Új privát üzeneted érkezett!

Szép, viharos széltől mentes napot Lánykák...

Küldtem a képeket, aki valamiért nem kapja meg, jelezze.

Csajok, küldtem az igazgatónak egy köszönő emilt. :-)
Örülök, hogy sikerült megszervezni ezt a találkozót, és ahogy olvasom, mindenki megelégedésére volt. :-)
Rám olyan nagy hatással volt a szombati nap, hogy azóta babákkal álmodom. Most éjjel határozottan a saját babámról. :-) Etnám, remélem boszi vagy, és jól érezted a babát valakinél. ;-)

Niki, szorítok a mai napi vizsgához, ügyes legyél - bár tuti sikerül - és kérjük a beszámolót. :-)

Angyalka, reméljük, hogy Máté még bent marad kicsit, és minden rendben van. Pihenj, az a legfontosabb. Puszillak

Most megyek kis meleget csiholni, mert bitang hideg van.

Puszi mindenkinek: Nofi

nofertiri

Sziasztok!

Tegnap este küldtem képeket, akik nem kapták meg jelezzék.

Solyi, elküldtem a Timiéknek is.Látszott a talin, h nagyon imádjátok a gyerkőcöket, uh igazán összejöhetne már nektek is.

Zsuzsa, Te is nagyon imádod őket, gondolom a párod is, nagyon elvoltál velük...nálatok is jöhetne már egy kis manó.

Megy a drukk mindenkinek.Kismamákat szeretnénk látni a fórumon:)

Niki, szorítok a vizsga miatt.

Angyal, lehet h csak a rossz idő miatt nem érzed jól magad, minden rendben lesz.Máté, maradj még bent kicsit..:)Pihenj sokat.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Kinél mi a víz helyzet?? Nálunk átszakadt egy gát a halastavaknál, még szombaton. Azóta folyamatosan áttör az úton, apa pont ott a másik oldalra jár dolgozni. Az előbb beszéltünk telefonon, és azt mondta, hogy megint lezárták az utat és lehet, hogy később ér haza, mert hatalmasat kell kerülnie... :S remélem, 2-ig változik a helyzet, és nem kell neki 15 km helyett közel 60 km-t kerülnie....

Nem tudtam a Kornélkát oviba vinni, nem mertem kimenni a babakocsival. Hihetetlen milyen ramaty idő van... Nem lesz még vége ennek?? Ezzel az idővel azért nagy szerencsénk volt, hogy nem vasárnap volt a talink, mert különben fújhattuk volna!

Nofikám! Nem kaptam tőled képeket! Légyszi postázd nekem őket! Köszi! Később küldöm a receptet, de most iszonyatosan fáj a tököm... Le kellene dölnöm, kicsit, de a Kornélka itt kolicál fel és alá, így nem lehet. De majd te is megtudod....

Angyalom! Köszönöm, szépen!! Igen, nagyon hasonlítanak egymásra. Már jellemben is... Szóval van két akaratos és önfejű gyerköcöm. A Flóra is tudja már kinyílvánítani az akaratát, hajaj, de még hogy!!

Laar! Köszi a képeket! Videóból is küldesz majd? Vagy azok mennek a youtube-ra??

Most megy drágáim, megpróbálok pihenni kicsit, nagyon szarul aludtam éjjel... Később jövök!!
wpetra
Pusztavám

Laar! Amíg nem felejtem el, ezeket a cipőket mondtam a talin:

http://www.liliputi.hu/index.php?m=main ... page=cipok Tévedtem... Nem ezeknek van a talpán az a csúszásgátló izé...
http://www.puhatalpak.hu/index.php?rout ... ry&path=35 ezek is ilyen puhatalpúak.
ÉÉÉÉS itt vannak a drágábbak, persze, hogy ezekek a tapadóbigyósok:
http://www.puhatalpak.hu/index.php?rout ... ry&path=35
wpetra
Pusztavám

lányok megvan a nappali kinézete! norbi besz...ik, ha meglátja, ez szerelem első látásra.

Kép
ez lesz a nappali (már csak az ár a lényeg) kisfalakon lesz a tapéta nagyon ez a padlizsán szín.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Hali, csajok!

Etna, nagyon tuti a tapéta. Nekem is nagyon tetszik. Szép vidám.
Nofikám, ne haragudj, de elment a netem. Mire vissza mászott te már nem voltál. Bocsika.
Petra, én nagyon imádkozom hogy álljon már el ez az eső és a szél. Nagyon rosszul aludtam én is és fáj a fejem. Masszíroztam a fülemet is, de nekem nem használ semmi.
Nagyon szépen köszönöm a képeket. Annyira jók lettek. Most megpróbálok kicsit pihenni mert éjszakás leszek és kidőlök ha nem alszom egy kicsit.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!
Nem jöttem este, mert a fényképezőgépet anyunál hagytam, így nem tudtam feltölteni a képeket. Most sem hozok még talis képeket, viszont Noémiset igen :) Tesóméknál vagyunk egész nap, teszek fel pár képet, aztán este visszaszerzem a fényképezőt és jönnek a talis képek is. Puszi Nektek!

Íme a kis hajasbaba!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
luca81

Jaj-jaj-jaj!!! De aranyos...... :D Tényleg hajas baba. Mekkora haja van és milyen szép pofija. Látom Tamás is élvezi már.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Luca: Nagyon édi a kis Noémi, milyen aranyosak együtt Tamással!

Laar: Átküldtem neked is a képeket, de egyedül tőled jött vissza hibaüzi. Nincs egy másik címed véletlenül? Mert erre úgy tűnik, nem tudom neked átküldeni. :(

Csajok! Elvileg mindenkinek átküldtem a képeimet, ha valaki véletlenül kimaradt szóljon és pótolom. Viszont többeknél is van 2-3 e-mail címem, jó lenne, ha megírnátok, hogy kinél melyik a legaktívabb ezek közül, akkor nem kéne ennyi címre elküldnem, ok? :D Előre is köszi!

Etna: Nagyon tuti a tapéta! Átküldtem neked a konyhánkról a képeket, remélem, megkaptad őket.

Azt nem tudom, hogy vajon ki lesz a köv. kismami, az tuti, hogy én sem, mert ma megjött. :D

Na pusza Csajok, léptem, jót ne halljak rólatok! :D :D

Kép

Kép
daniellla

Szép estét Lányok...

Petrám, itt délután kisütött a napocska, de a szél továbbra is gyilok. Remélem Kornélodnak nem kellett végül kerülnie, főleg ilyen sokat.

Etnám, sztem isteni a tapéta, a szürke miatt nem az a csöpögős - csajos, inkább modern, divatos. Hogy tudd mivel nyugtatni Norbit, nálunk baldachin van az ágy fölött, narancs - ciklámen színű. :-)
És Sada nincs kiakadva tőle. Vagy csak nem mondja. :-)

Zita, nagyon édes a kis Noémi, milyen aprók a lábacskái. :-) És tényleg jó sok haja van. Tamás milyen nagy mellette. :-)

Hédi, köszönöm a képeket, klasszak lettek. :-)

Niki, naaaaa? Gratulálhatunk??? Merre jársz?

Arte, nagyon eltűntél... írj légyszi, mi van veled? Hogy érzed magad, volt valami újabb jel?

Most puszi csajócák: Nofi

nofertiri

Sziasztok!

Gyorsan irok egy pár sort!
Sikerült a vizsgám de csak 3/4 lett.:) A múltkori az 4 volt, de nem baj mert ez csak kis vizsga volt, majd 27.-én lesz a NAGY vizsga!
Nagyon szar idő van erre fele is, áradnak a patakok is, remélem holnapr már jobb idő lesz!

