Új privát üzeneted érkezett!

Jeges macika, pociképet várom nagyon !!! :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Norwell külön kérésére :lol:
Ma reggel csináltam magamról. Az esti pocak jóval nagyobb :)
Kép Kép
Már +3 kg-nál tartok :) Szilárdnál ebben a korban lapos has +0 kg :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Jeanner!
Sajnálom! De lesz ez még így se!!! Nem is olyan soká :) A párod figyelmes! Nem véletlenül sántított nekem ez a laboros történet, és be is igazolódott.

Eszter!
Nehéz lesz tiszta és higgadt fejjel belefogni egy újabb terhességbe. Sajnos, saját bőrön tapasztaltam, és másoktol is ezt hallom. De mivel mi rokonlelkek vagyunk, tudom, hogy a pozitívságod sokat fog segíteni, és akárhány baba is lesz a pocidban, a félelem mellett mindig ott lesz a remény, és hit a jóban :) Minden erőmmel nektek drukkolok!!!

Kitty!
Drukk a barátaitoknak is a lombikhoz!

Kinga!
Szerintem jó vásárt csináltatok :) És az időzítés is szuper volt :) Még én is tudok émelyegni. Időjárás szabályozza szerintem.

Niki!
Én is szoktam így nosztalgiázni. Mondjuk, így, hogy kitöröltem a korábbi profilomat, nehezebb visszakersni, de az írásaimat ismerem, és szoktam visszaolvasgatni :)

Maci!
Hol az a pocikép? :D
Neked nem is volt rossz közérzeted eddig? Mikor voltál dokinál? Kukit még mindig látják? Nekem Gombóckám annyira bújt, és hason akart lenni, hogy esélyünk sem volt benézni a lábaközé. Egyszer fordult az oldalára kb 2 mp-ig. Szilárd és az előző babám (aki szintén fiú volt) nem voltak szemérmesek, sőt, mindig a bukfenc tudományukat mutatták meg, produkálták magukat. Talán ez lány lesz? Arra pedig még várnom kell még egy hónapot :) :?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 

 
 

Syry!!!!!!!
Ritkán jössz! Sok a munka? Dokihoz mikor mész?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Jeanner!
Sajnálom és nem értem.
Én úgy tudom (bár nem vagyok se orvos se hozzáértő), hogy hcg csak terhességkor termelődik a szervezetünkben (meg senkit nem akarok rémisztgetni, de bizonyos daganatos betegségeknél, de az lassabban alakul ki).
A terhességi tesztek pedig hcg-t mérnek. Ha halványan is, de pozitívat jelzett akkor kell legyen hcg a szervezetedben. És tudtommal peteéréskor nem termelődik hcg.
De javítson ki valaki ha tévednék.
Azért a hétfői dokilátogatást én a biztos megejteném.

Angie!
Aranyos kis poci:)
Amúgy én is rádismertem attól függetlenül, hogy törlődtél, főleg, mert akkor még aláírtad a nevedet és nem a profilodban beállítottként.

Jeges Macika!
Nektek jó ünneplést és Levinek boldog szülinapot és jó kertészkedést :)

Kinga!
Köszi :)

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar
 
 


Kancellár, nem tévedsz, ez így van... de van a a fehérjének egy olyan része, ami reakcióba lép az anti-hCG cuccossal bizonyos esetekben és ez adhat ál+-t... persze normál vizeletben ez szinte teljesen kizárt, hiszen a fehérje mennyisége nevetségesen elenyésző, a nephrosis syndroma meg egy nagyon nagyon ritka betegség, így nem is nagyon veszik fel a tájékoztatóra, vagy csak mint általános vesebetegséget... nekem nagyon enyhe lefolyású, de amikor erősebben előjön, képes vagyok tejfehér színűt pisilni... ez van... szóval asszem a tesztgyárak támogatását itt be is fejezem, nekem nem jött be :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Angie, páromnak a doki mondta, hogy ne szóljon még nekem, még beszélni kar egy nőgyógyásszal, hogy ez mit is jelent akkor? De mit jelentene? Nincs baba :) majd legközelebb...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Niki!
Köszi a dicsit :)

Évi!
Vajon tegnap haza is engedtek? Már nem emlékszem, mit is írtál. Jaj, olyan kíváncsi-váncsi vagyok!!!

