Új privát üzeneted érkezett!

Kiru!
Milyen más problémák? Nem untatsz senkit vele, ha gondolod írd le! Azért remélem tényleg rendeződik a gond. Jó éjt!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Jaj, de jó olvasni rólatok!!! :)
Daniella, tényleg nagyon jól telnek napjaitok. Mennyi program és milyen tartalmas. Hétfőn megyek ha megjön addig. Akkor kezdem a stimut. De, én parázok mint mindig. Eddig azért paráztam hogy sikerüljenek az eredmények, most azért hogy ne legyen más akadálya hogy elkezdje, aztán azért mert nőnie kellene sok szép nagy tüszőnek, aztán..... és így tovább. Köszönöm hogy ennyire mellettem vagytok, ez nagyon jól esik.
Kiru, ide mindent kipakolhatsz, senkit nem zavarsz. Együtt érzünk és egy csomó jó és nem túl jó tanáccsal ellátunk. :)
Etna, pörög a csaj ezerrel. Lelki szemeimmel látlak. :lol:
Timi és Laar, buliról sok-sok fotót kérünk, már alig várom.
Arte, még mindig megy a nagy-nagy ölelés. Még mindig sajnálom hogy nem tudtál eljönni a talira. Nagyon hiányoztál és olyan jó lett volna megismerni. Írj majd ha lesz rá lehetőséged, izgulunk érted.
Nofi, azon gondolkodok hogy vajon melyik darab kell neked abból a pasiból :lol: :wink: :lol: Mikor lesz az a bizonyos nap amikor túl lépsz? Cici nőjön, az jó és a zurad sem bánja.
Grácus , jó volt veled talizni ha még csak két-három perc míg beérünk. Neked mikor is lesz meg az eredmény? Jövő héten?
Suzikám, drága druszám, látom még mindig nem találtál alkalmazottakat mert már írtál volna. Válság időben nem kell senkinek sem a meló? Ez felháborító. Szorítok h minél hamarabb találjatok valaki/ket.
Swidi, szinte minden nap gondolok rád. Nem tudom hogy jól vagytok-e már. Nagyon sajnálom hogy nem tudtatok eljönni a talira, pedig nagyon nagyon vártam veled is a találkozást. :(
Petra, ha sikerült rendezni valamit írd meg nekünk is, ha nem azt is, de én nagyon remélem hogy igen. Pusza Flórának és Kornélkának.
Luca, klassz helyekre tervezed a sok kirándulást. Irigy-mirigy vagyok. Azért én sem fogom hagyni magam a nyáron, nem fogunk a lakásban gubbasztani, megyünk majd ha időnk és pénztárcánk engedi. Ámbár most tudtuk meg hogy néhány sor a gyárban folyamatos műszakba kezdenek, kell nekik a mérőszoba, tehát mi még nem folyamatosba, de szombat és vasárnap is be vannak osztva emberkék. Én pl jövő hóban egy vasárnap éjjel és következő vasárnap délután. Ezt nagyon útálom de hát mit csináljak. :S
Niki, mi újság? Tanulás megy szépen? Mikor izguljunk a következő vizsga miatt? Ami jól van? Sokat emlegeti azt a nagyon csinos aranyos kedves Zsuzsát? :lol: :lol: :lol: Na, jó, slicceltem, ja nem, vicceltem. Írj ha lesz egy szusszanásnyi időd, várom.
Angyalka, mi újság a csemetékkel. Bírod még, drága? A kiscsaj bilizik már rendesen vagy még próbálkoztok? Puszi nektek.
Nekem torkom rendben, hangom még mindig nem sok és még köhögök. Ha addig nem is írok, de hétfőn majd megírom mi volt a dokinál. Ja, ha megyek. Ha nem akkor majd kedden.
Mindenkit ölelek, vigyázzatok magatokra és a csemetékre. Most már nagyon remélem tényleg ilyen szép idő marad és nem fog már esni. Tegnap nem esett nálunk, hát kész csoda. Ma meg itt a bölcsődében ami a házunk előtt van gyereknap van, ki van minden díszítve és szól a zene. Már így várták a gyerkőcöket. Annyira jó, úgy jön hogy lemenjek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Zsuzsa
Veled is nagyon jó volt talizni!! :lol: Remélem ma is össze futunk! :wink: Az eredmény majd csak 3 hét múlva lesz meg! :?
Szorítok a hétfői doki látogatáshoz!!! Meg drukk-drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nofi
Nekd is mennek a drukkok!++++++++++++++++++++++++++++++A ciklusom olyan 32-39 nap között van. Nekem soha az életben nem volt rendszeres és soha nem is tudtam, hogy mikor kell megjönnie! :? Hülye PCOS :cry: :cry:

Laar, Timi Nagyon boldog szülinapokat kívánok a lányoknak! Szép időt a bulihoz!!

Puszilok mindenkit!

Kép
grácus

Zsuzsám, még kb. 1 hét, addigra talán kiderül, összehoztuk-e a babát, vagy megjön a mensim. A hőm mai is 36,9. :-)
Szorítok Neked nagyon, hogy a dokinál csak jó dolgok történjenek.

Lányok, ma rohangálós napom van, ha nem leszek totál KO estére, jövök.

