Hali!
Elöbb írtam, de most keresem, és sehol sincs
Franci!
Azóta látom, hogy Angie már válaszolt, én is Esthajnalcsillagtól rendeltem az LH teszteket, s ugyan terhestesztet nem kértem, kaptai aiba...az volt az első, ami Hármaskát jelezte, nagyon korán..9-10-e körül volt peteérés, s már 22-én kimutatta a halvány második csíkot...
Panndi!
Kitartás, ha már a doki mond valamit a jövőre vonatkozóan, az talán segíteni fog...
Marci hányt éjjel, szarul volt, ma nincs ovi, de úgysem maradunk 45 percnél tovább, nem veszítünk sokat, csak 1-2 kört az udvaron,na megy egy rahedli kavicsot a cipőben
Tegnap nem sírt (hétfő) az elejét, s a végét (amikor meglátott) kivéve...persze közben mindig ment a kapuhoz, várt nagyon....de ovónéni közölte, hogy vakáció elött nem jutunk már be a terembe, mert a hátra lévő két hét már ahhoz nagyon kevés
Nem vitázom, csak mondtam, hogy ha aug végére nem tud ott enni/aludni, akkor számomra nincs értelme ennek az ovi nevű "játéknak"...mert kisHármaskával haza sem érek jöhetek vissza Marciért, akko már inkább itthon mesét néz
Persze többet várok, jó lenne, ha összejönne, remélem, hogy elsősorban neki....
Annamari!
Jól néz ki a torta! Ezt én is kirpóbálnám! Bonyolult???? (akkor nem, ha Levi is képes rá, ami annál bonyolultabb, az már nekem az
)
Akkor most Apa is otthon van??
Danyu!
Elöbb hosszaban "magasztosítottalak"..most csak ismét annyi, hogy le a kalappal..engem egy festés, átalakítás (rendezés) elötti átgondolás, szervezkedés kikészít, s még kint sincs HÁrmaska....tuti képtelen lennék rá!
Na megyek vasalni, már egy órája ki van pakolva a deszka, s a vasaló,de valami mindig közbejön...
Marci most jól van, Mamával játszik, rajzol, vonatozik, nem eszik, de ma nem is erőltetem....