Puszi csajok!

Niki

Ja a képek nagyon jók lettek!!!!!!

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok!

Köszönöm szépen a képeket, nagyon jók lettek!

Daniella! én a winterpetra84@gmail.com-os címet nézem mindig, vagyis többször, nekem erre érkezik a t-online és a freemail is. A citromail-t ritkán nézem.

Annnnnyira unom már ezt az időt! Nem tudom vinni a Kornélkát oviba. Elvisz minket a szél. Mára még a mensim is megérkezett. És rohadtul szenvedek vele.... Mint régen. Már egy nos-pán túl vagyok, de nem használt szart se. Nem tudom, hogy fogok ma főzni, mert kiegyesedni sem tudok.... Remélem, később jobb lesz.

Most megyek rendezem valahogy a gyerekeimet. Később benézek!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok Csajok...

Petrám, szegénykém. Ha van erőd, nézd meg a köv. oldalt, ott találsz olyan akupresszúrás pontokat, amik talán segítenek enyhíteni a fájdalmat.
www.astra-lit.com/Termeszet/akupresss.htm

Én ma nagyon egyszerűt főzök, zelleres paradicsomlevest, és gyrost, pitában.

Niki, gratulálok a vizsgához. :-) Ügyi voltál.

Hédi, nekem mindkét e-mailre jöhet levél, mindkettőt egyforma sűrűséggel látogatom. :-)

Most megyek vásárolni, aztán főzni, de később benézek. Addig is legyetek jók: Nofi :-)

nofertiri

Sziasztok!

A képeket nézegetve a szívem szakad meg h nem lehettünk ott... Nagyon édes mindenki köszi a képeket!

Nálunk gyerekek a víz az úr! A pince úgy beázott h gumicsizmába mászkáltunk lent! Az egyik szobánkba meg csöpögött a ***va radiátor és amik dobozba voltak cuccok azokat menthettük szombat délután. Munka után nagy élmény volt....

AzUramnak tegnap kivették a szájsebészeten a bölcsességfogát, így 1 hét tuti táppénz. Ja és ami a poén az, h a 7en két állásinterjúra is hivatalos, mivel a jelenlegi munkahelyén lecsökkentették a pénzét elég rendesen. Ha nem írta volna alá akkor elküldik (ezt meg persze nem engedhetjük meg magunknak). Net az nincs, mert ilyenre most nem költünk. Átjárunk anyuékhoz, aztán innen netezünk, még szerencse h majdnem kertszomszédok vagyunk :)

Most lépek!

Vasárnap nem jön meg remélem. Újabb tünet nincs.

Pusszantás

Kép
Kép
arte

Jaj, Lányok! Nagyon szomorú vagyok!! Megszületett a döntés anyósom munkahelyét illetően... Ez év végig felszámolják a bányászati ágaztatot a Márkushegyen. Nem tudom mi lesz így velünk?! Anyósom 54 éves lesz jövőre, hová megy el dolgozni ennyi idősen? Nem fényes a helyzet, sőt nagyon kiábrándító. Valószinűleg vissza kell hogy menjek dolgozni, még mielőtt lejárna a gyesem. Pedig nem akartam, ki szerettem volna használni a 3 évet a Flórával is.... Mi lesz így a költözéssel?!

Ahhh....

Nem untatlak benneteket!!

A jó b....s életbe!! UUUUUUtálom ezt a rendszert és lassan az országot is!!
wpetra
Pusztavám

Petrám!!Sajnálom, igen, ilyen nagy kiba....ást....főleg ennyi idősen, én már rég nyugdíjba küldeném az ilyen idős embereket...hadd pihenjenek, kidolgozták már magukat, és hova menjen szegénykém dolgozni, ááááá :( :( nincs meg a szolgálati ideje véletlenül?
A nospa használni szokott, cataflán nincs otthon, az tuti elmúlasztja a fájdalmat...

Arte: de jó, hogy jelentkeztél, már hiányoztál!Bár nem túl rózsás nálatok sem a helyzet...Szorítunk erősen!! :D

Niki: gratula a vizsgádhoz, az a lényeg, túl vagy rajta...

Csajok, úgy be van a mandulám durranva, voltam ma dokinál, írt fel antibiotikumot, meg acc-t, fájdalomcsillapítókat.
Zsuzsám, úgy együttéreztem veled tegnap, engem is megőrít ez a szél, hidegfront, úgy fájt a fejem tegnap, hogy elhánytam magam, kiraktam a reggelit, befele finomabb volt :lol:
Na szóval kicsit gatya vagyok, estére már alig bírok nyelni, de talán hamarosan helyre jövök.

Kiru: Te írtad, hogy nálad is torokfájás van? Mit használsz rá?Jobban vagy? Ákos nem lett beteg?

Etnám: csúcs szuper a tapéta, nagyon stílusos!

Laar! Mi újság, hogy vagytok...sajna nem tudok msn.ezni...

Hú, nagyon unom már ezt a vacak időt, lehtne már jobb idő. Képzeljétek, tegnap reggel tocsogtam a konyhába a vízben, beáztunk az ablak mellett, vagy alatt, vagy a fene se tudja hol, pedig a 4.en lakunk, jó mi :x
Ráadásul a bejárati ajtó fölött is a 10 cm.es beázásunk 3szoros lett.
Na mindegy, majd kiszárad, remélem...

Na lépek csajok, minden jót mindenkinek, bírjuk ki még egy picit a bentlétet, már Vilcsi is megőrül idebenn, de akkora szél fúj, elvinné babakocsistul :)

Pusz-pusz...

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

A képeket köszönöm szépen :) Nagyon jó nézni, hogy milyen jól éreztétek magatokat! Kicsit fáj még a szívem, hogy nem lehettem ott, de az vigasztal, hogy legalább nem kaptátok el a nyavalyámat! Még mindig nagyon fáj a torkom, és egész nap fújom az orrom. Tiszta vörös már szegénykém :( De találtam megoldást :) Az unokahugim, szét röhögte rajta magát, és apa mindig menekül ha csinálom, de nem számít! Az Ákos porszívós orrszívójával szívom az orrom. Legalább nem dörzsöl a zsepi, és kiszed mindent :)
Timi! Köszönöm az érdeklődést, Ákosnak kutya baja szerencsére, azért tartjuk a távolságot, már amennyire lehet. Ma a papa vigyázott rá, tegnap az öcsém... Sajnálom a beázást :(
Luca! Gyönyörű szép a tesókád kislánya :)
Daniella! Majd te is hozhatnál új képeket Léna babáról! A freemail-es címet egyáltalán nem használom már, amúgy is csak miattatok csináltam, a gmail-est használom!
Zsuzsám! Amint meggyógyultam, sztem a jövő héten, találkozzunk valamikor!
Niki! Gratulálok a vizsgához :) Okos csaj vagy te :)
Petra! Sajnálom, hogy ekkorát kell kerülnie a párodnak, de legalább haza tud jutni!
Arte! Nálunk is feljött a víz :( Reméljük hamar elmegy! Már nagyon sok, bárhová néz az ember vizet lát :roll:
Etna! Peti tuti fejre állna ettől a tapétától, de nekem is bejön :) Majd írd meg, mit mondott rá a Norbi!
Angyalka! Hogy vagytok? Remélem Máté még kibír pár hetet odabent!
Nofi! Mikor terhes lettem az Ákossal, és is sokat álmodtam babákkal :) Drukkolok nagyon!
Laar! Én nem kaptam tőled képeket, elküldenéd nekem is?
Most megyek csajok, ezer dolgom van még! Puszika mindenkinek, akit kihagytam, annak még több :)

kiru84

Sziasztok Lányok!

