sziasztok csajok!!! huu, főleg a régen nem jötteknek örültem...
visszaolvasni csak sebtiben tudok, pedig annyi mindenre szeretnék reagálni.
mi sem tudtunk jönnni az elmúlt napokban, aminek elég egyszerű oka volt, hogy az egyik vihartól besz@rt a gépünk...
most már okés
másik ok, hogy mióta Zsigi mászik, egyszerűen wc-re menni is művészet (Adri
az együtt pisilés azért nem semmi!!
)
Rilla, Noki, Kenderike, Flake, Judi
nehogymá nem jöttök gyakrabban!!!!!!
Tünde
nagyon klasszak a kiruccanós képek!!!!! Futit meg egyszerűen csak el kell kezdeni, ha már felhúztad a gatyát-ciőt, nincs menekvés, csak ki kell lépni az utcára és leszarni, hogy néznek. egyénként én telóval mértem, mert drágálltam ezért pulzusmérős digitális órát venni, a mutatósom meg nem lehet ilyenkor bogarászni. csak pár hétig kell állandóan nézegetni, amikor már nagyobb időintervallumok vannak, csak néha. Most már elő sem kell vennem, mert távra megyek: 4-5 kilcsiket futok minden további nélkül. Tegnap is voltam.... MEg fogod szeretni, meglátod. Annak idején -gimi- én is utáltam futni, de rájöttem, hogy azért, mert nem fokozatosan terheltek, hanem hirtelen...
dbea
szopival uez a gondom, néha semmi mást nem kér Zsigi (most pl. vagy 3 napja alig eszik mást, mennyiségnek nem nevezhető), tök tanácstalan vagyok, mert tápit én sem szeretnék.... Ja, és a babaprojekt így nekünk is csúszik emiatt.... Pedig már annyira szeretnéééééék újra kismami lenni!!!!!!!!!!
Térded hgoy van??? képzeld, nekem a bokám fájt irdatlanul pár napig, de már rendbejött. Akkor is mentem futni -pedig tudom, hgoy tilos-, de a füvön kocogtam, ahol lehetett...
Espiro ülés nekünk van!! és nagyon bejött!!!!! SZeretem, hogy lehet állítani a dőlészöget menet közben. TÖk jókat alszik benne Zsigi!
Noki
Tényleg nagyon hiányoltunk már, RÉkád igazán cuki kiscsaj lett!!!!!!!!!!!
Orew
Tetszik ez a diéta, lehet, hgoy rá kellene szánnom magam vmi hasonóra. MÉg vagy 6 kg-t le kellene passzolnom. nagyon jók a képek!! AZért vegyes a kiscsaj, van benne apiból és belőled is rendesen!!!! Milyen apinak az új munkahely??? bejött????
Oui
légzésfigyelőt nem írtam, mert nekünk nincs, viszont amit lehagytam: zokni a ruhaneműkhöz
írd hozzá, nehogy otthon maradjon...
Angelita
na, megnézem végre a privit,...
még aktuális, csak jún.19-én megyünk...
Gp, Ági
Neked is írok választ ám!!!