Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz! Bocsi csak most, de etetés és fürdetés közben vettünk babakocsit.... na mindegy, nem vagyok egyszerű eset.
Szóval nekem van két kölcsön Angelcare: az egyik nem bébiőrös, a másikhoz van, de nem működik (illetve nincs is rajta ilyen funkció). És tavaly vettünk a 3. gyerekre egy újat és az már olyan, hogy több beállítás lehetséges rajta.
A régiek színe sötétkék, ez a többfunkciós pedig világos kékes-zöld.
Tied milyen színű?

Babusok! Persze, majd a képek jönnek. Nagyon boldog vagyok, mert így végre egyedül is bárhova eljutok a csajokkal. A PP kocsi ugyanis nem igazán számít egykezesnek.

Kép
tigriske1978
 
 


bocsiii 2x ment :oops: de hogy??? :lol: :lol: :shock: :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Tigriske,enyém fehér. Babakocsi csúcsszuper,fotót kérünk majd csajostúl! :D

Timi,tényleg nem hajlandó máshol aludni?És esetleg babakocsiban?
Ágyat tegyétek lejjebb,mert innen már hamar megtanulja,hogy hol kell fogni,és felhúzni magát

Itt a szék,igazából nem bírtam megbarátkozni a sok műanyagos székekkel,tudod a ti chiccotok tetszett még,csak azt nem annyira tudjuk elvinni magunkkal,mert a babakocsi mellé már nem férne be,hordozót már kiiktattuk,és a babakocsiban meg nem akarok etetni,mert elég malacul esznek,és nem akarom állandóan azt sikálni,szóval találtam ezt a széket,és ennek a lábtartó alatti részen lepattinthatók a lábai,így alig foglal helyet...és ez is csak 5 kiló.Jó lett volna az ikeás is,a hétvégén ki is próbáltuk,de engem nem győzőtt meg,hogy nem bírom jól bekötni őket :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

és az autósülés:

Kép
Kép

Szizzsófi,nekem Noémi csinálja ezt időnkét,sokáig átalussza az éjszakákat,aztán jön egy idősszak,és kel éjjel 1 körül enni pár napig,aztán megint átulassza az éjszakákat :roll:

Törpi,mizus?Lefoglalnak a csajok?Én is szabadjára engedtem őket a lakásban,iszonyatosan élvezik.Remélem nem fáznak fel a járólapon :roll:
Vendég
 

 
 

Nyulasz!

Ez az új és ez tudja:

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=-1

Ez a régi és ez azt hiszem nem tudja (de nekünk egyáltalán nem működik csak a légzésfigyelő része)

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=-1

És van még egy ilyenünk is, de ez nem bébiőrös:

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=-1

Itt van, hogy melyik mit tud:

http://etc.minimano.hu/angelcare_osszehasonlitas.pdf

Kép
tigriske1978
 
 


Nyulasz: tök jók a székek szerintem és így tök praktikus. Mi még hordozóban nyomjuk, épp most kezdtem el üléseket nézegetni. Etetni azt hiszem én babakocsiban fogok, ha megyünk valahová, de már előre látom, hogy egyfolytában sikálni fogom, mert Alexa nagyon malac, csapkod, úgyhogy röpül a kaja sokszor mindenfelé.
Nem is meséltem, Hanga ahogy utált kanalazni és nem mutatott rá hajlandóságot, most olyan szépen eszik, nyugodt, tátja a száját, ha jól lakik egyértelműen jelzi, egy álom etetni. Bezzeg a Manó enni sem ér rá. Aludni meg babakocsiban sem hajlandó, főleg, ha sétálunk, mert akkor nem győzi magába szívni a sok látnivalót.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tigriske,mienk AC420,és úgy látom van ilyen funkció.
Küldtem privit.