DÉlután már egyszer írtam Nektek, csak Tamásom fél óra után egy mozdulattal eltűntette, úgyhogy km-es hozzászólásom szállt el... nagyon pipa voltam rá, nem is írtam újra, talán majd most, ha nem is mindet.
Szóval még nem is írtam a taliról, szégyellem magam, de soha semmire nincs időm. Mi is nagyon jól éreztük magunkat, apa előtte aggódott, hogy mi hogyan lesz, de kellemesen csalódott. Jól érezte magát, hazafelé kérdezte mikor lesz a következő? :)
Mindenki egytől egyig nagyon szimpi volt, apukák-anyukák-babák, nagyon jó fejek :) Az egészben az tetszett a legjobban, hogy nem kellett teljes erővel a gyerekre figyelni, mert bármerre ment, mindenhol volt valaki, aki szemmel tartotta, elkapta, ha rosszban sántikált. Szerintem ez az összes babára igaz. Ahogy láttátok, Tamásom tényleg nagyon félős, de felülmúlta önmagát, el mert menni tőlünk egy-egy percre!! :D vicces, ugye? Ő ilyen, most már értitek miért aggódok annyira.
Egy szó, mint száz, ugyanazt tudom írni, mint mindenki: tök jó volt minden, a kaja isteni, a gyerkőcök szebbnél szebbek, apukák is feltalálták magukat, jövőre jöhet egy újabb tali :)
Örülök, hogy mindenki épségben hazaért, kifogtuk az évszázad árvizének hétvégéjét, ilyen szerencsénk is csak nekünk lehet :) Mint már írtam nekünk is nagyon gázos útunk volt hazafelé a Bakonyban, sokan mentek ezerrel, nem törődtek azzal, hogy kb. 10 m-t lehetett látni. Bennünk volt a félsz rendesen.
Most is állandóan csak az árvizket látom a hírekben, közben meg a szivem szakad meg azokért az emberekért, akiknek a házába betört a víz. Elképzelni nem tudom mi lenne, ha nekünk úszna mindenünk. (mondjuk ez a harmadikon lehetetlen, de pl. családi házban lennénk...)

Petrám!
Nagyon sajnálom, hogy anyósodnak megszűnik a munkája. Nagyon nehéz lesz ennyi idősen munkát találni, az biztos. Remélem azért miné előbb megoldódik a helyzet és nem csúszik ismét a költözésetek. Drukkolok nagyon! Helyesek voltak a gyerkőcök az autóban! Képzeld tesóm megkérdezte, hogy Ők ikrek? Igaz messziről nézte a monitort, nem láthatta, hogy egyik közel négy éves lesz, a másik meg csak egy múlt :D De tényleg nagyon egyformák.

Niki!
Gratula a vizsgádhoz, ügyes vagy nagyon! Ami elvarázsolt teljesen, olyan okos, értelmes kislány. Senki meg nem mondaná, hogy miken ment keresztül a születése után.

Nofikám!
Nyerő páros vagytok Sadával, remélem tényleg bejön Etna megérzése és újabb kismami lesz köztünk a Te személyedben. Mivel eddig mindig párosával voltak a kismamik, ezért a Te párod Arte lesz! :)
LÁtod nem jött be amit beszéltünk, hogy ha hazamentek, majd jön a jó idő :) Szinte semmit nem láttunk a Balcsiból, Balatonvilágosból sem, Fűzfőn sem, sőt vasárnap délelőtt átmentünk Almádiba, de tök feleslegesen, mert kocsival nem lehetett a part közelébe jutni, a látvány pedig elég lehangoló volt (ezt küldtem mailben) Még egyszer köszönünk mindent, hogy ilyen szuperül összehoztad nekünk az egészet! Az ajándékot meg különösen!!! Az igazgató nagyon tényleg nagyon jó fej. Mi értünk oda elsőnek, mindent elmondott, mindent megmutatott, nagyon kedves volt. Írt valamit a köszönő mailre?

Csajok most elköszönök, nem jut eszembe mit írtam még délután. Holnap visszük Tamást Győrbe UH-ra, a szokásos fél éves kontroll. Remélem minden rendben lesz. Puszi Nektek!

Kép

Kép
luca81

Ja és képzeljétek milyen büszke vagyok az én drága fiamra! Nem féltékeny a Noémire, annyira édes. Segít mindig bekapcsolni a mérleget, hozza a pelust, behinti a köldökét... este mindig meséli apának, hogy mi volt a Noémivel, sírt, szopizott..stb.. szóval szerintem ha bevonja az ember a kicsi gondozásba, akkor talán nincs gond.
Még azt akartam előbb, hogy Tamás vasárnap reggel azzal kelt a szálláson, hogy "aszik a Viiiicsi..." (mikor már csak négyen voltunk ott, a Vilcsi is kidőlt a sorból), aztán: "hol a Boti?" olyan helyes, azóta is néha emlegeti a gyerkőcöket.
Na most tényleg húzok, már megy a Barátok is! Puszi, jó éjt!
KIRU! a legközelebbi talin mindenképpen ott kell lennetek!!! :wink:

Kép

Kép
luca81

Ja és a képeket elküldtem mindenkinek mailben, nem tudtam ide feltenni..egyesével kicsinyíteni... meg minden. Ha valaki nem kapott szóljon!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Lányok...

Micsoda idő van, borzalmas. Szerencsétlen emberek, akiknek mindenük odalett. Olyan szívfacsaró volt látni a híradóban, ahogy az idős néni sírt.

Arte, annyira sajnálom, hogy ti is megszenveditek ezt az időt... Tudtok valahogy védekezni a víz ellen, vagy reménytelen?
Reméljük neked sem lesz akció vasárnap, és én is azért álmodom babákkal, mert alakul valami. És akkor együtt lehetnénk kismamik. Ahogy Luca írta. :-)

Jajj, Petrám, annyira sajnálom anyósodat. Igaza van Timinek, miért nem engedik az 55 év felettieket végre pihenni? Az a korosztály tisztességesen ledolgozott jó pár évtizedet.
Apukám is abba betegedett bele, hogy nem kellett idősen senkinek, pedig világéletében sikeres ember volt. Az talán vígasz lehet, hogy van ideje körülnézni, hátha ennyi idő alatt talál valami munkát.
Jobban vagy délelőtt óta?

Lucám,kicsit szita az agyam, miért viszitek Tamást UH-ra? Biztos minden rendben lesz, Tamás teljesen rendben van, ne izgulj... Azért írd majd meg, mi volt...
Az igazgató visszaírt, nagyon szimpatikus volt neki a csapat, köszönték, hogy ott voltunk, és várnak vissza szeretettel.
Úgy látszik, most nem mi voltunk a rossz ómen, nélkülünk is pocsék lett az idő.

Az egyszer biztos, hogy emiatt az idő miatt is örök emlék marad az 1. találkozónk. Majd nagymamaként is emlegetni fogjuk, hogy "az évszázad árvizének hétvégéjén találkoztunk". :-D

No, most megyek, már megy a keddi kedvenc, a Mentalista :-)

nofertiri

Sziasztok!

Latom mindenkire hat ez a hulye ido, mar enis teljesen ki vagyok. Ma mar kezd fajni a terdem es a derekam is, hat cssucs. Ha 1-2napon belul tenyleg nem lesz vege en bekattanok. Szegeny Eszterem is unja mar idebent.
Hetvegen elugranank nagyimhoz (70km). Kicsit izgulok, de most penteken megyek dokihoz, aztan meglatom bevallalom e meg ezt az utat.

