Új privát üzeneted érkezett!

Ancsa!
Hát ez a bal oldal tuti szuper,úgy hogy csak így tovább!Növesztgesd őket szépen!Puszi!

Kata!
Hát sajnálom :( ,de akár csodababa,akár "mirelit" bébi én már alig várom a ti boldogságotokat is!És nagyon várom akkor a kezdést! :wink:

phpBB: Kép
belluska

Lányok!
Laptetőm mindenkié!!!!!!!Ancsa,Hbzs.....! :P

belluska

Beus84!

Köszönöm szépen a válaszod!
lina824

Ancsa!
Sajnálom, hogy akkor úgy néz ki, hogy szerdán nem tudunk találkozni... :( De az is lehet, hogy hétfőn megyek UH-ra. - Neked nem akkor lesz a punkciód? :wink:

Lina!
Én is utánanéztem kedvedért a decemberi feljegyzéseimben, és persze ugyanazt találtam, mint amit Beus és Kata már megírtak. :lol: (Punkciótól kezdve 3x1 Estrimax és 3x3 - "kettő lent, 1 fent" - Utrogestan.)
Ha van kedved, gyere máskor is - szívesen látunk! :wink:
Drukkolok nagyon a lombikodhoz, és nagyon örülnék, ha írnál egy kicsit magatokról! :D

Kata!
Akkor nagyjából együtt fogunk mozogni - hátha ismét találkozunk! Én nagyon örülnék neki!!! :wink:

Beus!
Nagyon drukkolok a picijeidnek, hogy mindketten veled maradjanak!!! :D S nagyon várom én is a pénteki UH eredményét!!! :wink:

Belluska!
Köszi szépen a laptető-részesedést! :lol:

Kép
hbzs

Sziasztok! Érdekes cikket másolok be ide, de csak azért, mert ha neki sikerülhet, esetleg nekünk is :) Mindenkinek nagyon nagyon drukkolok, és sutyiban követem az eseményeket!

Bulgária legidősebb korban szülő nője a 62 éves Krassimira Dimitrova embriótranszfert követően adott életet ikreinek - adta hírül szerdán a 24 Csasza című napilap. A két kislány - Mary és Jacqueline - császármetszéssel született május 5-én, egyikük súlya sem érte el az 1 kilogrammot. A Duna melletti Rusze városában élő pszichológusnő, aki hamarosan nyugdíjba vonul, eredetileg örökbe akart fogadni egy gyereket, ám a hatóságok életkorára hivatkozva elutasították. Mint mondta, ekkor döntött a gyerekszülés mellett. "A kor nem volt akadály előttem...annyira akartam gyerekeket" - idézte fel.

Georgij Hubcsev, az ikreket világra segítő orvos a BTA bolgár hírügynökségnek elmondta, hogy ez a második eset a világon, hogy 60 év fölötti nőnek ikrei születnek sikeres embriótranszfert követően. Eredetileg három embriót ültettek be a nő méhébe, ám az orvosok időközben az egyik embrió eltávolítása mellett döntöttek. A feljegyzések szerint a legidősebb nő, aki anyává lett, az indiai Omkari Panwar, aki 2008-ban 70 évesen szült ikreket.
babszi

Csak a félreértések elkerülése miatt gyors írok még, hogy én nem támogatom az ilyen késői gyerekvállalást!! Csak azért tettem fel a cikket, mert ha neki sikerült, talán nekem is (62 évesen) lesz babám :) Meg azért, hogy milyen furcsákat produkál az élet. Meg hogy mennyit fejlődött az orvostudomány, hogy még 62 évesen is sikerülhet a transzfer. Semmi egyebet kéretik részemre nem belemagyarázni :):):)
babszi

Sziasztok!

Hbzs,
ha végre eljutok a mensiig, akkor nem tudom nekem most hogy lesz a fagyikkal. Az előzőnél decát kellett csak szúrnom, csak nem emlékszem mikortól? 3. vagy 21. naptól? De ha 3. napon kezdek, akkor biztos fogunk találkozni :wink: :lol:

Babszi,
én sem támogatom 45-50 felett a szülést, de ez tényleg csoda. És az a durva, hogy ezek szerint a nőnek mind a 3 embrió megtapadt, mivel a 3-at a dokik redukálták már le. :roll: Én már egynek is nagyon örülnék :lol:
i.kata

Beus!
Holnap sokat gondolok rád!Siess majd a hírekkel! :wink:
Remélem minden a legnagyobb rendben lesz!
Puszillak! :P

belluska

Kata!
Még mindig nincs pirike? :shock:

belluska

Jó reggelt!