Puszi: Nofi

nofertiri

Köszi csajok a drukkokat. Jegyzeteltem, Nofi 1 hét, Grácus 3 hét. Húú, de sok idő.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Bakker, majdnem elfelejtettem. Rózsával szoktunk néha dumcsizni és legutóbb meséltem neki a taliról. Azt üzeni hogy mindenkit puszil.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzsa! Én is drukkolok ezerrel!!!

Csajok, most csak azért írok, mert azt már mindenki elmesélte, hogyan ismerte meg a párját, de az esküvőtökről is mesélhetnétek! Hátha van valami ami megtetszik :) mint pl. Luca vers tippje! Meg amúgy is érdekel! És milyen ruhátok volt? Tehetnétek fel arról is képet! Majd esküvő után teszek fel én is!
Jó éjt mindenkinek! Puszika

kiru84

drágáim!

tegnap eladtuk a másik panel lakást is, persze mindenhonnan egyszerre kell kiköltözni, szegény albérlőim szívnak, de remélem megoldják.

vége az újaplotához való kötődésnek hála istennek. fényképezőgép persze megint nincs meg! mindig van valmi, csodaszép lett a burkolás, de nagyon lassan haladnak! 25 nm-nyi burkolást 5. napja csinálják, talán mára már kész lesz. :roll: mi tépjük a tapétát, hétfőn jön rita férje festeni. nagyszoba a kép szerint lesz, tapéta boltban jól összevesztünk, jó égő volt, megjöttek a prolik. volt minden, mi szem-szájnak ingere! azt csak győztem! a falak színei: boti szobája alpesi rét, konyha olasz capuccino, nagysz. vörösbor, előszoba eperhab. tök jó nevek!

na léptem! hasam baszottul fáj, szerintem a sok stressztől.

vasi!
mindenképp tájékoztatást kérek, nagyon drukkolunk értetetek! légyszi, néha egy sms-t, ok!

hétfőn otp-től kikérni a zárást, 8!!!!!!!!!!!!! nap alatt adják oda ezt a papírt! közben a tartozáson felül még 3,6% -ot kell fizetni a számlazárásra, ez nálam közel 300 ezer, a semmire.
aki teheti soha ne vegyen fel otp kölcsönt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

ha valakit érdekelne!

Kis vizslák gazdit keresnek! Mamijuk meghalt,
cumisüvegből kell sajnos etetni őket... Aki be tud fogadni kis
vizslákat, jelentkezzen! De, ha csak továbbküldöd, azzal is segítesz!
Érdeklődni lehet: Nagy Edina: 06-20-9870-414

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Szép Szombati napot Lánykák...

Etnám, köszönöm a levelet... :-) Ebből majd sörözni fogunk? ;-)
Tényleg jópofák ezek a fantázianevek, egy-kettőtől meg is éhezem. Na nem az alpesi réttől. :-) De az az eperhab...Hmmm....
Amit az otp csinál, az mocsokság. Nem elég, hogy sok idő az a papír, de még egy sapka pénzt is legombolnak az emberről.

Kiru, nekem még nem volt esküvőm, de álmodozni szoktam róla. Ilyenkor ami tetszik kép, oldal, kimásolom, hátha egyszer hasznát veszem. Rakok fel pár képet, hátha ad ihletet... Amit viszont tiszta szívemből tudok neked ajánlani, az a (Laar-ék által most hétvégén kipróbálásra kerülő) Kívánságlámpás. Még nem nagyon elterjedt, viszont szép, hangulatos és látványos pontja lehet az esküvőtöknek. Én azt ajánlottam eddig, hogy nem kell sok belőle, akár csak 1-2 db. Esküvői- és party kellékesnél beszerezhető. Én pesten 1500-ért vettem, de Laar-ék 750-ért. Erről is rakok fel képet. Lehet rá írni jókívánságot, üzentet, bármit, amit gondoltok...

Kép Kívánságlámpások

Kép

A templom, és a vacsora helyszín is díszíthető így:
Kép

Az asztalközép ilyen megvalósítása sem drága...
Rózsaszirom, 144 db / csomag, 3-5 db 10 fős asztalra elegendő, ára kb. 380,- Ft / csomag.
Üvegtál tetszőleges formában, lehetőleg az asztal formájához igazítva, beszerezhető üvegáru kereskedésekben, barkácsáruházakban, ára kb. 500 - 5.000 Ft
Üvegkavics (átlátszó, halványrózsaszín) ára fél kg-os csomag: 360 Ft. Én eddig Ikeában láttam a legtöbb színben
Egy szép nagyra nyílt rózsafej (halványrózsaszín) vagy selyemvirág; udvarunkból, virágboltból vagy selyemvirág kereskedésből, ára kb. 300 Ft.
Úszógyertya, 3 vagy 5 db, a tál méretétől függően, ára: 30 - 150,- Ft / db.
Kép

Most hirtelen ennyi... puszi mindenkinek: Nofi

nofertiri

Helló, mindenki!

Etna, természetesen írok és sms-t is küldök. Neked mindenképpen.
Nofi, ezek a hsz-ok, nagyon tetszenek. Vidám vagy és ennek örülök. :)
Én is voltam egy klassz esküvőn tavalyelőtt. Egy reptéren volt hangárban, és nagyon szép teríték volt. Kör asztalok ahol 10-en is elfértünk (egy asztalnál), és az asztalok üveg tállal és virággal és úszógyertyákkal. Szóval, nagyon szép volt. A csúcs az volt, hogy mivel repülős a csaj (Vasi egyik repülős társa) ezért úgy dobta el a csokrát hogy egy repülő haladt el felette és rengeteg rózsaszirmot szórt ki. Csudi klassz volt. Ami könnyen megvalósítható és gyönyörű díszítés tényleg a virágos-úszógyertyás üveg edény. Úszógyertyát nagyon nehezen tudtam venni, én nemrég vettem két dobozzal, 6 db/doboz és 500Ft körül volt.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Nem találom a keddi hsz-omat!!!!