Petram enis sajnallom anyosod. Nallunk is rettenet a helyzet apukamnak meg most sincs munkaja. Itt mindne allami dolgozonak, nyugdijasnak, gyesesnek leviszik meg ezt a keveset is ami jarna. Csak azt nem tudom mit fogunk akkor mind csinallni ehezin. DE latod ezt dontik ezt kell elfogadni valahogy csak lesz.

ETnam, nekemis bejon a tapeta, mondjuk az en uram tutti hatast dobna meg az otlettol is, de remeljuk a Norbi jobban fogadj amajd.

Laar, atadom az uzit Matenak. Szerintem ugyes kisficko lesz, es kibir meg egy kicsit. Mindig mondogatom magamban,h mar csak xhet van a 35.hetig, amikor mar minden oke lenne, ha netalan tan...de a 37het sincs olyan messze. Szoval nyugtatgatom magam.

Daniella, lemaradtam valamirol? Csak nem varjatok a kovetkezo pocilakot. Jovohonapban is uj alkalom van:)

Laar, drukkolok, hogy vasarnap ne legyen semmi es jovoheten sem, es aztan sem sokaig:)

Timi, sajnallom a beazast, mar tenyleg eleg lenne ebbol az esobol. ELhiszem h Vilcsike nem birja mar odabent. Meg enis nehezen.

Lucam, nagyon edesek a kisuncsik. ELkepzeltem ESztert is a kisoccsevel, kb ilyen aranyban lesznek. O mar valamelyik nap mondta-mikor kertem h hozza oda a ruhait-h nem anya Mate vigye oda, jo mi? De azt mar nem arulta el h ezt h csinallja szegeny Mate. Minden esetre nagyon szereti a gyerekeket. Es ugy vigyazz a kisebbekre mintha mar tudna, hogy ugy kell. JOvoheten elindulunk ovit nezni neki. MOst van egy nagyon tutti. Aferjemnek utba is esik munkaba. HAt elmegyunk es megnezzuk kivancsi leszek mit fog szolni. Oszig gondolom a bilizes is siman fog menni. Ti hogy alltok vele?

MOst megyek gyorsan reggelizni es elnyulok meg egy picit, ugy lehult a lakas is 20fok van. Es annyira faj mindenem. Puszi mindnekinek!

Kép
Kép
a.angyal88

Jajj Laar ne haragudj, tiszta hulye vagyok, Artenak akartam irni bocsi. Kismamasaggal jar, hogy ritkul az agyam. Bocsanat kero puszi erte MIracskanak

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok! Csak gyors leszek most, szervizben van a kocsi, a vezérműszíj szakadt el :( nem tudom, hogy ez pontosan mit jelent, egyenlőre azt sem, hogy a ott hagyjuk-e a gatyánkat érte, de ő a hibás, hogy nem tudtunk odaérni Világosra :( Puszika mindenkinek

kiru84

Sziasztok Lányok!!

Köszönöm szépen a biztatást! remélem, a Viktor betartja az ígéretét és elmehetnek a nők 40 év után nyugdíjba, mert akkor szerencsére anyósomnak is megoldódik a problémája.

Nofikám! Köszönöm, kérdésed, már alakulok mint púpos gyerek a prés alatt. Már nem fájok annyira. Ilyenkor mikor kezd leválni a lepény nagyon tudok szenvedni... Biztos azért fájdalmas. Ma már szinte nem is érezem, hogy meglenne. Remélem, hogy jól elkerül téged és Artét is a miki, mert most már ideje lenne újabb babácskáknak.... Nem sokára Máté is megérkezik erre a csúnya gonosz világra, nehogy egyedül legyen. ;) Na persze most csak vicceltem, a világ olyan amilyenné tesszük... És a gyerekekkel csak szebb lehet!! Na szóval drukkolok!!

Arte! Sajnálom, a víz dolgot a pincében. Nekünk is beázott a ház, de a tetőnél, vagyis a kéménynél, ahol szakember csinálta a bádogozást!! Az egész kémény tiszta víz, és a kandalló mögött és felett is minden. Sík ideg vagyok. És a Kornélka szobájában is beázott a fal az ablak alatt, nincs még külső párkány... És bizti sincs a házra, mivel nem lakott még egy vagyon lenne rá.... Az itthoni is beázott, anyósom szobája, és a fiamé. Itt viszont fizet a bizti ha felhívom őket! (ugye Nofikám?!)

Lucám! Nagyon örülök, hogy Tamásod ilyen jól elvan a kis Noémivel, remélhetőleg a tesókájával is ellesz. (Nálunk is mostanság jött ki rajtuk a féltékenység. A Flóra is féltékeny, apára és a tesóra is, ha a közelemben vannak, szóval a féltékenység kölcsönös.) Sajnos a talin nem tudunk beszélni a terveitekről, nem írnád le nekem?? Köszönöm a képeket!!

Kirukám! Ne aggódj! Talán nem hagyjátok ott a nadrágotokat a szervízben. Egy vezérműszíj kb 10000 Ft, ha jól tudom, nem olcsó, de nem is a drága kategória. Nekünk anno a nászúton robbant le a Suzuki, kilyukadt a hütő. 15000 Ft volt. Ráadásul Újszentmargitán... hadd ne mondjam, hányan és kik álltak a posta előtt, mikor kerestem egy szervízt, hogy jöjjenek megcsinálni az autót.... De aztán szerencsénkre egy rendes szervízes jött ki aki szerzett egy után gyártott hütőt, és másnapra meg is jött, és ingyen beszerelte a csávókám... Addig meg a lyukas meglett forrasztva, és eljutottunk vele Hajdúszoboszlóig. Hogy vagy jobb már?? Tegnap nekem is fájdogált a torkom, biztos a sok mérgelődéstől.... :D

Timi! Sajnálom, hogy beáztatok! remélem, van biztosításotok, és sikerül a kárt helyre hozni. Remélem, jobban vagy már!!

Niki! Gratulálok a vizsgához! Nagyon ügyes vagy!! CSak így tovább! Hogy vagytok? Szép szem királylány??

Angyalom! Remélem, sikerült pihizned kicsit! Nagyon jó a hozzá állásod! Én is így voltam a Flóránál, mikor mondta a doki, hogy kinyilt a méhszáj, mindig mondogattam, hogy még egy kicsit bírja ki, aztán amikor a 36. hetet elhagytuk és heti kétszer jártam nst-re már azért szövegeltem neki, hogy igyekezzen kifelé! :D na de a viccet félre téve, biztosan szót fogad majd Máté és időben érkezik. Nagyon aranyos Eszterke, hogy azt hiszi, a kistesó is akkora lesz mint ő... Na de majd okosabb lesz, ha meglesz, és látja, hogy ő még milyen picurka és segít majd neked... A lányok ilyen téren talpra esettebbek. (Kissé feminista vagyok! :D:D)
wpetra
Pusztavám

Gyors elküldtem mielőtt megszakad megint a netem, és nem tudom...
Annyit szarakodik mostanság, hogy legszívesebben kivágnám az ablakon...

Arte! Az előbb elfelejtettem írni, hogy drukkolok, hogy vasárnap ne jöjjön a miki nálad sem. Reméljük jönnek az ikrek! :D

Többiek! NAgyon eltüntettek! Írjatok!

Puszi mindenkinek!! Később még bekukkantok!!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Nagyon jók a képek jó őket nézegetni! A kövi talira már mi is megyünk!!

