Új privát üzeneted érkezett!

KodaKép

Irtam neked mailkát, megkaptad?Kép A kért dolgokból 13 at tudtam neked megvenniKép

Vettem ma plextolt lányok, kérdés: mennyit kell belőle használni mondjuk egy normál negyedesszalvi kerethez, vagy ahhoz hogy a tempera átváltozzon akrillá?Kép
Help me!Kép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Krimo!
A felülrepesztőről sajnos nem tudok semmit Kép

Ági!
Én a plextollt úgy használom, hogy az ecsetet az üvegbe mártogatom bele, nem öntöm ki tálkába. Hogy mennyi fogy egy kerethez pontosan nem tudom megmondani, de nem sok, mert elég híg.

Szokolka és Koda!
Köszönöm a véleményeket! Hát akkor most mi van?? Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

MinimaxiKép
Ugye már nem tudok rendelni olyan vízhatlanná tévő folyadékot??Kép

JubiKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Minimaxi!
Az az impregnáló folyadék miért kell, ha belülről mázasaka a köcsögök? Csak mert ha valami extrát tud, akkor elgondolkoznék rajta..

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Miért nincs itt senki???Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

UGYE NEM A KÍSÉRTÉST NÉZITEK?!?! MONDJÁTOK, HOGY NEEEEEEEEEEEEEEEM

Kép
Kép
Kép
juborka

Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

JubiKép

NEM NEM NEM KépKép HBO megy, meg főzöcske de okosan apának mire hazajönKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Na, hála Istennek!!! Én is a páromat várom, aki valahol útban van hazafelé Miskolcról...HBO-nk nincs, marad a net és a dekupálás Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Szia Jubi itt vagy még ?
minimaxi

Az impregnáló azért kell, mert a mázazástól nem lesz 100%-ban vízhatlan a köcsög. Ezzel ártkeni a fazekas a kerámiákat mielőtt piacra dobja, csak mivel mi kívűlre nem kértünk mázat a szalvik miatt, ezért javasolta, hogy a kész köcsögöket kezeljük ezzel még :-))))
Ezt szivaccsal kell felhordani, amibe belefér a kezed, lehetőleg gumikesztyűvel :-)
minimaxi

Koda!!!
Tudsz rendelni!!!
Kérsz?
Mert akkor felírlak:-)))
Egy két decis lötyi kellene?

Ja jubika, az előbb elfelejtettem, hogy természetesen megin csodásat alkottál :-))))
minimaxi

Minimaxi!
Köszi..a lötyis infot és a dicséretet is! Kép
És mennyibe kerül a két decis lötyi?

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Na csak kiböjtölted míg legalább én ideértem :-))))
240Ft/ 2 dl, és korlátlan ideig eláll:-)))
minimaxi

Akkor kérek szépen!

Kép
Kép
Kép
juborka

két decit

Kép
Kép
Kép
juborka

Most már elmentem aludniKép
Szép álmokat!
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Ok! :-)
Jegyezve. talán a hétvégén lesz időm elküldeni Neked az összesítést, bocsi, hogy nem ment eddig pedig ígértem, de mindíg az idő a legkevesebb a pénzen kívűl :-(
Szép álmokat :-))
Asszem elpályázok húnyni egy jót:-)))
minimaxi

Koda!
megtaláltad az árakat? Minden méretben készít ilyen köcsögöt Anikó.

Kép

KépKép
anyko

Lányok! Bemásolok néhány félkész dolgomat ill két képemet!
Kép
Kép
Kép
Kép
A két deszka idővel üzitábla lesz és ahol nincs lefestve, ott táblafestékkle lesz lekeneve. Így krétával írhatunk majd rá. Lesz sokkal nagyobb méretben is! Kép

Kép

KépKép
anyko

Hűűűűű. De vacak a kép! Bocsi érte! És azért is hogy idemásoltam, de lusta voltam a honlapomra is feltölteni, aztán meg ide.

Jubi!
Volt csoagolópapírom és azt tettem a barokk keretbe. Kivágtam a mintákat. Ezek picikék. Szerintem jó bele. Nagyon gazdaságos, mivel rengeteg minta van egy íven.

Na tényleg lépek!

Anyko

Kép

KépKép
anyko

AnykoKép
baromi jóóóóóóóóókKép
és igen, megvannak az árak. Majd jól szétnézek és akkor beszélünk, ha lehet.Kép

MiniKép
Én is kérnék 2 decitKép Köszönöm szépen a fáradozásodatKép

nem bírok aludniiiiiiiiiiiii....egy új antikoló eljárást próbálok ki épp a konyhában.....éjfélkorKép Holnap jelentek. Olyan hatást akarok elérni, mintha a featék le lenne patoggva a felületről..

