Máté végre alszik. Hogy meddig?
Mg reggel elkezdtem írni Nektek, de közben nyekergett, evett, aztán a rendszer úgy döntött, hogy lejárt az időm, és nem hagyta elküldeni a hosszan írt levelet.
Plömi, Neked arról írtam, mennyire örülök, hogy jelentkeztél. A napokban gondoltam Rátok, arra, hogy talán "kiöregedtünk" innen, és rá is kellene kérdeznem, mi van Vletek. Erre jelentkeztél!
Ábel nagyon édes. Veletek és a gyerekekkel is.
Máté unokatestvérei nagyobbak, születésekor a Babám akora volt, mint az unokatesója alkarja
. Szerencsére ők is ölbe veszik néha.
A hajam nekem is hullik, pedig még szoptatok. Nem tudom, miől van, de beletörődtem. Csak szegény gyereket néha beteríti
Ma összeszámoltam, hogy naponta négyszer teszek valami undorságot Máté szájába: folsavat, vigantolt, 2x vasat.
Egy ekkora babának csak cici kellene a szájában legyen!
Na jó, lehet még Béka, Macilány keze-lába-popsija, Tücsök
és persze az öklöcskéje
is.
A havi K-vitamin adagját ki is köpte, még jó, hogy volt másik.
Ha felébre addig, ma veszünk pépet. Ez is tápszer, csak sűrűbb és kanállal kell enni.
Azt már meséltem, hogy ügyesen veszi be a gyógyszerét kanállal, de kíváncsi vagyok, hogy fogadja majd étkezésnek!
Tudtátok, hogy ma már nyár van?
Ha kinézek az ablakon, nem ezt látom. Mintha március lenne. Pedig van hordozókendőm, sétálnék nagyokat, de így kimenni sincs kedvem. Olyan az idő, hogy a kutyám ma még nem is jelentkezett, hanem bújik a házában. Pedig kolbászt is készítettem elő neki
Megjártuk tegnap a dokimat. Huh. Csütörtökön jó sokan voltak, 2x1 óra után hazajöttünk. Tegnap kevesebben voltak és előre is engedtek (egy fiatalember felajánlota, és a többiek nem mertek ellenkezni
, egy pasi meg emlékezett is, hog ott voltam csütörtökön - ő is feladta akkor). Így 40 perc alatt végeztünk.
Szegény Máté ráadásul elaludt a kocsiban, mire odaértünk, de felébredt, mert kiszálltunk, és enni akart. Kicsit nyűgös volt a dolog, de legközelebb csak egy papírért megyünk.
Ja! Mátét tegnap 6 kilónak mérték
. Szerintem rossz a mérleg, vagy az számít, hogy ez a másik rendelő, így másik mérleg, mert 20 dkg-t nem hízhatott csütörtök óta.
A fő, hogy gyarapodik.
Holnap újabb kaland vár ránk: megyünk az Államkincstárba a megelőlegező elszámolását intézni. Hajaj.