Kata! Gratula a hasraforduláshoz! Innen már nincs megállás!
Írod, hogy fürcsi előtt van a vacsi (Sinlac), fürcsi után meg szopi. Így mennyi idő telik el a két kajcsi között? És fürdés előtt játszanak, vagy alszanak is még vmennyit?
Törpi, már szétraktuk a csajokat külön ágyba, de csak nappalra (Letti nappal birkózza le Ajsit). Éjszakára nincs szívem egyik gyereket sem az ágyunktól távolabbi ágyba rakni...
Olyan jó, hogy ott szuszognak a közelünkben. Így éjszaka nem kell felkelnem, csak rájukpillantok, hogy minden okés-e.
Érettségiig együttalvás, hihi. Bár én úgy képzelem, hogy annyira fogják szeretni egymást, hogy 3-4 éves korukban (amikor még elférnek egy ágyon) együtt alszanak majd. Na kíváncsi leszek...
Timi, allergia
Van vmi új gyógyszer (Allegra vagy mi), nem próbáltad? Most jött csak elő az allergiád, vagy régóta megvan?
Nálunk L alakban van a két ágy, és az a baj, hogy a fejvég tömör fa, így csak az L két szárából láthatják egymást, és nem tudnak úgy összebújni, mint nálatok...
Én sem alszom már pár napja, tök hulla vagyok, de mikor ágyba jutok, csak forgolódom és hülyeségeken jár az eszem. Nappal meg aludhatnék, amikor a picik is, de akkor meg 10 percenként nézem az órát, mert várom, hogy keljenek és újra megpuszilgassam őket. Hülye vagyok teljesen. Vagy ez már szerelem?
Nyulasz, olvastam a másikon ezt a keksz félrenyelést. Hogy volt ez? Nem emlékszem, hogy írtad volna!
Jók a képek, az első kettőn Balázs kicsit elhagyatottnak tűnik, de látom aztán mindketten megtalálták a pohártartót!
Édi lehet ez a lecsöppent kaja szétkenés (én is úgy várom már!) meg a kocsikerék-nézegetés is.
Hogy csináltál 3 pontos övet az 5 pontosból?
Szizzsófi, Nálunk is ez volt, eleinte kétségbeesett ordítás, ha véletlenül kikerült egy-egy lábacska vagy karocska. Most meg már vagányul direkt kidugják, hogy vagy nyúlkáljanak a kint levő tárgyakért, vagy csak úgy háton élvezik, hogy lógatják a lábukat (szó szerint!):
Na meg bordásfalnak használják a rácsokat meg rágókának..
Na remélem most nem hiába gályáztam be megint eztr a sokmindent.