Timi,csapkodás nálunk is megy,amikor már nem kell a kaja,akkor így jelzik :lol: és röpül mindenfelé.
Nálunk is ez volt,Noémi nem szerette a kanalazást,a nyelvével rögtön kilökte a kanalat,Balázs meg hatalmasra tátotta a száját.Akárki segített etetni,mindenki a Balázst akarta.Most viszont fordult a kocka,Noémi gyönyörűen nyitja a száját,szépen bekanalaz 180-220-akat,Balázs meg forgatja a fejét,bámészkodik,néha kinyitja a száját,van,hogy nem,Noémi már rég megette,Balázs a felénél tart,aztán csapkodni kezd,majd újra hajlandó enni,de ha lecsöppen valami,az annyira lefoglalja,hogy csak azt bámulja,meg maszatolja.
Babakocsiban mi is rég aludtunk már,persze érdekes a világ.Úgy megbámulnak mindenkit,még utánuk is fordulnak :lol: Kiiktattam az 5 pontos övet,most csak 3 pontossal vannak bekötve,mert így egész előre tudnak hajolni,hátradölni már nem szoktak,és így nagyon élvezik a babakocsizást.Néha a kerekeiket bámulják,hogy hogyan forog :lol:
Vendég
 


Nem bírok visszaolvasni, most is tépik egymást, csak egy kis reklám: június 2től a Metroban a Pampers Sleep&Play pelus jóárasítva!!!
vovanda
 
 


Délután írtam egy csomót, de elszállt. :evil: Azóta nem volt időm újra írni. Most jött Apa, majd később megint nekiveselkedek.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Vanda: köszi az infót. Épp most kaptunk két csomaggal, és úgy tűnik nem rosszabb, mit a Libero. Ebből is abból is kimászik néha ez-az. De pl a Liberó legutolsó csomagjából rendszeresen éjszakai átöltöztetés volt Bálintnál, mert oldalt kifolyt a pisije.

Egy ismerősöm iker babakocsit keres, amit könnyedén tud majd cipelni a lurkókkal együtt lépcsőn föl. Mit ajánlotok? (30ezer a keret)

Ma vissza rendeztem a kiságyakat, és a srácok az éjszakát abban kezdték. Most még alszanak benne, kiváncsi vagyok milyen lesz az éjszaka. Remélem még időben kirakom őket az ágyunkból, és ők is jól ellesznek a kiságyukban :)

Törpi: éjszakák milyenek? Remélem jobbak. Nem vagyok én se boldog, ha más is velem "szenvedi" ezt végig, csak azt jó tudni, hogy nem én csinálok valamit rosszul, hanem vannak ilyen gyerekek és kész!

Képzeljétek, elég jól megy a kanalazás. Almát hanyagoltuk, és azóta nem volt széklet probléma Bálintnál. Próbálkoztunk Sinlac+őszibarack püré párosítással, ami nyerő volt, de a csúcs a sütőtök. Ráadásul olyan sütőtök, amiben alma is van. Az ízén nem érezni, de legalább több jó van benne :) Remélem nem lesz gond. Bálint simán sütőtökpürét ebédelt, Gergő pedig sinlacosat. Valahogy Gergő nem eszik olyan jól, de Bálint habzsol. Nagyon élvezi :D Most vacsira csináltam nekik fürcsi előtt sinlacot, kaptak kis teát, amit jobban szintén Bálint ivott, és fürcsi után még a cicit is jól megszívták. Remélem jó nagyot alszanak!

Nyulasz: lurkók helyesek. Nekünk Bálint is nagyra tátja a száját a kanálnak, Gergő meg túrja kifelé a kaját, és nem győzöm bekanalazni neki. Aztán lenyeli, de ezt a procedúrát Bálint már alig bírja kivárni. szóval ha nem nyel Gergő, neki kevesebb kaja jut, viszont több cici marad :D

Kata
labkat
 
 


Na és a lényeg lemaradt. Bálint hasra fordult :D

Kata
labkat
 
 


Kata! Gratula a hasraforduláshoz! Innen már nincs megállás! ;) Írod, hogy fürcsi előtt van a vacsi (Sinlac), fürcsi után meg szopi. Így mennyi idő telik el a két kajcsi között? És fürdés előtt játszanak, vagy alszanak is még vmennyit?

Törpi, már szétraktuk a csajokat külön ágyba, de csak nappalra (Letti nappal birkózza le Ajsit). Éjszakára nincs szívem egyik gyereket sem az ágyunktól távolabbi ágyba rakni... :roll: Olyan jó, hogy ott szuszognak a közelünkben. Így éjszaka nem kell felkelnem, csak rájukpillantok, hogy minden okés-e.
Érettségiig együttalvás, hihi. Bár én úgy képzelem, hogy annyira fogják szeretni egymást, hogy 3-4 éves korukban (amikor még elférnek egy ágyon) együtt alszanak majd. Na kíváncsi leszek... :roll:

Timi, allergia :cry: Van vmi új gyógyszer (Allegra vagy mi), nem próbáltad? Most jött csak elő az allergiád, vagy régóta megvan?
Nálunk L alakban van a két ágy, és az a baj, hogy a fejvég tömör fa, így csak az L két szárából láthatják egymást, és nem tudnak úgy összebújni, mint nálatok...

