Sziasztok!
Móni, utólag is nagyon sok boldogságot Fanninak és Matyinak!
Zsófi, Isten éltesse a Te szépségeidet is a mai napon!
Bocs, hogy így eltűntem, de a mai nap is csak az tette lehetővé, hogy tudjak kicsit jönni, hogy esik. Arról nem beszélek, hogy a lányok annyira nyügik, hogy 2 óra hasztalan szórakoztatás után betettem nekik a kedvenc cd-jüket. Így van kb. 5 percem, aztán ugyis megint anya kell nekik
A mérhetetlen tennivalóm, és ezzel egyenes arányban csökkenő szabadidőm oka pedig, ha nem lenne elég az iker-anyaság ténye, hogy a ház körül megjelentek a munkások, akik a terepet hozzák rendbe. Térkövezés, kerítéshúzás, földfeltöltés, lábazatburkolás... és a többi apró részletet nem sorolnám. Fél óránként kérdéssel jönnek, dönteni kell valamiről, ki kell menni, lányokat nem tudom mindig magammal vinni, mivel Emma csak kézben cipelhető ilyenkor, Míra meg villám módjára eltűnik, vagy éppen ordít, ha nem arra megyünk, amerre ő akarja, hanem a munkást követném. Mindennek tetejében apa a múlt héten is és ezen a héten is 2 napot BP-en tölt, (éjszaka hajtépés nélküle), valamint az autónk is lerobbant, hogy minden tökéletes legyen.
De jó hírek, egy alvás működik többnyire, lányok gond nélkül átszoktak a kiságyban alváshoz, van, hogy 2 perc, de max negyed óra, és alszik a két terrorista. Általában 2 órát, de persze előfordul, hogy kicsit többet vagy épp kevesebbet. Mírát ilyenkor könnyű rávenni még egy kis ráadásra, Emmát reménytelen
Visszaolvastam, örülök, hogy mindenki jól van.
Nyuszi, gratulálok Noncsinak, hamarosan már benn is csak mászni fog. Mindenre fel
Ajaj!
Móni, gondoltam Rád tegnap, nálunk is szép idő volt egészen délutánig, remélem Benneteket is csak a buli végén ért el a rossz idő.
Dorcsi, én is készülök már egy ideje hasonló helyre, nálunk Csicsergőnek hívják. Most, hogy már Míra megy, tényleg be fogom vállani, de szívesen hallok egy beszámolót előtte tőled. A Te lányaid már valóban elég nagyok hozzá, biztos élvezni fogják.
Fogról jut eszembe! Emma szerdára növesztett egy fogat, majd szombatra a párját, valamint véletlen rátaláltam egy rágófogra is felül hátul neki. Ez mondjuk megdöbbentett
Még csak 6 foga van kinn, egy csomó első hiányzik, hogy jött a képbe a rágófog? Most meg a felső ketteseket látom nyomulni az iny alatt, szerintem két nap, és kinn vannak azok is. Akkor pedig rekordot döntötgetünk az egy hét alatt kinőtt fogak számában
Azt hiszem Vanda, a Te Danid produkált valami hasonlót bárányhimlő alatt, egyszerre 4 új fog lett a szájában. Jól emlékszem?