Új privát üzeneted érkezett!

Babaim...Tőled ez tényleg rekord teljesítmény :))

Bimbóvédő tekintetében nekünk az elején kellett, mert az egyik bimbót úgy jobban tudta Zsolti használni. Mindenképpen a legkisebb méretűt javasolták a patikában, mert azon a legkisebbek a lukak és az újszülöttnek azon jön a legideálisabban a tejcsi.

Varratszedés: a császár után nekem egy perc sem volt és kint volt a varrat. Igaz drGI sebész is, így ebben van rutinja.

Hasleszorító: olyat én nem ismerek.

Timi
Kép
vt72
 
 


Timi, ne hibáztasd magad! Nem a fodrászhoz/kozmetikushoz ugrottál le egy fél órára, csak a konyhába mentél! És ahogy hallottam barátoktól, elég éles a váltás az egy helyben mozgós és a nekiindulós korszak között :D
Kia, jobbulást nektek! Mindig csak ámulok a torta- és fénykép kreációidon!!! Naaaaaaagyon ügyes vagy!
Babaimado, a szülésfelkészítőn itt azt mondták, hogy a gátvarrat 100%-ban felszívódik, így nincs varratszedés. A varrásra azt mondták, hogy van némi helyi érzéstelenítés, de egyébként bírjuk ki
:)

KépKép
Kép
szecs
 
 


Babaimado, hasleszorító szerintem csak bababoltokban van, ott pedig méreg drága... Vagy csak rossz gyógyászati segédeszköz boltokban voltam eddig :)

KépKép
Kép
szecs
 
 

 
 

Vt G.I. nekem is szedett már varratot :D

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Linda rajtam alszik, van egy kis időm írni :)

Leesés és tsai: akkor is előfordulhat, ha ott ülsz mellette, és árgus szemekkel figyeled. Kb a másodperc tört része alatt történik néha, nem lehet kivédeni. De az a nagy szerencse, hogy ezeknek a piciknek jól felkészült őrangyalaik vannak, vagy tényleg csak ügyesebben esnek, mint a felnőttek, de általában semmi komoly bajuk nem esik :D

Babai, én a sotéknál a gyermekágyas részt még nem hallottam dícsérni, a csecsemős nővéreket meg pláne nem. Ha van valami közeli ismerős, aki tudna segíteni alapdolgoat megmutatni, ha szükséges, akkor sztem szervezz be valakit, főleg a szoptatásra, aki megmutatja, ha nem megy magától (de miért ne menne? :))
A bimbóvédőt én személy szerint nem ajánlom, ha picit is hajlamos rá a baba, akkor frankó cumizavart is okozhat, és aztán nem fogja tudni a helyes technikát elsajátítani. Az, hogy az elején kisebesedik-e a mellbimbó, vagy nem, az lényegében lutri, nagy valószínűséggel igen, de nem törvényszerű. Samu a kórházban talán 4szer volt mellen a 3 nap alatt, és ki is sebesedett, mire hazajöttünk, Linda kb kétóránként szopizott bent, és nem volt gond. De ez nem azért van, mert én voltam rutinos, ismerek olyat, akinek a 3. gyereknél lett először sebes :) Ezen kívül hülyeség, amit szeretnek terjeszteni a kh-ban: max 15 percet lehet cicin a baba, mert felázik a bimbó, 3 óránként cicizés, váltott mellből, de egyszerre csak egy mellből cicizés. minél többet stimulálja a mellet, annál gyorsabban lesz tej, valamint annál gyorsabban húzódik össze a méh a termelődő természetes oxytocin hatására. Paradox módon ez a hormon segít ellazulni is babának és mamának is (ezért is olyan álmosító néha a szoptatás, és szeretnek a pici babék bealudni a végére :)), valamint segíti a kötődés kialakulását kettejük között. Tehát: ahányszor a baba igényli, ameddig csak akarja! :) Ha kisebesedik a bimbó, akkor szellőztetni, pár csepp anyatejet rá szoptatás után, illetve tiszta lanolin (patikában lehet kapni, bár hülyén néznek az emberre, és baromi erős birka szaga van a cuccnak).
Bocs, ha kicsit sok lett, csak annyira hülyét tudok kapni attól, hogy a legtöbb kh-ban a legtöbb csecsemős olyanokat tud mondani, hogy őrület. Ajánlom helyettük inkább a http://www.lll.hu/ és a http://www.szoptatasert.hu/ oldalakat.
danann
 