Én sem alszom már pár napja, tök hulla vagyok, de mikor ágyba jutok, csak forgolódom és hülyeségeken jár az eszem. Nappal meg aludhatnék, amikor a picik is, de akkor meg 10 percenként nézem az órát, mert várom, hogy keljenek és újra megpuszilgassam őket. Hülye vagyok teljesen. Vagy ez már szerelem? :roll: :D

Nyulasz, olvastam a másikon ezt a keksz félrenyelést. Hogy volt ez? Nem emlékszem, hogy írtad volna! :shock: Jók a képek, az első kettőn Balázs kicsit elhagyatottnak tűnik, de látom aztán mindketten megtalálták a pohártartót! :lol: Édi lehet ez a lecsöppent kaja szétkenés (én is úgy várom már!) meg a kocsikerék-nézegetés is. :lol: Hogy csináltál 3 pontos övet az 5 pontosból? :roll:

Szizzsófi, Nálunk is ez volt, eleinte kétségbeesett ordítás, ha véletlenül kikerült egy-egy lábacska vagy karocska. Most meg már vagányul direkt kidugják, hogy vagy nyúlkáljanak a kint levő tárgyakért, vagy csak úgy háton élvezik, hogy lógatják a lábukat (szó szerint!): :D Na meg bordásfalnak használják a rácsokat meg rágókának.. :roll:

Na remélem most nem hiába gályáztam be megint eztr a sokmindent. :twisted:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Kata,igen az a legrosszabb,amikor az egyik szórakozik a kajával,a másik meg egyre türelmetlenebb lesz.Na,majd belejön Gergő is,és megszereti a kanalazást,mint Noémi.
Gratu a hasraforduláshoz :D

Rana,ja,nem volt az a félrenyelés olyan vészes,egy bagyobb darab tört le,és öklendezni kezdett Noémi,de szerintem csak a nyelvén volt,csak nem bírta kiköpni,igaz jól megijedtünk,benyúltam a szájába,aztán végül egy picit még hányt is,de tényleg csak egy picit,biztos az öklendezéstől.
Karabíner van a válluktól jövő szíj végén,és azt kell alul bekapcsolni,ezt iktattam ki.Illetve ha jó lazára hagyom,akkor csak annyi,hogy a kezüket nem bújtatom bele.
Vendég
 


Kata!
Mennyit kellen cipelni lépcsőn a járgányt? Amúgy szerintem segítség nélkül nem kivitelezhető a produkció, nem igazán lehet stabilan megfogni. Súlyra a peg Perego Aria Twin a legkönnyebb, 9 és fél kiló. Meg aránylag keskeny is.
vovanda
 
 


Nyuszi,
hogy milyen nagyok már ezek a gyerkőcök és milyen szépek! Nagyon jók a székek és az autósülések is!

Kata,
gratula a hasraforduláshoz! Én Pampers pelenkára esküszöm, mondjuk mi Active Baby-t használunk, nekem jobban bejött, mint a SleepandPlay, de a Liberoval nekem is mindig bajom volt, én túl keménynek is tartom.
Ja, és ha én találok másik babakocsit a Vaterán, lehet, hogy eladó lesz a mi szög egyszerű tolókánk: mondjuk ez csak második kocsinak jó, bevásárolni járni vele, mert nagyon kicsire csukható és nagyon könnyű, de nem dönthető a támlája, nincs kupolája, szóval tényleg egyszerű. Én azért vettem, mert az én autómba egyenlőre csak ez fért be és simán be tudom még pakolni mellé a vásárolt kaját is.

Képzeljétek, Matyi felmászik a rekaméra és tegnap egyedül felállt a szoba közepén, mondjuk jól meg is ijedt és egyből seggreesett...

Szép napot mindenkinek!

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Lpemóni,
nagyon boldog első születésnapot Fanninak és Mátyásnak! :D :D :D

Matyi jó lehetett :lol:

Bizony nőnek mint a gomba :D
Vendég
 


Sziasztok!