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Kép Koda száradozom... de most alszom is rá 1-et.

Kép
krimo

KodaKép

Te ilyeneken fáradozol, hogy úgy nézzen ki, mintha le volna peregve??? én csak kölcsön adom Daninak és pár pillanat alatt megoldjaKépKépKépKépKép

De azért képes beszámolót kérünkKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Szia,Mindenki!

Kicsit én is dolgoztam,megmutatom:
http://gportal.hu/portal/jucusmamus/image/gallery/Sudorosteatarto.JPG
Südor Medium felülrepesztővel készült teatartó.Ez azért érdekes mert 2x mentem vissza az üzletbe megkérdezni,hogy hogyan működik a repesztő mert elsőre nem csinált semmit.

Muffinkönyv:
http://gportal.hu/portal/jucusmamus/image/gallery/muffinkonyv1.JPG

Belsőlap:
http://gportal.hu/portal/jucusmamus/image/gallery/muffinkonyv2.JPG

Jucus
20170114224602

Anyko!
Az üzenőtáblák nagyon szépek! Táblafestéket hol lehet kapni?
A barokk képek is gyönyörűek...de eszembe jutott egy kérdés: nem fordítva teszed bele az akasztókat? Kép

Koda!
Sikerült az újítás?...hmmm vagy inkább régiesítés? Kép

Jucus!
Tecc a teafiltertartód! Ugye az? Kép A könyv pedig nyami..

Azoknak, amiket most készítettem nem sok közük van a szalvétázáshoz, de azért mutizom:
tükörkeret egyenlőre tükör nélkül
két újabb hűtőmágnes
és egy mécses

Most megyek, mert kezdődik az Ötletház. A múlt héten pl. decoupage-oltak benne, többek között a konyhában csempére és a falra is.

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Koda!

Valamit eltoltam, mert nem csinál seemit Kép Hüpp Hüpp. A rózsák úton vannak. Kép
Mingyán lefotózom mit vettem, és azonnal mondjátok meg , hogy müxik!
Jucus!
Lehet hogy te tudod akkor már, bár ezen semmi südort nem látok valami Rayher van ráírva.
Gyönyörűséges a teás, a muffinos könyv meg szupi! Biztos van egy időgéped, és jól visszamész a multba ezekért a cuccokért Kép
Jubi !
Döffencs a mécsestartó! Nállam az lett az elsőhelyezett Kép

krimo

Kép
krimo

Jubi!
Először én is azt hittem, hogy fordítva van benne az akasztó, de egy katalógusban láttam, hogy így van. Hát én is így teszem bele. Kép Nagyon béna? Tegyem fordítva? Kép
A táblafesték egy külön sztori. Most vettem a kreatív hobbyban 80ml és 750ft. Szóval elég drága és ez csak 0,8n2-re elegendő. Van nálunk a festékboltban is. A legkisebb kiszerelés 2 liter. Ez 5500.-!!!!! 30 n2-re elegendő. Kipróbálásra tökéletesen elég a 80ml-s, aztán ha beindul az üzlet, lehet róla szó, hogy a drágábbat vegyem. Vagyis olcsóbb a 2literes, csak hirtelen soknak tűnik az összeg. Kép
Hamarosan lefestem a táblákat és mondom a véleményem. Meg is fogom mutizni, hogy milyen is lett!

Csak most olyan lázban vagyok, mert vettünk egy autót. Vagyis megrendeltük, mert ezt úgy kell legyártatni. Nincs raktáron! Kép Két hét és száguldozunk. Ma voltunk egy hasonlót kipróbálni, csak ez gyengébb. 170-nel mentünk, amikor váratlanul megmutatta a srác, hogy milyen jó a fék. Az, hogy nem voltam bekötve....mindent elárul. Jól bevertem a fejem és nagyon szédültem. Hányingerem lett és ki kelle száljak a kocsiból. Naná, hogy a férjem és a haverja ( Ő a szalon tulaja) röhögtek rajtam. Kép És mondom, ez a gyengébb motor! Bízom a férjemben, hogy ilyet sosem fog csinálni! Kép

Jubi!
A tükörkeret nagyon klassz! Gipszből van? És a mécses is tök édes! Kép

Na mentem, mert ebédelünk!
Anyko

Kép

KépKép
anyko

Jucusmamus! Nem tudok elolvasni a receptet!!!! Pedig a címe alapján nagyon fimon lehet!!!!

