Sziasztok Lányok!
DÉlután már egyszer írtam Nektek, csak Tamásom fél óra után egy mozdulattal eltűntette, úgyhogy km-es hozzászólásom szállt el... nagyon pipa voltam rá, nem is írtam újra, talán majd most, ha nem is mindet.
Szóval még nem is írtam a taliról, szégyellem magam, de soha semmire nincs időm. Mi is nagyon jól éreztük magunkat, apa előtte aggódott, hogy mi hogyan lesz, de kellemesen csalódott. Jól érezte magát, hazafelé kérdezte mikor lesz a következő?
Mindenki egytől egyig nagyon szimpi volt, apukák-anyukák-babák, nagyon jó fejek
Az egészben az tetszett a legjobban, hogy nem kellett teljes erővel a gyerekre figyelni, mert bármerre ment, mindenhol volt valaki, aki szemmel tartotta, elkapta, ha rosszban sántikált. Szerintem ez az összes babára igaz. Ahogy láttátok, Tamásom tényleg nagyon félős, de felülmúlta önmagát, el mert menni tőlünk egy-egy percre!!
vicces, ugye? Ő ilyen, most már értitek miért aggódok annyira.
Egy szó, mint száz, ugyanazt tudom írni, mint mindenki: tök jó volt minden, a kaja isteni, a gyerkőcök szebbnél szebbek, apukák is feltalálták magukat, jövőre jöhet egy újabb tali
Örülök, hogy mindenki épségben hazaért, kifogtuk az évszázad árvizének hétvégéjét, ilyen szerencsénk is csak nekünk lehet
Mint már írtam nekünk is nagyon gázos útunk volt hazafelé a Bakonyban, sokan mentek ezerrel, nem törődtek azzal, hogy kb. 10 m-t lehetett látni. Bennünk volt a félsz rendesen.
Most is állandóan csak az árvizket látom a hírekben, közben meg a szivem szakad meg azokért az emberekért, akiknek a házába betört a víz. Elképzelni nem tudom mi lenne, ha nekünk úszna mindenünk. (mondjuk ez a harmadikon lehetetlen, de pl. családi házban lennénk...)
Petrám!
Nagyon sajnálom, hogy anyósodnak megszűnik a munkája. Nagyon nehéz lesz ennyi idősen munkát találni, az biztos. Remélem azért miné előbb megoldódik a helyzet és nem csúszik ismét a költözésetek. Drukkolok nagyon! Helyesek voltak a gyerkőcök az autóban! Képzeld tesóm megkérdezte, hogy Ők ikrek? Igaz messziről nézte a monitort, nem láthatta, hogy egyik közel négy éves lesz, a másik meg csak egy múlt
De tényleg nagyon egyformák.
Niki!
Gratula a vizsgádhoz, ügyes vagy nagyon! Ami elvarázsolt teljesen, olyan okos, értelmes kislány. Senki meg nem mondaná, hogy miken ment keresztül a születése után.
Nofikám!
Nyerő páros vagytok Sadával, remélem tényleg bejön Etna megérzése és újabb kismami lesz köztünk a Te személyedben. Mivel eddig mindig párosával voltak a kismamik, ezért a Te párod Arte lesz!
LÁtod nem jött be amit beszéltünk, hogy ha hazamentek, majd jön a jó idő
Szinte semmit nem láttunk a Balcsiból, Balatonvilágosból sem, Fűzfőn sem, sőt vasárnap délelőtt átmentünk Almádiba, de tök feleslegesen, mert kocsival nem lehetett a part közelébe jutni, a látvány pedig elég lehangoló volt (ezt küldtem mailben) Még egyszer köszönünk mindent, hogy ilyen szuperül összehoztad nekünk az egészet! Az ajándékot meg különösen!!! Az igazgató nagyon tényleg nagyon jó fej. Mi értünk oda elsőnek, mindent elmondott, mindent megmutatott, nagyon kedves volt. Írt valamit a köszönő mailre?
Csajok most elköszönök, nem jut eszembe mit írtam még délután. Holnap visszük Tamást Győrbe UH-ra, a szokásos fél éves kontroll. Remélem minden rendben lesz. Puszi Nektek!