Boldog születésnapot Fanninak és Mátyásnak :D

Rana: enyém srácok igény szerint esznek, igazán nem találok benne semmi rendszert - na jó, némi rendszer azért van. Mivel a fürcsi időpontja nem mindig fix, hanem inkább úgy 6-8 között ejtjük meg, ezért ha úgy alakul, hogy 6 körül már nagyon fáradtak, és bealszanak egy 30-40percre, akkor utána muszáj enni adni nekik, mert végig ordítanák a fürdetést. A fürdetés maga nem sok idő, de azért kb 40-50perc eltelik a fürcsi utáni és előtti kajálás között ilyenkor. Fürcsi után meg mindig van szopi, mert jobbára akkor már tudják, hogy itt a nap vége, és jöhet az esti alvás. Szóval minden a napi program függvénye. Mert ha korábban kelnek, vagy rosszabbul alszanak napközben, minden másképp alakítja az etetéseket is. Én nem tudnék ennyire szabottan etetni, mint ahogy ti leírtátok. Egy biztos, hogy ha már ügyesebbek lesznek, az ebéd mindig 12-13 között van, és utána következik az alvás - a lányokkal ez a napi rend!

Vanda: nem tudom mennyit kell cipelni a babakocsit. Szerintem valami egyszerű darabot akar a csaj, mint amilyet lpmoni is írt! Van nekik valami jobb darab, és ez csak olyan második szükség megoldás lenne. Mivel emeletre visz a lépcső, gondolom nem csak 5-6 lépcsőfokról van szó!

Az éjszakánk elég jó volt! :D :D :D A srácok 11, 2-3 és 5 körül ébredtek. Simán jót aludtak az ágyukban (Istennek hála érte!) és Bálint már a délelőtti pihit is ott töltötte! Amúgy 40 perceket alszanak max, de most másfél órát is aludt 8-tól (amúgy 6, fél6 körül kel az uraság, nem hagy sose tovább pihenni). Most meg itt sikongat, és Gergő épp alszik úgy egy órája :D
Ha így alakul tovább is, innentől az ágyukban fogom őket napközben altatni, és eljárunk sétálni a lányokkal. Ha felkel Gergő, megetetem őket, és szerintem el is megyünk egy körre a lányokkal + srácokkal. Bár akkor biztos bealszik majd Bálint a kocsiban, de azt nem bánom!

Kata
labkat
 
 


Lpemoni: Fanninak és Matyinak nagyon boldog szülinapot kívánok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Isten éltesse Fannit és Matyit!!!

KépKép
zsófikukac
 
 


Fanninak és Matyinak Nagyon Boldog 1. Szülinapot!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Matyinak és Fanninak boldogat!

Kata!
Ez nem hangzik jól. Babakocsi tároló vagy pince nincs? Én sokáig hordozóban lecipelte őket, lent átpakoltam a babakocsiba, és úgy mentünk sétálni. Egy fokkal jobb opció, mint lecipelni a babakocsit két gyerekkel (az enyém gyerekekkel együtt most kb. 30 kiló, pedig ez is egy könnyű járgány).
vovanda
 
 


Kata,én is azt hittem,hogy nem lehet ennyire szabottan etetni.Biztos amíg szopi van,addig nem könnyű,mert ugye nem tudni ki mennyit evett éppen,bár azért úgyis lehetnek kb időpontok,nekem amióta nem szopiznak,azóta tuti a napirend.És ez nem csak nekem jó,hanem nekik is,mert legalább tudom,hogy most azért nyügi,mert éhes,vagy azért mert álmos,és nem akarom az éhes gyereket elringatni álomba :lol:
Dehát neked vannak már a csajok,biztos nem új dolog ez,majd szépen beáll.Onnantól tervezhetőbbek a napok,a kimozdulások,a vendégeskedés,mert tudunk alvásidőben utazni,és így nem borul a nap,max kicsit rövidebb az alvás.
Vendég
 


Labkat: gratula a forgolódáshoz! Én pampers fan vagyok, abból is az aktív baby. A liberóval rendszeres volt a nyakigkaki szindróma, a pampers sleep&play-ből meg reggelre kifolyt a pisi Hangánál, pedig ez tényleg jó pelenka, de a 12 órát nem bírja, mi meg ugye nem kelünk.