Kiru neked nagy gratuláció! Volt nálunk vendégkönyv amibe mindenki írhatott. Nagyon jó visszaolvasni. Mi vettünk egymásnak apróságot, vagyis én kaptam egy ásót, kapát és harangot :) én pedig a zenésszel megtanítattam azUram kedvenc számát és arra táncoltuk az első közös táncunk, nem keringő volt. Lesz vőfélyetek? Csak mert mi 80an voltunk és nálunk volt és nagyon jó volt, igaz nem kellet sokat játszatnia a vendégeket mert mindenki táncolt :) ha gondolod elküldöm a számát. Devecseri és nem drága és nem iszik alkoholt!!!!!! ami nem mindegy! Volt grillázstortánk is amit persze széttörtünk és elosztottuk a násznép között. Ha teheted szezámmagosat csináltass!Oltári finom! Reméelm lesz vmi újad régid kéked és kölcsönkapottad:) Ha kell vmi kölcsönkapott akkor szívesen adok vmit :) Majd a ruhád képét küldd el nekem is légyszi! Az enyémet meg tudod nézni az iwiwen.

Köszi csajok a biztatást. Kedden nem tudtuk megcsinálni a vizsgálatot, mert kicsit véreztem. Aztán a dokim szabin van és ezért ebben a ciklusban elmarad ez a vizsgálat. De képzeljétek mikor keddenmegnézett utána én úgy menstruáltam.... összesen 8! napig. Még sose volt ilyen. Szedem a gyógyszert meg a femibiont és ebben a hónapban nem kapok szurit, mert más nem adja be. De ezen már fent sem akadok, mivel hiánycikk és nem tudják a gyógyszertárak beszerezni!!! Jó mi? Megvolt azUram vizsgálata is. Persze miért is lenne rendben ő?! Hereviszértágulata van és ezáltal a zacsija melegebb mint lenni kellene és ezért van a spermaszáma az alsó határ fölött. 10 millió az alsó határ neki 11 millió van. A doki ajánlott egy gyógyszert havi 16ezer 3 hónapig kéne szedni ha nem hoz eredményt akkor abba kell hagyni! Nincs 50ezer Ftunk plusszba, inkább keresek vmi olcsóbbat és megbizhatóbbat, meg azért az én bajom azárt nagyobb mint az övé, szerintem! Majd meglátjuk aztán mi lesz! Most próbálkozunk doki nélkül a hónapban :) Ja és ahogy bement az urulógushoz még meg sem vizsgálta és mondta neki h mi a baja és a vizsgálat ezt megerősítette. Jó mi a spermaszámból ilyet tud a adoki megállapítani!!! Úgyhogy ez van de kitartunk hisz még csak az elején vagyunk!

De most lépek próbálok majd még jelentkezni. Bocs h nem írtam mindenkinek.... Pusszantás!

Kép
Kép
arte

Arte, szívem, az orvosok 90%-a műtétet javasolna, mert utána megsokszorozódik a kiskatonák száma. És a kötelező lábadozási idő után lényegesen nagyobb a teherbeesés esélye. Erről nem beszélt a doki?

nofertiri

Sziasztok!

nagyon jól sikerült a szülinapi party, egyet sajnálok, h azok a lámpások amiket megrendeltem nem jöttek meg.Sokan voltunk és szuper volt majd rakok fel képeket.Holnap is lesz pár vendég és Timiék is jönnek remélem elleszünk.

puszi mindenkinek.És lányok megy a drukk.

Köszönjük a köszöntéseket.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Csajok...

Nem tudom, mi van velem. Bár elvileg nem vagyok egy házisárkesz, de két napja, ha valami nem úgy jön össze, ahogy én kigondoltam, borzalmasan felhúzom magam. Sada totál kész van tőlem. Mindenbe belekötök... :-)

Egyébként még mindig magas a hőm, ma reggel 36,8. Tegnap és ma mértem este is, 37 volt, mindkét alkalommal.

Segítsetek, mi lehet ez? A hasam alján van kb. 3 napja egy 4-5cm-es sötét csík. Nem a köldököm alatt, hanem mellette. Nem fáj, nem ütöttem meg, nem forráztam le, tehát elvileg nincs a keletkezéséhez közöm.

Merre vagytok? Nagyon eltűnt mindenki...

Laar, örülök, hogy jól sikerült a party, ügyi vagy. De ezt tudtuk eddig is. Sikerült mindent megcsinálni, gondolok itt az ennikre?
Azt viszont sajnálom, hogy a lámpások nem érkeztek meg. :-( Pedig már annyira vártam a véleményed. Na, de majd ha megjön, ki lehet próbálni. :-) Én Sada szülinapjára vettem... :-) Jó méretes darab volt. :-)

Most megyek, sirályként kádba csobbanok, aztán visszanézek, hátha lesztek... :-) Nofi

nofertiri

Helló!