Sonjus,
Sok Boldogságot kívánok Névnapod alkalmából!
Kép

Beus,
egy kalappal mára! Siess az eredményekkel :wink:

Belluska,
nem jött meg, pedig már "nagyon beleéltem magam" :evil:
i.kata

Belluska,
javítok, mert úgy néz ki végre megjött :lol: Beszéltem S. dokival és hétfőn mennem kell vv-re és uh-ra. Kérdeztem most is decapeptyles lesz-e, és azt mondta az biztos nem, mert nem lehet kapni :shock:
i.kata

Sonja, holnapra sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok lányok:)
Most értem haza reggel 7-óra óta, annyian voltak... :cry:
Találkoztam Ancsával, ő ismert meg, én pedig csak lestem, és próbáltam az arcát valahova rakni aztán kimondta a bűvös fórum szót, és leesett:D
ANCSA szuper volt veled talizni :P :P :P

Sonjus sok-sok boldog névnapot kívánok én is neked!!!

Szóval:):) hát megvannak mind a ketten, a picike 17mm-es petezsákba van és az üllő magassága 13mm a nagyobb 34mm petezsákba 17mm embike. Szerintem a kicsinek a szívhangja sokat javult, és fejlődik. Remélem a továbbiakba sem lesz gond.Már nem kell többet mennem a Forgácsba :cry: pedig annyira szeretem őket, és Sipos dokit fel akartam fogadni, de már nagyon sok van neki Decemberre. Ajánlott egy dokit akit majd megkeresek.Kicsit fáj a lelkem, hogy nem ő lesz.
Már csak a bűvös 12 hetet kell túlélnem, és akkor minden szuper lesz:)

Puszi nektek:)
beus84

Beus,
már nagyon vártalak a hírekkel, de megérte várni, mivel mind3-an megvagytok :lol:
Csinálsz vonalzót?
i.kata

Sziasztok!

Beus!
Már én is nagyon vártalak! :D Annyira örülök hogy minden rendben!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Ne haragudj!Annyira zavarban voltam! :oops: Még megszólítani is alig mertelek!Ilyen kis betoji vagyok! :lol: De örülök hogy megtettem!Nagyon nagyon kedves lány vagy!!!! :D
Én is meglepődtem hogy mennyien voltak!2.-nak értünk oda 7 előtt!Utánunk jött csak mindenki,Zsuzsa,Ibolya,Doktor úrak....1 műtét volt csak!Aztán csak tódultak be sorra a páciensek is!Mikor mentük el,még az udvaron is sorban álltak! :shock: Nem láttam még ilyet!

Belluska!
Köszönöm a laptetődet! :D Aranyos vagy!!!!!Puszillak!!!!!!!!

Hbzs!
Hétfőn lesz a punkció!Majd gondolok rátok föntről! :D

Kata!
Örülök is ,meg nem is!Sajnálom hogy megjött neked!De hajrá fagyi babák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Decapeptylt én is megjártam VOLNA!Ezt a stimulációt próbáltam úgy megoldani,hogy neten kerestem gyógyszert!(Sajnos spórolósan kell gondolkodnom :( )Így az első adagot 14db-ot egy lánytól vettem!Aztán kerestem még,hogy ha kell még vennem,akkor hol találok!Lebeszéltem egy másik lánnyal,hogy neki van ha kell!Szerdán Sipos doki felírt 1db ampullát!Úgy voltunk vele,hogy egy darabért nem autózzuk át a várost,kiváltjuk a patikában!Erre a patikus nő rázza a fejét,hogy tudja a Tanár úr hogy hiány cikk,miért ezt írta fel....Úgy hogy kéz alól kaptam megint!Ma szóltam reggel,hogy hogy jártam!

Baba!
SZIA!!!!!!Húúúúú!Már 28.hét!!!!Örülök Nektek nagyon!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Babszi!
Mi újság veled???

Rólunk:
ELŐKERÜLT A JOBB OLDALAM!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
És nem is akárhogy!!!!!!!!! :D :D :D :D Van benne 12 db petikénk!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Összesen kb.20db 6-18mm közöttiek!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nyálkahártya 11mm!Annyira boldog vagyok!!!!!! :D :D :D Holnap este repesztek,hétfő reggel leszívás!Izgatottan várom,hány lesz jó,de nagyon nagyon bízok!!!!!
Csak úgy repdestem ki az intézetből! :lol: :oops: Ezért is voltam annyira zavarban Beussal!

