Sziasztok!
Nos képet a ruciról nem tudok feltölteni, mert ott nem engedték, hogy képet csináljak róla! És mivel ez nem egy Héjja szalon vagy nem tudom milyen híres szalonok vannak így nem tudok honnan képet szerkeszteni! Egyébként ez egy 2 részes ruha 3-as abroncsal! De lehet fel fogom próbálni hozzá a legnagyobbat is hiszen azt is mondták, hogy azzal is gyönyörű és ha már lúd legyen jó kövér!!!!!
Úgy hogy kép majd szerintem csak a nagy napon lesz készítve persze, úgy hogy benne vagyok!
Fürti! A nagy nap június 26 17óra! Tegnap majd leragadt a szemem, de mikor kikapcsoltam a tévét egyből kipattantak a szemeim és basszus csak a ruha járt meg úgy minden az eszemben, hogy mi hogy lesz meg minden! Szal valóban nagyon be vagyok sózva!!!
Jeanner! Köszi a tippet! Minjá odakuksizok!
Beze! Elhiszem, hogy élénken él benned minden, hisz ez a mi életünk nagy napjai! Itt elhadjuk a lányságunkat bár én rólam ez nem elmondható, de ez van! Szal nekem is már kezd csomóba összetöpörödni a gyomrom! Biztos normális, de nekem abnormális, hogy csak ezen lóvagolok!!
És mi az hogy nem ad a dokid képet?? Még akkor se ha kifizeted?? Nálunk is csak akkor adnak képet, ha a kismami kifízeti és az a 600Ft nem pénz hisz ez egy életre szól!!! Sajnálom! Ti 4D-re nem fogtok majd menni, ha nagyobb lesz a pocaklakó??
Ki mit csinál ezen a szép hosszú 7végén??? Apa most rohant el a bátyáékhoz, mert a 3. kisfiú kezébe került egy gumipók és majdnem kicsapta a szemét! A sogorom dolgozik így apa viszi őket orvoshoz! Én meg készülödök az estére, mert megyünk a barikhoz!
Kiváncsi vagyok azért némi kérdésre! pölö minek kell elő hagyni gumipokot?? És hol volt az anyuci mikor a baj történt??? Nem értem! Ezek olyan dolgok amiket tán sose fogok megérteni!!!
Ja és mit főztök a 7végén?? Kérek tippet!!