Jeanner!
Értem.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Ja, Angie, azt elfelejtettem mondani: szép a pocid :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Angie!
milyen édes a pocid! én csak a gatyákon veszek észre különbséget,a párom már látja a kis dombocskát! talán,mert látni akarja!

Ez a móri sztk egy vicc! Kell vizelet is,de az ajtót nem lehet becsukni! 500 emberre 1 asszisztens,aki beviszi a gépbe az adatokat, 1 ember,aki vért vesz. Még jó,hogy korán mentem. 5 kémcsővel vettek le,már a végén sápadtam. a kombinált tesztnél mennyit vesznek,ki tudja? Mert ott tuti mosatnak.

Kép
Kép
k_inga
 
 


Angie
köszi!
Nagyon helyes kis pocid van! A 3 kg meg semmi, ne is foglalkozz vele :wink:

Többi kismami is hozzon pocifotót!

Kinga
remélem, már jobban vagy!
Vendég
 


hahó
Most hívtam a sógornőmet. Megvizsgálták Nst után, 2 ujjnyira nyitva van,vannak kis szúrkálásai,ottfogták,már a vajúdóban van. remélem gyorsan és könnyen megszül! :D

Kép
Kép
k_inga
 
 


Kinga
drukk a sógornődnek! Feltétlen írd meg, ha megszületett a pici!
Vendég
 


Kinga, sógornődnek könnyű szülést kívánok, és drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!

:wink:

Én azt hiszem, még ma meg fog jönni, begörcsöltem, most már úgy normálisan, megjövősen :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Angie!
Csini nagyon!!! És sztem lányod lesz... ;) Illetve már van, csak még benn... :D

Kinga!
Hajrá sógornő, hú, de izgiiii!!!

Maci!
Örülök, hogy jelentkeztél!

Syry!
Rólad is rég hallottunk... Pedig lassan Nálatok már talán a nemét is lehetne tudni a kicsinek, nem???

Kép
Kép
norwell
 
 


Hihi, nosztalgiáztam kicsit én is... Juca ezt írta nekem, amikor Saci megszületett:

"Saci!

Gratulálok a világrajöttödhöz, anyádat kíméld, Kendét meg éld túl, és csak később verekedjetek." :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
norwell
 
 


Norwell!
Nahát, ezt a következtetést miből vontad le (ja, bocsi, most jut eszembe, hogy te milyen mesterséget is űzöl mostanság :) ). Egyébként a hasam pont olyan formában kerekedik, mint Szilárddal, csak csupán 6 héttel korábban kezdte a gömbölyödést. Én fiúra tippelek.
Syry sem sokkal jár előrébb nálam. Talán valahol köztem és Maci között. Ilyenkor még kétesélyes a neme :)

Kinga!
Sógornődnek mennek a drukkok. Ezek szerint ma unokaöcsid vagy hugod lesz (bocsi, nem emlékszem, ha egyáltalán említetted, hogy mi lesz).

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Hát eddig úgy volt,hogy kisfiú lesz! Mivel nem tudtak megegyezni sokáig a nevekben,így mi mondogattuk,hogy legyen Levi. Így László Levente lesz a becses gyermek neve. Az szép! Ha lesz,majd rakok képet róla. Már tiszta frász vagyok,tök izgulok! :D

Kép
Kép
k_inga
 
 


Angie!
Hát abból, hogy ennyire elbújik! :D Sacit csak a 32. héten sikerült kiókumlálnunk, hogy kislány, ellenben Kende már a 18. héten premier plánban pózolt. :)
Akkor kihagy a memóriám, asszem... :oops: :lol:

Kinga!
Hú, még semmi???

Kép
Kép
norwell
 
 


Most jött az üzi. 16.25-kor megérkezett Levente. 3,60 kg és 57 cm. Mindenki jól van! :D

Kép
Kép
k_inga
 
 


Kinga, gratula!!!!! :) Ez viszonylag gyors volt, remélem sógornőd nem szenvedett sokat... természetes úton szült, ugye?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kinga
gratula a sógornődnek. Izgalmas napok ezek... a kolléganőm unokahúga is most szült, 19-én. ő kislány, és picurka 2500gr, 49 cm. láttam képet is róla. nagyon szép pofijú kisbaba, és egyáltalán nem látszott rajta hogy újszülött, kisimult szép volt az arca.

Köszi az érdeklődést mindenkitől. talán már gyakrabban tudok jönni, végre túl vagyunk a május 20-án (eddig szja bevallásokat gyártottam, külföldieknek is, ami nagy falat volt nekem. de a legjobb az volt benne, hogy sokat beszélhettem különböző emberekkel németül.

nálam minden rendben. pocak már nálam is látszódik. sőt egy ideje mozgásfélét is érzek a pocakomba, olyan kis "nyomáskülönbséget" nem tudom jobban megfogalmazni. nem mindennap érzem, de párszor már egyértelmű volt a dolog.

sajnos Máté viszont betegeskedik megint. sőt hétfő-kedden kórházban is volt. (születése óta először.) hétfő délben azzal hívták az óvónők a párom, hogy rosszul volt Máté, elkékült a szája és a kezén a körme. hát én is teljesen megijedtem, mikor ezt telefonon meghallottam. még sírtam is. vittük a Heim Pálba. ott megvizsgálták, kiderült hogy ki van száradva. kapott infúziót ( május elején kapott antibiotikumot és utána 3 napig hasmenése volt. talán ennek a következménye, de utána egy hetet járt oviba és itthon se vettünk észre rajta semmi rendkívülit. a második héten jött ez a tünet.) lázas is lett, köhögött is, most szerdán már azt mondta a házidokinő hogy ez már tüdőgyulladás. :evil: újabb antibiotikum. :evil: na ettől meg kétszer hányt (szerdán és csütörtökön, egyszer-egyszer.) persze lehet hogy nem az antibiótól, ez csak az én ötletem. most már lement a láza, és a kedélye is jobb, szaladgál játszik, mint máskor. hétfő-kedd-szerda volt a legrosszabb. ottaludtam vele hétfőn a kórházba, utána másnap meló, napközben Apa volt bent vele, bár már kedd délben hazaengedték. még kardiológiára is be kell jelentkeznünk, hosszú a várólista állítólag. persze vannak ennél súlyosabb dolgok is, de azért megijedtünk...

Angie
csini a pocakod. hááát azt szokták mondani, a második/többedik gyereknél már hamarabb látszik a pocak. A nemét még nem tudjuk, 2 hét múlva megyek uh-ra, akkor már van esély. Norwell, tényleg ti a 32. héten derült ki hogy lány lesz? az már eléggé a végén van. :shock:

Kép

Kép
syrynx
 
 


Syry
De jó,hogy végre jöttél!
Szegény Máté,mindig éri valami betegség! Meddig mész dolgozni?
Drukk az uh-hoz,remélem kiderül mit vársz!

Ma megyünk a kórházba,most beszéltem sóginőmmel. Mindketten jól vannak,Levi nagyokat alszik,már ennie kéne,de szunyál helyette. Kicsit vörös még a feje az erőlködéstől,de semmi baja,szép fekete haja van és kreol bőre.

Kép
Kép
k_inga
 
 


Kinga, na milyen volt a kis lurkó élőben? :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Csajok!

Megjött végre :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kinga!
Gratula az új családtaghoz! :) Úgy látom, még nem sikerült pocifotót csinálni... :twisted: :lol: Hú, most nézem, hogy a kicsi 16:25-kor született, én meg 16:28-kor írtam... Kezdek félni magamtól... :P :lol:

Syry!
Sajnálom, hogy ilyen gond volt Máténál! :( Viszont jó, hogy már jobban van. Érdekes, ezt sem hallottam, hogy elkékül a száj és a köröm... :shock:
Igen, akkor derült csak ki, a 18. héten nem látszott semmi, hiába kereste a doki, a 28. héten volt még egy uh asszem, akkor azt mondta a dokim, hogy inkább lányra tippel, de azért még ne vásároljak be rózsaszín cuccokból... :D A 32. hetin volt egyértelmű. :)
Aztán Te is lógsz ám nekünk egy pocifotóval!!! ;)

Jeanner!
Akkor hajrá köv. ciklus!!!

Kép
Kép
norwell
 
 


NORWELL:

Kép

Kinga!


Gratula soginődnek!

Viszont ébresztgesse azt a babát, mert be fog sárgulni, ha nem szopihzik! Nappal 3-4 óránként szoptatnia kéne, attól indul be a tej is, muszáj ébresztgetni!!! Éjjel nem, akkor szopik, ha kér. (legalábbis én legtöbb helyen ezzel az iránymutatással találkoztam)

---

Én most kicsit átmegyek olvasó módba, Apánk odavan Olaszországban, a Giro-n (olasz -binga- körverseny) és elég rossz passzban vagyok, marhára hiányzik + amúgy sem százas mostanában a lelkem és így még nehezebb, hogy egyedül is vagyok. (na jó, Timcsivel, de az mégiscsak más)

kacsa14
 
 


Kacsa, sajnálom :( megértelek... várunk vissza!!!

Norwell, nagy boszi vagy! Júniusra varázsolj nekem kérlek egy vagy két babát!!! :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Én beadom a felmondásom ...

Gondoltam, rendet rakok a nappaliban a játékhalomból és felporszívózom a földön található szétrágcsált fél zacskó háztartási kexet és fél csomag kölesgolyót ... Szépen szétszortíroztam mindent külön-külön, kirakókat kiraktuk, már egész szépen áll a szoba, erre Timi nekiáll főzni:

az építőkockás vödörbe ömleszt minden, korábban már szétválogatott dolgot ...


SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maci vonalzója volt találó:

KISGYEREK MELLETT A RENDRAKÁS (TAKARÍTÁS?) OLYAN, MINT HÓESÉSBEN HAVAT LAPÁTOLNI ....

kacsa14
 
 


Huhh... :|

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


[quote="kacsa14"][ írta:kacsa14i]KISGYEREK MELLETT A RENDRAKÁS (TAKARÍTÁS?) OLYAN, MINT HÓESÉSBEN HAVAT LAPÁTOLNI ....

Kivéve, ha van egy rendmániás férj, amiből többé kevésbé a gyerek is örökölt valamit :)

Amúgy jó reggelt mindenkinek.

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar
 
 


Niki!
Azért ehhez nagy mák kell... ;) :D

Kacsa!
Hogy megnyugtassalak, ez a helyzet a gyerekek számával arányosan romlik... :twisted: :lol:

Kép
Kép
norwell
 
 


Norwell, ez biztatóan hangzik :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kacsa!!!!!!
Nem kiborulni!!! Apa visszajön, és Timcsának addig is szüksége van a happy anyukájára!!!
Egyébként én is mindig mindent a helyén akarok tudni. Tanulnom kell, hogy hagyjam, aztán a játszás végén elpakoljuk.

Évi!!!!
Úgy várlak!!!

Niki!
Te mázlista! Pedig az én férjem sem rendetlen, de én nem bánnám, ha még egy fokkal jobban csinálná, vagy én tudnék lejebb engedni :)

Syry!
De jó, hogy végre jöttél. Mátét sajnálom, de jó, hogy már jobban.
Én is megyek két hét múlva uh-ra, de szerintem a dr.nő gépével nem fogjuk látni, mert elég rossz a felbontása. Majd a 18. heti genetikában bízom, mert azt HK csinálja, és ő mondta meg Szilárdnál is a nemét. Kérjük a pociképet!!

Maci!
Poci kép!!!!

Kinga!
Te is dobhatnál egy pocakos fotót.

Ja, és Juca, te is!!! Jöhetnél gyakrabban.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Hajdú K-hoz magánban jártok? Mennyi nála egy genetikai vizsgálat?

kacsa14
 
 


Sziasztok Lanyok jo sokat irtatok... :P

Kinga,

Köszike megpusdzilgattam, igy nem is volt magas la'za. Igen, en is inkabb a hagyomanyos rajzfilmeket valamint a disney-t favorizalom. :P
Augusztusban megyünk haza kb. 10 napra vagy esetleg ket hetre is. Benne vagyok a taliban, örülök neki. Mit szolnal a harmas talihoz Macival? :P
Gratulalok a sogornödnek, szep nagy baba lett Levi! :P

Kacsa,

Köszike! :lol: :lol: Ne'ztem a'm, hogy milyen pattanas.. :lol: aztan gyorsan tovabb olvastam. Biztos Tünderi Timi, ahogy a kis popojat razza...olyan boldog vagyok, hogy van kislanyom! Tudom biztos mondtam mar de tenyleg olyan jo erzes atelni ezt is. :P

A Jim Jam nalunk is nagy slager! Nem tudtam, hogy otthon is van. A legnagyobb kedvenc, a The Wiggles...negy ausztral srac enekel magyaraz dolgokat stb. nagyon szereti Davide. Probald meg felvenni a mamanal hatha Timinek is bejönne. Nalunk number one! :P
Sajnalom, hogy nincs most apa. :( Kitartas!

Ja, es a rumli sajnos ismerös...en el sem pakolhatom a jatekait csak akkor ha nem latja.. :twisted: különben dühbe jön... :lol: :lol:

Norwell,

Köszi szepen Sofikam jol viselte az oltast csak egy pici laza volt de nem kezdtem csillapitani szepen lassan lement az is.
Sacika draga es Kende hogy van?

Jeanner,

Sajnalom, hogy nincs baba de hamarosan lesz meglatod föleg, hogy ilyen pozitivan allsz hozza! :P

Syry,

Szegeny Mate! Ez a kiszaradas nagyon durva! Egyebkent az oviban figyelnek arra, hogy a gyerek eleget igyon?
Orülök, hogy jol vagy es tul a nagy munkakon! :P

Ime a ket kis ruhaköltemeny keresztelöre:
Kép

Kép

most rohanok mert meg ezer a dolog.. :P

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Jucmuc, ez isteni gyönyörű!!!!!!!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Csak gyorsan jelentkezm
Szombaton nem voltunk látogatni,mert megint bebarnáztam,irány a kórház,megvizsgáltak, uh,minden. kb 25 éves doki szerint minden ok,nem tudja mi az ok. Duphastont emelte a 3-szorosára+ no-spa+pipolphen+magne b63x2. A nyugtatót be se szedtem. A baba jól volt,mozgott. A vérvételem nagyon jó lett, ma voltam a dokimnál. visszavette a duphastont 2x1-re,a többit el is vette,csak a magne maradt,mert nem kell ennyi ökörség,MIVEL,amit a 25 éves nem vett észre,hogy a méhnyak mellett vagy egy ödéma(asszem azt mondta) ami nem felszívódik,hanem ürül és ezért barnáztam be másodszor. Sezrinte lesz is még ilyen,de ha barna,nem kell kórházba menni,úgyse csinálnak semmit, de ha vér,akkor nyomás! esetleges vetélés miatt. Úgyhogy megnyugtatott. Holnap kombinált teszt,de lehet,hogy fals eredmény lesz az ödéma miatt,ne ilyedjek meg! majd ő is kielemzi. a mai uh-n megnézte rendesen minden porcikáját, minden teljesen jó, szerinte makk egészséges. Nem mindegy a tapasztalat és mindent elmondott,megnyugtatott.

Szóval érdekes hétvége volt,ja és fogytam 3 kilót a hülye hányinger miatt,ami 3 hétig volt,de már jó az étvágyam. Pocifotó nincs,mert a hájam leplezi a gyerekemet! :D :D :D

Mindenkinek puszi és kitartás!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Kinga, ez izgi volt, de az a lényeg, hogy semmi baj :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kacsa!
A 12. heti genetikát az Istenhegyin csináltattam, és direkt HK-hoz kértem időpontot. Ott tarifa alapján mennek a dolgok, 30 rúgót kellett perkálni. A 18. hetire már a MÁV kórházba fogok menni, mert HK ott is dolgozik, és ott ingyenes lesz. Én elvileg még a MÁV-ba tartozom, bár a dokim átment a Szt.Imrébe, de be vagyok regisztrálva még a kórházba, mint kismama, így ott még megcsinálják nekem. Nem mondom meg nekik, hogy már eldöntöttem, hogy a dr.nőmmel megyek a szt.imrébe (majd bekamuzom, hogy még egyelőre úgy néz ki a kórház mellett döntök, csak még nem választottam másik orvost, így kötelezően meg fognak vizsgálni). Nekem HK a top, és kizárólag benne bízok, úgyhogy muszáj lesz bevállalnom ezt a kis hazgságot :oops:

Kinga!
Ijesztő, amin átmentetek, de jó, hogy végül kiderült, hogy mi okozza. Az, hogy nem a méhben van a baba mellett, elég bíztató dolog, szerintem kicsi az esélye, hogy bármi bajt is csináljon ez az ödéma (de biztos, hogy ödémának nevezte, mert azt inkább vizesedésre mondják? talán inkább vérömleny, hematóma). A 3 kg mínuszért irigy-irigy. Nekem az pluszban van meg :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie!

