Sziasztok Lanyok jo sokat irtatok...
Kinga,
Köszike megpusdzilgattam, igy nem is volt magas la'za. Igen, en is inkabb a hagyomanyos rajzfilmeket valamint a disney-t favorizalom.
Augusztusban megyünk haza kb. 10 napra vagy esetleg ket hetre is. Benne vagyok a taliban, örülök neki. Mit szolnal a harmas talihoz Macival?
Gratulalok a sogornödnek, szep nagy baba lett Levi!
Kacsa,
Köszike!
Ne'ztem a'm, hogy milyen pattanas..
aztan gyorsan tovabb olvastam. Biztos Tünderi Timi, ahogy a kis popojat razza...olyan boldog vagyok, hogy van kislanyom! Tudom biztos mondtam mar de tenyleg olyan jo erzes atelni ezt is.
A Jim Jam nalunk is nagy slager! Nem tudtam, hogy otthon is van. A legnagyobb kedvenc, a The Wiggles...negy ausztral srac enekel magyaraz dolgokat stb. nagyon szereti Davide. Probald meg felvenni a mamanal hatha Timinek is bejönne. Nalunk number one!
Sajnalom, hogy nincs most apa.
Kitartas!
Ja, es a rumli sajnos ismerös...en el sem pakolhatom a jatekait csak akkor ha nem latja..
különben dühbe jön...
Norwell,
Köszi szepen Sofikam jol viselte az oltast csak egy pici laza volt de nem kezdtem csillapitani szepen lassan lement az is.
Sacika draga es Kende hogy van?
Jeanner,
Sajnalom, hogy nincs baba de hamarosan lesz meglatod föleg, hogy ilyen pozitivan allsz hozza!
Syry,
Szegeny Mate! Ez a kiszaradas nagyon durva! Egyebkent az oviban figyelnek arra, hogy a gyerek eleget igyon?
Orülök, hogy jol vagy es tul a nagy munkakon!
Ime a ket kis ruhaköltemeny keresztelöre:
most rohanok mert meg ezer a dolog..