Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!!

Boldog 1 születésnapot kívánunk Kiru Ákosának!! Millió puszit küldünk! ISten éltessen sokáig egészségben!!

Remélem, hogy mindenkinek nagyon szépen telik a hosszú hétvége. Mi jól vagyunk. Már a Flóra sem köhög, szerencsére elmúlt neki. A Kornélka eredménye is megvan, negatív, tehát nem lyme kór volt....

Most csak ennyi voltam, mert a Flóra már tekereg valamerre... :D

Este benézek! Puszi és további kellemes 7végét nektek!! Sziasztok!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Csatlakozom Petrához, én is szeretnék nagyon boldog szülinapot kívánni Ákosnak!!!!!! Hihetetlen, hogy már ő is 1 éves!

Petra: Örülök, hogy jól vannak a gyerekek és hogy Kornélka eredménye is negatív!

Zsuzsám: Azért próbálj meg pihenni is!

Etna: Botinak jobbulást kívánok és sok puszit küldök!

Alexa még mindig taknyol, picit köhög is, de láza szerencsére nincs és jó a kedve is!

Du. megyünk a párom nővéréékhez, a kisfia 4 éves és ma tartják a szülinapi buliját! :D

Jó pihenést mindenkinek, puszi lányok!

Kép

Kép
daniellla

sziasztok lanyok:)
Kirukam,Boldog Születesnapot kivanok tiszta szivemböl Akos babanak!
sajnalom hogy ilyen sokba lesz az autotok:(
Etnam,köszönöm tanacsaid mar olvastam is a honlapot ,tenyleg nagyon köszönöm! asszem hazamegyek es viszem anyat de a vitaminokat mindenkepp megveszem neki!
hogy van Boti? remelem mar nem lazas!
lanyok megint nincs idöm irogatni nagyon!
tiszta ideg vagyok,reggel ugy összevesztem egy dolgozoval egy hapsi itt az uj kaszinoba hogy majdnem nekemjött!
meg jo hogy itt volt a felesege....aztan parom szaladt meg jo hogy ideert!
nem tudtuk hogy ilyen agressziv,persze en kiallom a sarat de ez nekem is sok volt,parom kibaszta mindkettöt ugyhogy most szerintem 24 oraznom kell hogy ne bukjon minden!
a parom kifizetett egy halom adossagot nekik mert megbizott bennük es ez a vege!
szegeny nö nagyon sajnalom ilyen agrassziv emberrel nem lehet egyszerü!
bar megigerte hogy visszafizeti a segitseget mert ugy volt hogy ledolgozzak de nem tudom!!!
Istenem mi jön meg a nyakunkra:(
szep hetveget nektek,mindenkit szerettel ölelek!
suzi2

Sziasztok Lányok...

Kirukám, az Istenke éltesse sokáig Ákost! Boldog 1. Születésnapot kívánok...

Kép

Petrám, nagyon örülök, hogy nem Lyme kór volt, nagy megkönnyebbülés gondolom nektek is.

Etna, Boti jobban van már? Köszönöm a segítségedet a vásárlásban, áll a fondü-party meghívás. :-)

Daniella, szegény Alexa, ő is elkapott valamit? Reméljük nem lesz náthásabb, és gyorsan elmúlik neki.

Csajok, nálam még semmi híre mensinek, buzgón mérem a hőmet, 36,7, ami elég magasnak számít nálam. :-) Furcsa szúrkálásokat érzek a hasamban, hiperérzékenyek a cicijeim, és sztem nőttek (Sada örömére) :-), de nem ringatom magam híú ábrándokba, akkor hiszek el vmit, ha látom. Tesztet még mielőtt kérdeznétek, nem veszek még. :-)

Arte, nálad mi a helyzet? Van változás, vagy csendben elkezdhetünk örülni? ;-)

Még akartam írni, de szita az agyam, elfelejtettem, kinek, és mit...
Na, majd este írok még, addig is szép pünkösd hétvégét mindenkinek: Nofi

nofertiri

Sziasztok!

Ákos, Boldog Születésnapot Kívánunk Neked!

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Csütrötökön megjött. Nyomor a köbön. Teljessen kiakadtam.A doki is nagyon meglepődött. Kedden reggel petevezeték átfúvás. Majd meglátjuk.

Nofi neked megy a drukk.

Petra nagyon jó a videó!

Etna kitartás!!!

Pusszantás

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Kiru
Ákoskának nagyon Boldog 1. szülinapot kívánok!

Nofi
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++

Arte
Sajnálom a mensit! :cry: PCO- nál nehéz babásodni még hormon kezelés alatt is Én tudom 6 hónap sikertelen hormon kezelésem volt! :cry:

Petra
Örülök, hogy Kornélkának negatív lett az eredménye!

Remélem mindenki jól van!

Puszi és kellemes pünkösdöt!!!

Kép
grácus

sziasztok lányok!

arte!
sajnálom a mensit, sajnos fordítva kellett volna, előbb az átfújás, kivizsgálás, utána a hormonozás. sajnos csatlakozom grácushoz, pco-val kicsit nehéz babásnak lenni. nem fáj a hasad sokat, híztál esetleg, étvágy, stb, ezek mind a kua pco jelei. a babanet főoldalán ez van:

Hiábavaló fogyókúrák, sikertelen teherbeesés, vagy hajhullás: ez csak a három leggyakoribb panasz, melyek hátterében kulcsszerepet játszanak a hormonok, vagy a PCOS. A PCOS jelentése policisztás ovárium szindróma. Bár az elnevezés csupán a petefészek (ovarium) betegségére utal, számos egyéb eltérés is áll hátterében, melyek szerteágazó tüneteket produkálnak. A betegség előfordulása gyakori, de a betegek számát csak becsülni lehet. Megközelítőleg a nők 5-10 százaléka lehet érintett hazánkban.

hirdetés
Zavar a rendszerben

A PCOS kialakulásában döntő szerepet játszanak az örökletes tényezők, de a környezeti faktorok is jelentős mértékben súlyosbítják a betegséget, aminek kialakulása általában már a pubertás előtt megindul – áll az Orvostkeresek.hu hírlevelében. Megjelenésében számos bonyolult mechanizmus játszik szerepet.

Az első menstruációs ciklus jelentkezését megelőző és követő hormonális változások éppúgy hozzájárulhatnak, mint az anyai eredetű, méhen belüli androgén túlsúly, amelyek a mellékvesék által termelt, férfias nemi jelleg kialakításáért felelős hormonok. Ezek mind az agyalapi mirigy, mind a petefészkek, mind a mellékvese hormontermelésének tartós elhangolódásához vezethetnek.

Mi történik velem?

A hormonrendszerben keletkező zavar persze nem egyik pillanatról a másikra jelentkezik, a tünetek legtöbbször hosszú ideig, fokozatosan alakulnak ki. Egyéntől függően előfordulhat az is, hogy nem az összes, csak egy-két tünet jelentkezik.

A PCOS tünetei:

•Rendszertelen vagy hiányzó peteérés és menzesz
•Meddőség
•Sok, apró ciszta a petefészekben
•Aknés, pattanásos bőr
•Emelkedett inzulinszint a vérben, inzulinrezisztencia vagy lappangó diabétesz
•Megnövekedett szőrzet az arcon és a testen (hirsutizmus)
•Hajhullás, esetleg férfias jellegű kopaszodás
•Súlyproblémák, elhízás
Fontos tudni, hogy az elhízás nem csak a PCOS következménye, de egyben kiváltó oka is lehet! Az elhízás gyakran jár együtt a metabolikus szindrómának nevezett kórképpel. A metabolikus szindróma jelei a magas koleszterin, megnövekedett vérzsír- és vércukorértékek. Mindezek együttese, különösen, ha az öröklött hajlam is hozzáadódik, nagymértékben növelik a PCOS kialakulásának kockázatát.

Diagnózis több oldalról

A PCOS vizsgálata az Orvostkeresek.hu hírlevele szerint az un. Rotterdami kritériumok alapján történik. A diagnózis akkor állapítható meg, ha:

1./ két tünet jelen van a következő háromból:

•a peteérés és tüszőrepedés időleges elmaradása, vagy végleges megszűnése,
•androgén (férfihormon) túlsúly klinikai és/vagy laboratóriumi jelei,
•ultrahanggal igazolt PCO és
2./ nem más hormonális eltérés okozza a tüneteket.

