Sziasztok Lányok...
Petrám, a beázással kapcsolatban nincsenek felhőtlenül jó híreim, de... Utánanéztek, és sajnos igaza volt a palinak. Ha nem tört össze cserép, akkor az nem biztosítási esemény. Majd elmondom telefonban, mit lehet tenni, ez nem fórumtéma.
Arte, szívem, valahogy úgy érzem, sikerülni fog az átfúvás, és spontán babás leszel. Legyen optimizmusod, bizalmad, és meglesz az eredménye.
Etnának már megint igaza van, ma már sok mindent meg tud oldani az orvostudomány. Bízz, bízz, bízz…
Suzykám, édes vagy, köszönöm. Én is bizakodom, hogy 2-en vagyok.
Szegénykém, remélem lesznek jelentkezők, és végre kipihenhetitek magatokat. Fohászkodom az égiekhez, hogy segítsen nektek.
Etnám, nem irigyellek, de azért jobbulást Norbinak.
Reméljük, gyorsan megjavul, és végre férfi lesz, legalább olyan, mint a képen, amit küldtél.
Egy darabot én is kérnék belőle.
Az ikreid biztos mosolyognak Rád fentről. Soha nem könnyű feldolgozni a fájdalmat, de Boti kárpótol mindenért. A kis csibész mosolyával, és az egész lényével.
Hogy haladsz a lakással?
A vaterás emberrel meg semmi különöset nem csináltam, csak csacsogtam, ahogy szoktam.
Nagyon jó fej volt, naná, hogy csupa szépet írtam róla. Ezek után ő sem maradt adós.
Kiru, kérünk szépen képeket. Én annyira kíváncsi vagyok, és örülök az örömödnek.
Ha nem tudnám, milyen nehéz a rendezvény- és esküvőszervezés, már rég elvégeztem volna egy ilyen sulit.
A családom már megőrül a sok tanulási ötletemtől.
Ákos tündéri a képeken, hogy élvezte… csúcs kiskrapek. És milyen klassz lett a torta is. Én híztam tőle 10 kg-ot. Csak a látványtól.
Vasikám, nagyon szorítok Nektek, a lombikhoz. Akik ennyire szeretik egymást, a sok pozitív energia meg kell, hogy hozza a gyümölcsét.
Grácus, hány naposak a ciklusaid? Rendezésre, ahogy Zsuzsa is írta, jó a barátcserje, és a palástfű és cickafark is. 1:1 arányban. Szorítok, hogy rendeződj, és te is pocis legyél.
Timi, hallottam Laartól, a hétvégi buliról.
Remélem tényleg szép időtök lesz.
Annyira édes a kép, ami a tortára került.
Ügyesek vagytok, hogy ezt így összehoztátok. Vilcsi biztos nagyon fogja élvezni a partykát.
Szegénykém, érthető, hogy nem szereti a szurit… adj egy cuppanóst a pofijára a nevemben.
Daniella, jobbulást Alexának. Kicsi tündér. Szerencsések vagytok, hogy nálatok nem látszik meg a beázás. 160 vendég? Te jó ég…
Én amikor számolgatom, kit is hívnék meg a családból az esküvőnkre, kb. 50-nél elakadok (saját oldalról).
Laar, szívem, hol tartassz? Sikerült mindent megvenned? Fodrász megvolt? Aztán sinálj jó sok képet, a lámpásról is, kíváncsi vagyok minden pillanatra.
Rólunk: ma is 36,9 a hőm, még pár nap - számításaim szerint 1 hét- és akkor talán kicsit okosabb leszek. Nem, egyenlőre nem veszek tesztet, mert nem akarok csalódni. Majd a „határidő” lejárta után. Apróságokon eltörik a mécsesem, érzékenyek a dinnyéim, kissé hóbortos vagyok. Na nem mintha ez utóbbi olyan szokatlan lenne.
Vannak még apró szúrkálásaim, hol egyik, hol másik oldalon. De még várok a csodára… meg Artéra, meg Vasikára és Grácusra.
Most, hogy ilyen hosszúra nyúltam, megyek, híradót nézni…
Puszilok mindenkit: Nofi