 


Danann, ezek nagyon jó kis linkek, köszi szépen!!!

KépKép
Kép
szecs
 
 


Hello!

Timi, kis balesetek odafigyelés mellett is előfordulnak. Tudom, ez nem nyugtat meg, de Győző is leesett az ágyról, mikor ilyen pici volt. Nem lett semmi baja.

Kia, szépek vagytok a bölcsiseddel :) . Jobbulást!

A Sotés "tájékoztatót" olvasva úgy látom a kórházak: egyik kutya, másik eb. Remélem hamarosan eljön az ideje, hogy a szülés pozíciója is választható legyen, mint a vajúdásé.
Én mindkét fiút a szülés után csak 24 óra eltelével tudtam csak mellre tenni, de így is hamar belövelt a tejci - és bár első néhány alkalommal kicsit fájdalmasnak éreztem - minden rendben volt (sok tej, no seb)

Hasszorítót felpróbáltam, de a szúszt is kiszorította belőlem :shock: .

Varratszedés: röpke perc és nem fáj, finoman csinálja GI.

Kép

Kép
ripley
 
 



Kép
judit70
 
 


Sziasztok!


Kia! Jobbulást nektek!
Nagyon jók a képek! Nekem húsvétkor 40.-es szám volt a tortámon :-)

Kép
judit70
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép
ripley
 
 


Ripley...nagyon édes Zalán!! Jól áll neki ez a fehér ruci :D

Judit...hogy van a lábad? Dagad még? Pihensz eleget?

Timi
Kép
vt72
 
 


Ripley, gyönyörűek a gyerekek!!!

Lehet egy technikai kérdésem: én is hasonló pelenkázó lapot vettem, de egy pár 'jóakaró' jól kiborított, hogy ez lecsúszik (a férjem ráfúrta a rögzítőket), nem lesz kéznél úgy semmi, mint egy normál pelenkázónál (nálunk nincs hely külön pelenkázónak) és le fog gurulni róla a gyerek (??? - olyan magas a fala, hogy nagyon meglepődnék, bár most beszéltük meg, hogy balesetek mindig vannak :) ). Szóval a kérdésem: nektek bevált?

KépKép
Kép
szecs
 
 


Kép

Ezt reggel sikerült Zsoltinak ügyködnie :)

Timi
Kép
vt72
 
 


Most voltam dokinál. 1270 gramm a picikém. Ma 28+5, de 29+0-nak megfelel a mérete. Olyan kis szép!!(Kicsit sem vagyok ám elfogult!)

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Ripley, nagyon cukik.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babaim...számodra mindig Fanni lesz a legszebb baba a világon.
Nagyon szépen gyarapszik a kisasszony!

Ezzel minden anyuka így van :)

Timi
Kép
vt72
 
 


Vt:az este alig láttam már, a Te picúrod is tündéri!Micsoda kis huncut!! :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Timi, jó buli :lol: !...És milyen hajlékony Zsolti! Én évekig gyakorolhatok ezért a testtartásért :D .

Babai, tényleg olyan SZÉP! Még így látatlanban is :) .

