Sziasztok!
Jaj, de jó olvasni rólatok!!!
Daniella, tényleg nagyon jól telnek napjaitok. Mennyi program és milyen tartalmas. Hétfőn megyek ha megjön addig. Akkor kezdem a stimut. De, én parázok mint mindig. Eddig azért paráztam hogy sikerüljenek az eredmények, most azért hogy ne legyen más akadálya hogy elkezdje, aztán azért mert nőnie kellene sok szép nagy tüszőnek, aztán..... és így tovább. Köszönöm hogy ennyire mellettem vagytok, ez nagyon jól esik.
Kiru, ide mindent kipakolhatsz, senkit nem zavarsz. Együtt érzünk és egy csomó jó és nem túl jó tanáccsal ellátunk.
Etna, pörög a csaj ezerrel. Lelki szemeimmel látlak.
Timi és Laar, buliról sok-sok fotót kérünk, már alig várom.
Arte, még mindig megy a nagy-nagy ölelés. Még mindig sajnálom hogy nem tudtál eljönni a talira. Nagyon hiányoztál és olyan jó lett volna megismerni. Írj majd ha lesz rá lehetőséged, izgulunk érted.
Nofi, azon gondolkodok hogy vajon melyik darab kell neked abból a pasiból
Mikor lesz az a bizonyos nap amikor túl lépsz? Cici nőjön, az jó és a zurad sem bánja.
Grácus , jó volt veled talizni ha még csak két-három perc míg beérünk. Neked mikor is lesz meg az eredmény? Jövő héten?
Suzikám, drága druszám, látom még mindig nem találtál alkalmazottakat mert már írtál volna. Válság időben nem kell senkinek sem a meló? Ez felháborító. Szorítok h minél hamarabb találjatok valaki/ket.
Swidi, szinte minden nap gondolok rád. Nem tudom hogy jól vagytok-e már. Nagyon sajnálom hogy nem tudtatok eljönni a talira, pedig nagyon nagyon vártam veled is a találkozást.
Petra, ha sikerült rendezni valamit írd meg nekünk is, ha nem azt is, de én nagyon remélem hogy igen. Pusza Flórának és Kornélkának.
Luca, klassz helyekre tervezed a sok kirándulást. Irigy-mirigy vagyok. Azért én sem fogom hagyni magam a nyáron, nem fogunk a lakásban gubbasztani, megyünk majd ha időnk és pénztárcánk engedi. Ámbár most tudtuk meg hogy néhány sor a gyárban folyamatos műszakba kezdenek, kell nekik a mérőszoba, tehát mi még nem folyamatosba, de szombat és vasárnap is be vannak osztva emberkék. Én pl jövő hóban egy vasárnap éjjel és következő vasárnap délután. Ezt nagyon útálom de hát mit csináljak. :S
Niki, mi újság? Tanulás megy szépen? Mikor izguljunk a következő vizsga miatt? Ami jól van? Sokat emlegeti azt a nagyon csinos aranyos kedves Zsuzsát?
Na, jó, slicceltem, ja nem, vicceltem. Írj ha lesz egy szusszanásnyi időd, várom.
Angyalka, mi újság a csemetékkel. Bírod még, drága? A kiscsaj bilizik már rendesen vagy még próbálkoztok? Puszi nektek.
Nekem torkom rendben, hangom még mindig nem sok és még köhögök. Ha addig nem is írok, de hétfőn majd megírom mi volt a dokinál. Ja, ha megyek. Ha nem akkor majd kedden.
Mindenkit ölelek, vigyázzatok magatokra és a csemetékre. Most már nagyon remélem tényleg ilyen szép idő marad és nem fog már esni. Tegnap nem esett nálunk, hát kész csoda. Ma meg itt a bölcsődében ami a házunk előtt van gyereknap van, ki van minden díszítve és szól a zene. Már így várták a gyerkőcöket. Annyira jó, úgy jön hogy lemenjek.