A pontos diagnózis felállításához tehát endokrinológiai és nőgyógyászati kivizsgálás egyaránt szükséges. Ezen felül vizsgálni kell a fokozott szőrnövekedés súlyosságát, a hajhullás mértékét és jellegét, a Cushing-kór jeleit, illetve a sötét foltok megjelenését is a bőrön. A vizsgálatoknak ki kell terjednie a testsúly, haskörfogat és vérnyomás mérésére, valamint a nőgyógyászati vizsgálatra is.

A betegség pontos okainak felderítése kapcsán a hormonértékek eltérő időszakokban történő mérésére is szükség van. A hormonvizsgálatok egy részét a ciklus (ha van) első napjaiban - 2-4. nap között - kell végezni. A ciklus második felében - szabályos ciklus esetén a 21-25. nap között - mért progeszteron-szint az ovuláció megítélésére szolgál, ez különösen fontos a kezelés hatásosságának lemérése során.

Teljes körű lipid-vizsgálat is szükséges, emellett fontos a szénhidrát anyagcsere időszakos ellenőrzése, a kortizol és a pajzsmirigy diszfunkció kizárása céljából TSH vizsgálat.

Hogyan kezelhető?

A kezelés első lépése a hormonszintek normalizálása. A terápiás mód megválasztását az elődleges cél is befolyásolja, ami legtöbbször a fokozott szőrnövekedés, aknék, a vérzészavar és a meddőség kezelése. Ideális esetben a beteg aktuális kezelését évekre elnyúló gondozás követi, melynek során az aktuális terápia mindig alkalmazkodik a nő változó élethelyzetéhez.

A gyógyszeres terápia mellett az életmódváltás is fontos szerepet játszik a gyógyulásban. A megfelelő diéta és rendszeres mozgás segíti az optimális inzulin szint elérését, ami az androgén tünetek javulását és a meddőség kezelését egyaránt javítja, csakúgy, mint a metabolikus szindrómát és a cukorbetegség kockázatát.

A kezelés nem csak a tünetek megszüntetésére irányul, de az is fontos, hogy a PCOS gyakori szövődményeinek kialakulását is megelőzzék. Ezek olyan betegségek lehetnek, mint a diabétesz, szív-és érrendszeri betegségek, vagy endometrium karcinóma (méhnyálkahártya daganat).

szóval ezek alapján nekünk kakukkoltak, de azért nem ennyire vészes, de komolyan kell venni.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

suzy!
örülök, hogy tudtam valamit segíteni, sajnálom az agresszort, de még jó,hogy most kiderült, mert később az üzlet látta volna kárát. anyudnak jobbulást.

petra!
örülök,hogy kornélka negatív :D olyan jófej a haverom. most már mind a két gyerek tiszta te vagy, nem apja klónja! párod mindig ilyen visszahúzódó? úgy szereti a gyerkőcöket, látszik rajta.

nofi!
megyünk ezerrel! persze majd a roham után. nekem is alacsony a hőm, ezért nem értem boti állandó lázasságát, apja sem lázas tiípus. sajnos alacson hő a pajzsmirigy problémára utaló jel, én sem tudtam eddig. de nekem ennyi volt a hőm, mikor botit vártam, mint most neked,de volt,hogy felment 37-ig is. (este) mert ugye én mindig mértem. :shock:

megint alakított az ügyelet, 40 fokos lázas gyerekemhez megint nem jöttek ki, ezt már kurvára unom. volt riport is,hogy nem kell ügyelet egy lázas gyerekhez, de könyörgöm, hűtőfrüdő után, kúp melett volt ennyi. még jó,hogy volt itthon kataflan csepp, az elintézte. sajnos még mindig lázas, de nem viszem be az ügyeletre, mert bent fogják, napközben láztalan, éjjel lázas. de 38 körül. az alatt nem csillapítom neki, had dolgozzon az immunrendszere. kedden reggel gyerekorvos, ha nincs jobban. adok vitamint, kalcimuskot, orrcsepp, de eléggé hörög, persze megint jön a foga. a 13. mindig legyengíti az immunrendszerét a fogzás, ezt már megfigyeltem. teszek fel képeket, sehol nem tartunk, köcsög pünkösd, már bocsánat, de senki nem doglozik!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

konyháról pár elrettentő kép

Kép Kép Kép Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

előszoba
Kép
Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

boti szobája

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

mi szobánk, egyenlőr lomtár, na irigykedtek? beszarunk, mire végzünk!
Kép Kép

innen szép a győzelem!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

járólapok csempék
Kép Kép
ilyen a csempe is, ez lesz a konyhában!

előszoba:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Kép
Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Utólag is nagyon szép és boldog születésnapot kívánunk Ákosnak!!
Kiru: hogyan telt ez a szép nap, sokan ünnepeltetek? Torta? Ajándékok?

Etnám: lesz mit csinálni, azért irígykedek :o :lol: Tuti jó kis lakot varázsolsz belőle!!
Boti remélem jobban van, gyógyitó puszikák neki, és megint ez a bosszantó ügyelet, hát nem igaz, hogy mindig megjárjátok...

Arte: sajna, hogy kopogtatott a miki... :x pedig szurkoltam ezerrel, legközelebb ráteszek még, kitartás, lesz ez még másként!!

Nofikám: csak nőjjön az a cici :wink: , druk-drukk nagyon!!!Remélem jó hírekkel jössz!!

Suzi: ilyen balf.. embereket...még jó hogy nem lett rosszabb vége...még ilyet, na így segítsen az ember...veletek is megtörténik minden!

Daniellám: Lexinek jobbulást, egyemmeg, biztos kis piros a nózija...

Petra: de jó, hogy Kornél egészséges, és Flóra is javul!!Talán jön a jó idő, és lehetnek a jó levegőn, gyógyító!

Lucám: hogy van az anyás nagydumás?Nem hagy még mindig?

Zsuzsa: nálatok mi újság? Vasikával gyakoroltok? :wink:

Én már jobban vagyok, bár ez az acc szart sem ér, tegnapelőtt a fülem is annyira fájt. Tegnap már lementünk sétálni, végre jó idő :D :D Tesóm itt volt most nálunk 3 napig, olyan jó volt, egy csomót nevetgéltünk, Vilcsivel játszott napestig, főztünk, sütöttünk, szuper volt!!
Zsuzsa, Daniella, Petra...nálatok a lányok hisztiztek, vagy hisztiznek, mit csináltok velük? Vilcsinél, ha valami nem úgy van, ahogy szeretné, megfeszül, és ordít, ráadásul csapkod is, mit csinéljak, vagy ez egy ilyen időszak????Úgy tünik, jön az 5. fogunk is!

Mára ennyi voltam, puszi mindenkinek!!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok csajszik!

Sajnos visszaolvasni nem tok, csak gyors bekukk.

Kirum!

ISTEN ÉLTESSE A KICSI áKOSODAT, AZ ELSŐ SZÜLETÉSNAPJÁN.
JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK SOK JÁTÉKOT KÍVÁNOK NEKI.
Millió puszika

Csajszik nagy meló van itthon, nekiálltunk saját kezűleg a terasz járólapozásának, 3 napig csinálta a párom, ma lett kész, és még a fugázás vissza van..nem vmi lelkes szegényem...borzasztó szar meló.Elől nem tom a ház előtt ki fogja megcsinálni.
De ügyesen összehozta, ahogy minden mást is.

Jövő héten én is el leszek havazva, nagytakarítás, főzés sütés, készülünk a két napos szülinapi mulatságra reméljük az idő is jó lesz.

Etna
Kitartás a lakásfelújításhoz.Ilyen barna csempénk van a fürdőbe én szeretem és nem kényes.Mit szólt Norbid a tapétához?

Daniella!
Jobbulást a kicsinek.