Szecs, ezeken a pelenkázólapokon van alul két kiálló, ami beakad a kiságyba, így rögzül. Győzőt 3 évig, Zalánt eddig fél évig ezen pelenkázom kényelmesen. Egyszersem esett le a lap, és a gyerek sem a lapról. Amíg a baba kisebb (kb. 6 hó) a pelenkázólap fejrészénél tartottam a popsikrémet, stb., mert elfért.
Az ágy mellett van egyébként egy komód, amin a babaholmik vannak, csak odanyúlok érte. Na, most ezt jól leírtam :) .

Kép

Kép
ripley
 
 


Timi!
Nagyon édes Zsolti baba, úgy látom Zsolti baba nagyon jól érzi magát a játékok között! :-)

A lábam most egy kicsit jobb, nem dagad annyira, természetesen pihentetem, már csak 2 napot megyek 1 héten dolgozni, közben a szabimat fogyasztgatom! Egyébként a vizesedésen kívül jól vagyok és aktívan mocorog a kisasszony is!

ripley, nagyon édesek a gyerkőcök, főleg így ketten az édes kis testvérek! :-)

Babaim, Fanni szépen növekszik, gratulálok! Mikor kell menned újra dokihoz?
Hát még szép, hogy ilyen elfogult vagy a "picikéddel"! :-)

Én hétfőn a védőnőnél voltam és azt mondta, hogy tapasztalatból mondja, hogy szerinte augusztusi lesz a baba! (egyébként szeptember 01-re vagyok kiírva).

Szecs, én a hétvégén babáztam és mind a két babánál (7 hónaposak) ilyen pelenkázó volt. Az anyukák nagyon meg vannak vele elégedve.
Nálunk is nagyon kevés a hely, úgyhogy valószínű ilyen megoldás lesz, és én is úgy tervezem ahogy ripley-nél van, hogy mellette egy komód legyen.

Kép
judit70
 
 


Judit, örülök, hogy jobb a lábad. Az enyém nagyon minimálisan dagad néha, de nem is csoda a házi sonkától, amit tömök. :lol: :lol: Jó sok só van a sonkában, amit ugye mellőzni kellene.

Ripley :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babaim......, most én is bűnöztem, mert túrós csuszát csináltam, fincsi szalonnával. Jajjjjjjjj de finom lett :-)


Lányok ti mennyit híztatok a terhesség alatt?
Én most 10 kg-nál tartok. de a védőnő szerint rengeteg víz van rajtam (csak a lábamra nézett)!
Próbálom nagyon visszafogni magam!!!!! De hát ez a túrós csusza elcsábított!!

Kép
judit70
 
 


Én igyekszem odafigyelni a szénhidrátra. Ma csak fehér kenyerünk van. Ebédre ettem a megengedett MEnyniséget. EVÉS ELŐTT 4,0 VOLT A VÉRCUKROM. 60 PERCCEL UTÁNA, MOST MÉRTEM 5,5.
Vacsira zöldbableves lesz palacsintával. A pali telj.kiőrl.liszttel, édesítővel készül és diab. mogyikrém lesz benne, másik felében meg vagy kakaó fruktózzal, vagy diab.lekvár.Én még nem híztam sokat. Kg-ban nem tudom megmondani, mert én először fogytam az inzulinos gyógyi miatt. Most olyan 55-57 közt lehetek, de rég mértem.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Hízás: 1. babavárásnál: kb. 15 kg
2. kb. 13 kg

Babai, ezek szép értékek!
Nem tartasz ezektől a mesterséges édesítőktől? Néhánynak rossz híre (rákkeltő) terjed... :?

Kép

Kép
ripley
 
 


Sziasztok!

