Új privát üzeneted érkezett!

Beze ha tőlem kérdezted, akkor július 31-re, de még akkor hivatalosak vagyunk lagziba, úgyhogy elbeszélgetés folyik a gyermekkel, pár napot húzzon rá. :lol: Na jó, annyira azért nem akarok menni.....
Nevek: ha lány Petra, ha fiú akkor kérdéses még, nekem az Áron tetszik nagyon, Férjemnek a Máté, de ez utóbbi nekem nem jön be. Sok van belőle. Na persze az Áron is felkapott lesz mostanság. Nagyon nem találjuk a fiúnevet, de van még időnk.

Babszika: Kép Annyira szeretnélek megvígasztalni...

Még nem tudtam, hogy sikerült a tesóproject, sőt igazából nem is volt project pont akkor. Szóval baráti összejövetel volt nálunk, jól éreztük magunkat és bizony a Sangria lecsúszott.....utóbb derült ki, hogy már ketten voltam akkor....

királylány
 
 


Babszika drága de jó hogy jelentkeztél!!!!!!!!!!!!!!!
tiszta szivemből drukkolok most nektek!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


kata

nagyon sajnálom h igy jártál,de tényleg jővőhonapban összejöhet és megmarad,lehet ő nem volt erős,egészséges,nem lehet tudni.

KépKép
bettike83
 
 

 
 

Sziasztok!!!

Kép

kovacszsuzsi
 
 


Sziasztok!

Dia, igen, téged kérdeztelek. Szépek a nevek, bár az Áron nekem is jobban tetszik. Szerintem nincs még annyira elterjedve. :wink:

Zsuzsi, nagyon szép!!! :D

Babszika, én is olyan szívesen megvigasztalnálak... Ölellek így a távolból!

Mi tegnap voltunk dokinál, már 17 mm a picikénk, és élénken ver a kis szíve. :D Haematómából már csak egy alig látható vákony csík van, el fog az is tűnni. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze: Nagyon örülök a jó híreknek! 17 mm :) ééédike. A hematóma eltűnik sálálá!

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi: De jóóóó!!!! Ezek szerint minden rendben!!!!! Mekkora most a bébike?

Beze: Szuper hírek!!!! A haematóma meg úgyis el fog tűnni!!!! De jó, de jó, de jó......

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


zsuzsi

olyan szépen látszik a picur,kis édes :)

beze

hatalmas bébikéd van :D az a lényeg h elmúllik a hematoma.

KépKép
bettike83
 
 


Csillag: Most 5.5 cm a fejétől a popóig. :) A vonalzón ugyan nem ennyit ír, de az egy hétre vonatkozik. Minden rendben van vele egyébként. Megyek majd integrált tesztre...

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi, Csillag, bettike, köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kati
Nagyon sajnálom! Pihenj sokat, és gondolj arra, hogy általában azért megy el a baba, mert beteg lett volna, és hogy később egy egészséges gyermeket hozz világra.
Egyébként az emeléstől én is tartok. Ma is sokat emelgettem Regit, sajnos a második terhességnél már nem tudja úgy kímélni magát az ember, de azért majd igyekszem.
És valóban, ha nem tesztelsz, ki sem derül, állítólag sok vetélés ki sem derül, mert az első 4-5 héten lezajlik. De megértem hogy szomorú vagy.
Vendég
 


Zsuzsi: Most már értem, hogy miért módosították a terhességem időpontját. A kombinált tesztes papíromon vettem észre, hogy nagyobb kor írtak rá, mint amennyi a papírforma szerint voltam (az uh-nál ezt nem mondták). Nekem 12+4 naposan 69 mm volt a fej-popó távolság, amire azt írták, hogy inkább 13+1 naposnak felel meg. Beleolvastam más topikokba, ahol láttam, hogy 12 hetesen inkább a 60 mm-hez vannak közelebb a babók.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bettike elmondtátok már a nagy hírt a családnak?

Hoztam nektek képet a Picurkáról :) Remélem sikerül feltölteni....