Törpi: merre vagy?

Rana: allergia régi, nem tudni mitől, mert nem szezonális, télen-nyáron egyforma-talán télen rosszabb. Allergiatesztem persze negatív volt pár éve, talán idén már mutat valamit, csak el kéne jutnom.
Együttalvásra én is kíváncsi leszek nálatok! Nálunk nem megy, mert nem hagyják egymást és rájöttem, hogy sokkal nyugodtabban és többet alszanak, ha külön vannak.

Mi ma kitelepültünk a fűre plédre napernyővel. Utóbbi a gyerekek fölött volt, nehogy véletlenül megsüsse őket a nap, én meg szépen leégtem. De legalább van színem és holnapra úgyis bebarnulok! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Végül vett az ismerős ikres anyuka egy használt babakocsit. Mamas&Papas féle, jónak tűnik, én kergettem neki a teszveszen. 8,5kg és vízszintig dönthető. Remélem beválik neki! Hétfőn már érkezik is!

Mi ma voltunk oltáson, elcsúszott 4 hósat kapták most a srácok.

Gergő 8400g 68cm
Bálint 8200g 67cm

Jól bele húzott Bálint :D Meg is lettek dicsérve, hogy milyen kis hurkásak :D :D :D

Timi: Bár srácok kelnek, de én éjjel nem pelusozok át! Így könnyebben vissza is alszanak.

Kata
labkat
 
 


Tényleg jó a pampers?Én még sosem próbáltam,de lehet veszek :roll: Akkor actív babyt?

Kata,nem semmi méretek :shock:

Én Noémit éjjel átpelenkázom,ha éppen felkel enni.Múltkor nem tettem,és reggelre átázott.Pedig még nem volt ilyen,régen én sem pelusoztam éjjel.


Törpi?
Vendég
 


Nyulasz: huggiesen kívül szerintem mindent próbáltam, nekünk nagyon bejött.

Kata: azta! Mekkorák azok a gyerekek!? Jó tápláló tejed van!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: én is most nyomozok ez ügyben. Nekem az Active Baby azért nem jött be, mert mindig a hátukon kiment a kaki, és igazán a Sleep and Playből is jobban kimászik. Igaz a pelusok nem olyan nagyok mint a Libero, és nem is olyan nagyon kemények. De mivel mostanában egyre többször kimászik a pisi a pelusból, már elgondolkoztam, hogy most másra váltok. Azért Pampersből mégis többször jön ki a kaki hátul, de Liberonál meg a combtőnél mászik ki.

Körkérdésem akkor, ha éjjel nem pelenkázok át, akkor melyik pelus a legjobb pisi tartásban: Pampers Activ Baby, Papmers Sleep & Play, Pampers Premium Care, Libero??????????
Nekem amúgy sokat pisilő lányaimnál a Libero bevált. Lefekvéskor mindig megisznak kb 3 deci szörpit (vessetek meg érte, de nálunk ez így alakult) aztán mostanság Johi éjjel is kér (sajnos vízre rá se néznek :( ) Akkor ha iszik, át kell pelusozni éjjel is!

Kata
labkat
 
 


Timi: egyébként most már én is csodálkozok. Mert alig iszok már szopis teát, és folyadékot sem iszok minden nap már 3 litert, néha csak kettő csúszik le. Mégis van tejem. Sokszor átázik a mosható betétem is! Bár örülök neki, de olyan érdekes nekem, hogy azért két gyereket is tudok szoptatni :D

Kata
labkat
 
 


A decemberi fórumban szavaztatok pelus ügyben, eddig a Pampers Active Baby vezet!

Kata
labkat
 
 


Kata,nekünk a dm-es babylove jött be nagyon.Talán 2x volt olyan baleset,hogy oldalt kifolyt,de az is azért,mert anyós nem vette észre,hogy bekakilt,és ahogy felvette,pont a pelust nyomta.Meg most ez az eset,hogy Noémi átázott.Ennyi volt eddig.