Tegnap levették a vért 1 hónap múlva lesz kész az eredmény!! A vérem már Pécsen van!!! :lol: :lol: :lol:

Remélem mindenki jól van! Most csak ennyi voltam éjszakás vagyok!

Puszi!

Kép
grácus

Helló Lányok!

Odaértek a képek? Még mindig pocsék idő van, pedig ezerrel sütött a nap, de csak 10-ig :( voltunk UH-n, nagyon happy vagyok, mert Tamásomnak úgy néz teljesen megszűnt a vesetágulata. Úgyhogy legközelebb egy év múlva megyünk, remélem utoljára. Hős volt, nem sírt az UH-n, pedig legutóbb azt is végigüvöltötte aranyom, ráadásul az a helyes doktornő, akihez jártunk, már nincs a kórházban és egy mufurc öreg faszi volt, két perc alatt elrendezte... de a Drágám nem sírt, és utána a nephrológusnál sem :)

Kiru!
Nekünk is elszakadt a vezérműszíj két éve... az maga nem drága, csak attól függ mekkora kárt csinált még. remélem megússzátok olcsón, bár mi az olcsó? mert szerintem 20.000-nél nem lesz kevesebb. Majd írd meg!

Angyalom!
Eszter nagyon ügyes bilizés terén. Mi sehogy sem állunk vele, nem akarom erőltetni, mert azzal csak elriasztom. Ő maga nem szól, szerintem még nem is érzi, hogy kell neki, nem tudja szabályozni. NÉha nagy ritkán sikerül neki belepisilni a bilibe, de az sem tudatos. Majd egyszer csak megérik rá, addig meg marad a pelus. Jön a nyár, ezer fok, előbb fogja szerintem elhagyni a pelust, ha nem akarja, hogy besüljön a popsi.

Petrám!
Sajnálom nagyon, Nektek is lett károtok a vihar miatt. Katasztrófa, hogy az új házatokat is ilyen trehányul csinálta meg a bádogos... nem lehet reklamálni nála? Azért ez elég durva.
Ami a tesó tervünket illeti: ugye írtam, hogy bölcsibe csak szeptembertől tudnám vinni, egy hónap szoktatás, így legelőbb oktobertől tudnék dolgozni... eléggé lehangoló, így egyik este felvetettük apával a kistesó témát és arra jutottunk, hogy Ő fogja igényelni Tamás után a GYES-t, én elmegyek munkanélkülire. Ha három hónapig munkanélkülin vagyok, akkor utána sokkal kedvezőbb adófizetési kötelezettséggel tudnak bejelenteni. A min. bér duplája után 15.000 ft járulék van, ez tényleg nagyon jó. Januártól kellene bejelentett munka és ha terhes lennék, már húznék is tp-re. Úgy néz ki lesz aki bejelent, tehát nem lesz akadálya a tesónak. Röviden ennyi, remélem összejön a dolog.

Na most lépek, mert ezer dolgom van, nem rég jöttünk meg Győrből, itthon még semmit nem csináltam. Puszi Nektek!

Ja Nofikám majdnem elfelejtettem: Tamásnak a veséjével voltunk UH-n, mert tudod mikor volt neki a herés dolga, akkor fedezték fel, hogy vesetágulata van, amit azóta figyelnek. Eleinte három havonta vittük, aztán fél évente, most már csak egy év múlva. remélem utoljára :) Puszi

Kép

Kép
luca81

Arte, Nofi megy a drukk, hogy a miki jó sokáig elkerüljön Benneteket!!!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam hozzátok!

Luca
Megkaptuk a képeket köszönjük!

Mindenkitől jöttek képek, nagyon szépen köszönjük hogy elküldtétek!

Etna
TÖLED MÉG NEM KAPTUNK KÉPEKET! LÉGYSZI! LÉGYSZI!LÉGYSZI! KÜLDJÉL NEKÜNK IS! KÖSZIKE

Hoztam nektek a bocimobil receptet itt megnézhetitek:
http://www.mindmegette.hu/bocimobil-iv.recept

Puszi mindenkinek!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok Lányok...

Rövid leszek. Hulla vagyok, egész nap rohangáltam. Holnapra kipihenem magam, akkor olvasok, írok, minden.
Ma elbőgtem magam egy főzőműsoron, nagyot nevettem magamon. :-) Vicces dolog a hormon. :-)

Puszi mindenkinek, és holnap jövök.

Lucám, én eddig nem kaptam mailt. :-( Kérek szépen... Pusszantlak

Nofi

nofertiri

sziasztok lányok!

ku..a panel még utoljára megszivat, MEGFAGYOK! vastag pulóverben alszom, botit nem tudom leírni,hogy hány rétegben altatom :roll:
a rohadt spórolós köcsögök miatt nem kéri a ház a fűtést. 14-15 fok van a lakásban.
kijött a 13. vagy hányadik foga a gyereknek, néha felsírt éjszaka. állandóan a fényképeket nézegeti, mutogat,hogy baba. mindenki baba :lol:
köszönjük szépen a névnapi köszéntést és a sok bókot, aranyosak vagytok. sajna egyesével most nem tudok írni, mert ma jön 8-ra az ajtós, addig mosok, teregetek, kb fél 9-re érek oda, de hát addig apuék örzik.
sajnos tapéta még a levegőben lóg, mert norbi hátast dobott. pedig csak a két oldalsó falon lenne a főfal padlizsán , előszoba orgona, konyha bézs, gyerekszoba lime és hatalmas nagy thomas rajz az egyik, verdás rajz a másik falon. megvan a konyhai járólap és csempe, sötét barna és bézs lesz a járólap és a csempe is, nagyon állat, ha a csempén minden meg fog látszani felkötöm magam ,mert én erősködtem. köszi daniella a konyha képét! tehát lakás nagyon szép lesz, de nem viszik a nagy bútorokat!!! nem értem az embereket 40ezerért flamand szófa tömör fából, két hatalmas kényelmes fotellel, kifogástalan állapotban nem kell nekik, az ikeában egy gagyi kanapét kapnak annyiért, nálunk sajnos nem fér el, mert kicsi a lakás a nagy bútrokhoz. a nagynéni, akié volt egyedül lakott a lakásban, nála így elfért.
képeket elküldöm darabonként, mert sajnos nincs időm új email címeket megkeresni, bocsi lányok az általam ismertekre megy. köszönöm a képeket, sírni tudnék, ha meglátom magam, botikám hála istennek sok képen van, de én kimaradhattam volna. nálunk ezért fényképezek mindig én, úúúúúúúúúúúúútálom látni magam, mindig eszembe jut a 30 kg hízásom. de végül is nem ezt kell nézni.

milyen évenkénti találkozó lányok, szerintem évszakonként találkozzunk, most megvolt a téli :lol: nyáron megint kéne talizni, ugyanitt, mert nagyon szép a játszótere, ha ki lehetne menni isteni lenne. kirukám , gárcus, arte is jöhetne és akkor legalább még több élményünk lenne. ja szilvi is írt, ő is jönne, csak későn kapta meg az emailemet. meddőségi klinikára járnak, ismerem a dokiját, nagyon jó kezekben van. szóval hajrá lányok, jönnek a kismamik. erről jut eszembe, én még egy kis időt kértem norbitól, még nem állok készen, nálunk fordított a helyzet, ő erőlteti, de mivel én tudom,hogy mi vár rám..... még nem vagyok kész. kaptam 2 hónapot, kb jövő februárban kezdjük. majdnem 35 leszek, de akkor sem engedem magam hasba szúrni, az tuti, majd megyek inkább a kombi tesztre.

jaj szófos..som van, rohannom kéne, csókollak titeket, ha nem bolondulok meg jövök.

keddem jön a burkoló. nem találok csempét az előszobába!!!!!!nagyon keskeny, a 33x33-okból sok lenne a felesleg. basszus 100 kg csemperagit kell felcipelni a 3.ra. fuga színét sem tudom, mert a világos nem jó. a fax kivan ezzel a rohanással.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Etnám! Gyorsan neked írok! A taposón ami írtál minden meg fog látszani!! Tudom, mert az enyém is ilyen!! Attól függetlenül nem bántam meg, hogy ragaszkodtam hozzá, szerintem nagyon szép lett. Fugában nekünk karamell színű van a barnában. kicsit kidobja a mintáját. A wc-ben van bézs, azon alig látszik valami, az jó választás lenne az előszobába.
Sajnálom, hogy fáztok... Remélem, hamar megjön a jó idő, mert már itt is állandóan meg a gáz... Egy vagyon lesz!!!