Timi!
Már nagyon várom a hétvégét, h végre hosszasabban ellegyünk, csak sajna vasárnap lesz, és hétfőn munka apának..:)Kiválasztottam néhány képet, elküldöm mailben, mert nem tom mikor leszek gép közelben, ha találtál te is küld el...csak eldöntjük melyiket rakjuk a tortára.

Mindenkinek millió puszika, élvezzétek a jó időt végre

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Timi, minden gyermek hisztizik. Próbálkozik, de ne aggódj. Ha ügyes vagy, akkor abba fogja hagyni. Az én Erikám földhöz vágta magát és visított a torka szakadtából. Nekem egy idős munkatársam adott tanácsot mert nagyon el voltam keseredve. Azt mondta hogy ne vegyem figyelembe és előbb-utóbb abba hagyja. Nekem bevált. Tegnap mesélte egy csaj hogy a fia csinálta ugyanezt, ő egy pohár vízzel lecsitította. Utána már nem kellett leöntenie mert ha megmutatta neki a poharat már abbahagyta. Az én módszerem emberségesebb volt, de szerencsém is volt hogy sikerült. Próbáld ki.
Etna, nagyon nem szeretnék a helyedbe lenni. De, ha kész lesz, örömöd fogod benne lelni, meglátod.
Csajok én már megint beteg vagyok. Nagyon megfáztam szombat éjjel.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Köszönjük szépen mindenkinek a köszöntéseket, Ákosnak átadtam :) Nagyon jól sikerült, nagyon jól éreztük magunkat, és apa még a kezemet is megkérte :) Szeptemberben esküvő :) Most megyek, mert nemrég értem haza, és még sok dolgom van! Puszika mindenkinek, képeket majd küldök!

kiru84

Kirukám!
Ezer bocsánat, hogy megkésve (nem voltunk itthon két napot), de annál nagyobb szeretettel köszöntöm a drága fiadat első szülinapja alkalmából! Isten éltesse sokáig Ákost! Esküvő?? Húúú de izgi, lesz kiért izgulnunk, egy esküvő mindig olyan nagy élmény, mi hogyan alakul, minden rendben legyen. Jajj de jó lesz Nektek! Aztán kérünk mindig részletes beszámolót minden apróságról :) Puszi

Daniella!
Lénai is csodaszép, ugyanolyan hajas baba,mint Noémi. Rajta már látszik, hogy nagyobb, gondolom már helyesen elnézeget. Alig várjuk már mi is, hogy Noémi hat hetes legyen. Szegényem néha éjjel olyan sokat sír, nem tudják mi lehet vele olyankor. Teszek fel két képet, boci és Noémi, illetve boci és Tamás (hogy lássátok mekkora is a boci valójában, és ehhez képest a Noémi :D)

Kép

Kép

Etnám!
Szép kis feladat előtt álltok, de végeredmény csodás lesz! Vadi új lakás, végre azon a környéken, ahol szerettek majd. (mert ha jól emlékszem legfőképpen a környékkel volt bajotok) kitartás, talán minden megy a maga rendjén és hamar elkészültök!

Laar, Timi!
Nem sokára Ti is jó nagy szülinapi party-t tartotok. Hihetetlen hogy megy az idő, lassan már az összes baba elhagyja az egy évet.

Velünk minden okés, hétvégén anyóséknál voltunk, tök jó elmenni néha, kikapcsolódunk pár napot. Csodás idő volt, alig tudtuk Tamást felvinni a Duna partról szokás szerint. :) Holnaptól megint a szürke hétköznapok, remélem azért a jó idő megmarad, tudunk menni játszira. Most lépek, mert fáradtak vagyunk, fürdés aztán alvás. Tamás már szunyál, totál kipurcant délután, bubikat kergettek a kutyussal. Édesek voltak. Ez a kutyus esküszöm cirkuszba illő mutatványokra képes: két lábon ugrált a bubik után... :D vicces volt, majd megpróbálom legközelebb felvenni. Na puszi csajok, jó éjt!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Lányok...

Megvagyok, nem tűntem el... :-) A hétvégénk istenien alakult, vasárnap voltunk a Velencei-tónál anyuval és kutyuval. Hogy milyen magas a vízállás :shock: ...majdnem kijött a partra. Persze gépet nem vittem magammal, én okos. Ettünk sült marcsát :-) (nálunk ez a harcsa), palacsintát, és csudaszép, napos időnk volt.
Hétfőn meg kimentünk a Skanzenbe, szintén csúcs idő, borzalmasan magas árak, de akkor is jól éreztük magunkat. Kicsit megfogott a nap, végigcaplattuk az egész területet, este meg hulla fáradt voltam. :-D
Majd rakok fel pár képet...
Még annyit rólunk, hogy ma is magas a hőm, 36,9. :-D

Etnám, remélem Botival minden rendben lesz ma a dokinál... A lakás egy csiszolatlan gyémánt, te fogsz belőle igazi csodát varázsolni... Ha kell segíteni, szólj, régebben foglalkoztam generálkivitelezéssel, és lakberendezést is tanultam, hátha jól jön. :-)

Később folyt, csak megjött a fondüs ember...jövök majd...

15 perccel később...

Itt is vagyok. Megvan a vaterázott fondü készletem. :-) Csodaszép, igazi kis ékszer. :-) Etnám, mégegyszer örök hálám, és köszönetem.

Zsuzsám, ebbe beletrafáltál, nagyon naiv tudok lenni, de azért hátha. :-D
Hogy vagy? Kipihented már magad az éjszakázás után? Hogy áll a náthád?

Kiru, gratulálok... de jó, de jó, esküvő.... :-) Milyet terveztek? Hogy fogjátok tudni megszervezni? Mesélj....

Lucám, annyira helyesek a képek...:-) Tündéri a kicsi lány :-)

Arte, drága, ne keseredj el, sikerülni fog. Ennyi pozitív energia, amit a lányoktól kapsz/unk biztos segít. Én nagyon bízom abban, hogy mi együtt leszünk kismamák... :-)

Petrám, hogy áll a beázás? Nagyon eltűntél...írj kérlek...

Timi, Zsuzsa jól mondja, nem szabad "felvenni" a Vilcsi hisztijét. Próbálgatja a határait, és ha látja, hogy nem ér el ezzel a viselkedéssel sikert, abba fogja hagyni.

Most búcsú, megyek suvickolni, meg főzni, később benézek. Puszi mindenkinek: Nofi :-)

Ja, és a képek...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nofertiri 2010.05.25 10:52-kor.

nofertiri

Ha kell segíteni, szólj, régebben foglalkoztam generálkivitelezéssel, és lakberendezést is tanultam, hátha jól jön. :-)

Nofikám, milyen kis naiv vagy... :lol: Etna nem engedne oda te drága.... ÚÚÚÚÚtálja, de ugyanakkor IIIIIIIImmmmááááádja is. Talán az utóbbi igazabb. :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Nofi! A beázás?! Ne tudd meg!! Ki jött a hapsikám, de mivel nem volt törött a cserép nem tudott kártérítést számolni. Nagyon mérgesek vagyunk. Leírom neked mit írt a papírra:
"A káresemény időpontjában vihar volt a térségben. Az erős szél az esővizet a cserépfedés alá fújta, mely így eláztatta a kisszoba egy oldalfalát és a hálószoba egy oldalfalát. A cserépfedés ép, törött, repedt cserepeket nem látni a tetőn. A beázást szigetelési hiba okozta, mely a szerződés szerint nem biztosítási esemény, kártérítési összeget számolni nem tudok." Kérdezem én, attól hogy a tetőn nem tört el a cserép attól még beázhat a tető, nem??? És ha felfújta a szél? Hagyni kellett volna úgy addig amíg ki nem érkeznek?? hadd ázzon tovább?? Annyira látszott rajta, hogy nem akar segíteni, hogy nagyon... Azt mondta, mutassunk neki törött cserepet. A Kornél megmutatta neki cserepeket az emésztő gödör helyén, de mivel volt rajta föld nem felelt meg neki... Tehát a faszikám egy paraszt volt... Pedig iszonyatosan beáztunk... Asszem felmondom a szerződést velük és kötök máshol... Még ilyet... Ha esetleg lenne vmi 5leted mit tehetnénk még, kérlek szépen segíts! Köszi!! Mindjárt mutatom mennyire durva a beázásunk... csak lefotózom!!