Ripley és Judit, köszönöm a pelenkázós infót! Én is így gondoltam, de anyósék persze hamar bogarat ültetnek az ember fülébe :x
Timi, csatlakozom Ripley-hez, én is el vagyok ájulva ezen a kitekeredett tartáson! Naaagyon szép baba és nagyon ügyes is!!!
Babaimado, gratulálok a lányka méreteihez! De jó neked, hogy láthattad!
Judit, bárcsak az én védőnőm is rendelkezne ilyen jós képességekkel :) Nekem nem mondott semmit a dátummal kapcsolatban. Viszont mérni csak nála szoktam magam, itthon nem stresszelek ilyeneken. Csak 29. heti adatom van, akkor 6,5 kg volt a plussz. Mondjuk nem is főzök olyat, amin elcsábulhatnék :D Sütiket sütök a férjemnek, de én ránézni sem bírok, sosem szerettem az édes ízt. Ripley, én is félek az édesítőktől, inkább nádcukorral sütök. Egyébként neki is mindent tönkölylisztből főzök, köretnek árpagyöngyöt /csicseriborsót /zöldséget készítek stb.

KépKép
Kép
szecs
 
 


Sziasztok!

Nagyon Szépen Köszönöm Mindenkinek az infókat!
Remélem nem lesz rossz döntés,a váltás. Csak +hozzászólásokat olvasok a Dr.-ról.
Elsődlegesen azonban a babynak kell ,jönnie... :lol:
Mindenkinek további szép napot!
jucuss3
 
 


Babaim, szecs, hát nagyon ügyesek vagytok, hogy csak ennyi jött fel rátok.
Fincsi lesz a vacsi Babaim. Én is irigyellek, hogy láttad Fannit. Én is már olyan rég láttam és csak 1 hónap múlva kell orvoshoz mennem, így még soká is fogom!


Szecs, képzeld én sosem voltam édesszájú de amióta babát várok annyira kívánja a szervezetem az édességet, hogy néha már a párom is csak hatalmasra nyitott szemmel néz. És érdekes, hogy csak a mogyorós csokit, és a túrós sütiket :-)
Itthon én sem mérem magam, csak a védőnőnél.
Jajj még azt szeretném kérdezni Szecs, hogy ultrahangra (nem a 12. heti és 18. hetire gondolok) kellett külön menned a MÁV-ba, vagy csak ha mész a dokihoz Ő csinál ultrahangot?


ripley szerintem a te súlyfeleslegeid is tök jók voltak.

Sajna az enyém több lesz, ha már most ennyit szedtem fel.

Bár, volt egy olyan hónap amikor a vizesedés kezdődött, hogy 1 hónap alatt majdnem 5 kg + volt. Nem semmi. Nem?

Most +2 kg volt egy hónap alatt. Az átlagban jó?

Kép
judit70
 
 


Jucuss3!

Sok sikert a babyhoz! :-)

Kép
judit70
 
 


Judit, az első három hónapban én túrót ettem túróval! Csináltam zöld fűszeres túrót vacsorára, gyümölcsös túrót tízóraira, és rengeteg olyat főztem, amibe túró kell :D Uh-n én sosem voltam a MÁVban, mindig a doki csinálja, illetve a 18. hetit egy magánklinikán csináltattam, mert az afp-t is ott nézték.
Jucus, drukkolok!

KépKép
Kép
szecs
 
 


Köszönöm a dicséreteket...Zsolti tényleg nagyon akrobatikus testrészekkel van megáldva.
Egy példa erre:

Kép

Én 18 kg-t híztam a terhesség alatt.

Olvastam, hogy mindenki milyen egészségesen étkezik...mi nagyon nem :(
De ez mondjuk látszik is rajtunk :D

Jucuss3...hajrá! Várunk minél hamarabb egy pocakos vonalzóval :)

Az én védőnénimnek volt egy specialistása...amivel még senki kismama az országban nem találkozott...haskörfogatot is mért minden találkozásunkkor :D

Timi
Kép
vt72
 
 


A pelenkázó lemaradt...nekünk nincs semmilyen. A DM-ben vettünk eldobható pelenkázó alátétet...azt tettem a mi ágyunkra...arra textilpelus és arra Zsolti. Még az első csomagból van 2 db...pedig Zsolti szereti gyűrögetni :D

Timi
Kép
vt72
 
 


28+6 Kép

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!
Nagyon jól esik ,így ismeretlenül is ,drukoltok a babyhoz :oops:

babaimado!
Édi a pocid!