Jubi! Hát ez a mécses csodás! A többi sem kutya, de hogy kitaláltad, hogy mire használd a rózsákat, húúúúúúúú! Eldobom magam!!!!!

Ma Keszthelyen tébláboltam, és végre láttam élőben plextolt! A művészellátóban mutatta a fiú, meg term.siénnát 540 Ft-ért! Miért ilyen drága??? Vagy csak ebben a boltban??? A szalvétát is 60 Ft-ért adják! De patináról még nem hallott, úgyhogy mondtam neki újdonságot, és hogy az én netes barátnéim milyen szépeket csinálnak!!!!! Ja még valami: a 24 db-os feles pannonos kréta 1780 Ft náluk! Az jó ár????

Edit
anizs007

Lányok!

Aki felismeri a képen látható izémizét, és használt már ilyent az lécci, lécci árulja el a titkot!
MI EZ?
Az 1. alkatrésze olyan mint egy tök sürű ragasztó, higíthatom?
És megmutizom nektek, mi a mai ebéd Kép Laktató Kép

Kép
krimo

Jubi!

Szalvik utaznak!

Krimo!

A tied repesztő hány fázisú?csak nem a mosogatószeres?Hova megyek vissza,nem értem?!

Ánizs!

Majd átdobom neked a receptet,egyébként pont ez Ágiboszitól van .

Jucus
20170114224602

Jucus!

Hát hova mennél vissza úgy az 1800-as évekbe Kép
Mi az hogy mosogatószeres? Elvileg 3 fázisú, gondolom én, mert három féle lötyi van+ egy szivacs hozzá.

Ánizs!

Szerintem kissé drága az a bolt amit találtál. De legalább láttál plextolt, ez kész öröm, nem ? Kép

Kép
krimo

Krimo!
Teccik az ebéd! Nálunk is készül valami ilyesmi, de abból már csak vacsora lesz! Kép

A táblafestéket kipróbáltam! Nagyon jó, csak nehéz szépen kenni. Az üzenőtáblák pedig a férjemnek is tetszenek!
Ha valaki kedvet kap a fa cuccokhoz... én nem veszem meg a fát, hanem egy asztalosműhelyből kapom. Ezek hulladékok és kidobnák őket. Inkább elhozom. Csak érte kell menni. Nézzetek körül, hátha felétek is vannak ilyen rendes emberek, akik adakoznak! Kép

Kép

KépKép
anyko

Jubi!

Kinek a Pap, kinek a Papné .... KépKép

A tükörkeretet hogyan csináltad? nagyon jó a szine.

Anyko!

Mikor lesz kész a "táblás" alkotás? Én már izgatott vagyok , hogy milyen lesz!!

Jucus!

A teatartó nagyon pipec! A muffinos szakácskönyv is jó, de én most inkább sütök!

Küldjek illatot nektek?

üdv. Melinda
szokolka

Szia Lányok!

Új szalvik a portálomon.Nézegessétek meg , ha van kedvetek. Kép
Rengeteg macis jött.
szorgosstuci

Anyko!
Dehogy béna!! De én kipróbálnám fordítva is Kép Igen a tükörkeret is gipsz, meg minden...a konyha, a mosogató, a nappaliban a kanapén is gipszek száradnak stb...Kép

Ánizs!
Szerintem az a bolt igen csak drága. Én 300 ft-ért veszem a pannoncoloros term.sziénát, a 12 színű feles pannoncoloros porpasztellkrétát pedig 900 ft-ért, szóval a 24 színűért az reális ár, amit írtál...viszont egy jó tanács: meg ne vedd!! Kép Ezt azért írom, mert nekem a 12 színűből összesen 5 szín fogy (rozsdavörös, sötétbarna, okkersárga, fehér, fekete). A maradék 7 szín ott fekszik a dobozban érintetlenül. Szerintem darabra vegyél, olyan színeket, amilyenek közel állnak hozzád, úgy kb.200 ft/db. Én biztos, hogy ezentúl csak darabra fogok venni, dobozost nem!! Felesleges.

Krimo!
Én is gondoltam már rá, hogy sütök ilyet, de nincs hozzá receptem Kép Mennyi ideig kell sütni és milyen hőfokon??

Jucus!
Köszi! De miért írsz többesszámban? Ha jól emléxem egyről volt csak szó...

