Sziasztok!
Vagyok én is csak sok a tennivaló!
Eszti!
Az első anyatejadást meg kell előznie néhány vizsgálatnak, amely az anyatejet megkapó csecsemők érdekében elengedhetetlen. Ezek a következők:
1. VDRL vizsgálatot a várandósság alatt általában az első vérvételkor elvégzik a leletet be kell vinni az Anyatejgyűjtő Állomásra, 1 éven belüli negatív eredmény fogadható el.
2. Az Anyatejgyűjtő állomáson dolgozó védőnők megtekintik a donor bőrét, probléma esetén a vizsgálatot szakorvos végzi el.
3. Mantoux-próba, ha nincs 1 éven belüli negatív tüdőszűrő vizsgálati lelete.
4. HIV ellenanyag szűrő vizsgálat, ha nincs Önnek várandóság ideje alatt elvégzett negatív lelete.
5. Széklet vizsgálat melyhez BEUTALÓT, vagy vizsgálatkérő lapot és SZÉKLETTARTÁLYT biztosítunk.
6. Minden anyatejet adó édesanya első leadott tejmintáját Mikrobiológiai Laborban bakteriológiai szempontból megvizsgáltatjuk.
Csak érvényes, negatív leletek birtokában kezdődhet el a folyamatos anyatejadás.
Én tegnap voltam az éc teszten. A széklet negatív.
Lefejtem az egyik üvegbe 3 dl-t. Ma is fejtem egy ciciből 170 ml-t
úgy, hogy a másikból evett a szentem.
Nagyon el vagyok keseredve a mellszívók miatt
Marcsi vettem egy pesztonkát 3400Ft-ért. Meg is hirdetem a tesz-veszen, mert nagyon nem jön be. Egyszer használtam lefejtem 80 ml-t :S csak valahogy nagyon erősen szív. A mellbimbóm csak úgy nyúlik.
Egyszerűen milyen mellszívót vegyek??????? Komolyan alig használ valamelyik :S
Nekem az ami a klinikán volt az nagyon bevált kép lent, csak az 300 000Ft újonnan
http://www.minimano.hu/kolcsonzes/10/me ... szivo.html
Én amit használok kölcsönözve a spectra 3 az kiváló 2200 Ft egy hónapra a kölcsönzés. Két hónapja használom. Ezt egyszerűen itt Magyarországon ahogy nézem a neten nem lehet kapni
Mutatok képet.
http://www.amazon.co.uk/Spectra-3-Elect ... B000UTUFP6
De nem sok ezt kölcsönözni sztetek állandóan???????? Egyszerűen olyan ***, hogy nincs egy olyan fejőgép ezen a kettőn kívül ami olcsó és nekem jó nem cincálja a mellet. Most úgy fáj a pesztonka miatt :S
Megpróbálok vele megint fejni egy picit hátha jó lesz csak rájövök, hogy kell használni, de komolyan ez gatya :S
Csak az a baj, hogy sajnálok kiadni mindig sok pénzt a kölcsönzésre, mert ugye az nem örökre marad nálam és ebből a szempontból rossz. Ti mit csinálnátok? Bérelnétek ami tuti jó, vagy vennétek valamijet a mi beválik?
Ez a medela mini ez milyen? Olyasmi mint a lenti medela? Gondolom nem olyan komoly. Most vegyek használtan 10 000Ft-ért és lehet az sem lesz jó
Bocsi, hogy rátok zúdítok minden hülyeséget :S :S :S
Szilvi nem kell a tejgyűjtő zacsi épp ezen gondolkodtam, mert már leadom a tejet és nem tárolom. Nagyon sok van már így is a fagyiba és nem fér több+inkább leadom a beteg gyerekek javára had kapjanak anyatejet.
Azért meg ne küld el, hogy nálam legyen! Jól jöhet még neked vagy akinek tényleg szüksége van rá. Azért köszi!
Eszti sajnálom, hogy Istvánnal ennyit veszekedtek. Pedig iwiwen látva olyan összeillőek vagytok. Hátha csak idegesebbek vagytok és ezért van ez a veszekedés is. Ott van a két gyönyörű kislány és még akartok egy babát is úgy tudom
szóval sztem helyrejön minden.
Mi amúgy csak vitázunk. Én mondom neki ne csináld ezt azt....Ő meg eltűri
Bea jobbulást..+++++++++.
Ja és a tejleadás begyűjtés : szóval hát én azért lemosakszom egy csöppet meg fertőtlenítem a cicim
most őszintén ki ad nekem 30-40 000Ft-ot havonta?? Senki
szóval ez olyan mint egy munkahely és hát megéri, mert mi sem állunk annyira jól anyagilag.
Megyek nem tömöm tovább a fejeteket. Győzzétek olvasni
Szilvi én megmondtam, hogy a vonalzó rózsaszín legyen. Kérj Te is színt.
Puszi