Sziasztok!
Örülök, hogy mindenkivel minden rendben.
Nekem ma megvolt az első "lebukásom".
A kollégám - srác, akinek két pici gyerkőce van - , amikor négyszemközt voltunk, finoman rákérdezett.
Közölte, hogy ugyanazokat a jeleket véli felfedezni, mint a feleségén... Ugyanis én a mindig pontos, precíz most szétszórt, feledékeny, ügyetlen és túlérzékeny vagyok.
Végre sikerült lebeszélnem a beutalók beszerzését is - ami itt sem egyszerű. Miskolcon a dokim azt mondta, hogy a védőnő ezeket megírja, s már mehetek is.
Na ez itt nem így van, sőt finoman célzott rá, hogy mivel más városba járok terhesgondozásra, így a terhesambulancián sem teszik meg szívesen.
Na erre már gondoltam egyet, hogy tehetnek egy szívességet, és lebeszéltem az én nagyon rendes háziorvosommal telefonon.
Ami viszont nagyon gáz, hogy 3 különböző helyre kell mennem: 1. labor - a vérkép miatt, 2. egy másik labor a vércsoport-meghatározás miatt, 3. lues szűrés az ÁNTSZ-ben.
Úgyhogy ez lesz a kedd délelőttöm.
És még délben beugrom az érsebészeti ambulanciára, és végigülök néhány órát, hogy felírjanak egy darab harisnyát...
Szerintem én a végére belezöldülök.
Én eddig max. nőgyógyászhoz és fogorvoshoz jártam - magánrendelésre, ahol nem vártam 10 percnél többet.
Szóval roppant gáz a magyar eü.
Babakocsi: korábban én is a Pliko P3-at néztem ki - még mielőtt aktuális lett volna
- csak hát elköltöztünk, itt pedig rengeteg a macskakő, kockakő, roppant dimbes-dombos. Szóval sajna ilyen terepre az nem a legjobb választás.
Pedig nekem is nagyon tetszett.
Babakelengye: sajnos nekünk mindent meg kell vennünk - a szűk családban az 1. bébi, s a baráti körünkben sem nagyon vállalkoztak még ilyesmire...