Etnám! Sok munka lesz a lakással, de hidd el megéri!! Olyan lesz amilyennek ti szeretnétek! Kitartás!! Igen, a párom, idegen társaságban ennyire visszahúzódó nálunk én vagyon a barátkozósabb. :)

Vasi! Nagyon jó a videó! Továbbítottam is a csajoknak!! Sokat buliztunk erre a számra május elsején... Biztos díjazzák majd!

Arte! Sajnálom, a mensit! Kitartás!! Remélem, hasznos lesz az átfúvás! Majd írj!!!

Most megyek... Főzök ki gyors egy kis tésztát a pörkölthöz... Lassan ébred a kicsi. Később még benézek!!
wpetra
Pusztavám

Nem tudtuk megcsinálni a vizsgálatot mert még vérzek.....
Majd következő ciklusba.... :shock: :shock: :shock:

Annyira utálom most az egészet, qrvára elegem van belőle.... már szétbőgtem az agyam!!!!

Kép
Kép
arte

sziasztok lanyok!
kicsit nyugi van gyorsan irok nektek!
Petram nagyon sajnalom ami törtent,hat ilyenek a biztositok te fizetsz de amikor kar er old meg egyedül mert semmi nem eleg nekik!
hat nagyon sajnalom.....es most semmit nem fizetnek?
azert remelem a gyerekek jol vannak es persze te is!
bar gondolom lelkileg ki vagy de legy erös ok:)
majd csak lesz valahogy!
Arte draga,ne sirj kerlek,tudom ....nehez de jönni fog az a baba!
kitartas draga!
nekem is most van meg bar tudodm ez nem vigasztal:(
Etnam,hat lesz dolgod dragam,de biztos atvarazsolsz mindent ügyesen es vegre nyugodtan elhettek majd:)
igy hogy lattam a kepeket nagyon kivancsi leszek milyen palota lesz belöle:)
Botika jobban van??? remelem mar nem lazas! szegenykem!
Kirukam,GRATULALOK NEKTEK! de jo hogy lesz esküvötök,tökre örülök es annak is hogy jol ereztetek magatokat:)
Nofikam....nagyon imadkozom erted:)
remelem van pocaklakod:) nagyon vigyazz magadra!
Lucam nagyon edes a kis csajszi es Tamas is!
Vasi dragam,sajnalom hogy beteg vagy....remelem mihamarabb meggyogyulsz! majd irj nekem legyszi;)))))))))
Angyalkam,hogy van a kis hercegnöm es Mate???
remelem jol vagytok!
na megyek csajok,meg mindig nincs eleg ember 16 orakat nyomom,mar este sirtam hogy nem birom tovabb,es a parom is ki van,ö is nyomja az ejszakas müszakokat en meg nappal!
imadkozzatok ertem hogy jöjjenek az eletrajzok mert lassan hösi halat fogok halni,mert mar tenyleg nem birom!
na megyek szeretettel öelek mindenkit kicsiket es nagyokat!
vigyazzatok magatokra:)
puszi nektek!
suzi2

sziasztok lányok!

hát azt hiszem eddig nem panaszkodhatok, csak az ajtósok csináltak silány munkát, de a burkoló bevállalta a helyreállítást, kérdés, hogy mennyiért, meg a lekéreckedett vakolatot is. az előszoba járólapjával kezdte, mert a falat fedni kellett valami habarccsal, olyan szar, annak száradnia kell 24 órát. viszont péntekig nem lehet rálépni a járólapra, de miért? az árult dolgokért meg jönnének. kíváncsi leszek. így letéve nagyon szép egyenlőre, de nagyon sok a selejt, keskeny az előszoba. hétfőn jön a festő, tapéta még a falon van, mert nem tudunk bejutni tépegetni. ma megyünk nézelődni tapéta ügyben, meg festékért, de ki vagyunk csúszva a keretből, szerintem sok jóra ne számítsak, a tökön kivan norbi sprólásával, ha rajta múlna mindenből a legolcsóbb lenne. hülye igénytelen. :evil: még tudnám fokozni.
segítségem nem sok van, anyuék egyre jobban nem vállalják botit. nem mondom, hogy jó gyerek, de neki nem program a festék nézegetés, egész praktikert végig kellett futnom utána. mindenki röhögött, én is. rájöttem, hogy leszerelem a melleimet, zarvartak a futásban :D szervezek veszettül, költözés ügyben, persze norbi megint dolgozik, ami nehezíti a feladatot, mert szombat vas helyett, csüt-pénteken kell elköltöznünk.
ja a sok sitthordástól beállt a dereka, ügyeletet kellett hívni hozzá hétfőn. kurvára örültem, boti beteg, norbi rokkant, közben intézkedni, szerintem 5 év és rohamkocsi visz infarktussal valahova. hát elég satnya uram van, mint írtam tudnám fokozni, mert nagyon ki vagyok rá! vagy a munkaidő beosztása miatt nem tud segíteni vagy rokkant lesz egy kis munkától, én nem tudom,hogy az anyja befogta -e valaha valamire. esküszöm botival jobban járok, az cipel mindent :D

arte!
sajna ebben az egészben a legszarabb a várakozás és a bizonytalanság. de jó úton haladsz, legalább már kezdik keresni az okát,hogy mi a baj. az én orvosom mondott egy mondatott, mikor hozzá kerültünk első nap: A MAI VILÁGBAN CSAK ANNAK NEM TUDNAK GYEREKET "ÖSSZEHOZNI", AKI NEM AKARJA, mert annyira fejlett az orvostudomány, hogy nincs lehetetlen! tehát ne keseredj el, mindenre van megoldás. egyébként sokan spontán terhesek lesznek az átfújás után, mert a kisebb összenövéseket átszakítják (felfázástól is vannak összenövések) és kitisztul minden. most az egyik ismerősöm gólyahír teát iszik ,ő is babát szeretne, van peteérése, pedig 40 fölött van, eddig nem volt, nem tétel próbáld ki.

lányok, hétfőn volt 3 éve, hogy meghaltak az ikreim! még mindig szar, ez már így lesz életem végéig szerintem. aztán ránézek botira, elgondolom, hogy belőle kettő :roll: odafönt rosszalkodnak már, azért van ennyi vihar. :?

mennem kell, mert millió dolgom van. fogalmam sincs miből mennyit kell venni. a festő srác össze- vissza mond mindent. ezt is a kezembe veszem, megtanulok festeni-tapétázni-burkolni. norbi viszont nagyon jól tud aludni. jó neki :evil:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

jaj lemardt. boti még hőemelkedéses, de 37,6 ot én nem csillapítok, had gyűrje le az immunrendszer, meg szerintem a fog miatt is van, megint 2 jön. 12-13. már unom ezt a fogzást! drnő kicsit vérbőnek látja a garatot, de nem annyira vészes, hogy antibiotikumot adjon rá. szerencsére.

nofikám!
örülök a fondünek, megyünk, eszünk sajtot, utána csokisat. csak már ott tartanánk. a pasi olyan jellmzést írt........ mit csináltál vele? megetetted? az a mufurc ürge, a végére azt írta..... talán még lesz szerencsénk! :D gyanús vagy!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

kirukám!
majdnem elfelejtettem!

Kép

Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

kiru!

lánybuli?

Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

ő egyébként boti új apukája :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!
Majd igyekszem visszaolvasni, de egyenlőre csak egy pár sort olvastam bele.
Etna! Lánybuli nem tudom, hogy lesz-e, de ő megjelenhetne :wink:
Lehet hogy a hugimék csinálnak valamit, de az sem baj, ha nem.
Nofi, eddig így állunk:
A ruhám már megvan, csak abroncsot kell alá vennem :) meg persze cipőt. A hely is le van foglalva a lagzihoz, fényképész, zenész is van. A meghívókat én csináltam, már azok egy része is készen van! Szerintetek nem túl korai most odaadni őket? Nekem fontos, hogy időben visszajelezzenek, hogy hányan jönnek. Ja, nem tudom írtam-e, de szeptemberben lesz. Csak a családot, és a legközelebbi barátainkat hívtuk, szóval nagyon kis esküvőre készültünk, de így is 70 ember jött össze+ a gyerekek!
Ha érdekel, majd küldök képet a ruháról.
Ákos szülinapjáról is küldtem párat!
Most megyek, puszika mindenkinek!

kiru84

Sziasztok!