Kép Kicsi Lacika

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


monlux

de kis édes baba :)

igen,elmondtuk,mindenki nagyon örült,várják a picurt :)

KépKép
bettike83
 
 


Zsuzsi: egy tündérbogár a picurod :):):):

Beze: azta nő a kis picur :):):) gratula.Akkor most már teszel ki babás vonalzót???

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Nika, 14. hétig nem, Lexivel se tettem ki korábban. :wink:
Ti hogy álltok most?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Mona: jaj, de cuki ez a fiúcska!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Köszi!
Majd hozok képet még, ha meglátogatjuk Őket...

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sziasztok!!!!
Zsuzsi nagyon cuki a kis pocaklakó!!!!!!!!!!!!!
Beze de jó hogy eltűnik az a fránya haematóma........:)))))
Monalux tüneményes a kis Lacika:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, köszi. :wink: Tök jók a vonalzók! :D Barni nagyon édesen eszik. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


köszönöm Beze!!!!!
hogy érzed magad-?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita

szuperek a vonalzóid :)

én megvagyok,bár a hányinger nagyon kinóz.

KépKép
bettike83
 
 


Beze: én most nem nagyon foglalkozom a kérdéssel :) elvileg kedden kéne megjönnie.Cicim feszül de már vagy egy hónapja folyamatosan ma már kicsit mensisen is fáj a hasam ki tudja. a pakliban benne van mindkét lehetőség:)

Nita nagyon jók a vonalzók :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: Nagyon drukkolok Nektek! :wink:

Nita: Szuperek az új vonalzóid!

Csajok, jelentem, egyre több mindent meg tudok csinálni. Tényleg csak idő kérdése volt. Ma elmentünk ebédelni Anyuékhoz. Most pár napig itt vannak a húgomék is. Jó volt találkozni velük, mert már húsvét óta nem láttuk egymást. Nekik 2 kislányuk van, a nagyobbik 5 éves (most ünnepeltük a szülinapját), a kicsi pedig pont Bencével egyidős, (3 héttel született később).
Ebéd után egyedül jöttem haza Bencével, mert a férjemnek dolgoznia kellett menni a színházba. ma dupla előadást játszanak, ami azt jelenti, hogy az első 3-kor kezdődik, a második pedig 7-kor.
Délután kimentünk a kertbe játszani, végre jó idő volt! Csak akkorára nőtt a fű a sok eső miatt, hogy nem látszott ki a bokánk. Na, de majd holnap Apa lenyírja.
A fürdetéstől kicsit tartottam, mert mióta feküdnöm kellett, mindig volt velem valaki, aki be-és kiemelte Bencét a kiskádból. A fürdőszobánkban nincs kád, csak zuhanyzó, amitől irtózik Bencus, ezért fürdünk még mindig kiskádban. Állványos, 1 m hosszú és elég mély ez a kád, így ülve nagyon kényelmesen elfér még benne.
Na de meg kellett oldanom, hogy egyedül belemásszon. (egyszer próbáltam, hogy a földre teszem, de folyton ki-be mászkált, megcsúszott a lába, így ez szóba se jöhetett ....) Na erre odatettem a mosdófellépőt a WC kagylóhoz, emellé a szennyestartót és lám, kész volt az ideiglenes lépcső. Pont be tudott mászni!!! Olyan büszke volt magára a kis Drágám, hogy azonnal fel kellett hívni a Mamát és elmesélni neki. :D

Bocs, hogy ilyen semmiséggel traktállak Benneteket, de egy hónap fekvés után VÉGRE nem éreztem tehetetlennek magam!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag

ez nagy valami ám,örülök h jól vagy :)

KépKép
bettike83
 
 


Betti: remélem "örülsz" a hányingernek :lol: Mindjárt hét hetes vagy! Gratula!

Nika: megy a drukk!

Nita: szupik a vonalzóid!!!!

Csillag: örülök, hogy egyre több mindent bírsz! Nemsokára tudod, hogy mitek lesz! Tök jó! Mikor mész dokihoz?