Bocsi mindenkitől, most lépek, mert viszem lassan az oviba a Kornélkát....
wpetra
Pusztavám

Etna!
Bizti szép lesz az új lakásotok, öröm lesz ott lakni. Nem tudok tanácsot adni sem csempe, sem járólap ügyben, nem mentünk keresztül felújításon mostanában. (tesómékat kivéve, de abba nem szóltunk bele) Mekkora lakásba mentek (m2)?
A távfűtés tényleg szívás most. Mi is fűtünk ezerrel, vasárnap este, mikor megjöttünk 18 fok volt. UUUUUtálom ezt a rohadt időt, itt állandóan fúj a szél, az összes virágomat tönkrevágta a teraszon. Pedig csodásak voltak :(

Nofikám!
Ezer bocs, hogy kimaradtál, nem tudom hogyan történhetett meg :) Úgy vagyok, mint Daniella, sokatoktól több mail cím van, egyik fele a freemalben, másik fele a gmailben, szóval totál megkeveredek néha. Szerintem csinálni fogok egy excel táblát, beleírom mindenki nevét, körbeküldjük és mindenki beleírja azt a mail címet, amit szeretne, hogy arra küldjük (de akkor Ő is csak arról küldjön, különben már ott is lesz a címjegyzékben a feladó másik címe, ami persze nem az, ami eredetileg ott volt :D) Mit szóltok ehhez? Megcsináljam?

Csajok milyen gázos már ez az M1-es út, hogy beszakadt... Apa öccse (sógorom - milyen furi így írni) azon jár haza Szentendréről, ők ott laknak. Nem tudom merre fog jönni holnap, mert a régi 1-es is már totál bedugult Győrtől... nagyon gáz. Na lépek, lassan kész az ebédem, hajnalok hajnalán elkezdtem főzni :) aztán megyünk boltba is, csak ez a hülye idő fordulhatna már jobbra. Tiszta szibéria van. Puszi

Kép

Kép
luca81

Petra tündériek a gyerkőcök a bubikergetés közben. Tamás is ennyire imádja, vettünk neki egy óriás bubifújót, apával jól elvannak. Azzal kb. 30 cm átmérőjű bubikat lehet fújni, de csak kint a szabadban. Szerintem minden gyerek imádja :)

Kép

Kép
luca81

sziasztok lanyok:)
nagyon köszönöm a kepeket,annyira szep mindenkinek a csaladja es a kis manokrol nem is beszelve....
nagyon sajnalom hogy nem lehettem ott de remelem a következön mar en is ott leszek!
ha szerveznetek megint gondoljatok ram, en nyaron a következö honapba es legközelebb augusztusban keszülök haza...olyan jo lenne.... szeretnelek megismerni benneteket szemelyesen ha lesz meg lehetöseg!
ne hari nem tudok irni most mindenkinek,nagyon sok a dolgom!
nagyon vigyazzatok magatokra es a gyerekekre:)
most juni közepeig halalra kell dolgoznom magam aztan megyek vegre haza a csaladhoz:)
mar annyira varom,anyanak nem jo a verkepe tovabbi vizsgalatok kellenek es a sarkara kell neznem a dokinönek,asszem elviszem privibe valahova mert kezdek begolyozni a bizonytalansagban!
nem gyözöm a csaladba es anyaban a lelket tartnani! de igyekszem,közben en is romokban heverek mar!
na sziasztok es bocsanat a panaszkodasert de muszaly kiirnom a fajdalmam:(
köszönöm nektek hogy meghallgattok mindig!
suzi2

Sziasztok CSajszik!!

Lucám! Szerintem is imádja minden gyerek a bubikat! :) Még én is szeretem őket nézegetni, meg fújkálni, -} Én is gyerek vagyok!! :lol: :lol: Elhiszem, hogy Tamás és a párod is elszórakoznak vele. Tesódnak elhiszem, hogy messziről ikreknek nézte őket, tényleg nagyon hasonlítanak egymásra, hihetetlen... Kis bogaraim!!

Suzi! NAgyon sajnálom, hogy még mindig nem tudsz pihenni. És remélem, hogy nem esel újra a párod igéretének a csapdájába. Sajnálom, hogy anyukádnak nem lettek jók a leletei. Remélem, hogy ez után már végre elindul a gyógyulás útján! Szerintem is érdemes maszekon elmenni orvoshoz. Én is sokáig kínlódtam a tb-s nőgyógyászokkal. Aztán most már azon vívódom, hogy visszamenjek-e a szakrendelésre, vagy menjek el a maszek dokimhoz. Nagyon meg voltam vele elégedve, és szerintem nagyon rendes orvos... Na majd meglátjuk, sajnos nem kevés pénz egy alkalom, de egy évben egyszer talán kibírjuk... A ti esetetek más, de akkor is maszekon jobban odafigyelnek az emberre, hiszem ezért kapják a pénzt... Remélem, hogy legközelebb már jó hírekkel jössz és nem kell panaszkodnod! Ne érts félre!! Nem baj, ha panaszkodsz, SŐT szívesen meghallgatunk és ha tudunk segítünk is, de úgy szeretnélek már boldognak és nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak "látni". Nagyon szeretném, ha végre egyenesben lennétek! Puszillak, drága!

Nofikám! Ne haragudj drága, de még csak most tudom hozni neked a kifli receptjét. Eddig idő hiányban szenvedtem. A Flóra alszik, a Kornélka oviban, ebéd kész, most jöhet a szabad idős tevékenység..... :D:D

Na szóval:
Jugó kifli:
Hozzávalók: 1 kg liszt, 1/2 l tej vagy tejföl, 5 dkg élesztő, 2 dl étolaj, 1 evőkanál só, ráma margarin vagy sajt vagy szalonna, sonka a közepébe.
Elkészítés: 1 evőkanál tejben 1 evőkanál cukorral felfuttatjuk az élesztőt. A többi hozzávalóhoz adjuk és jól összedolgozzuk. 8 cipót formálunk, kelesztjük. A cipókat kinyújtjuk jó vékonyra, 8 cikkre vágjuk, a végébe tesszük a margarint, sajtot, vagy a szalonnát, és kifli formára feltekerjük. Sütőlapra tesszük, olajjal, vagy tojással megkenjük a tetejét, majd sajttal megszórjuk. (Szórhatsz rá szezámmagot is. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt szépen meg nem pirul rajta.
Jó étvágyat!!

Merre jártok csajszik?!