Szokolka!
Jöhet az illat!!! Az pont jó lesz, úgyis fogyózok Kép
A tükörkeretet gipszből öntöttem aztán lefestettem egy bordós színnel, és a végén átnyomkodtam arany festékes szivaccsal.

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!

Legkissebb hőfokon megy a gáz, dél óta biztos ott vannak, de még nem száraz. Nállunk általánydíly van, úgyhogy mehet egész nap Kép Különben is hideg van a lakásban, nem árt.

Na senki sem tudja mit vettem? Várok, várakozom...

Kép
krimo

Köszi, Krimo! Nálunk nem általánydíj van, szóval akkor ezt csak végszükség esetén alkalmazhatom Kép

Üvegfestők!!
HELP!!! Mennyi idő az üvegfesték kontúrjának száradási ideje????

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!
Talán 2 óra. Annál biztos nem több!!! Most átpártoltál az üvegfestésre? nekem is kellene, csak addig sosem jutok el.

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Jubi!
Fél óra után már töltheted a kontúrt.
Megkaptad már a kazetátt?
szorgosstuci

Csinálgattam ám én is pár dolgot. ezt is kuksizzátok meg. <a href="gindex.php?pg=1125667&gid=101537:gportal.hu" target=_top>itt!</a>
Nem tudom , hogy sikerült-e a mutatvány , hogy csak kattyintani kelljen? Kép
szorgosstuci

Hát persze , hogy nem sikerült. Kép Béna vagyok én ehhez. Na szóval a portálon a legújabbak közt vannak a vackok.
szorgosstuci

Krimo, a 2004-2005 hobby katalógusból másolom ki:
Alapozzon matt akrilfestékkel, majd ragassza fel a dec. papírt v. szalvétát az antik médium I. segítségével. Száradás után felül is vigye fel az antik médium I-et. Száradás után kenje át az antik m II-vel Száradás közben kialakulnak a különleges mintázatú repedések. A hatást fokozhatja Patina használatával. Kenje fel a patinát, ügyelve, hogy a repedésekbe is jusson majd a felesleget szivaccsal rögtön törölje le.

Mennyiért vetted? Itt 2450 a készlet.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Krimo!

Conti jól beszél!
Valaki meg beleszaladt egy olyan repesztőbe amit mosogatószerrel!kell hígítani és nem megy neki.Ezért kevertelek össze!

Jubi!

Jobb az ha több van belőle!És már csak nem hagytam ott a boltban!

Jucus
20170114224602

Conti+ Jucus!

Köszi. Hát én simán a tapétaragasztóval ragasztottam aztán kentem át az 1-essel, és így tovább, de nulla eredmény Kép Látom ki kell ezt is tapasztalni.
Nem értem mi reped meg, maga a lakk? És ha más van alatta akkor miért nem?

Kép
krimo

Anyko!
Dehogyis!! Nem pártolok én sehová Kép... éppen gipszre festek üvegkontúrral Kép Ha olyan lesz a végeredmény, amilyet kitaláltam, akkor mutizom...

Stuci!
A kazetta még nem ért ide Kép Bár csütörtökön vagy pénteken nyitva találtam a postaládát (néha szórakozásból felfeszegetik őket), csak remélni tudom, hogy nem volt benne. De majd megkérdezem a postást, ha elkapom. Mikor adta fel a lány?

Jó éjt!! Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Mai művem:
Egy újabb muffin könyvborító:
http://gportal.hu/portal/jucusmamus/image/gallery/muffinkonyvfedel.JPG

Óra:
http://gportal.hu/portal/jucusmamus/image/gallery/angyalorab.jpg

ha jól látom akkor csak piciben mutatja meg ami az óránál nem túl szerencsés.Akit érdekelnek a repedések az nézze meg a portálomon a dekupli képtárban a frissebbek közöttKép
Jó éjt:Jucus
20170114224602

Jubi!

Még szagot sem tudok küldeni, mire odaértem, hogy lefényképezzem a muffinos tálcát addigra már volt nincs. Ott volt vagy 4 db, azt meg már minek.

Jucus!

Az óra nagyon tetszik. KépKép

üdv. Melinda
szokolka

itt van jucus órája Kép És tök jók a repedések!

Nekem csak a gipszem repedt szét Kép Úgylátom nincs ihletem asszem elpakolom a motyókat, mert csak bénázok.

Kép
krimo

Jéé az előbb semmit sem láttam, nembaj nem árt kétszer megnézni Kép Oly szép!

Kép
krimo

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?