no, visszatértem
szóval az úgy volt...
reggel tízkor kezdődött a kandász andreának a vetítése, ami csúszott mivel az alsó emeleten lévő kiállításoknak volt megnyitója...a kiállítások nem voltak túl érdekesek számomra, nem vagyok prűd vagy ilyesmi, de a vagina kiállításnál megtorpantam és inkább elmentem addig a büfébe, de még előtte megnéztem egy érdekes szobát, amit majd még a héten jobban megnézek, most csak benéztem, de egy olyan kőbunkótévéscsajszi volt ott,hogy huhh, az volt a szoba neve, hogy siratószoba, és elhalt,vagy meghalt babák anyukái írhatták fejezehették ki fájdalmukat, meg ilyesmi, és ott volt az a csajszi, hátáááát az kész,,mondja, hogy ők jöttek xtévétől és most fel kell venniük 6mpnyi anyagot, szóval akkor egy baba kéne a háttérbe, mire mondja a rendező, hogy hát ez a szoba így és így, mire ja!hát halott baba az nem kell, azt nem mutatunk...de ezt valami olyan bunkó hangon meg minden,hogy ... meg volt mellette egy kiállítás melltudat vagy mi a szösz, az se annyira az én világom...de a gondolat nem rossz, a női tudat erősítése,meg ilyesmi ..de azt is inkább felejtősbe raktam. .,..aztán visszamentem fel a harmadikra a színházterembe és ott találkoztam egy ari kismamival,akivel dumcsiztam..a hatodik hónapban volt, és akkora a hasa mint nekem,pedig én már a hetedikben vagyok...no, mindegy a lényeg, hogy nagyon ari volt, mesélte, hogy már náluk mi van berendezve, meg már szinte minden megvan a babócának, és akkor elkezdődött a vetítés,ami tök szupi volt, olyan szépek voltak,meghatóak,aztán volt közben egy tűzriadó, így egy félórás szünet, de folytatódott tovább,régi adásokból meg újakból volt válogatás...,aztán volt egy beszélgetés a szereplőkkel, meg az orvosaikkal, volt az a csajszi is, akit cserbenhagyott az orvosa..,szóval érdekes volt, lehetett kérdezni, aztán elmentem mert már nagyon éhes voltam...és lementem a kényeztető szobába, ahol mint már írtam egy csomó ideig maszíroztattam magam, hát az valami nagyon nagyon fini volt!
a lábam,. a kezem, a fejem, a hátam, álomjóvolt
Utána megvettem a kandász könyvét a szülőszobát, amit most este elkezdtem olvasni és szerintem nagyon!!!!jó,nagyon leköt, meg érdekes, személyes, és végre összeállt hogy én miket is akarok kérdezni, meg hogy is kéne...szóval szerintem nagyon jó, meg még egy könyv esetleg annak aki fekszik ami nekem nagyon bejött Szécsi Noémi A kismama naplója!!! Ezt a két könyvet fekvő és nemfekvő kismamik egyaránt rendeljétek meg férjuraktól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és mindenféle szakirodalommal elláttam magam, és persze igazán egyiket se hasznosítottam egyelőre, inkább tele lettem félelmekkel, de ez nagyon nektek is való!
aztán eljöttem mert talákoztam a párommal, de úgy eléggé feltöltött
,
a szuleteshete.hu oldalon utánna tudtok nézni a programoknak, meg vannak fórumok is, meg van a prokopp dórának is írása, hogy ő hogy szült, meg volt terhes, az is érdekes szerintem...
mit is akartam még?
ja igen, az egyik,
otthonszülés-én félek tőle, mármint bármi baj vagy ilyesmi történik...szóval én biztonságban érzem magam inkább a kórházban...
ettől független igencsak meglepett, hogy a schöpf-mérei kórházban elég kevés lehetőség van a vajódás oldására, mármint a labdában kimerült, de zuhany alatt, vagy ilyesmi nuku, nuku evés-ivás, szóval egy kicsit ridegebbnek tűnik,mint gondoltam, de hetedik hónapban már nem merek váltani....meg az orvost is szeretem...hát nem tudom..
no, most befejezem,így is jó sok lett
kikocska, tali - szívesen!!
(meg persze aki szeretne!)
írj e-mailt!
rothmann@freemail.hu- de ezt már írtam!