Bp-n ennyire bonyolult ez a kh téma? Azta! :shock:

Itt mondjuk eleve csak 2 intézmény van, egy kh és egy klinika, terhesgondozásra meg az SZTK-ba KÖTELEZŐ járni mindenkinek, akár van saját doki, akár nincs, az ottani doki adja a pecsétet az anyaságihoz.

Igen, HK-ról tudom, hogy nagy szaktekintély.

Kinga!

Na, jó kis izgalmas terhesség jutott Neked! :(

Sokaknak van hematómájuk, eddig mindenkinél rendben volt, reméljük, így lesz nálatok is!

kacsa14
 
 


Sziasztok!

Bocsánat a bepofátlankodásért, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy oldalt. Szerintem nagyon jó kezdeményezés, érdemes megnézni: http://www.anyatanya.com/main/rtreq12/189681
eperke21
 
 


Sziasztok lányok!

De jó látni, h ennyit írtok :D
Én is igyekszem majd kicsit visszaolvasni....

Örülök,h minden kismama jól van :D

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Jucmuc!
Csodás ez a ruha, fényképet kérünk ám Sofiról!!! ;)
Most már jól vagyunk, bár Kende egy kicsit náthás, úgy döntöttem, mehet oviba, mert ilyen alapon sose engedjem el... :S Sacinak még látszanak a pöttyök, de már csak a helyük, és van egy-két nagyobb, ami nehezen szárad le...

Fleur!
De jó, hogy jelentkeztél, hogy vagytok?

Lányok, mi ez a pangás????

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a rámgondolásokat, tegnap óta itthon vagyok, minden rendben. Túléltem, bár erre a műtétet követő éjszakán nem tettem volna nagy összegű fogadást. :) Második naptól rohamos javulás következett, és azóta is napról-napra jobb. Az eredmény meg... Nincs rá szó, mennyire meg vagyok elégedve, pedig még bent van az összes varrat, furcsa még az egész, szoknom kell, hogy nem azt a rémet látom a hasam helyén, mint eddig :) Egyelőre érzéketlen is, kicsit ödémás is még, de haskötővel és nyomókötésekkel együtt is 10 centivel kisebb már a kerületem :) Szóval a hír igaz, a pl. sebészek tudnak sz@rból várat építeni :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!

Örülök, hogy minden rendben!!! És hogy szuperül érzed magad a bőrödben!!!

(fogadjuk el a testünk, persze, de azért én is be tudnék fizetni 1-2 alakításra, ha nem félnék a műtét utáni 1. éjszakától, ahogy Te is írtad ... )

---

Apánk már Győr alatt jár, nagyon-nagyon várjuk haza!!!!!!!!

kacsa14
 
 


Évi
Gratula! Gyógyulj gyorsan és nézegesd csak a szép végeredményt! :D

Kép
Kép
k_inga
 
 


Évi, jó, hogy gyorsan gyógyulsz :)

Kacsa, ez szuper hír!!!! :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Évi!
Jaj de jó! Végre otthon és jó börben :lol: Na, majd ha teljesen regenerálódtál, szépen beforrt a heg, és a hasad elérte a végleges formáját, akkor tőled is, mint a kismamiktól, kérünk egy pocifotót :lol:

Pocis lányok!
Kérjük már a pocifotókat!!!!!!!!

Syry!
Azt hittem, hogy gyakrabban fogsz jönni :( Mintha ilyensmit igértél volna :wink: Vagy talán pont azt írtad, hogy nem ígéred, de próbálsz jönni :?: :roll: :wink:

Kacsa!
Apa már biztos haza is ért :)
Hát nem is tudom, hogy rajtad mi lóg, amit le lehetne szedni :roll: :?:

Nekem végre megvan a kiskönyvem!!! Így majd 16 hetesen épp ideje volt :lol:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Évi!
Nagyon örülök, hogy jól sikerült a műtét!!! :)

Kacsa!
Pont ezt akartam írni, amit Angie, hogy mit kell rólad lekanalazni???? :twisted: :lol:

Angie!
A vonalzódon hogyhogy csak 14+6-nál vagy?
Szívemből szóltál egyébként, POCIS LÁNYOK!!! FOTÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! :D

Kép
Kép
norwell
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?