Timi,én kicsinek nagyon szerettem a huggiest,mert annak gumis volt a derékrésze.Aztán utoljára amikor vettem,már a nagyobb méretet,akkor annyira nem jött be.Nem volt vele baleset,csak valahogy kicsinek találtam a megfelelő méretet.
Vendég
 


Nyuszi, Timi, Babusok, Vanda, Kata, Zsófikukac,
nagyon-nagyon szépen köszönjük a szülinapi jókívánságokat Fanni és Matyi nevében! Bár a mai napunk teljesen olyan volt mint a többi, majd a vasárnapi buliról dobok képeket!

Nyuszi, Kata,
MINDENKÉPPEN PAMPERS ACTIVE BABY!
Én sosem pelenkázom őket éjjel és teljesen tart mindent, még a reggeli kakit is! SleepAndPlay nekünk is mindig átázott, Libero és Huggies sztem csak újszülött korban jó! Ráadásul Pampers szinte mindig akciós valahol, DM-ben meg 15 %-os kedvezménnyel szintén jó áron van..

Törpi,
tényleg mi újság Veletek??????? Nekem is nagyon hiányzol!!!!!

Nyugalmas jó éjszakát mindenkinek!

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Móni!
Még nem késő tőlem sem:

Kép

Nyulasz, akkor okés, sztem Noémi azért öklendezett, mert fura volt neki a darab. Egyszer én is csak lereszeltem az almát (én lusta nem turmixoltam), és vörös fejjel öklendeztek tőle! Tökre megijedtem, de anyám azt mondja, ez a normális reakciójuk, ha vmi fura nekik. Persze az enyémek nem hánytak.

Timi! Allergiát sajnálom. Vígasztaljon, hogy az egyik ismink egyszer csak hipp-hopp meggyógyult belőle (pedig előtte gyógyszerrel alig bírt létezni).
Ja, enyémek is jobban alszanak, mióta külön. :roll:

Kata, igen, ezért kérdeztem, hogy viszonylag kevés idő telik el a két kaja közt, és mégis jól esznek. Eddig én azt bénaztam el, hogy általában kivártam a 3 órát két kaja közt (általában nem is éheztek meg előbb. Ha mégis, természetesen kaptak szopit, nem kínoztam őket. De általában jó nekik ez a 3 óra). Viszont ha vmiért elcsúszott egy etetés, csúszott vele emiatt az egész nap, így volt, hogy este fél10-kor fejeztük be az utcsó szopit. Éreztem én, hogy ez így nem jó vhol.. Na majd kipróbálom, hogy az esti szopi fix 8-kor legyen! Ez nekünk is jobb így! :)
Érdekes, mert már én sem iszom a szopiteát (mindig elfelejtem :oops: ), meg folyadékot se olyan sokat, és még mindig sok tejem van (én is olyan boldog vagyok, hogy két babát tudok szoptatni!)! Úgy látszik, nem a szopiteától függ... :roll:

A tieitek csípik amúgy a brokkolit? Letti azzal a lendülettel tolja ki a nyelvével, amivel beraktam a szájába. :? Mabecsaptam, és a brokkolival teli kiskanalat őszibarackba mártottam. Így meg nyelte a kis buta, mint kacsa a nokedlit! :lol:

Én se pelusozok éjjel, és a Pampers Active Baby mindig is bírta (a Premium Care is jó, csak drágább, az inkább a kaki miatt jó, mert nem ragad úgy a popsijukra)! Talán egyszer folyt ki a kaki, de azért, mert akkor reggel is elmaradt a pelusozás. :oops: Nyulasz, a Pampersből még kimaszírozni se lehet a cuccot, ami benne van, de tényleg! Többiek? :roll:

Apropó, aki Pamperst használ, gyűjti a pontokat?
Részletek itt: www.rossmann.hu/bebisztar :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Pelus: nekünk az összes Pampers bejött eddig, nem volt vele gond. Szeretem nagyon, Rékára nem tudok Liberot vagy DM-est adni, mert csak a pelus van olyankor a kiscsajból. Sőt, most a Huggies sem jött be, valahogy nem bírt annyit, mint a Pampers. Ha nincs extra kaka, akkor nálunk Pampersből 4db/nap/gyerek a fogyasztás.
vovanda
 
 


Rana, Szizzsofi,
köszönjük szépen a szülinapi jókívánságokat!

Rana,
enyémek imádják a brokkolit, csirkehusival és krumplival főzöm általában, de mondjuk ők magában is megették és mindenevők :-)

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Nyulasz! Szuperek az etetőszékek.

