Sziasztok,
azt hittem egész estés olvasnivaló vár rám, már majdnem papírt, tollat készítettem elő jegyzetelni, majd megláttam, hogy mindenki a szabadban, fórum nélkül töltötte a napokat
Remélem mindenkinek jól sikerültek a kirándulások!
Mi nem dicsekedhetünk, a második éjszaka maga volt a rémálom, felülmúlt minden eddigit. Na de ezt is túléltük. (Asszem mindent elárul, ha azt mondom, fürdés nélkül, ruhában talált a reggel
) Bár én tejeskávéval
éltem túl a nappalt, de a lányok roppantul élvezték kis barátjuk egész napos szülinapi partiján. Valószínű az egész napos szabadban tartózkodának köszönhettük, hogy bár Emma megint keltette az egész családot 3 órakor a dumájával, de mikor Mírát kimenekítettem, őt pedig betakargatva visszafektettem az ágyába, néha egy-egy panaszos nyögés kíséretében, de elaludt egyedül
Míra kicsit szenvelgett köztünk, majd az ágyában álomba küzdötte magát ő is. Mi lesz ma éjszaka? Sokat voltunk kinn, egyet aludtunk benn (nálunk ez is nagy szó, hogy nem babakocsiban) 2, 2 és fél órát. Nem mondok semmit, de Emma már harmadszor ugraszt minket. Mire felérek hozzá, már csend van. A foga lehet?
Vanda, lábzsák szabásminta nekem is jöhet majd, bár nem tudom, jövő télre kell-e nekünk még babakocsi. Azt hiszem ez gyerekfüggő, ki meddig bír megülni a kocsiban.
Rana, édesek lehetnek, ahogy halomban alszanak egymáson. Képet!!! Mi sajna soha nem aludtunk úgy, max 3-4 hónaposan a nappaliban felállított ideiglenes ágyban napközben. De lehet, hogy már túl nagyok és mozgékonyak, kénytelen leszel külön ágyba tenni őket. Told össze, hogy azért érezzék, lássák egymást. De hát aranyaim nem alhatnak érettségéiig együtt, erre gondolj, és talán mosolyogsz (ha vizuális típus vagy) és nem szomorkodsz, hogy szét kell szedned őket
Móni, képzeld, enyémek nem csipik a füvet. Le se másznak a pokrócról, és nyafognak közben. Hihetetlenek
A Ti alvásrendetekkel én sem altatnék egyszer. De hát fiatalabbak is vagytok picivel nálunk. Majd alakul Nálatok is. Lásd, Dorcsiék 16 hónposak, és most álltak át nemrég. Ez is gyerekfüggő.
Timi, Puntoba ikrekocsi
Szép teljesítmény!
Az esernyővel valóban könnyebb az élet már. Alexa, a kis mothos, nem bírja, ha lassan telik a pocak
Kata, én valahogy nem vagyok boldog, hogy az alvás, illetve nem alvás kapcsán vagyunk sorstársak Veled, Mónival, Dorcsival, T-pk-val és még néhányunkkal, de valóban kicsit jobban érzi az ember magát tőle, ha tudja, hogy valaki bele tudja élni a helyzetébe magát, némi részvéttel viseltetik a kialvatlansága miatt. Hát, kívánom Mindannyiunknak, hogy legyen más közös kapcsolódási pontunk. Persze azon a csodálatos dolgon kívül, hogy mi mind ikrek anyukái lehetünk!
Nyuszi, hogy sikerült a füvezés?
Tigris, ismerek én is ilyen babát, aki nagyinál szó nélkül alussza át az éjszakát, anyához meg kel. Jó fejek
És most már szerintem is ideje, hogy visszaköltöz apához a hitvesi ágyba. Most már azért elég nagyok a lányok. Jó döntésnek vélem. Bébiőrt éppúgy meghallod, a többi nesz meg nem ébreszt meg. Szerintem nyugottabb lesz az éjszakád, csak ne parázz azon, hogy vajon megébredsz-e. Meg fogsz, ebben biztos vagyok. Számolj majd be, hogy sikerült!
Nyugodalmasat Mindenkinek!