Sziasztok!
Bizony, a papírforma szerint már csak 50 nap
De én kiegyeznék mondjuk 36-40 nappal is, de persze az is benne van a pakliban, hogy a kisasszony még a vártnál is tovább marad. Már készítgetem a kórházi csomagot - majdnem minden megvan - de persze még nem pakoltam össze, csak egy helyen gyűjtögetem ami kell. Múlt héten még törzsvásárlói kártyát is kaptam a gyógyszertárban, annyi mindent összevettem
A múlt héten nagyon jó leárazások voltak a tescoban a babaruha részlegen, ha arra jártok, érdemes lehet bekukkantani. Tudom, nem brendon minőség, de úgy számoltam, hogy az első kis napozóit úgyis hamarabb kinövi majd, minthogy az anyag- és színtartóssági hibák kiütköznének. Babaimado, nem tudom, hogy még aktuális-e a múltkori kérdésed, vagy túl vagy a kölcsön rucik mosásán, de a mostanában piacra dobott Vanish extra hygiene-t kifejezettem ajánlják babaruhákhoz (a mostani patika magazinban is van róla egy cikk).
Judit, örülök, hogy pihentél egy jót! Mi ezen a héten megyünk megnézni a pici lányt.
Timi, nagyon fincsinek néz ki ez a borsós kreáció! Annyira, hogy ma én is zöldborsó főzeléket fogok főzni, annyira megkívántam
Az alvás sajnos nekem is egyre nehezebben megy. Egyszerűen nem érzem magam elég fáradtnak, ráadásul eljutottam odáig, hogy állni, de főleg járkálni a legkényelmesebb
Feküdni viszont egyáltalán nem jó...