkezett az összes vérvizsgálatos eredményem: minden negatív
A súlyom változatlan, bár a pocak már látszik, mert a hájamat felnyomta kistesó.
Most sajna nem láttuk a nemét, de ez az orvos is azt mondta hogy ha tippelnie kéne fiúra rakná a voksot.

Mondtam apának hogy de én nagyon kíváncsi vagyok a nemére. Nem vette a lapot, így nem lesz névnapi 4D-s mozim a 4D Genesisbe Na de majd szülinapomkor biztos megyünk mert abba megegyeztünk hogy egyszer biztos hogy megnézzük. Akkor olyan 28 hét körül leszek, mint anno Ronival. Azért remélem addig egy sima UH-n kiderül, mondjuk 4 hét múlva úgyis a kórházba kell menjek ott meg jó a gép.

Képet kaptam, elég szar minőség de este, otthonról felrakom.

madiani
 
 


Eper: igen,a pihi csak este lehetséges,na meg néha délelőtt,ha suli,ovi van,bár akkor inkább a házimunkáé a szerep... De nem adnám fel semmiért az életemet,mert hihetetlen talán,de mégiscsak a gyerkőcök adják a legtöbb erőt nekem! 8) Imádom őket,na meg a kis pocaklakónkat! :D

Sztem a méhszájértéket kötelességük lenne elmondani a dokiknak,ahogy minden más fontos eredményt! Mégis van,aki csak akkor szól,ha a normáltól eltérő... Érdemes rákérdezni,ha nem mondják maguktól!!!


Cicus

Kép
cicus78
 
 


Csajok, ezeket az értékeket a kiskönyvbe vagy egy bélyegzett lara fel kéne írja a doki. a 12 hetest meg 100% mert ha az nincs meg nem jár az anyasági se. Legalábbbis én így tudom, de javítsatok ám ki ha hülyeséget írtam. Nekem minden egyes védőnő látogatás és orvoslátogatás dokumentálva van, le van bélyegezve. Ronival be is telt a kiskönyvem anno.

madiani
 
 


Madiani: GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ismételten :D )


Cicus

Kép
cicus78
 
 


Cicu, köszönöm. Olyan sürün járok dokihoz hogy folyamatossan csak gratuláltok. Jól esik. Igérem most már ritkábban megyek :D :lol:

madiani
 
 


Lányok!

Mindenkinek köszönöm a köszöntést! :lol: Cicus: neked külön, nagyon jól esett és jót bőgtem :D
Ma megyünk apával vacsizni a kedvenc helyemre, a főnökömtől meg kaptam egy tábla csokit!

Blúmi: nagyon örülök az eredméyneknek, Annus pedig nagyon várjuk a hírekkel!

Ma megmondtam a közvetlen beosztottaimnak, mert már egyre többen kérdeztek rá a folyóson és úgy gondoltam, hogy nekik van joguk előbb tudni. Akartam várni a 12. heti vizsgálatokig, de ez így nem mehtet tovább. Állítólag látszik rajtam, a hasamon még nem, de sugárzom, néha meg nagyon fancsali képem van - biztos akkor van hányingerem :D

Egyébként nekem hétvége óta nőtt a hasam elég látványosan, és míg pénteken 64,9 kg voltam tegnap este már 66,1. Kicsit stűkebbek lettek a ruháim is.

Katinkababa: a filmről abszolút egyezik a véleményünk :D

pusszantás mindnenkinek
H

cicóka
 
 


Megjöttem!!!

Baba 57mm,nyaki redő 1,3!
Minden rendben van vele,járt keze,lába.Hozok majd képet is!

Végül 4Dt nem csináltattam,apa meg Iza nem tudtak jönni mert olyan csúnya idő volt!Nekem is a téli kabátot meg bakancsot kellett elővennem...még jó h június van :?

Gép szerint 12hét 2 napos,teljesen jól számol :lol:

Cicóka!
Boldod születésnapot!!!Kellemes estét nektek! :wink:

annus11
 
 


Blúmi,Ani!

Látom nektek is megvan a jó hír mára!Gratulálok hozzá!!!!!

Mi nem láttuk mi van a lába közt,mondta a nő h azért nem is mondta,mert h semmi egyértelműt nem látott.Nem is gondoltam h ilyen hamar bármit is megtudok.

Apa el is könyvelte h biztos lány,és h keressek neki nevet :lol: :lol: De mondtam h én feleslegesen nem keresgélek,várjuk meg amíg megtudjuk a nemét!

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?