Vilcsinek megvolt az első születésnapja!!A tortától bokáig krémes volt :lol: :lol: :lol: Jókat túrkált benne, annyit nevettem. Ráadásul én is kaptam belőle, az én arcom is csupa maszat volt :D
Holnap Mírát ünnepeljük, no és az összes gyerkőcöt...
Ezúton is puszilok minden Drágaságot: Mírát, Améliát, Flórát, Alexát, Botit, Tamást, Kornélt, Ákost, és a messze levő csodalényeket!!

Jó éjt mindenkinek, én kipurcantam mára...

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Nofi! Drukkolok :) Megrendeltem a lámpásokat :) teszveszen találtam egy férfit, aki 10-et ad, 3200ft-ért, és nincs pk, mert egy városban lakunk :) Holnap meg is kapom!

Laar, Timi! Nagyon boldog születésnapot kívánok a lányoknak!

Arte! A vendégkönyv jó ötlet, majd keresek egyet! Új: nyaklánc és a cipő, a régi a ruha, kéknek majd veszek egy harisnyakötőt, kölcsönöm még nincs. Majd megnézlek iwiw-en, meg a többieket is! Elküldtem emailben a ruhát! Vőfélyünk nem lesz.

Puszika

kiru84

Szép napos vasárnapot Drágák...

Kirukám, de örülök, ezek szerint azért csak tudtam segíteni ötletelni. :-) Hihetetlen jó áron kapod meg, el vagyok képedve. :-) Szerencsés vagy, ebben is. :-)

Villámjelentés rólam: 37.0 a hőm, hőingadozásaim vannak, magamhoz képest gyorsabban fáradok, leszakad a derekam. A dinnyéim hiperérzékenysége megszűnt, már csak azt érzem, hogy ez már piac után kiált, olyan nehezek. Sada legnagyobb örömére ő a "független" szakértő, szte is teltebbek és nagyobbak lettek. :-D
Magamban azon gondolkodom, mekkorát fogok csalódni, ha elkezd visszaesni a hőm... De egyenlőre még fent van. :-)

Most megyek vásárolni, szép derűs napot: Nofi :-)

nofertiri

Nofi: mondta a műtétet, de a nődokimmal is szeretnénk erről beszélni és majd utána döntjük el h mikor legyen a műtét.

Kiru: nagyon szép a ruha!

Lányok láttátok Lesza férjhez ment :)

Kép
Kép
arte

Sziasztok csajok!

Már a kölcsönöm is megvan és a kékem is :)

Láttam 1-2 hete, nem is tudom mikor, hogy házasra váltott, de most hogy írtad, megnéztem a képeit, nagyon szép menyasszony volt :)
Arte! Köszönöm szépen :) A te képeid között nem találtam olyat, ahol látszana a ruhád! Remélem összejön a babátok műtét nélkül is, nagyon szorítok!

Nofi! Nagyon drukkolok neked!!! Igazán jó lenne már ismét valaki/k/ miatt izgulni :)

Képzeljétek, Ákosnak kint van a 7. foga, de nem tudom mióta, mert nem a helyére nőtt! Mekkora gond az, ha a bal felső 2. mögött van, merőlegesen arra befelé. Nagyon furán áll, a szájpadlásán :roll: Majd megpróbálom lefotózni.

kiru84

Sziasztok Lánykák!!

Naagyon odavagyok!! Akkora eső volt, hogy úszott az udvarunk... 3 vízesés is volt az telken.... Szörnyű ez az időjárás... Ma már a zsákok sem értek semmit.... Mindjárt teszek fel néhány képet.

Kiru! Nálunk 170-en voltak a lagzin. 17 hetes terhes voltam a Kornélkával. Zircen fényképezkedtünk az arborétumban. A derkorációnk egy hatalmas nagy fehér-bordó lufikból álló szív volt. És krepp papírból csináltam szalagokat, a mennyezetre, ott is volt néhány lufi szintén bordó fehér. Az asztalok közepén bordó futó terítők voltak és asztal közepek. Liziántusszal voltak díszitve az asztalok. A templomban kála és szegfű és lizi voltak az oltáron és volt egy oázis is.... ha találok róla képet elküldöm, ha érdekel.... A padokra csináltattunk masnikat, amiket azóta is használnak ilyen alkalmakkor. :) A ruhámról az iwiwen találsz képet....
Ákos foga igazán érdekesen nőtt ki... Mutasd majd meg ha viszed 1 éves státusz vizsgálatra...

Nofikám! Nagyon drukkolok.... Lehet, hogy az akció elmarad.... (TUDOD Tégla... :D)

Laar, Timi! Boldog születésnapot a csajsziknak, millió puszi! Várjuk a képeket!!

Most megyek fürdetni, aztán kicsinyítek nektek képet és dobok fel néhányat.. Nincs itthon a férj uram, két napig horgászik... Fasza időt fogott ki már megint!!