Suzi, már nem titok a titok mert nem bírtam tartani számat a talin. Talán hétfőn megyek és akkor írja ki a stimus szurikat. Ez attól függ mikor jön meg mert 2 napon kell mennem. Szorítok nagyon hogy akadjanak alkalmazottak és azokból is a legügyesebb és legmegbízhatóbb.
Etna, sajnálom hogy Boti még mindig beteg. Nagyon szupi a fotó, de nekem nem csorog a nyálam utána. Tudod, én a Vasi után csöpögök. Most a héten csöpöghetek is rendesen mert én délutános ő délelőttös.
Kiru, Gratula! Köszike a fotókat, annyira zabálni való Ákos. Ahogy ő csócsálta a tortát úgy csócsálnám én őt.
Arte, sajnálom és tudom mit érzel. De, kicsi idő és majd lenyugszol. Én még nem nyugodtam le az egy évvel ezelőtti sikertelen lombik után és mégis nekivágok.
Bocsánat csajok, nem tudok mindenkinek írni, még olvasni sem volt időm rendesen csak átfutottam az eseményeket. Még mindig nem vagyok jól de mosogatok, főzök és le kell futnom a boltba is, majd bepanírozni a husit és kisütni. Szóval még meló előtt ezzel végeznem kell.
Mindenkit ölelek. Petra hsz-át még elolvasom mert amint látom valami történt én meg lemaradtam.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Petra, húúú, ez nem semmi. Hát, szerintem is váltanod kellene biztosítót, de előbb próbálj még valamit tenni. Ugyan nem tudom hogy mit, de valamit. Na, ezt aztán jól megaszontam.
Na, csók mert itt ragadok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Etna!
Örülök, hogy Boti gyógyulófélben :) Remélem a felújítás továbbra is ilyen jól halad és minden szakember profin végzi majd a munkáját. Pikk-pakk végeztek és már költözhettek is. Hány m2 a lakás?

Kiru!
persze, hogy kérünk fotókat a ruciról, már alig várom. Mi is 75-en voltunk anno és mi is magunk csináltuk az esküvői meghívót. Szerintünk tuti lett és totálisan egyedi: az a galambár volt a háttér, ami a menyasszonyi tortámat díszítette. Néztek egyet a vendégek, mikor meglátták. Nem tudom van-e esküvő szervezőtök, vagy mindent magatok intéztek, de van egy két versem, mindenkinek a tányérja mellett volt egy, meg a sütis dobozon. Nagyon jópofa versikék voltak, ha gondolod előkeresem őket, hátha megtetszik nektek is. Mióta szervezitek amúgy, hogy már ilyen jól megvan minden? (mármint pontos idő, hely, zenész, fotós..stb) Puszi

Vasi!
Nagyon drukkolok Nektek, hogy ez a lombik sikeres legyen! Ha jól veszem ki soraidból, erre készültök! nagyon megérdemelnétek egy babócát! Mielőbbi gyógyulást, és ne aggódj a hét gyorsan eltelik, aztán többet látod Vasit! :) Puszi

Petra!
Ez a beázás téma kész kiborító. Milyen bunkó ember lehetett az... nálunk semmit nem vacilláltak, mikor beadtuk, hogy agyonvágta a villám, holott Tamás vágta tönkre azzal, hogy USB-be fülhallgatót dugott... (de erről meséltem már) szóval tényleg egy szemét ürge lehetett. Azért remélem lesz valami megoldás, én szorítok.

Nofikám!
A tüneteid biztatóak, nagyon remélem, hogy már ketten vagytok :wink: Olyan jóóóóó lenne :) Puszi és vigyázz magadra/magatokra!

Puszi csajok, most megyek, megjött apa végre.

Kép

Kép
luca81

Kiru!
most néztem Ákos képeit, hát tündéri ez a kis srác. Pont ugyanolyan husis, mint Tamásom volt egy évesen. tényleg megy már egyedül? erről nem is írtál mostanában. A "lánykérésről" nem tudtál semmit? Olyan izgi, mesélj valamit! :) Puszi

Kép

Kép
luca81

Luca! Ákos még nem megy, csak kapaszkodva lépeget. Ma voltunk tanácsadáson, 10,40kg és 79 cm. Csak 1 cm-t nyúlt, de több mint fél kg-t hízott, úgyhogy szépen fejlődik!
Nincs esküvőszervezőnk, mindent én csinálok. Múlt héten hétfőn voltunk időpontot kérni, úgyhogy tudtam, hogy lesz lánykérés :) Már régóta szemeztem a ruhával is, és mikor itthon apa megkért, akkor meg is rendeltem. Most hétfőn jött meg. Mikor meglett az időpontunk, hívtam a fényképészt, ő egyből jó volt. Zenészt viszont kb. 10-et hívtam, és a neten is meghallgattam őket, aztán apával választottunk azok közül akik még szabadok aznap! Ismerjük az étterem üzletvezetőjét, ahol leszünk az esküvő után, úgyhogy az adott volt. Mivel ismerősök vagyunk, megengedték, hogy a bort vigyük majd, ami nagy segítség, mert azért elég drága hely! A fodrász is ismerős, úgyhogy azzal sem lesz gond.
Muszáj ilyen gyorsan, mert ha túl sok időm lenne, tuti túlpörögném magam, és csak idegeskednék, meg túlbonyolítanék mindent, aminek semmi értelme. Először csak olyat akartam, hogy 2-en, plusz 2 tanú, meg 1 fényképész, aztán hogy azért a szülők is ott legyenek... Már 70 főre rúgott! Ha lenne még sok időm, ki tudja hol állnánk meg, ami azért anyagilag sem mindegy. Apa ma meg is kérdezte, hogy honnan van ennyi pénzünk, hát... egyenlőre sehonnan :) De megoldjuk! Majd küldök emailt!

kiru84

Petra!
MI újság felétek? most olvasom a Kisalföld honlapján:
"20.20.: Pusztavámnál le kellett zárni az utat
Lezárták a 8127-es, Ágostonpuszta és Pusztavám közötti út ötödik és hetedik kilométerszelvénye közötti szakaszt, mert elöntötte a szerdai heves zivatar nyomán a Vértesből lezúduló víztömeg - közölte a rendőrség az MTI-vel.
Az érintett útszakaszon a gépkocsik tengelyéig érő víz hömpölyög, s az áradat egy házba is betört - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint az épületből a tűzoltók szivattyúzzák a vizet."
Remélem férjecskéd hazaért (ha errefelé közlekedik..)

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Zajlanak ám az események..de megint csak gyorsan futottam át a soraitokat.

Botikának jobbulást.

Arte!Ne csüggedj...össze fog jönni az a baby nektek is..mi melletted állunk és szorítunk nagyon.

Kiru!
Csodás a kisfiad..nagyon jók a képek amiket küldtél..látszik rajtuk hogy fergeteges volt a hangulat.
Gratulálok az eljegyzéshez,nem is lehetett volna jobb az időzítés.
Húha, már a rucid is meg van? Én szeretnék képet róla..biztos csodaszép leszel.

Petra!
Remélem minden rendben nálatok, és nem okozott gondot a víz.

Csajok!
Csak jön már az a nyár...azt hiszem vége lehetne már az esőzéseknek.

Ma befejeztem a nagytakarítást végre fent vannak az függönyök is mindenhol, holnap még van egy kis elintéznivalóm, aztán pénteken készülök a hétvégi nagy szülinapi partyra, remélem jó idő lesz és jól fogja magát érezni mindenki...

Millió pusza mindenkinek...

