Nincs apa, megint kiruccant egy kicsit (Goldplast, ilyen az, mikor jól megy apának
), most egy kicsit Bécsbe, mi meg anyunál vagyunk, így nem nagyon jutok net elé. Ma reggel kihoztam Lilit oviba, és itthon vagyunk. Végre Levi alszik egy jót, mert ez anyunál nem mondható el. Megy az éjszakai vándorlás: Lili mellett kezdek, anyu Levivel, nagypapa külön. Anyu nem tud Lili horkolására aludni, de ha sír Levi, akkor meg ugye mennem kell, tehát helycsere. Viszont anyu cserél a papával, hogy ne hallja Lili horkolását. De Lili mellett kell ébrednem, hogy ne sértődjön meg, úgyhogy helycsere a papával.
Köszönöm a mászásos dícséreteket. Most már Levi rendesen mászik, és ül is belőle. Gyógytornát egy kicsit most hanyagolhatjuk, úgy beszéltük meg, hogy egy hónap múlva telefonálok, hogy mit csinál, mászik-e rendesen, feláll-e..., és ha fejlődik, akkor nem megyünk, ha nem, akkor újra egy kicsit rásegítenek. De egy hónapot jó lenne, ha csak mászna.
Dbea,
vedd komolyan a mászást. Nekünk azt mondta a gyógytornász, hogy ez olyan, mint a rovar és a bogár esete. Szóval nem minden nem mászó gyerek lesz diszlexiás, de aki diszlexiás, az szinte 100%-ban visszavezethető valamilyen mozgásfejlődési problémára, többnyire a mászás kimaradására. Ezért is hagyják most egy hónapig Levit, hogy másszon eleget, ne akarjon még felállni, mert ha már feláll kevésbé fog mászni. Ha mászás előtt feláll, akkor majdnem biztos, hogy kimarad, vagy rá kell venni, hogy ne maradjon ki.
Az én férjemnek 40. szülinapja lesz 31-én. Mi megyünk Sopronba pár napra, mert 28-án meg 5. házassági évfordulónk is lesz. Még jó lenne Levinek egy dönthető biciklisülés addig. Persze pont múlt hónapban volt kuponakciós a brendonban, én meg lemaradtam róla.
Fogyókúra: voltam tegnap cukorterhelésen, meg pajzsmirigyes vérvételen...hát gáz van
Mármint az, hogy tökéletes az eredményem, soha nem volt 75g cukor után 6,15 a cukrom. Viszont így nem hiszem, hogy visszaadják a gyógyszerem, de akkor meg hogy fogok lefogyni
Mondjuk a pajzsmirigyesek nem olyan jók, lehet, hogy ott van a bibi, és ezért híztam meg (na jó, meg a marcipános boci csokiktól).
Na kiteregetek, aztán még jövök, bár már nem is tudom, mit akartam írni az előző oldalhoz.
De azt mindenképpen, hogy olyan jó, hogy újra jelentkeztetek Rilla, Noki, tegyétek minél sűrűbben.
Rilla, nem babakocsizunk egyet jövő héten csüt-vasárnap valamelyik este? Ott leszünk Sopronban.