Etnám! Várjuk a képeket!!! Boti add vissza anyának a fényképezőt!! :D:D

Puszi!! Még jövök!!
wpetra
Pusztavám

Petrám! Apa minek ment horgászni, otthon is van jókora tavacska! Na jó, ez most nem túl jó vicc. Megkaptam a képeket, borzalmas ami nálatok van :( A vetemény nálunk is így néz ki :( és az üvegházban is áll a víz. A ház körül nem, mert lejt az egész telek, és lefolyik gyorsan. Nagyon sajnálom, hogy így megjárjátok! Kornélkának van gumicsizmája? Nem engeded ki ugrálni a pocsolyákban? Mi imádtuk, emlékszem, anya mindig vitt minket eső után a kis piros gumicsizmiben :)
Szerdán voltunk az 1 éves vizsgálaton, akkor még nem vettem észre. Nem tudom írtam-e, Ákos 10,4 kg és 79 cm. A jumperoo 1,5 éves korig vagy 80 cm-ig használható, hát... Ákosnak már rendesen leér a talpa benne, úgyhogy lassan össze kell majd csomagolnom!

kiru84

Ja, kimaradt, minden kép érdekel mindenkitől!!! Nem kell kérdezni, csak küldeni :) A lufikat majd lehet hogy bevetem. Elég szép az étterem, barackszínű a fal, és ilyen szalvétát is kértem hozzá, úgyhogy lehet hogy fehér-barack vegyes lufikat veszek majd!
Apa hazaért, mennem kell!
Puszika, és fel a fejjel!

kiru84

Kiru!
ez a fogacska nagyon érdekes. Szerintem fogorvosnak mutasd meg, a védőnő nem sokat tud hozzászólni ehhez. (legalábbis én így gondolom) remélem nem kell kihúzni szegénynek, az nagyon durva lenne. Múltkor írtam, mikor fogászaton voltunk egy kiscsajnak kikaptak két első tejfogat, mert kinőtt mögötte a csontfog úgy, hogy észre sem vették neki, hogy nem a sorban jön. Annyira sírt szegény, majdnem megszakadt a szívem. Kíváncsi vagyok mit mondanak rá, majd írd meg.
Mailben küldök majd képet a ruhámról, nekem swarovsky köves volt. Szerintem nem kevés az idő szeptemberig, bőven elég, legalább tényleg nem lesz sok idő túlkombinálni mindent. :)

Petrám!
Nagyon sajnálom a "vízeséseket", nálunk is rohadt sok eső esik, az összes árokban áll a víz az útszéleken, legtöbb már ki is öntött. Holnapra sem mondanak jobb időt, eső még mellé még jó kis lehűlés is, hurrá.... elegem van már nagyon. Alig akartunk elmenni a gyereknapra, semmi kedvünk nem volt hozzá. Bent rendezték a gimiben a rossz idő miatt. Végül elmentünk, alig tudtunk hazajönni, úgy tetszett Tamásnak, meg unokaöcsémnek. tök jól érezték magukat annak ellenére, hogy a tornateremben volt az összes játék (kukac belsejében akadálypálya, ugrálóvár, trambulin, fa körhinta - na ebből alig tudtuk Tamást kiszedni, majd küldök képet, csak unokatesóm telóján vannak -, íjászat...stb) szóval baromi jól sikerült, pedig kint szakadt az eső, fél órát ültünk az autóban, mire egyáltalán be tudtunk menni, mert akkor szakadt a legjobban. De megérte.. :)

Nofikám!
Most már nagyon bizakodok, hogy ketten vagytok! Mikor lesz már jövő hétvége, és mikor írod már nekünk végre a jó hírt, hogy +++++++ a teszt????? Annyira jó lenne! Drukkolok ezerrel!

Laar, Timi!
Isten éltesse sokáig a Manókákat: Mírát és Vilcsit! Nagyon sok boldogságot kívánok nekik első szülinapjuk alkalmából és remélem a mai party is jól sikerült!!! Várjuk a képeket!

Bocsi, akinek most nem írok, de megyünk fürdetni, Tamás kicsit bolond, szerintem nagyon elfáradt és délután is csak egy órát aludt. HOlnap jövök, puszi Nektek

Kép

Kép
luca81

Húúú Petra ezek a képek nem semmik. Tényleg úszik minden. :( A kerítéslábak, amik látszanak, azok a Tiétek? Tök jól néz ki. Szép dimbes-dombos helyen laktok, imádom az ilyen tájat, bár ilyen esős időben jobb a síkság. (vagy a hegytető :D) na puszi

Kép

Kép
luca81

Lucám! Ahol áll az a sok víz az a mi házunk előtt van... Úgyhogy elvileg az a mi kerítésünk is... Nem küldtem még nektek róla képet?! Bocsi... A szembe szomszédról koppintottuk :D Neki is ilyen van. Ő fényképezte azt amikor az utcából csak a víz látszik és amikor a víz teljesen a kerítés alapjáig áll...

Kiru! A képeket keresem majd, de nem tudom mikor jut rá időm... Talán kedden, vagy szerdán. De ígérem küldöm őket. Hát igen... Sík ideg egyetlenem, hogy ő 2 napig horgászik és erre jön az eső, ami majdhogy nem viszi a házat is.... Legalább teljesült a vágya és volt a kertben egy kerti tó... :D Idegeskedtem rajta eleget, úgyhogy igyekszem nem túl drasztikusan felfogni a dolgot.. Holnap bejelentem a polgármesteri hivatalnál, hogy csináljanak már egy árkot... mert ez nagyon nem állapot...

Megyek mesét olvasni... pusz...
wpetra
Pusztavám

Sziasztok Csajok!

Most csak egy bekukkantásra jöttem.

Vilcsinek és Mírának nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok, nagyon várjuk a fotókat.

Nofikám: Annyira, de annyira szorítok neked, hogy azt el sem tudom mondani!!!!!!!!!!!! +++++++++++++

Zsuzsám: Neked is mennek ezerrel a drukkok, ne aggódj, minden a legnagyobb rendben lesz! Alig várom már, hogy gyere a jó hírrel!