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Lucám! Jók az értesüléseid, csak annyi eltérés van, hogy nem Ágostonpuszta, hanem Árkipusztának hívják a másik nem is tudom minek nevezzem mert nem falu, hanem 8 ház...- a helység neve, ami között lezárták az utat. Szerencsére a férjecském már itthon volt amikor jött ez a hatalmas mennyiségű eső. A kérdés inkább az volt, tud-e menni majd reggel dolgozni, de szerencsére eltakarították reggelre a dolgokat. A házunk volt veszélyben. Ugyanis a ház a falu szélén van, egy hatalmas domb aljában, vagyis az utca is a ház felé lejt. Így minden irányból arra gyűlt össze az esővíz. Homokzsákok lettek lerakva, hogy eltereljék a víz útját. Még nem voltam hátul, de a párom szerint méteres szélességben hömpölygött le a víz a szántóföldről. Nem sokára hátra megyek megnézem mi a helyzet... Az önkormányzat ígéri már jó 5 éve, hogy lesz árok, de eddig még semmit nem tettek, hogy elvezessék a vizet. Mindig ilyenkor jut eszükbe, hogy tenni kellene valamit.... Hát röviden ennyi a sztori. Nálatok is nagy eső volt??

Laar! Sajnos nem sok jóval kecsegtetnek az időjósok a hétvégére, de reméljük, ha máshol nem nálatok 7ágra fog sütni a nap, hogy beragyogja ezt a jeles napot!! :) Drukkolok, hogy minden rendben menjen. A tortát te készíted? Timiékkel együtt ünnepeltek??

Kiru! Gratulálok mégegyszer az eljegyzéshez, nem tudom gmailen láttad-e, hogy írtam! Szerintem sokat változott Ákosod arcra. És a hajacskája is mintha kiszőkült volna. Nagyon szép nagy fiúcska már. Aranyos ahogy a tortát kóstolta. A ruháról persze hogy kérünk képet! Ez nem kérdés!! Hol és pontosan mikor lesz a lagzitok?? Mi anno a meghívókat úgy rendeltük Fehérváron a Távírda utcában. Szerintem nagyon szép volt így is. Sajnos a nyomtatást mi nem tudtuk megoldani. Az unokatesómék is maguk csinálták... Ha érdekel szkennelek be egyet. maradt 2. :) Abroncsot szerintem bármelyik kölcsönzőben tudsz bérelni. A ruhád akkor ezek szerint megmarad az utókornak?? Ha jól értettem akkor megvetted, ugye? Én úgy béreltem, jól meg is jártam volna így vele, mert már fél évvel a lagzi előtt lefoglaltam a ruhámat, és a lagzi előtt egy héttel mentem próbálni 16 hetes terhesen és már nem jött rám. Vagyis rám jött csak kényelmetlen volt és nem akartam a Kornélkát nyomni... Így új ruhát kellett választanom.... Remélem, te nem jársz így! ;)

Etnám! Hogy álltok?? Boti hogy van?? Remélem, már nincs hőemelkedése. És szerintem jól teszed, hogy hagyod az immunrendszerét dolgozni. Én sem szoktam rögtön csillapítani a lázát egyiknek sem, csak ha már 39 körül jár. Szerencsére egyikük sem lázgörcsre hajlamos, így hamar használ nekik a lázcsillapító, csak a Kornélka hamar és könnyen belázasodik. A Flóra eddig csak 1szer volt az 1 év alatt. A járó lapra a lerakás után 24 órával rá lehet menni, ha a közepére lépsz. A felmosással kell vigyázni, mert kb. 1 hónapig mosószer mentesen szabad csak felmosni, mert akkor a fugában kiölik a gombásodás elleni szereket és hamar koszosak lesznek. Ezt a kőműves mondta nekem anno mikor a házat raktuk. Egyébként szerintem az előszobátok nem is olyan keskeny. Nekünk a wc kb ilyen széles és ott is diagonálban van rakva a járólap, és így is mutat. A friss vakolattal kell vigyázni, az hajlamos a festéket ledobni... Itthon tapasztaltuk, sajnos, hogy felhólyagosodott és lehetett többször újra festeni a felültetet. Sajnos nálunk a vályog fal hamar ledobja a vakolatot... Nah jó nem okoskodom tovább... Várjuk a képeket a fejleményekről! ;)

Vasikám! Sajnálom, hogy Vasi hiányod van. Tudom milyen érzés... Én sem szeretem, hogy alig látom sokszor az én kis tökfejemet. Pedig én egésznap itthon vagyok, és ő állandó délelőttös, és délután itthon van, de sokszor olyan mintha nem is lenne. Annyi a dolga mint a nyúlnak húsvétkor. Remélem, ha vége az építkezésnek visszakapom kicsit. Jövő héten akkor kezdődik a program?? Jaj, de izgi!! Biztosan sikerül.... Gyere hozzánk energiát gyűjteni!! ;) Nyáron jól jönne egy kis segítség a két gyerek mellé. :D

Nofikám! Nagyon eltűntél!! Mi újság a hővel?? Remélem, még magas!! skypeon sem látlak újabban, pedig jól jönne most a segítséged a biztosítóval kapcsolatban... Légyszi ha ráérsz írj. A teloszámod sem tudom most mert a telcsimben van az meg javítás alatt... :S

Többiek! Merre jártok?! Írjatok!!

Puszi mindenkinek! most megyek, mert asszem éppen eleget írtam, hogy jól lezsibbasszalak benneteket!! Később benézek!!
wpetra
Pusztavám

Kirukám!! Kire hasonlít Ákosod??? Én nem tudom eldönteni!! Oldalról a párod látom benne. A szeme a tied!! Nagyon mixed a drága!! Fodrász nálatok is érik :) Én is hamarosan viszem a Lujzát fodrászhoz, mert nagyon vékony szálú a haja, hadd erősödjön neki...
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Kiru
Gratula a lánykéréshez! Ruháról persze,hogy kérünk képet!! :lol:
Luca
Tamás és Noémi is nagyon szép! :lol:
Etna
Nagyon szép lakásotok lesz ha elkészül!
Nofi
Nagyon szépek a képek! Drukk, hogy miki elkerüljön jó sokáig!+++++++++++++++++
Petra
Biztosító :evil: :evil:
Zsuzsa
Neked nagyon szorítok! ++++++++++++++++++++++++Ennek a lombiknak már sikerülni-e kell!!

Velem semmi különös! Ma vagyok a 35. napon semmi tünetem sincs várom a mensit! :( Remélem jönni fog nem szeretnm, hogy megint felboruljon a ciklusom!!

Puszi mindenkinek!

Kép
grácus

Sziasztok!

Örülök hogy pörögtök, legalább értesülök kicsit rólatok. Végre itt voltál te is Grácus. Hát én is remélem hogy nem borul fel a ciklusod. Én szedem a barátcserje kapszulát. Hidd el nagyon jó.
Petra, majd megyünk, hosszú lesz a nyár és nem hagyom ki Flórát és Kornélkát. Borzasztóan aranyosak. És bármikor fogom őket pesztrálni főleg ha sikerül megbabásodnom mert akkor dolgozni sem fogok. Borzasztóan sajnálom hogy ennyire kell aggódnotok a ház miatt. Ilyenkor nem is tudom mit lehet tenni. Csak várni és izgulni. Jó lenne ha már abba hagyná ez az eső.
Etna, alakul a molekula? Sok energiát kívánok és már alig várom az eredményt.
Kiru, nagyon izgi amiket írsz. Én még bele sem gondoltam hogy ha esetleg megkér a Vasi. Ő már megkért többször is de akkor még nagyon friss volt a seb és nemet mondtam. Azóta úgy maradtunk hogy ha nagyon akarja akkor hozzá megyek de ha így is jó akkor ne erőltessük.
Daniella, nagyon hiányollak, pedig nem sokat tudtál mászkálni te sem Lexivel hiszen állandóan esett. Mesélj, mi van veletek.
Suzi, puszika, remélem találtál már alkalmazottat.
Timi, te is ritkán vagy. Gyere-gyere-gyere.
Laar, nem semmi amennyire készülődsz a partyra. Majd a gyerekzsúrok lesznek nagyon klasszak, de asszem már írtam. :S
Nagyon szorítok hogy jó időtök legyen. Az hogy sikeres lesz az már tuti.
Arte, lelkecskéd már jobban van? Nagyon ne éld bele magad a : szegény én szerepébe mert nem tesz jót.
Nofikám, neked még mindig késik? Vagy már írtad? Szerintem még ott tartunk hogy nem jött meg. Húúú, abba hagyom mert egyre jobban belezavarodok.
Csajok, annyira jó így írni. Eddig is ugyebár képeket láttam rólatok és a gyerekekről, de most nem csak az arcotok, hanem minden előttem van amikor írok. A mozdulatotok meg .... minden. És ami a lényeg, a gyerekek. Hát, azt a napot soha nem felejtem el. Ez már tuti.
Még mindig köhögök, de már nem gyűlt reggelre a cuccos a torkomon, ez már nagyon jó érzés. Jobban is aludtam. Megyek mert még nem vettem ki a mammográfiáról a leleteimet és csíráztatni akarok búzát mert az nagyon egészséges. Tehát a bió boltot is meg kell látogatnom.
Mindenkit puszilok, azokat is akiknek most nem írtam.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Helló Csajok!