Nekem ma megint fájdogál a fejem... Remélem, hogy jön már az a francos nyár!!!
wpetra
Pusztavám

Etna ne válassz sötét barna járólapot! Vagy ha igen mindenképp fényes felületű legyen matt semmiképp!!! Én a mattal szívok!!!!!!

Kép
Kép
arte

Sziasztok Lányok...

Most még cska gyorsan...

Etnám, mekkora az előszoba? Hogy akarjátok lerakni a járólapot? Hálóban v. diagonálban? Hátha tudok ötletet adni...
Ha unod a hideget, gyere át hozzám, itt fűtenek...

Lucám, köszi a képeket, nagyon klasszak lettek...

Petrám, neked meg a kifli receptet. Jajj, és Niki neked is köszönöm a boci-mobilt. :-)

Azt hiszem, már megint lőttek a fogyókúrámnak...:-)

Most lépek, később remélem lesz időm jönni. :-)

nofertiri

sziasztok drágáim!

köszi a tippeket, arte drága már szívás, az egész konyha matt barna, csempe és járólap. az előszoba téglás színű lett, zalakerámia az egész, szép, de tuti szívás, látom előre.

lucám!
nagyon édi a kiscsaj, megint sárgulok. kölcsön adjátok? drága tamásom, hogy emlegeti botit. boti csak babázik, mindenkire :D

a legtöbbet tamásra és alexára babázik. de érdekes, hogy amival volt pedig a legtöbbet. igaz alexa olyan édesen követte, daniella, a csaj a rosszfiúkra bukik :D szegényt pedig megszeretgette boti, a maga módján. az apja szívbajt is kapott, de utána megsimizte. egyszer majdcsak megver valaki minket boti szeretetrohama miatt.

suzy!
anyudnak igaza van, nem kéne annyit dokihoz járnia. sajnos a tudat,hogy megint orvos, akkora stersszt okoz,hogy az sem jó. légyszíves ne idegeskedj, a kaszinó megnyílik, anyud rendbe jön. ne akarj 10 ember helyett csinálni mindent. dr lenkei maxi dózisú vitaminját ajánlom, helyre teszi pikk-pakk a vérképet, valamint nyers cékla, bűzafű lé. jobbak mint a kemo!!!!!!!!!!! a rákellenes liga honlapját nézd meg, olyan programokat szerveznek, hogy arra is érdemes lenne elmenni. helyes légzés, mivel nem tudunk lélegezni rendesen (én tudok, mert megtanultam a hasi légzést :D )és nem jut elég oxigén a vérébe. az ormos intézet honlapját is ajánlom, ott van spéci oxigén terápia. az egyik pedikűrös kuncsaftom ezeket csinálta végig, az orvosok azt mondták intézze a végrendeletet, ő kijött a kórházból és onnantól csak alternatív gyógymód, mára gyógyult (7 év után minősítenek gyógyulttá). őri ajándok doktor akus kezelése is nagyon jó. ezek pesten vannak, nem tudom,hogy mennyire tudjátok felhozni ide. ja és élesztő mentes kenyér, az élesztő és a cukor a rákos sejteket is táplálja. sima sütőporral vagy szódabikarbonáttal helyettesíthető. kenyérsütő géppel ez már gyerekjáték. meg a sütik is mézzel és sütőporral készülnek.

petrám!
az előszobám hasonló lesz a te kövedhez, de inkább vörösesebb.

nofi!
bármikor szívesen átmegyünk, tedd bombabiztossá a lakást :D mindent a szekrény tetejére. egyébként tényleg átmegyünk majd, de ti is jöhettek, most tudok ajánlani remek sittes zsákokat szék helyett :D de ha készen leszünk várunk!!!!!

ez bárkire vonatkozik, ha valaki pesten jár, főleg az ikeában, akkor jöjjön, onnan 5 percre lakunk!!! na lépek vasalni, mert utálom, hogy nincsenek vasalva a ruháim. ku...a életbe,hogy ilyen fax vagyok, csak a + munkát csinálom magamnak.

pohárból iszik boti, nem hajlandó cumisüvegezni, napi 4 öltözés, mert mindent magára önt, szívószálas remekül megy neki. pohárral bohóckodik. jöhetne a nyár, akkor rajta hagynám száradni. :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

ja nofikám 8,5 nm, simán rakjuk le, mert keskeny, nem mutat a diagonál. köszike a segítséget, de már megvettem, gyanítom szívás lesz a vége.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Csak felületesen olvastam vissza, mindjárt megpróbálok jobban meg reagálni is, addigis Kiru, kértél képeket Léna babáról, teszem is fel, szombaton lesz a kis drága 6 hetes. Egyenlőre eszik-alszik, szóval nagyon jó baba. :)
Az első képen Lexivel van, az utolsón meg a tesójával, Barnival. Két és fél év van köztük. Mármint a bátyjával.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

Na, vissza is olvastam, szóval:

Etna: Akkor kb. egyszerre leszünk majd élesben a 2. babával, mi olyan januártól tervezzük. Számolgattam, én is 35 leszek már a 2. terhességnél pont, de én sem engedném a hasba szúrást, ki van zárva, figyu a kombi teszt most már kötelező 12 hetesen, legalábbis nálunk igen, gondolom, máshol is, az meg 95 százalékos biztonságú, szóval nem kell paráznunk a korunk miatt sem és akkor sem, ha esetleg megint nem lesz tökéletes az afp-nk. Szóval én most nyugodtabb vagyok. Veled is minden ok lesz!!!!
Szóval Alexa a rosszfiúkra bukik? :D :D Nem baj, legalább vagány, belevaló csaj lesz. :D Tényleg folyton követte Botit, aranyosak voltak. :D Tegyél ám majd képeket a lakásról, hogyan alakultok! Figyu, csempe színek miatt meg ne aggódj, mármint azért, hogy majd meglátszik rajtuk ez-az. Nekem totál világos a konyhai járólapom, minden szar meglátszik rajta, a fürdőszobám nagy részben bordó, szintén nem volt a legszerencsésebb választás, de ha egyszer ezek tetszettek? :D :D Majd takarítok sűrűbben!

Angyalom: Neeeem, még nem vagyunk élesben a 2. babával :D , azért írtam csak Etnának a mensit, mert ő írta, hogy a talin úgy érezte, hogy valaki babás lesz, aztán írta, hogy ő biztosan nem, mert megbetegedett, erre írtam, hogy tutira én sem, mert nekem is megjött. :D Mi majd csak jövő januártól próbálkozunk újra kb.
Hogy vagytok? Máté baba aktív? Drukkolok, hogy mindenképp bent maradjon a pocakban legalább a 36. hétig. Figyu, neked a méhszáj összevarrás miatt tutira császáros lesz Máté? Eszterkém hogy van?

Suzikám: Sajnálom, hogy nem jó anyud vérképe. :( Amiről Etna írt, a Lenkei vitaminok, azok tényleg nagyon jók, az egész családom szedte őket, a C-vitaminját most is szedem. Érdemes lenne kipróbálni. Meg a spárgáról hallottam nagyon jókat daganatos betegek esetében, meg kell főzni, pépesíteni és úgy fogyasztani kúra szerűen, állítólag csodákat művel. Nagyon szorítok neked, hogy anyukád felgyógyuljon!!!! A következő talit pedig úgy szervezzük, hogy te is ott lehess, nagyon szeretnélek már élőben is látni!

Luca: Örülök, hogy Tamással minden rendben volt az uh-n!!!! Ez igazán jó hír! Édes lehet Tamás, ahogy segédkezik Noémi körül. A bilizéssel pedig abszolút nem vagytok elkésve, ahogy írtad is, jön a nyár, a jó idő, akkor lesz majd a legjobb ezzel foglalkozni. Sokan épp csak 3 éves korukra lesznek szobatiszták. A testi dolgokon kívül lelkileg is meg kell érni ehhez.
A táblázat, amiről írtál, szerintem jó ötlet!

folyt. köv.