Etna: Sajna mi is otp hitelt vettünk fel.... :(

Arte: Igen, én is láttam az iwiw-en, hogy Lesza férjhez ment. Nagyon szépek voltak! Kár, hogy ritkán jön ide....

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

A mai nap is szuper volt, sok jó kis fotó készül t csajokról..remélem mindenki szuperül érezte magát...a fiúk is kiökörködték magukat a vizes lufikkal szerencsére az idő is kitartott.
A képekből tettem fel az iwiwre,de aki nem tudja megnézni szóljon és ide is dobok fel néhányat, persze ha majd végzek a lakás és a terasz kitakarításával.

Petrám!Remélem már ideér az a fránya nyár és nem ázik el mindenetek.Sajnálom, h ennyire tönkretesz benneteket ez a rossz idő.

Kiru!

Küldesz nekem is fotót a rucidról?!
Sztem ez nem Ákos 7.foga...tényleg nagyon furi ilyet még nem láttam ,de mutasd meg a dokinak,ő tud biztosat mondani, nálunk mindig szó nélkül megnézi a fogacskáit is ..

Kibujt a héten nekünk is a 7. fogunk alul, most négy van fent és 3 alul.

na sziasztok csajszik, megyünk pihenni késő is van és holnap iszonyat sok meló vár rám.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Laar! Ha nem fog, akkor mi lehet? Megfogtam, annak tűnik. Most csak ezért vigyem el?
Szerintetek nem elég ha majd a 15 hós szurinál megnézik? Addig úgyse tudnak mit csinálni vele sztem. Ki meg tuti nem engedem húzni! Majd kiderül mi lesz, ha kint lesz a többi is.

kiru84

Sziasztok!

Mírácskának és Vilcsinek Nagyon sok Boldog Születésnapot Kívánok!

Kép Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

sziasztok lanyok!
megint csak egy kicsit tudok benezni ......meg mindig fel van fordulva az eletünk!
en montam apanak ha meg egy kaszinot csinal az lesz az elvalasunk napja :lol: :shock: mert en ezt nem birom!
de van egy jo hirem is,tudjatok el akarom vinni anyat egy masik klinikara mert nem tudok ebben a bizonytalansagban mindig varni hogy mit talalnak ki az okosok!
mondtam a paromnak hogy kiveszek a penzemböl (takarekbol) 300 ezret mert kell hogy anyat priviben elvigyem!
Aztan lette az asztalra az eurot hogy utaljam el anya szamlajara es azonnal induljon el mert ez mar nem jatek,ugye ketseges hogy mikor jutok haza! elöször nem akartam elfogadni mert nem akarom hogy kesöbb visszajöjjön a dolog,van nekem eleg penzem!
de erösködött hogy ö szereti a csaladom es engem is nagyon es ez a minimum hogy penzileg segit es fogadjam el mert segiteni szertne! meghatodtam,tudom ez tök termeszetes ebben a helyzetben de akkor is ...jol esett es ereztem hogy tenyleg fontos neki az anyukam!
Ugyhogy igy allunk,dolgozo meg csak egy van....keresö üzemmodba vagyunk,huzzuk a belünket es mar nagyon szertnek hazamenni!
Vilcsikenek es Mira babanak nagyon BOLDOG SZÜLETESNAPOT KIVANOK! sok egeszseget es boldog eletet!!!!!
Petram nagyon sajnalom a "sok-vizet" remelem mi hamarabb rendezödik mar az idöjaras!
Puszilom a gyerekeket!
Kirukam,olyan jo olvasni hogy ilyen jol alakulnak a dolgaitok,örülök nektek:)))
bizos jo kis lagzi lesz,en nem tudok tanacsot adni hisz nekem meg nem volt a hugomek szervezesenel en mar kint eltem es nem sokat tudok rola!
de ügyes vagy te es minden renben lesz!
Vasikam dragam nagyon izgolok erted:) remelem minel hamarabb megcsinalnak mindent es jöhet a varva-vart kis manoka!
kivanom neked tiszta szivemböl!
nekünk meg ra gondolni sincsen idönk mostanaban!
en csak a baratcserjet szedem ,meg a magne b6-ot es iszom a teakat!
ennyi..... miki jön es megy....pontos mint a torony ora :lol: de legalabb az is egy jo jel hogy vele nincs gondom:)
ölellek!
Etnam olvasom jol alakultok,majd küldj nekem is kepeket legyszi ha idöd engedni! remelem Boti mar jol van es nem lazas!
Nofikam draga ugy imadkozom erted hogy csak na!
annyira remelem hogy pocaklakod van! imadkozom:)))
Arte ,sajnalom hogy gondok vannak erted is mennek az imak ...remelem mihamarabb megoldodnak a dolgok es te is vegre anya lehetsz:) kitartas....szoritok erted!
Angyalom ,remelem minden renben veled es Mateval!
Eszterem hogy van??? varja mar nagyon a kistesot!
Luca ,Daniellam vissza kell rendesen olvasnom hogy kepbe legyek!
de ölellek benneteket es ratok is mindig gondolok csak meg olvasnom kell gogy tudjam kivel mi törtenik pontosan!
remelem nincs harag!
na mennem kell lanyok tul sokat ültem meg kell neznem a vendegeket!
puszikkal benneteket es szep hetet mindenkinek!
ha idöm engedi jövök csak tenyleg uszom a munkaban!
suzi2