Csak gyorsba írok, mert már nálunk is nagy pörgés van a hétvégi bulik miatt!!Jajj, olyan izgi :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap voltunk tanácsadáson: 9740 gr, és 77 cm. a kis Drágám!Kapott szurit is, végigordította a rendelést, csak kapaszkodott belém, már a folyosón tudta mi fog történni...Lucám!Ilyenkro mindig eszembe juttok Tamással, nekünk is ez lesz a sorsunk :?

Szóval ma megyünk ajándékokat venni, aztán holnap elkészítem a tésztasalit, kukoricasalit, húsokat pácolom, szombaton jönnek anyósomék, meg a dédi. Vasárnap megyünk Laarék a közös szülinapra, már úgy várom!!! :D :D
Torták elintézve!

Na csók mindenkinek, cuppanós puszika a piciknek, Nofikám nagyon nagyon szorítok, hogy sikerüljön!!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Kiru!
ÉN is akartam írni, csak elfelejtettem: Ákos tényleg annyira más, igazi nagy fiús. Én sem tudom eldönteni kire hasonlít, bár én ebben nagyon nem vagyok otthon, egy gyerekről sem tudom megmondani, hogy apja, vagy anyja :)

Timi!
Sajnálom, hogy szegény Vilcsi végig sírt. Ismerős nagyon a helyzet, nekem is kb. 10 hósan kezdte, addig semmi baja nem volt a dokival. Nekem volt olyan tanácsadás, amikor már a védőnőt is végig ordította, pedig ott aztán tényleg semmi nem történik. Ezért is féltem nagyon a múlt heti UH-tól, de szerencsére már nagyon okos és megértette, hogy csak "megcsikizik" a pocakját, nem fog fájni. Ma voltunk beadni a háziorvosánál a papírokat, egész úton mondogatta, hogy nem csinál semmit a doktorbácsi, csak papírt viszünk neki. Végülis nem tudtam meg mi lett volna, mert a doki szabin van, csak az asszisztens csajnak adtuk oda. De lehet, hogy már nem sírt volna itt sem. Megszakad a szívem értük ilyenkor, de igazából semmi nem segít. Pedig játszottunk itthon doktorbácsis-t, soha egyetlen egyszer nem ijesztegettem az orvossal - múltkor mikor ott voltunk kijött egy kisgyerek az anyukával, kint is elkezdett újra sírni a gyerek, anyja meg egyből mondta neki: hallgass el, mert jön megint a doktorbácsi... hajszál kellett csak, hogy ne szóljak neki. Ilyennel ijesztegetni szegény gyereket...

Petra!
NÁlunk is volt nagy eső, de itt a közelben nincs semmi, ami megáradhatna és ahogy a neve is mutatja: Kisalföld, tehát még csak egy domb sincs.. ilyen szempontól nyugis helyen lakunk, árvíztől nem kell félnünk, viszont néha nagyon hiányzik a hegy, imádom a hegyes vidéket, ilyenkor fogjunk magunkat és kirándulunk egyet a Bakonyba, IMÁDOM, csodás hely. Már alig várjuk, hogy olyan idő legyen és mehessünk, Cuha-völgy, Vinye..stb. szuper helyek. Persze ki gondolná, hogy a Cuha, amin alapból lábon át lehet kelni, múlt héten házakat öntött el...

Timi, Laar!
Nektek jó készülődést, biztos izgultok már, de minden tuti lesz. Az idő meg nem szegheti kedveteket. Bár mi is örülnénk a jó időnek, hiszen gyereknap lesz egy csomó programmal, de hát ezt nem tudjuk szabályozni sajna.

Most délelőtt végre gyönyörű idő van, tesóm jön a Noémivel délután, hogy menjünk városba, remélem kitart a jó idő. Nagyon mondják a viharokat megint, már annyira elegem van belőle.
Maminál meg festés kezdődik, tegnap ott rakodtunk, Tamás tisztára be van zsongva, ecsetekkel futkos, remélem az új falat nem fogja majd elintézni pár nap alatt :roll: Puszi Nektek, megyek ebédelni! (Tamásom már szunyál, hiába: hatkor kelt)

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Csajok!

Zsuzsám: Aranyos vagy, hogy hiányoltál, jól esett! :oops: Igazából olvaslak benneteket szinte minden nap, csak írni nem nagyon van időm. A délelőtt mindig rohanós, aztán ebéd és 1-3-ig 99 százalékban mindig megyünk sétálni a városba Alexával, Szilvi barátnőmékkel együtt, akivel egy napon szültünk. :D Mire hazaérünk, ált. fél 4, 4 óra körül alszik megint egyet Alexa, azalatt én kajálok, ha felébred, akkor meg már jön haza apa, szóval hamar elmennek a napok. Nálunk szerencsére gyönyörű, napsütéses idő volt az elmúlt napokban, úgyhogy nem sokat voltunk itthon, folyton csavarogtunk. :D Pedig hallottam anyuméktól, hogy tegnap pl. Pesten esett az eső (ők fent voltak), na hát nálunk tegnap is gyönyörű, napos idő volt szerencsére!

A lombikba mikor is vágtok bele pontosan? Mikorra kell, hogy menjenek a drukkok? Ha van kedved, írj erről egy kicsit bővebben, olyan szívesen olvasnám! :oops:

Igazad van abban, amit írtál, én is így gondolom, hogy annyira már így fórumozni, hogy már személyesen is találkoztunk, egész más így az egész, sokkal jobb!

Kiru: Köszi szépen én is a fotókat, nagyon szépek vagytok mindegyiken, Ákos pedig olyan nagyfiú lett! Gyönyörűszép kispasi! A haja tényleg nagyon kivilágosodott. Nagyon tetszett a tortája is! Tényleg, mikor is lesz pontosan az esküvőtök? Olyan izgi dolgok ezek! A miénk 3 éve volt, mi 160-an voltunk. A meghívót az egyik barátnőm készítette, aki olyan helyen dolgozik, ahol ilyenekkel is foglalkoznak, ez volt az ő nászajándéka. Templomi esküvő is lesz? Ki lesz a tanúd? A ruhádról mindenképp tegyél majd fotókat!

Etna: Kitartást a felújításhoz, biztosan nagyon szépek lesztek! Jó érzés lesz beleköltözni egy új dologba, ahol ti választjátok ki a színeket, burkolatokat stb. Én nagyon élveztem ezt az időszakot. Persze neked most nem túl könnyű, de túl lesztek ezen is nemsokára! Botinak jobbulást kívánok!!!!

Petra: Nem semmi a beázásos sztorid, nálunk is beázott Alexa szobája a kémény mellett, de szerencsére megszáradt úgy az egész, hogy nem kell újra festeni a szobát vagy ilyesmi.
Flórának elmúlt a köhögése és a náthája? Képzeld, Alexa most már egyre ügyesebb a darabos kajákkal. Meg most már önállóan is elkezdett enni, teszi bele a kis falatokat a szájába. :) Szerintem eddig azért nem csinálta, mert én mindig megetettem, megszokta és elkényelmesedett. :D Olyan sok mindent megért már, gondolom Flóra is. Megmutatja a kis fejét, tapsol, süti a pogácsát, utánozza az oroszlán és a cica hangját és rázza a kis seggét, ha megszólal a zene. :D

Luca: Nagyon aranyos Tamás és Noémi is a fotókon! Alexa is sokszor sír a doktornéninél, ha nem kap szurit akkor is, biztosan emlékeznek az azt megelőző kellemetlen élményre. Ha vizsgálat közben valami játékot adunk a kezébe, azzal elég jól el lehet terelni a figyelmét, de ez sem mindig jön össze.

Laar, Timi: Nagyon jó bulit kívánok nektek a 7végére és a kiscsajsziknak boldog szülinapot!!!! Hozzatok ám fotókat! Milyen torták lesznek?

Timi: Alexa is szokott hisztizni, sokszor elég dúrván adja elő magát. :D Csak nézek, hogy egy ekkora kiscsaj hogy képes ilyenekre??? :D A földre veti magát, visít vagy éppen megfeszíti a testét, ismerős mindegyik, ugye? :wink: Szerintem is az a jó politika, ha nem figyelsz rá, ha látja, hogy nincs rád hatással a műsor, akkor előbb-utóbb leszokik róla. Az öklendeztetést is így hagyták el a csajok, nem? :wink:

Nofikám: Mi van veled, kérlek ne csigázz minket!!! Lehet már tudni valamit? Drukkolok nagyon!!!!! +++++ A képek pedig szuperek, amiket feltettél, nagyon szép helyeken jártatok.

Arte: Sajnálom a mensit és nagyon szorítok a köv. hónap miatt!!!!

Grácus: Neked is mennek a drukkok!!!!

Mi jól vagyunk, Alexa még náthás kicsit, de már határozottan jobban van, láza nincs és a köhögése is minimális. Úgy látom, az a 3 szemfog áttört, most már az éjszakák is jók újra! A hosszú 7végénk jól telt, szombaton grilleztünk, jöttek hozzánk a barátaink, vasárnap a párom nővérének a kisfia volt 4 éves és az ő szülinapi zsúrjára mentünk, hétfőn pedig a tesómékkal+a szüleimmel kint voltunk egy kis faulban K.vártól nem messze, táncház, bábszínház, állatsimogató és különféle gyerekprogramok voltak.

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok Lányok...

Petrám, a beázással kapcsolatban nincsenek felhőtlenül jó híreim, de... Utánanéztek, és sajnos igaza volt a palinak. Ha nem tört össze cserép, akkor az nem biztosítási esemény. Majd elmondom telefonban, mit lehet tenni, ez nem fórumtéma. :-)

Arte, szívem, valahogy úgy érzem, sikerülni fog az átfúvás, és spontán babás leszel. Legyen optimizmusod, bizalmad, és meglesz az eredménye. :-) Etnának már megint igaza van, ma már sok mindent meg tud oldani az orvostudomány. Bízz, bízz, bízz…

Suzykám, édes vagy, köszönöm. Én is bizakodom, hogy 2-en vagyok. :-) Szegénykém, remélem lesznek jelentkezők, és végre kipihenhetitek magatokat. Fohászkodom az égiekhez, hogy segítsen nektek.

Etnám, nem irigyellek, de azért jobbulást Norbinak. :-) Reméljük, gyorsan megjavul, és végre férfi lesz, legalább olyan, mint a képen, amit küldtél. ;-) Egy darabot én is kérnék belőle. :-)
Az ikreid biztos mosolyognak Rád fentről. Soha nem könnyű feldolgozni a fájdalmat, de Boti kárpótol mindenért. A kis csibész mosolyával, és az egész lényével.
Hogy haladsz a lakással?
A vaterás emberrel meg semmi különöset nem csináltam, csak csacsogtam, ahogy szoktam. :-) Nagyon jó fej volt, naná, hogy csupa szépet írtam róla. Ezek után ő sem maradt adós. :-)

Kiru, kérünk szépen képeket. Én annyira kíváncsi vagyok, és örülök az örömödnek. :-) Ha nem tudnám, milyen nehéz a rendezvény- és esküvőszervezés, már rég elvégeztem volna egy ilyen sulit. :-) A családom már megőrül a sok tanulási ötletemtől. :-)
Ákos tündéri a képeken, hogy élvezte… csúcs kiskrapek. És milyen klassz lett a torta is. Én híztam tőle 10 kg-ot. Csak a látványtól. :-)

Vasikám, nagyon szorítok Nektek, a lombikhoz. Akik ennyire szeretik egymást, a sok pozitív energia meg kell, hogy hozza a gyümölcsét.

Grácus, hány naposak a ciklusaid? Rendezésre, ahogy Zsuzsa is írta, jó a barátcserje, és a palástfű és cickafark is. 1:1 arányban. Szorítok, hogy rendeződj, és te is pocis legyél. :-)

Timi, hallottam Laartól, a hétvégi buliról. :-) Remélem tényleg szép időtök lesz. :-) Annyira édes a kép, ami a tortára került. :-) Ügyesek vagytok, hogy ezt így összehoztátok. Vilcsi biztos nagyon fogja élvezni a partykát. :-) Szegénykém, érthető, hogy nem szereti a szurit… adj egy cuppanóst a pofijára a nevemben. :-)

Daniella, jobbulást Alexának. Kicsi tündér. Szerencsések vagytok, hogy nálatok nem látszik meg a beázás. 160 vendég? Te jó ég… :-) Én amikor számolgatom, kit is hívnék meg a családból az esküvőnkre, kb. 50-nél elakadok (saját oldalról). :-)

Laar, szívem, hol tartassz? Sikerült mindent megvenned? Fodrász megvolt? Aztán sinálj jó sok képet, a lámpásról is, kíváncsi vagyok minden pillanatra. :-)

Rólunk: ma is 36,9 a hőm, még pár nap - számításaim szerint 1 hét- és akkor talán kicsit okosabb leszek. Nem, egyenlőre nem veszek tesztet, mert nem akarok csalódni. Majd a „határidő” lejárta után. Apróságokon eltörik a mécsesem, érzékenyek a dinnyéim, kissé hóbortos vagyok. Na nem mintha ez utóbbi olyan szokatlan lenne. :-) Vannak még apró szúrkálásaim, hol egyik, hol másik oldalon. De még várok a csodára… meg Artéra, meg Vasikára és Grácusra. :-)

Most, hogy ilyen hosszúra nyúltam, megyek, híradót nézni…

Puszilok mindenkit: Nofi

nofertiri

Csajok, teljesen el vagyok havazva, csak a Kiru kezdetű hozzászólásokat olvastam, másra nemigen van időm. Aki kérte, azt hiszem küldtem képet és levélkét is írtam mellé.
Etnám! Köszönöm, hogy gondoltál rám, nagyon aranyos vagy :)
Daniella! A tanúm az unokahugim lesz, őt kértem meg! Együtt nőttünk fel és, nagyon szeretem :) A többi kérdésedre azt hiszem emailben válaszoltam!
Nofi! Tényleg nem egyszerű, ezért egyszerűsítettem le a minimálisra. Ha több időm lenne, ahogy ismerem magam, tuti elhagyna a Peti mire elérnénk odáig. Néha így is sok neki! Zene, kaja, társaság lesz, a többi meg adja magát :) Azt hiszem én is híztam a tortától, pedig alig mertem enni belőle :)
Luca! Köszönöm szépen a verseket, nagyon szépek, majd bedobom apának az ötletet! Szerintem tetszene mindenkinek!
Puszi csajok, most megyek, Ákos végre alszik, nekem meg főznöm kell, meg takarítani :roll: ez utóbbi nem az erősségem.
Meg más problémánk is van, de ezzel nem akarlak terhelni titeket. Majd holnapra remélem rendeződik!

kiru84

Etnám, millió bocs és ezer anyamedve, de nem bírtam ki, megint vateráztam a nevedben. Most egy domborműves söröskorsóra hajtok/tunk. ;-)
Ugyanaz az ember, csak a motyó más. :-) Holnap este jár le.
Ugye nem haragszol?

Puszillak

nofertiri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?