Kata! Gratula Bálintnak a forduláshoz. Persze az én gyerekem (Zita) nem a nagykönyv szerinti hasra fordulást csinálta hanem a hasról hátra fordulást. Mondta is a tornásznénink, hogy ejnye-ejnye.
Pelenka: Nekünk is a Pempers Active Baby vált be éjszakára. Van egyéb márkánk is, de azt csak akkor használom, ha fürcsi előtt 1 órával csúszik be valami.
Lpemóni! Boldog első születésnapot Fanninak és Mátyásnak!

Képzeljétek a csajnak nincs már meg a babakocsi, közben eladta valakinek. Teljesen el vagyok keseredve.

Tej: Pont ma reggel döntöttem el, hogy nem fejem tovább a tejem. Úgy irigykedem azokra akiknek van, de nálunk már több vele a macera mint a haszon, hiszen napi 0,5 deci tejem van csak. Eddig pont arra volt elég, hogy a felírt anyatejet kiegészítettem vele, illetve ha valakit meg kellett nyugtatni, akkor kapott cicit, de az elmúlt hetekben ez is elment. Végül is még 6 hós korukig kapnak anyatejet és ez a lényeg.
Valahol a béka segge alatt van a hangulatom...

Kép
tigriske1978
 
 


Szépjóreggelt :D

Enyémek egyszer ették a brokkolit,egyszer nem. :roll: ...aztán megint.A cukkinit viszont nagyon szeretik,meg a tököt is.

Tigriske,miért vagy szomorú?A tej miatt? :roll: Mondjuk azt megértem,engem is megviselt,amikor úgy döntöttem ennyi volt,mert az 10-20-30 mili ami lejött,már tényleg több volt vele a macera.
Babakocsit sajnálom.Rákerestem én is,de tényleg nem találni ilyet.

Én egyszer vidéken láttam egy olyat,hogy két ülés egymás mellett,egy meg szembe vele.Talán még azzal lehet a legegyszerübb közlekedni.

Hármasikres fórumon nem vagy valahol?Hátha valaki ott tudna eladót :?
Vendég
 


Vendég
 


Nyulasz! Tej miatt, meg babakocsi miatt, meg mert a csajok állandóan bőgnek, meg mert most nekem van szar anya énképem.

Kép
tigriske1978
 
 


Köszi Nyulasz, ezt már néztem, de sajna nem fér be a kocsinkba.

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske: hidd el, a lányaidnak TE VAGY A VILÁGON A LEGES-LEGJOBB ANYUKÁJA! És nem attól jó anya valaki, hogy dől a teje, vagy minden nyekkenésre tudja, hogy mi a teendő. Vagy éppen megfelel az "elvárásoknak". Bőven elég, ha a lányaidnak és magadnak megfelelsz, más le van tojva! A babakocsi valószínű, hogy nem akart a tiétek lenni és lesz jobb jó áron! A vidám Alexám ma bőgve ébredt és gyakorlatilag még nem hagyta abba, csak amíg aludt (fél óra) és lövésem sincs mi baja lehet, mert már minden próbáltam. A holnap jobb lesz!!!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tigriske,sajnos ilyen másnak is van,aztán majd jobb lesz.Ezeket a napokat túl kell élni.

Timi,szegényke,mi lehet a baja?Nincs melege?Nálunk iszonyat meleg van,bár ezt vártam.

Vettem szúnyogriasztót,ki milyet használ?Ez galaktív bio,és csecsemőknek is lehet.Valaki ismeri?

Kullancs ellen mikor van oltás?
Vendég
 


Nyulasz: nálunk a lakásban nincs olyan meleg, de csak rövid ujjú bodyban vannak meg egy vékony nadrágban, még zokni sincs rajtuk. (mondjuk utóbbit én rájuk adtam, de fél percnél tovább nem viselik el, leszedik :D ) Alexa már tegnap este is kis bágyadt, nyűgös volt. A fene sem tudja, talán a foga-jó, hogy van mire fogni. :wink:
Ez a szúnyogriasztó krém,vagy spray vagy valami ilyesmi? Én is gondoltam már rá, de odáig még nem jutottam, hogy megnézzem mit lehetne.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,ja,fogjuk rá,hogy a foga.