Csajok, jól kicseszett velem ez a fránya Piri! :evil: Ma meg kellett volna jönnie. Gondoltam ledolgozom a szombatot, kérek munkanap áthelyezést és ma megyek Pestre, de nem jött össze, pedig tegnap nyomtuk ezerrel hátha segít. Franc!!!! Vehetek ki szabit, amit már nem szívesen adnak, főleg hogy nem tudom pontosan megmondani mikorra kell.
Petrám, én képeket nem kaptam, de el tudom képzelni mi lehetett nálatok. Sajnálom nagyon. És képzeld, állítólag egész héten ilyen hülye idő lesz megint. Már elegem van belőle.
Kiru, nem semmi a fogacska. Na, azzal nagyon meg fogtok szenvedni. Te sem úszod meg mert gondolom neked kell majd fogni míg kiszedik.
Arte, nagyon sajnálom hogy ennyi baj van. De, legalább kiderültek a problémák és ha másképp nem lehet megpróbáljátok ti is a lombikot.
Nofi, hányadik napon vagy, mert én már nem értem ezt az egészet. Te már túl vagy egy cikluson, vagy most még mensi előtt vagy? Ha mensi előtt vagy akkor lehet nagy érzékeny cici és hőemelkedés. Ha már túl vagy rajta akkor tutira babás vagy. A düh kitörés is utalhat arra. De, a mensi közeledtét is jelentheti. Én szorítok ezerrel természetesen, csak valamiről lemaradtam ezért kérdezem. Bocsika.
Timi, Laar, nagyon várjuk a fotókat. Biztos nagyon klassz lehetett a buli.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Csajok!

Drága Suzym, nem baj, ha nem írsz mindig mindenkinek, el vagy kapva rendesen, én akkor is szeretem olvasni a soraidat, ha éppen másoknak írsz benne. Dehogyis van emiatt harag, ne butáskodj!
És tessék már pihenni is egy kicsit, nem csak mindig melózni! Ejnye-bejnye!
Párodtól nagyon rendes dolog volt ez, hogy adott pénzt anyud magán kezelésére, szívemből remélem, holgy tudnak segíteni rajta és javulni fog az állapota! Nagyon-nagyon szorítok!!!!! +++++++

Petra: Köszi a képeket, mutattam apának is, hát nem semmi, hogy milyen állapotok uralkodnak nálatok! :shock: Nagyon dúrva! És folyamatosan mondja az esőt sajnos, pedig most már tényleg jó lenne, ha eljönne a nyár, ahogy Laar is írta.
Flórát mikor viszed a 15 hós oltásra? Mi 23-án megyünk. A 3. Prevenart megkaptátok már?

Kiru: Átküldtem neked néhány fotót az esküvőnkről és a meghívónkról is. Nálunk a galambröptetés és a tűzijáték volt egy kis pluszként, utóbbi apukám meglepetése volt.
Ákos fogára nem tudok mit mondani, én megmutatnám a dokinak és majd ő megmondja, hogy mi legyen vele. Én elvinném minél előbb, már csak kiváncsiságból is.

Csajok, aki ért hozzá: amikor félidőben szurkál a petefészkünk, az pé előtt vagy után van? Előre is köszi a válaszokat, most megyek, mert Alexa felébredt, szép délutánt mindenkinek, pusziiiii!!!!!!!

Kép

Kép
daniellla

Daniella, én úgy tudom hogy ha félidőben szurkál akkor peteérés van ha oldalt szurkál. Ha a méhed akkor még az is lehet hogy beágyazódás. De, lehet hogy nem jól tudom.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Daniella, amikor érzed a szurkálást akkor van pé!

pusz

Kép
Kép
arte

Zsuzsám, Arte: Köszi szépen a válaszokat. Nem vagyunk ám még élesben :D :D nem azért kérdeztem, csak a szülés óta minden hónapban érzem, előtte meg nem (úgy emlékszem) vagy lehet, hogy nem figyeltem ennyire tudatosan magam. Szülés óta minden hónapban van 1-2 napig nyák majd utána a szúrkálás, teljesen érezhető és észrevehető. Olyan érdekes, de egyben jó dolog is, hogy így figyelheti az ember a teste működését. :oops:

Puszi nektek!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok Lányok...

Kirukám, nagyon érdekes Ákosod fogacskája. Sztem is mutasd meg dokinak, baj nem lehet belőle.

Zsuzsám, klassz volt veled beszélgetni, feltöltött energiával egész napra. Csúcs nő vagy!!! Nagyon szorítok Nektek. :-) +++

Etna, drága, hogy haladtok? Boti teljesen rendbe jött? A vaterás emberrel holnap fogok találkozni, kérdeztem, megtartotta-e a számomat, mondta, ki nem törölte volna. :-) Sztem megint jó értékelést fogsz kapni tőle. ;-)

Petrám, nálatok mi a helyzet? Apa megkapta a vacsit? Esetleg haza is jött veled? Készítsd a téglát :-) bár, az időjárás előrejelzést figyelve, lehet, h nem kell. :?

