Jubi!
Először én is azt hittem, hogy fordítva van benne az akasztó, de egy katalógusban láttam, hogy így van. Hát én is így teszem bele.
Nagyon béna? Tegyem fordítva?
A táblafesték egy külön sztori. Most vettem a kreatív hobbyban 80ml és 750ft. Szóval elég drága és ez csak 0,8n2-re elegendő. Van nálunk a festékboltban is. A legkisebb kiszerelés 2 liter. Ez 5500.-!!!!! 30 n2-re elegendő. Kipróbálásra tökéletesen elég a 80ml-s, aztán ha beindul az üzlet, lehet róla szó, hogy a drágábbat vegyem. Vagyis olcsóbb a 2literes, csak hirtelen soknak tűnik az összeg.
Hamarosan lefestem a táblákat és mondom a véleményem. Meg is fogom mutizni, hogy milyen is lett!
Csak most olyan lázban vagyok, mert vettünk egy autót. Vagyis megrendeltük, mert ezt úgy kell legyártatni. Nincs raktáron!
Két hét és száguldozunk. Ma voltunk egy hasonlót kipróbálni, csak ez gyengébb. 170-nel mentünk, amikor váratlanul megmutatta a srác, hogy milyen jó a fék. Az, hogy nem voltam bekötve....mindent elárul. Jól bevertem a fejem és nagyon szédültem. Hányingerem lett és ki kelle száljak a kocsiból. Naná, hogy a férjem és a haverja ( Ő a szalon tulaja) röhögtek rajtam.
És mondom, ez a gyengébb motor! Bízom a férjemben, hogy ilyet sosem fog csinálni!
Jubi!
A tükörkeret nagyon klassz! Gipszből van? És a mécses is tök édes!
Na mentem, mert ebédelünk!
Anyko