Kép

Kép
daniellla

folyt. köv.

Petra: Nagyon édesek voltak a gyerekek a szappanbuborékokkal, Alexának is nagyon tetszett a kisvideó! :D
Sajnálom, amit anyósodról írtál, mondtad is, hogy pont ettől féltél. :( Remélem, sikerül majd valami jó megoldást találnotok, ne keseredj még el azért, változhatnak még a dolgok. Kornélka kullancsos eredménye mikor is lesz meg? Flóra kigyógyult már a náthából és a köhögésből? Alexa is náthás 2 napja nagyon és köhög is. Tegnap este láza is volt. A doktornénink leoltotta a torkát, az negatív lett, úgyhogy egyenlőre nem kell antibiotikum. C-vitamint kap, Stodalt meg homeós bogyókat. Ja és egyszerre 3 szemfoga készül áttörni szegényemnek, ezekkel együtt lassan 11 fogunk lesz.

Arte: Sajnálom a beázást, mi is kaptunk belőle, Alexa szobájában a kémény mellett mi is beáztunk. De ettől az óriási esőtől majdnem minden ismerősömnek volt hasonló tapasztalat sajnos. Párodnak jobbulást a foga miatt!

Timi: Neked is jobbulást kívánok a torkod miatt! Jobban vagy már? Vilcsikém hogy van? Szóval nálatok is volt beázás. :(

Laar: Remélem, erre a 2. e-mail címedre már átmentek a képeim, legalábbis most hibaüzi nem jött vissza tőled!

Niki: Gratu a vizsgádhoz és egy nagy kalappal a 27-eire is!

Nofikám: Aranyos az igazgató, hogy ilyen kedveset írt vissza. Szerintem is jó ötlet lenne akár ugyanide visszamenni mégegyszer talizni, ha jobb lesz az idő, mondjuk nyáron, amikor már a Balcsiban is lehet fürdeni. Az augusztus Suzinak jó lenne, akár akkor is tarthatnánk mégegy talit!

Zsuzsám: Hogy vagy?

Grácus: Ezerrel megy a drukk neked is!!!!! +++++

Kiru: Jobban vagy már, elmúlt a náthád?

Na most megyek csajok, lassan ébred Alexa, ezer puszi nektek!!!!!!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Daniella, köszönöm érdeklődésed, jól vagyok csak fáradt. Éjjeles vagyok és nem sokat tudtam aludni a héten, meg rengeteg dolgom van állandóan.
Niki, most sütöm a bocimobil sütit. Holnap megyünk peugeot talira, oda viszem meg a lányoknak is legyen itthon egy kis süti. Nagyon jól sikerült. Már a második tepsi van a sütőben.
Csajok, most nem tudok mindenkinek írni mert nagyon fáradt vagyok és még mosok egy adag ruhát, be fejezem a sütit és megyek dolgozni. Megint álmos leszek éjjel. Pedig nagyon sok dolgunk van mostanában.
Mindenkit ölelek és kellemes pünkösdi ünnepeket kívánok nektek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Etnám, ha megnyerem a rézfánfütyülőt, hogy jut el hozzám?

Most úgy néz ki, az enyém lesz :-) :-) De még van 11 perc. :-)

Majd jövök, csak felforgattam a lakást, mosok, takarítok, fúgázok....

Puszi: Nofi

nofertiri

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukk, mert butort kell keresnem Matenak, ez az oreg, aki igerte a gyerek butort szarik felvenni a telefont, mar bocs, de nagyon ki vagyok ra, mert annyira szamitottunk ra, hogy lesz gyonyoru baba butorunk katalogusbol, meg a gardrobba is kellenenek polcok, ehelyett felvitettem minden teli ruhat, meg Eszter kinott ruhait a padlasra, remelem nem szakad rank a sok rongy:)

ETnam, ujra teged foglak meg ezzel is piszkallni, ha talallok valami jot a tesz-veszen segitenel legyszi lelicitallni vagy hogy kell. En nagyon hulye vagyok ehez.

MA voltam doki bacsinal, Mate jol van ugyes fiu. Mehszaj jol tart. 16an kell mennem vissza, hogy kivegye dokibacsi a szalat, ha addig nem lesz gond ne adj Isten. MOst 2100gramm. Nekem ez mar nagyon jo meret:)

Daniella, szerintem nem kell csaszarral szulnom, legalabbis remelem. Eddig jol van a fejecskeje meg minden. A bevarras nem vonja maga utan a csaszart tudomasom szerint.

MOst lepek lanyok, bocsi, hogy nem irtam kulon. Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
a.angyal88

angyalom!
nofi is "velem" vásárolt , naná, hogy segítek, csak ne gépen üzenj, mert max egy nap egyszer vagyok gép közelben, nem biztos, hogy fogok tudni rálicitálni, de megadom a hozzáférést és te is fogsz tudni, csak meg kell kérdezni, hogy külföldre küldik-e a terméket.
nekem szülés közben vették ki a fonalat, volt már jobb érzésem is, de a doki röhögtetett, mondjuk nem sikerült neki :D én egyfolytában mikor lesz már vége, vége van már? azt mondta olyan vagyok, mint a shrekben a szamár, ott vagyunk már, ott vagyunk már? erre én, vége már, mennyi van még? vége? szarok a szamárra, vége van már? ilyen laza a dokim, végig szórakozott rajtam, gondolom hozzá van szokva a káromkodó szülőnökhöz. aztán meg remegtem az epiduráltól, nem tudtak vérnyomást mérni, erre ő, neki 110/60 mondtam, cseréljünk, én műtök, ő szül. azt mondta ne röhögtessem, mert épp vág, erre én jobban remegtem. császár nagyon laza, semmi extra, ha esetleg az kell, ne félj tőle. én már utána 6 órával fürödtem. csak az a rohadt hashajtó ne lett volna, mire visszafeküdtem újból mennem kellett. de ezt csak másnap adták, tanultam belőle, hazudni kell, hogy volt minden, akkor nem adják. :D egy szar van benne,hogy pár órát nem érzed a lábad. de kb dél felé már kezdtem érezni, persze pont a sebtől kezdődik az érzés, mert fetnről megy lefelé, a lábam még nem volt, a sebem már igen.

na lépek, megvan az első káosz. az ajtósok szétbarmolták az egész falat, kőműves kell!!! magyar munka ritkán jó! + idő!!!! de állítólag tégla épületnél ezzel jár, meg az anyjuk pi...ját. amúgy ajtó szép! tárgyak szépen fogynak, csak a biedermeier könyvszekrény és a flamand nappali bútor van, ami a legtöbb helyet foglalja persze. mi lesz velük nem tudom.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

ja boti éjjel lázas volt! köcsög hideg lakás, remélem semmi komoly, persze megint jön a 3 napos ünnep, naná, hogy pont most.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok! Sajnos nincsen semmi időm, olvasni sem tudtalak titeket :( Sikerült hazajönni, de még mindig dől belőlem a takony :(
Daniella! Gyönyörű szép Léna baba, látszik mennyire szereti a bátyókája, nagyon édesek együtt:)
A kocsi 100-nál állt meg, ebben benne van a műszaki díja is, viszont a munkadíj nincs. Szörnyű. Remélem most jó ideig semmit nem kell majd rákölteni! Megyek is, puszika mindenkinek

kiru84

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: