Sziasztok!
Most értem ide
, mert egész nap szaladtam!
Reggel robogtam Adrival oviba, 9-re Óbudára temetésre
, aztán haza, mert Apa ment ma vidékre és csak holnap este jön haza.
Aztán holnap reggel megint irány az ovi, majd haza, takarítok, du. 1/4 5-re vissza oviba Adrihoz, mert mennek fellépni a nem messze lévő suliba....ne kérdezzétek, hogy mi ez, mert én sem tudom, valami TOBORZÓ.....és onnan már nekünk szülőknek kell hazahozni őket.
Szóval holnap sem fogok unatkozni!
Viszont "jó hír", hogy 3 napja megint nem vagyok éhes!
Nem émelygek vagy hasonló, de nem kell a kaja. Spórolok a családnak!
Komolyan mondom, megeszem egy tányér levest ebédre, azt mintha egy fél disznót ettem volna meg!
Mindegy, nem hízom el nagyon!
Most mondjam azt, hogy még mindig csak 4 kilónál tartok!
Komolyan mondom, a doki is meg a védőnő is ha tehetné, hízókúrára fogna. Na ne rémüljetek meg, Pocilánnyal minden okés, rendesen fejlődik, mindene meg van, korához képest megfelelőek a méretei, szóval Vele minden okés. Meg végül is velem is, csak néha rám tör "a nem kell a kaja" effekt.
Judy!
Totál megértelek, hogy inkább BKV-zol.
A közlekedés az tényleg KO!
Ma reggel 7-kor indultunk itthonról Adrival az oviba, mert ugye 9-re mentem Óbudára, hát mit ne mondjak, akkora dugó volt, hogy még a mellékutak is totál be voltak állva. Mondjuk így is odaértem a temetésre másfél óra alatt
....9 előtt 5 perccel estem be, de még utánam is jöttek!
Szóval tényleg nem egyszerű.
És akkor végül is Te meddig dolgozol? Mármint hány óráig?
Bolond szélnek....elvileg....vége. Azért így kicsit könnyebb lesz közlekedni, hogy nem kell vasat cipelni a cipőben, hogy ne vigyen el Benneteket az orkán!
Bár esőt mondd most meg. Ki érti ezt?!
Vero!
Mennyit vágattál a hajadból? És Laci legalább észre vette?
Hú, akkor mindjárt lagzi? Vagy június végén lesz?
Örülök, ha Csajok jól és mindenki jár a "helyére"!
Mikor van a szülinapod? Mert akkor szerzek Neked orchit.
Nem, én mindig veszem őket. Több évig is kibírják nálam, úgy hogy nem sűrűn cserélgetem őket!
Ha van esővizem, akkor azzal locsolom őket, ha nincs, akkor meg szűrt vízzel. Én sosem használtam tápot és mindig évekig meg voltak/vannak nekem. Mondom, hogy a hely a lényeg, hogy jó legyen és akkor totál jól elvannak!
Jáznak igen, elég sok és hosszú haja van....bár még mindig nem annyi, mint Adrinak volt/van
....viszont totál bongyorka!
Adri mindig meg is lepődik, mikor Zizinek hajmosás van, hogy milyen hosszú a haja...mert akkor ugye kisimul és leér már a válla alá.....mert egyébként nem látni, mert max. hátul a tarkójáig ér.
Bár János mostanság azt mondja, hogy le kéne vágni, mert már tényleg hosszú Neki, de én NEM ENGEDEM!
Inkább eltűzöm Neki. Persze 5 perc múlva kiveszi a hajából a csatot, mert nem bírja elviselni, hogy a fején van valami!
Pocilakó jól és ha csak belülről nem kékül-zöldül a hasam....mert kívülről nem látszik!
Mekit nem elfelejteni!!!!
Mélt meg holnap küldök!
Majd csinálok képet 5-ről, ha megyek Katihoz. Oszt felrakom és megnézheted. Így jó lesz?
Steff!
Örülök, hogy végre látok!
Te is dobhatnál képeket Gyerkőkről!
Martinnak jobbulást és remélem az antibigyó tényleg használ és gyorsan meggyógyul. Mirci hogy van? Róla most nem írtál. Most mennyi idősek is? Mert sajna a vonalzójuk nem látszik!
És mit csináltok egész nap, hogy ennyire nincs időd jönni?
És ahogy Tenci is kérdezte...Vezetés hogy megy?
Köszi a gratot. Én még irigyebb lennék magamra, ha Hármaskám....
De így is nagyon SZERETEM!!!!!!
Gigi!
Jó hogy bekukk Te is! Fiúknak jobbulást! Anyukát meg mielőbb haza!
Készüljön el gyorsan az a fürdőszoba!
Hármaskával hol tartotok? Ímélemet megkaptad?
Kb. két hete küldtem.
Tenci!
Komolyan mondom wazz.......
Akkor marad a jövő 7 csütörtök bótból kifolyólag???? Katinak is vennem kéne valamit. Vagyis KN-nak!
De tudom már, hogy mi lesz az, szóval olyat majd nem vehetsz!!!!
Igen, óvó nénik nagyon kreatív gondolkodásúak, főleg ajándék ügyben!
És hogy hogy málnaszörp?!?! Mert bambi nem volt wazz!!!
Mé mit kellett volna beletölteni, vodkát vagy vizet?!
Zizi meg....pont, benne van Timi és nem kívül!!!
Na ezt már aláírom!!!
Mikey még hamuzik? Vagy kamuzik?
Kata!
Milyen rendes a férjed! Így szeptemberben, ha esetleg elfelejtené, nem mondhatsz semmit. Mert már előre megkaptad! Van esze a férjednek, nem mondom!
De egyben jól meg is dicsérem, mert csodaszép orchit vett Neked!
Pletyka meg........
Nem hiszem, hogy nagyon tudnál újat mondani. Szerintem totál várható volt, hogy nagyjából lelépnek. Azért sokaknak nincs "kidobni való" 4-500 ezrük egy szülésre. Aki meg megteheti az eddig is megtette és ezután is meg fogja. De ez mindenkinek a magánügye. Én se ezért, se azért nem ítélek el senkit! A megkeresett pénzét/ rávalót, azt mindenki arra költi, amire akarja. Ha valakinek megér ennyit egy szülés, hát legyen. Ő meg biztos azt találná "hülyeségnek" amire mondjuk én "szóróm" el a pénzemet!
Köszönöm Adri nevében is a dicséretet az ajándékokra.
Holnap átadom Neki!
De most már megyek aludni, mert mingyá holnap és korán kell kelnem/kelnünk!
Szép álmokat Mindenkinek!