Ez szunyogriasztó spray.Néztem a mienken,az is family feliratú,ez a száraz spray,de azt csak 2 éves kórtól lehet.Ez a bio izé meg már csecsemőkortól.
http://www.galaktiv.hu/index.php?option=menuitem&id=27

csak az a baj,hogy a kullancsos külön van.Azt nem is vettem :roll:
Vendég
 


Tigriske! Ne légy szomorúúúúúúúúúúú! :D Tényleg vannak ilyen napok (meg még milyen sok lesz!!), de nem baj, ez is benne van a pakliban! (Majd mondjátok kérlek nekem ugyanezt, ha ki leszek bukva vmiért) :lol:

Nyulasz, én is ilyen szúnyogriasztót fogok venni (meg kullancsosat is). A júniusi Baba magazinban van hozzá egy 500 ft-os kupon, a magazin pedig 495 Ft, és van benne más kupon is! (én még a tarkóvédős sapit néztem ki. UV szűrős meg minden) :) Ja meg a Brendonban láttam a múltkor olyan kis csiptethető katicabogárkát, ami elűzi a szúnyogokat, de most nem találom a honlapjukon... :roll:
Figyi, a mostani etetőszéked Chicco micsoda? És mennyibe került? Kerestem mindenütt, de nem találom. Csak kivi vagyok. Meg nézgelődök.

Timi,nem fogacska jön? MOndjuk melegük is lehet tényleg, hülye egy idő van (fülledt, nyálkás, mifene). :(

Brokkoliba ma RETTENTŐ SOK őszibarit kevertem, így mindkét bacika benyalta az utcsó cseppig. :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Tigriske: jaj nagyon sajnálom kocsit, bszus h akkor miért nem veszi le tök bosszanto :evil: :evil: :evil: adjál neki jo nagy negativot :wink:
majd még lesek :wink:
fel a fejjel, naprol napra könyebb :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Extra nyügik a srácok a szuri után, amit tegnap délután kaptak :( Szegénykék a meleg miatt is szenvednek. Én is rövid ujjú body-t és vászon gatyát adok rájuk, meg ugye zoknit, de még nem tudták letornázni :D

Tigriske: ne aggódj a babakocsi miatt, biztos lesz másik, jobb vétel.
Srácok is először a hasról-hátra fordulást produkálták, de már elfelejtették :? Aztán most úgy néz ki, hogy Bálint már a hátról hasra fordulást is elfelejtette :?

Pelus tanácsokat köszi, és a pontgyűjtős oldalt is. Én Rossmannos vagyok, úh akkor rágyúrok valami jópofa ajándékra, és most felváltva veszem a Liberot és a pamperst, aztán vásárolgatok

Na elteszem magamat holnapra!

Cupp

Kata
labkat
 
 


Beszéltem Törpivel,jól vannak,csak ideje nem volt jönni.

Rana,akkor veszek ilyen magazint,köszi :D
Itt a szék:
http://www.bebibolt.hu/index.php?main_p ... =77e01738f

Én 17-ért vettem,telefonon beszéltem le,hogy kapok 10%-ot belőle.Igaz nem volt egyszerű,mert mindenki azt mondta,hogy nem lehet,meg ő nem döntheti el,de végül sikerült beszélnem az üzletvezetővel,és rábólintott...majd a boltban az eladó ledöbbent,hogy hogyan csináltam,mert még akik 300ezreket hagynak ott,azoknak sem sikerül :lol:

Brokkoli-őszibarackkal :roll:
Vendég
 


Nyuszi!
Nekünk is ez a szúnyog/kullancsriasztó van, eddig bevált és nem is büdös. Bevallom, magamra is ezt kenem...
vovanda
 
 


Vanda,és fújsz mindkettőből?
Vendég
 


Nyulasz, linket kösz. Hát rámenős vagy, na, nem szégyen! :lol: Brokkoli-őszibari: ha nekik ízlik, miért ne? :wink:
Pocakos koromban én is ezt a kullancsriasztót (vagy szúnyogot? Már nem is tudom) használtam amúgy, másmilyet nem mertem. Még megvan a tavalyi, de azt már nem fújom a babákra, veszek inkább újat. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Nyuszi!
Igen. De a kullancsos szerintem hat a szúnyogokra is, mert ha csak azt fújtam, akkor sem csíptek a szúnyogok.

Rana!
ha nem járt le a szavatossága, nyugodtan használd.
vovanda
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?