Képzeljétek! A férjem álandóan szeretne, hogy babánk legyen újra! :roll: :roll: :roll:

Köszönöm a sok-sok támogatást és bíztatást! Nagyjából túl vagyok rajta, csak az a nehéz, amikor a rokonság kérdezi, hogy mikor lesz már? Tegnap az egyiktől azt is megkaptam, hogy biztosan ott van, csak még nem mondjuk el. Na! ott, akkor majdnem megint elkapott a sírás! De a kocsiban, amikor jöttünk haza, el is kapott. Mondta a párom, hogy látta rajtam, és szívesen beszólt olna valamit, de nem akart.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: Örülök, hogy jobban érzed magad. Sajnálom, hogy mások ilyen tapintatlanok a baba-témával kapcsolatban. Ismerős az érzés. Még nem voltunk házasok, de már együtt éltünk pár éve, mikor elkezdték kérdezgetni tőlünk, hogy mikor lesz a Nagy Nap és mikor jön a baba. Nem volt könnyű mindig mosolyogva válaszolni.... Nálunk a férjem kicsit később ért meg a házasságra, gyerekre... Én hamarabb készen álltam volna....

Nagyon jó, hogy a férjed is pozitív módon áll a következő babócához. Hidd el, hamar jönni fog, csak nem kell rágörcsölni a dologra.

Dokihoz szerdán megyek legközelebb. Olyan vagyok, mint egy kisgyerek, számolgatom magamban, hogy már csak kettőt kell aludnom. :) (Azért az ilyenkor szokásos para kezd eluralkodni rajtam, már sokat forgolódok éjszakánként.)
Csütörtökre van időpontunk 4D uh-ra. Ha szerdán azt mondja az orvosom, hogy szerinte minden rendben, akkor el is megyünk egy kicsit mozizni. Úgy szeretném már tudni, hogy kisfiam vagy kislányom lesz-e! Nem mintha nem lenne mindegy. Hisz ennyi idegeskedés, félelem után, ami az elmúlt hónapokban kijutott nekünk, csak az a lényeg, hogy egészséges legyen!!!!!
Pár napja álmodtam először a babával, mégpedig azt, hogy kisfiú. Mikor a férjem megtudta, rácsapott az asztalra, hogy "Mi az, hogy kisfiú? Arról volt szó, hogy nekünk lányunk lesz!" De aztán elmosolyodott és örült, hogy minden rendben van vele....

Többiek: Élvezzétek a jó időt!!!!! Mindenkinek pusszzzz....

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati nagyon sajnálom, nem könnyű most Nektek, de túl lesztek rajta és hamarosan mindenkinek újságolhatjátok a nagy hírt, hogy bekopogtatott a gólya.....

Tőlünk is mindenki azt kérdezi már, hogy mikor , mikor...???

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Csillag: mi is 7 éve vagyunk együtt. Én már szinte pár hónap után szültem volna, de tiszteletben tartottam azt, hogy a férjem nem szeretett olna. Megvártam azt, hogy ő mondja. Ő is megfontoltabb és későn érő típus. mondjuk még csak 30 lesz a jövő hónapban. Én pedig 25. már mindenki régóta nyaggatott a babával, de eddig meg sem hallottam, de ezt már nehezebb, de majd nagyobb lesz a meglepetés.
Egyébként egyáltalán nem görcsölünk, mivel nem tudom most a ciklusomat. tegnap és tegnapelőtt megint véreztem, de a doki szólt, hogy valószínűleg fogok a hormonmegvonás miatt.

mona: jó lett a vonalzód. Nálatok is nemsokára ott lesz!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati

a hányingernek nem mondhatnám h örülök,de vele jár :) elég kellemetlen mikor bámire ránézek és hányni tudnék :D tényleg itt a 7 hét,halad az idő,és én örülök neki nagyon.jővőhéten elmegyek a dokihoz,de kicsit ideges vagyok előre,de nem lehet baj :) de ugy viszonylag nyugodt vagyok,és a megérzésem nem súg rosszat,és erre nem is gondolok.