Daniella, a pé-t érezheted. A nyálka és a szúrka egyértelműen jelzi. :-)

Suzykám, légyszi, azért néha pihenj is. :-) Párodtól nagyon emberi és kedves gesztus volt, amit tett. Könnyekig meghatódtam. Anyukád remélhetőleg végre tényleg jó kezekbe kerül, és a gyógyulás útjára lép. Annyira jó ember vagy, a sors feléd fordíthatná mosolygós arcát. Én ezt kívánom neked. :-)

Laar, Timi, kérünk szépen képeket... meg élménybeszámolót. :-)

Csajócák, most adok apának vmi vacsit, puszika mindenkinek: Nofi

nofertiri

Sziasztok!

Mírának, Vilcsinek és Ákosnak is utólag Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Járok ezerrel a suliba, és teljesen el vagyok havazva! Azért mert nem irok minden nap nektek engem se hagyjatok ki a képekből , minden érdekel veletek kapcsolatban!
Pénteken voltunk gyereknapon, itt volt elöttünk a parkban. Nagyon szupi volt Ami nagyon jól érezte magát, pónilovon lovagolt egyett, utánna meg egyfolytában mondta hogy paci,paci :D .

Csajok kérek egy kis segitséget: Júliusban valószinű hogy megcsináljuk az Amélia szobáját hogy külön tudjuk rakni. Van valakinek jó ötlete a festéshez? Nem akarok meseképes szobát hanem valami kis szolidat, csajosat inkább. Ötlet????? Valakinek????????????

Na megyek!

Puszi mindenkinek!!!!!!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Daniella nekem is minden hónapban szurkál mikor peteérésem van, a dokim azt mondta h ez szülés után előfordul..és így is marad.

Megpróbálok feltenni néhány képet.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Kép
Kép

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

csak gyorsba, ma kezdjük a festést! mindjárt dobok fel tervezetet. a nappalit láttátok boti szobája is jó lesz

de előtte a két tündérnek:

Kép

Kép

azért egyforma, mert mind a kettő egy kis hercegnő.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

tehát boti szobája. niki ez talán neked is tetszik!

Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

niki, itt van többféle, ez sima matrcia, de többször is levehető. ha közben költözik az ember. vannak nagyon jó csajosak, ez amit én kiválaszottam, azért jó, met nem unja meg, mivel imádja az állatokat. thomast már pl megunta, most alma együttes a király nálunk. ezért nem azt választottam. de vannak kis matricák, nem kell az egész szobának olyannak lennie.

fűrészporos tapéta+valami színes diszperzit pár db matrica , úgy néz ki, mintha festve lenne a rajz. szerintem nagyon kafa.

http://www.bababutorbolt.hu/fali-dekoracio-tapeta.php

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

ja a mienk 54 db-os lesz, remélem tetszik majd neki, antibiotikumot kapott, megint torokgyulladás. kellett vizelet tesztet csinálni, minden tökéletes. viszont abba hagytam vele az antibiotikumot, mert képzeljétek beadtam neki kb fél óra múlva láttam,hogy öklendezik és hányt. szegény mindig mutatta, hogy há... há... nem sokat, de onnantól kezdve se enni ,se inni nem akart. 12!!!!!!!!!!!! óra alatt nem volt pisi a pelusban. majdnem elájultam. aztán itattam és nem adtam neki antibiotikumot, azóta minden ok.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etnám!
Hol lehetett látni a nappaliról képet? én csak a "romos" lakásra emlékszem, vannak újabb képek is? Nem kaptam, és itt sem találtam. Kérünk újakat, a burkolásról is!

Laar!
Párod tökre hasonlít egyik ismerősömre, mikor meglátom mindig Ő ugrik be, majd dobok fel róla képet, csak most nincs időm.

Sajna nem tudok többet írni, mert rohanunk mamihoz, tudjátok festés után vagyunk, és az ajtókat én festem, tegnap már egyszer átkentem őket, ma még egyszer és végre takaríthatunk. Utána tudok jönni többet. Puszi nektek és mosolygós napot a szar idő ellenére! :wink:

Kép

Kép
luca81

Húúú Nofi megnéztem ezeket a guminőket, hát a tenyerem leizzadt, hogy mikor töri ki a derekát :D nem semmi....♠

Kép

Kép
luca81

Etna!

Nagyon szép lesz Boti szobája, néztem a honlapot tuti dolgok vannak..mondjuk nekem egy picit drága minden.
De vannak jó ötletek ágyakra majd ha két gyerkőc lesz, mindenképpen az egyik fekhelye felül lesz, de nem szeretnék sima emeletes ágyat..

puszi mindenkinek később jövök

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok...

Laar, édesek a kicsik. :-) Gratulálok a jó kis szervezéshez, a képek alapján látszik, jól sikerült minden. :-)
Timi, nagyon édes Vilcsi, olyan nyugodt kisbaba. :-) Szép lett a torta. :-)
Annyira tündériek, ahogy egymást etetik. :-)

Etnám, jó lesz Boti szobája, és nagyon ötletes a matrica, elvégre ha megunja, kinövi, lehet változtatni.

Niki, érdekes megoldás ami Etnáéknál lesz, egy szép pasztell alapszínre mehetnek a matricák. Én speciel nem vagyok rózsaszín párti, de egy kellemes narancsos, barackos, napsárga színt el tudnék képzelni.

Lucám, én is csak lestem, kb. hasonlót vártam, mint te. :-) De túlélték. ;-)

Kiru, voltatok orvosnál?

Arte, Zsuzsám, Petrám, többiek, merre vagytok???

Petra
, nálatok mi a vízhelyzet?

Puszi mindenkinek[/b]

nofertiri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?