A hízásról annyit ,a kislányommal 20hetes koromig szinte nem is híztam,aztán mint akit pumpáltak ,sajnos a végére 20kg volt rajtam.Mindenki azt mondta nem baj ,de ott lesz a kicsi gyönyörűség ,ami a legfontosabb!!
jucuss3
 
 


Szecs! Köszi a választ, azért kérdeztem, mert van egy lány aki szintén a MÁV-ban fog szülni (nem a G.I. az orvosa), de őt oda rendeli be mindig UH-ra (a genetikai uh alatti emeletre).
Jó ötletek ezek a túrós dolgok, megcsinálom én is, bár már egy kicsit alább maradt a túró utáni vágyam.

Timi
Hát tényleg különleges védőnénid van! Pedig biztos nem hülyeség, hogy a haskörfogatot is méri. Nem? Bár én sem nagyon hallottam ilyenről.

Babaim, jajjjj de helyes pocid van! Tök édi! Van egy régi képem megpróbálom felrakni és majd csinálok újat.

Kép
judit70
 
 


Jucuss3, sok sikert a babóhoz!!

Babaim. nagyon édes pocid van :lol:

Zsoltibaba nagy akrobata, Vivi nehezen bírta bekapni a lábát, nem engedte a hasa :lol:

Nekünk volt pelenkázószekrényünk is, ma már csak a kiságyra van rakva, sosem esett le róla Vivi, pedig már nem egyszerű pelenkázni, ficánkol össze-vissza.

Ripley, szépek a gyerkőcök együtt, ki kire hasonlít? Mert egymásra még nem nagyon, vagy csak én nem látom :)

Kia, hogy vagytok??

Judit, a 2 kg még belefér szerintem, úgysem egyenletes a hízás a 9 hónap alatt. Én 14kg-ot szedtem fel, pedig mindennap megettem egy tábla csokit.

Ma voltunk a dokinál, beadattam Vivinek a kullancsellenit. Tegnap már felkészítettem, hogy ma megyünk szurira. Olyan édes volt, a dokinak mutogatta, hogy a vállába kéri :lol: Tegnap mondogatta, hogy nem fog sírni, és tényleg egy szava nem volt. Pedig mondtam neki, hogy sírjon nyugodtan, ha szeretne.

16kg és 95cm, kissé meglepődtem, a védőnő is mondta, hogy a 3 évesek ekkorák.

KépKép
b_judyt
 
 


b_judyt
hát egy igazi kis hős a Vivike! Egy határozott bátor kislány!
Gondolom te jobban izgultál mint Ő :-)

És hatalmas lányka!

Gratulálok a lányodhoz :-)

Kép
judit70
 
 


B-judit, de édes, ügyes kislány!

Én kíváncsiságból szoktam mérni a körfogatomat. Tegnap mértem, olyan 99-100. Ezt adjátok hozzá ahhoz, hogy én vékony vagyok alapban.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Én mindig jobban izgulok, olyan, mintha engem is megszúrnának. De muszáj, ha ezzel megelőzhető a nagyobb baj.
Judit, neked nem kell szorosabb kontroll a vizesedés miatt?

Babaim., jól látom, hogy te csak pocira hízol? Csinos vagy, én mindenhol megemelkedtem, a végén már gurultam, pedig "csak" 72kg voltam a végére:)
Főleg a fenekemre ment (hova máshova), és kaptam sok-sok aranyos visszeret a combomra, amivel nem tudok mit kezdeni. Vagyis nem olyan visszér, ami problémát okozhat, hanem szép kis kék erek, ami esztétikai problémát okoz :cry:

KépKép
b_judyt
 
 


Sziasztok!

Timi, ez a kép nagyon cuki! Szerintem Zsolti is sokat fog mosolyogni rajta ha nagyobb lesz :lol:
Jucus, nekem is azt mondta a védőnő, hogy a végén akármit csinál az ember, egyszerűen rakódnak rá a kilók, akkor is, ha ugyanúgy vigyáz mindenre, mint előtte.
Apropó, Timi szerintem nekünk nem csak az orvosunk, hanem a védőnőnk is közös :D Minden alkalommal méri a haskörfogatot és szépen be is írogatja a kiskönyvbe. Én is azt hittem, hogy a doki furcsának fogja találni, de ezek szerint már hozzászokott nálad :lol:
Vivi baba igazi hős!!! Judyt, te pedig nagyon szerencsés alkat vagy, ha a csoki mellett ennyire jó formában maradtál! Vivi imádni fogja ezeket a géneket!
Judit, azt én sem értem, hogy miért csak 1 hónap múlva kell menned a dokihoz, amikor múltkor egy napon mentünk - nekem pedig 1-2 hét múlva esedékes :?:
Babaimado, nagyon helyes a pocakod! Múltkor át is siklottam rajta, hogy mértél cukrot az ebéd után - ezek szerint sikerült mérőt szerezned otthonra?
Én is igyekszem képet feltenni, mert lassan már minden babázó és pocakos vette a fáradtságot, csak én nem csináltam új fényképet...

KépKép
Kép
szecs
 
 


b_judyt és szecs!
Igen, teljesen én sem értem, hogy miért csak 1 hónap múlva kell mennem. Annyit mondott, ha gond van, akkor jelentkezzem. Egyébként amikor egyidőben voltunk Szecs, csak átnézte az addigi papírjaimat, ránézett a bokámra, megkérdezte, hogy mikor volt uh (most nem is csinált) és elköszöntünk. Ez nem tartott sokáig, úgyhogy meg is lepődtem, hogy ezen mi 10.000.-Ft megint?

Én már sok mindent nem értek, azt sem értem, hogy hogy a fenébe nem csináltak a 2. labornál ellenanyagvizsgálatot ha 0 neg. a vércsoportom?! Most járhatok utána, de eddig sajna még nem volt rá időm, de majd megyek, persze először a beutalóért.

Szecs lehet, hogy téged azért hívott hamarabb vissza, mert neked a terhességed már előbbre jár. Nem lehet?

Én még mindig tartozok képpel, de amiket már lassan 1 hónapja csináltam nem tudtam felrakni, mert nem engedte, hogy túl nagyok. Átszerkesztette a munkahelyemen a rendszergazda és azt sem engedte. Majd valamit kitalálok! :-)
Persze én nem vagyok ilyen modell alkatú kismama mint Babaim :lol:

Kép
judit70
 
 


Judit, leírom, én hogy kicsinyítem a képeket.
Egér jobb gomb, ott a társítás-->Paint
Majd a képek menü alatt a nyújtás/döntésre kattintasz és ott mindig 50%-ra csökkented a képet addíg, amíg elég kicsi nem lesz. Majd elmented más néven.
Én így szoktam.

KépKép
b_judyt
 
 


Azt elfelejtettem, hogy a képen nyomd meg az egér jobb gombját.
Remélem segít, ha nem, küld át nekem mail-en,és én megpróbálom visszaküldeni kicsiben.

KépKép
b_judyt
 
 


Amúgy lehet, hogy azért nem hívott vissza hamarabb a doki, mert a 22 és a 30. hét között nem sok mindent kell csinálni.
Bár a vizesedés adhatna elég okot.

KépKép
b_judyt
 
 


Mi ma voltunk 6 hónapos státuszon...6800gramm és 66 cm a fiatalúr.

BJudyt...egy kis hős a lánykád...gratula neki! Majdnem egy méter? Szép magas lesz :)

Judit...valószínű tényleg, hogy ilyenkor csak a babanövesztés a testünk dolga. Én szinte minden alkalommal szerencsére ilyen pár szavas látogatásokon voltam a dokinál :)

Én is az emailes megoldást javasoltam volna, de BJudyt megelőzött :)

Timi
Kép
vt72
 
 


Kép 31+3

Ígéret szép szó... :) Ez egy friss, tegnapi kép. Majd még jövök.