mikor mentem be 5 hetesen vizsgálatra,olyan haláli nyugalom volt rajtam,semmi idegesség,mintha természetes lett volna ez az egész,pedig még akkor nem is tudtam h lapul valaki a pocakban,persze tudtam,csak mig nem bizonyosdik meg rola az ember addig van egy kis kétely.de én nagy nyugalommal beséltáltam és meg sem lepődtem azon h szép szabályos petezsákom van...megérzés :)

kati

én bizom benne h nemsokára megadhatod a családnak ezt a kis örömöt,jönni fog hiddel.csak ha tudsz akkor pé után igyál palástfű teát,segit a beágyazódásban és a baba megtartásásban.én még most is iszom :)

KépKép
bettike83
 
 


Kati: Milyen kis fiatalkák vagytok!!!! :wink: :wink: :wink:
Én 24 évesen ismertem meg a férjemet, nem sokkal a 30. szülinapom előtt volt az esküvőnk és rá 9 hónapra született Bence. (De azt hiszem ezt korábban már egyszer leírtam. :oops: )
Idén már majdnem 34 leszek (Apa pedig 36) mire megszületik a babánk, ha a Jó Isten is úgy akarja.

Mona: Megjött már a mensid? Hányadik napon tartasz????
A vonalzód nekem is tetszik!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag

sajnos fiatalabb senki nem lesz,minden egyes bébivel megfiatalodik az ember azt mondják :)

KépKép
bettike83
 
 


Betti: Egyáltalán nem érzem magam "öregnek", sőt, az emberek általában jóval fiatalabbnak néznek. :wink:

Csajok, aki szeretné látni az "ábrázatomat", szóljon és szívesen elküldöm a nevemet priviben. IWIW-en fent vagyok. (és persze én is kíváncsi lennék Rátok...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


betti: nem úgy értettem, hogy jó, hogy hányingered van, de legalább már érezheted, amire annyira vágytál.

csillag: tényleg nem vagyunk öregek, de ha arra várnék, hogy megkomolyodjunk, akkor soha nem lenne babánk! Gratula a nászéjszakához! :oops:

Egyébként kettőt szeretnénk nagy korkülönbséggel, ezért vagyunk most rajta a dolgon, mert mi még felvettük a szocpolt. Ne gondoljátok, hogy ezért szülök, de ..... na mindegy, nem magyarázkodok.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag én Gürtler Mónika néven vagyok fent engem bejelőlhetsz és a többiek is :)

Kati: nem is kell magyarázkodni :D De ha már felvettétek a szocpolt akkor minél előbb legyen baba nem igaz? :):):):

nika70
Salgótarján
 
 


nika: igen, minél előbb. amíg nincs meg az első, nem is szeretnénk megkérni a lakhatási engedélyt sem, mert onnan számolják az éveket. úgy néz ki, hogy a jövő hónap végén már költözhetünk. már csak a gázra és a radiátorainkra várunk.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati

tudom h h értetted,csak gondoltam leirom a dolog árnyoldalait is,de egyébként jól érzem magam,mindent úgy csinálok mint eddig,persze nem emelgetek meg ésszel csinálok mindent,de úgy elvagyok.néha mikor érzem h lassitani kell akkor picit ledölök.

kati és csillag nekem elküldhetitek a neveteket pűben és szivesen jelőlnélek benneteket iwiwen :)

nika

te már megvagy azt hiszem :wink: :)

KépKép
bettike83
 
 


Csillag ma vagyok a 35. napon, szerintem, holnap lesz 1 hete, hogy volt peteérés, mert nagyon görcsölt a bal oldalam, a hőm is felment és azóta fent is van....


http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0 ... 59200_.png


21. napra írta be a PÉ-t, de nem akkor volt, csak váltottam "mérési helyszínt", mert eddig hónaljban mértem és nagyon pontatlan volt!

Nekem is megírhatod a neved, megkereslek iwiw-en!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


monolux

te mikor mész dokihoz?az én régi görbéim is érdekesek voltak,de most szép volt.nálam is jelzett valamit,és szerintem nálad sem normális h ennyire kusza.

