Halihó!
Törpi:megy a drukk és sok puszi tőlünk is.Aztán szeretnénk hallani nemsokára már azt a jó hírt!
Timi:neked meg köszönjük az információkat!Minden részlet érdekel minket,kiváncsi egy banda vagyunk!
Nadina:Igen,légyszives aludj helyettem is,csak utána küldjed a felgyülemlett energiát
Tényleg nem ijesztgetni akarunk,de tényleg pihend ki magad.Nem tudom én már hogy ez a melegtől van-e.Hiába lejjebb öltöztetem akkor is visít.
Barba:jajj így már értem.Ejnye Samu
De a lényeg hogy jól van most már.És nagyon aranyos baba.Akkor nem lehetett könnyű dolgod
Nem minden babánál jön elő a sírás,de nekem is Balázs egy kisangyal volt kb 2 hetes koráig,akkor csak néha hisztizett,meg kakival küzdött este,ezt írtam is régebben.Most egy hete kezdte igazából ezt a durva nem alszok este dolgot.
Kriszta:ˇamilyen erővel kirobbant belőle"
Hát ez nagyon komoly lehetett!
Nálunk még mindig nincs ilyen durva kaki sztori(Hálistennek
).Szerintem ezt is díjazni kellene már,mondjuk egy csoki formájában
Nálunk egyszer volt olyan hogy párom kezébe volt,és nyomott,és nála is "kirobbant" a dolog,és kinyújtotta előre a lábát és beleremegett
Mókás látvány volt.Még jó hogy pelusban volt,meg még ruhában.
Mayday:mindig lehet korrigálni
A Suttogó című könyvben erre is vannak nagyon jó praktikák.Olvastad már?Én sok mindent tudok belőle hasznosítani.Köszönjük a köszöntést!
El se hiszem hogy már 1 hónapos a kis Drága.És sztem is sokat nőtt
Tegnap 2820 gramm volt.Centivel még nem sikerült lemérnem,de az 50-es rucikat már kinőtte
Asszem hordta őket 2 hétig.
Csináltam tegnap én is képet Balázsról meg rólam.Majd dél körül elküldöm Gmail-re.Olyan "naffiús"-an(bocs mayday hogy ellopom a szöveged de nekem nagyon bejött
) felöltöztünk tegnap.
Nálunl éjszaka horribilis volt.Fél 9-től fél 2,2-ig nyüszített.Semmi nem volt jó neki megint.Olyan fél 12-ig csak nézelődött elvolt apa ölébe,aztán rázendített.Végül már kapott cicit is,amiből már semmi nem jön,de legalább megnyugodott tőle.Letettük és elkezdett megint sírni,de már csak a hiszti sírás volt(Meg tudjuk már különböztetni).Hagytuk sírni,kb 3-5 perc után bealudt.Ezzel nem is lenne baj,csak hogy egész éjjel viszont úgy sír,mint akit nyúznak,mintha fájna neki valami.Olvastam egy honlapon hogy vannak babák akiknek éjszaka csikar be a hasuk,hogy fürdetésnél sokat sír,és sok levegőt nyel,meg napközben a mozgatástól könnyebben ürülnek a gázok.Ma elkezdjük neki adni az infacolt,megnézzük használ-e.
Nekem meg olyan lelkiismeret furdalásom volt/van,mert nincs türelmem a gyerekhez.Annyira fáradt voltam,hogy nem ment.Reggelt etettem és nem akart rendesen enni az üvegből,feladtam és átadtam apának,akinek simán megette.Utána meg azt gondoltam hogy engem utál a fiam.Persze párom mondja hogy hülye vagyok,nem utál,de nekem úgy jön le.Kezdek bekattanni
Ma délben megyek és vásárolok magamnak,nincs egy rohadt göncöm se.Remélem kikapcsolok egy kicsit.