KépKép
Kép
szecs
 
 


Szecs, húú, de szép nagy poci!
Egész fent van, te nem mostanában fogsz szülni :lol: :lol:

KépKép
b_judyt
 
 


Sziasztok!

Néhány napja írtam, de nem tudtam elküldeni...

Szecs - Köszi ... ezek a torták nem az én műveim... nem kellett most sütnöm...
Hatalmas a pocakod. :shock:

Szoptatás
Nekünk is nagyon nehezen indult.. lenőtt nyelv, stb... kirtatás és sok fejés, szendevés + fájdalom az elején... de aztán jön a tejcsi... (21 hónapos koráig volt cici ) :lol:

Ripley
Aranyosak!

Zsolti is édes! ..és szép nagyfiú!

Judit
Össz hízásom 11 kg volt, de már Levi előtt is volt rajtam + :?

Jucuss
DRUKK a babához!!

Babai
Szép a pocak!

Judyt
Ügyes a nagylányod, hogy nem sírt.. és tényleg nagylány... Levi még nincs 90 cm... és csak 12 kg. :roll:

Tegnap lázas volt és hányt Levi... ma elmentünk az ügyeletre...tüszős mandulagyull. :(

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Szecs...nagyon szép kerek a pocakod! :)

Kia...jobbulást LeviManónak! Körbe jár nálatok valami vírus?

Timi
Kép
vt72
 
 


Sziasztok!

Köszönöm :D
Judyt, hát azt én is nagyon remélem, hogy nem mostanában fogok szülni. Még minimum másfél hónapot maradhatna a kisasszony!
Mindenki azt mondja, hogy kisfiús pocak, gyakran rendeződik ugyanis a csücsökbe a kicsi (ettől olyan csúcsos formát ölt) és elég fent is van, de azt olvastam, hogy ráér még 'leszállni' :)

KépKép
Kép
szecs
 
 


Sziasztok!

b_judyt, Timi bocsi, de eddig csavarogtunk a hétvégén, ma jöttünk haza, így most láttam csak meg az ötleteteket a kép kicsinyítéshez.
Holnap megpróbálom és ha nem sikerül, akkor kérem a segítségeteket.

Szecs, húúúúúúú hát hatalmas pocid van. Meglepődtem, mert még a régi képedre emlékeztem. Kb. 1 hónappal ezelőtti volt?

Igen, most valószínű, hogy tényleg a babanövesztéses időben vagyok.
Kicsit megvagyok ijedve, nem tudom, hogy nálatok volt-e ilyen. egy pár napja időnként van hol nagyobb, hol kisebb folt a bugyimon. Nem folyás, mert semmi arra utaló jel nincs, olyan mint aki nem tudja tartani a pisijét. De én nem érzem, hogy úgy lenne. Vagy lehet, hogy tüsszentéskor jönne esetleg?
A kérdésem, hogy nem lehet, hogy a magzatvíz-csordogálna? Egyébként jól vagyok, babamozgás is van.
????

Kép
judit70
 
 


Judit! Előfordulhat, hogy vizeletcsepegés, ne ijedj meg!Nekem is néha-néha becsurgott, ha nevettem, vagy köhögtem. Szerencsére a terhesség után rendbejött, tudod sokan intim tornára kell, hogy járjanak, mert marad egy kis inkontinenciájuk.
De ha úgy érzed, hogy mégis csak magzatvíz, vagy hogy megnyugodj, ment el dokihoz!

Levinek jobbulást!!

Szecs, tényleg fiús pocid van, ugye az a poci előre, a lányos oldalra nő. Én egyáltalán nem hiszek benne!

KépKép
b_judyt
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?