KépKép
bettike83
 
 


Hát nem tudom Betti, arra gondoltam, hogy most megvárom még, hogy mikor jön meg, és akkor kérek időpontot a dokihoz!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sziasztok!
voltunk ma méreckedni!!!!
Barni 7590 gramm és 69cm-re nőtt:))))))

Betti,Nika,Virág,Kati köszi a vonalzó dicsit:)

Kati sajnálom hogy némelyik rokon ilyen tapintatlan.én lehet mondanám hogy volt bab de elment.......
saját magadon is könnyítesz.........

Virág én kiváncsi vagyok rád!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


ma reggelre percre pontosan megjött a péhez képest :):( 14.napon.
Szóval tuti van rendesen peteérésem.Na mindegy nem is akarok ezzel foglalkozni csak feleslegesen szomorkodnék :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika az azért jó hogy pontos a ciklusod!!!!!!!!! :roll: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


mono

sztem menj midenképpen és nézzenek hormonokat is,mert lhet olyan bajod van.most nem tudom h csináltattál e már ilyent,nem emlékszem :? mostanában feledékeny vagyok.

nita

szép nagyfiú már akkor Barni baba,pedig milyen picike volt :)

KépKép
bettike83
 
 


Betti voltam pont a 3. napon hormon vizsgálaton és nagyon jók lettek az eredményeim.... és ebben a hónapban éreztem először a peteérést...

Gondoltam már arra is hogy kipróbálom azokat a teákat, amiket Te is ittál, neked is segített, hátha nekem is beválik....

Te akkor is 14. napig ittad a cickafark teát, amikor még hosszú ciklusaid voltak? Melyik teából mennyit ittál?

Már megvettem egyébként a teákat, csak meg akarom várni a következő ciklust...

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona: Szerintem is menj dokihoz, ha megjött. (Ha jól emlékszem ez már a 3. maratoni ciklusod lesz.)
A görbéd most csalóka lehet amiatt, hogy váltottál a mérés helyén, de azért ezt is elviheted a nőgyógyászodnak.

Nika: Ez nagyon jó, hogy pontos a ciklusod (bár a babának biztosan jobban örülnél...) A férjed külföldön van még?
Megnéztem a képeiteket, nagyon szép családotok van. És Gergő, egyszerűen tünemény! Tetszik a meztelen pocakos képe! :lol:

Kati: Titeket is megkukkoltalak. Szép pár vagytok, látszik rajtatok, hogy szeretitek egymást. A házatok is szuper jó lesz, gondolom már nagyon várod, hogy beköltözhessetek!
A szocpolos dolog miatt ne mentegetőzz! Mi is felvettük volna, de nekünk nem érte meg. Mi nem építettünk új házat és bővítésre csak fél szocpol járt volna, ami egy gyerek után csak 400.000 Ft. Azt hiszem,mindenki tudja, hogy ennyi pénz egy építkezésnél gyakorlatilag a nullával egyenlő. Emellett csak akkor vehettük volna fel, ha mindenről számlát kérünk.....

Betti: Nagyon csinos vagy a képeken! Hogy érzed magad? Még mindig kínoz a hányinger?

Nita:Szép nagyfiú már Barni is! Gondolom jöhet az új garnitúra ruha neki!

Rólam annyit, hogy ma voltam védőnőnél, másodszorra sikerült neki vérnyomást mérnie, annyira alacsony volt, pedig hagyományossal csinálta. A végeredmény 80/50 lett. :shock:
Ja, és híztam fél kg-ot a kezdetek óta. :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mona: Még annyit, hogy a nőgyógyász más értékeket is nézet, mint az endokrinológus. Pl. progeszteronszintet. Ezért is nézik kétszer egy ciklusban, mert az csak peteérés után kezd el termelődni. Ennek a normális szintje nélkül nem lehet teherbe esni, mert kilökődik a baba.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Köszi Csillag, mindenképpen elmegyek dokihoz!

Kérek a jövő hétre időpontot, mert így akkor el tudok menni megint a 3. napon is vérvételre!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Virág igen.vehetem az újabb ruha csomagot...........
ügyes vagy hogy csak ennyit híztál:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Visszaigazoltalak IWIW-en. Szuperek a képek Barni világrajöveteléről!

Csajok, kezdem vén "csatamami"-nak érezni magam közöttetek...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?