NA befejezem!Kicsit szómenésem van ma! :lol:
Puszilok Mindenkit!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
20 petike nagyon szuper! :lol: Örülök, hogy hétfőn már meglesz a punkciód, de így sajnos mi már pont nem fogunk találkozni.
Basszus, mire számítsak akkor hétfőn, ha ma is ennyien voltak :roll:
i.kata

Beus!
Szuper hírekkel jöttél!Örülök,hogy a kicsike is kezd felzárkózni.
Minden rendben lesz meglátod!Puszillak!

Ancsa!
Ez igen! :shock: Micsoda teljesítmény!Nagyon szorítok hétfőre!!!!!!!!
Szuper hírekkel jöttél te is! :P

Katám!
Akkor hajrá fagyi bébik!!!!!!!!Érted meg már nem is kell mondjam mennyire drukkolok! :wink:

belluska

Szilvi!
Jól láttam az iwiwen amit láttam??????? :shock:
Ha igen,akkor Hatalmas gratula!!!!!Oszd meg velünk a jó hírt kérlek,kérlek!!!!!Igazi meglepi baba?????Jól értelmezem?Feltétlenül írjál!

belluska

Szilvi,
Óriási gratula!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Belluska,
hogy te milyen szemfüles vagy :lol: Pedig mindig figyelem az új képeket ott elől a kezdőlapon, de Szilvi képeit nekem nem is mutatta.
Na látod, felkerülhet a táblára egy csodababa :lol:

Csajok, nem tudtok valakit, aki lakást szeretne Bp. XI. ker-ben vásárolni? Egy ideje meghirdettük, és sajnos eléggé nagy a pangás. :evil:
i.kata

Kata!
:lol: Én is csak az ismerőseim friss képeire kattintva láttam meg! :wink: Úgy megörültem! :P
Igen csodababa,de bármilyen úton-módon is legyen babátok Katám(mondjuk fagyis beültivel),mindenképpen csodababa lesz nektek is!És lesz!Tudom!
Épp akartam kérdezni,hogy a ti lakásotokat áruljátok-e.És akkor a terv szerinti építkezés lesz?Biztosan akad majd rá vevő,mert nagyon szép lakásotok van,ízléses,fiatalos!

belluska

Sonjus!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!
Kép

Ancsa!
Ha jól láttam,akkor Nagyon Boldog Házassági évfordulót kívánok nektek!
Jó lenne emlékezetesé tenni egy két csíkos teszttel! :wink:
Nekünk is a 10. lesz idén! :lol: :wink:
Kép

belluska

Jó reggelt!

Belluska,
igen, a saját lakásunk miatt kédeztem. Én már nagyon kezdeném az építkezést, pedig még a tervek sincsenek meg :lol: De legalább már kerestünk építészt és jövő héten megyünk hozzá. Már nagyon várom, végre beindul ez is.
Addig is jó lenne minél előbb eladni a lakást, mert ez az állandó svájci frank ingadozás csak napról napra növeli a hitelünket. Inkább betennénk egy kis időre a lakás árát kamatozni és költöznénk átmenetileg albérletbe, mert horror a törlesztőnk, jóval több, mit egy albérletek.
i.kata

Kata!
Megértelek lakás ügyben nagyon!
Teljes mértékben igazad van és remélem sikerrel jártok eladás terén.Aztán pedig felépül majd a szép házikótok! :wink: Nem fogtok akkor unatkozni a közeljövőben az biztos!

belluska

Sziasztok!

Sonjus!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok! :D
Kép

Beus!
Gratulálok a 2 kis babóhoz! Nagyon örülök, hogy a kicsi is megvan, sőt, egyre jobban van! :D

Ancsa!
Szuper, hogy van 20 tüszőcskéd, s főleg, hogy meglett a jobb oldali petefészked is! :lol: Hajrá punkció! :lol:

Kata!
2 Decapeptylem maradt, szívesen odaadom, mert nekem már többet biztos nem fog kelleni! - De nem tudom, mit tudsz kezdeni kettővel...
Sajnos, csak a XIV. kerületben tudok lakást keresőt, a XI-ben nem... :( Azt meg lehet kérdezni, hogy merrefelé terveztek építkezni? A szomszédnak épp most szedik le a tetőjét - a fiatalok hozzáépítenek, illetve a tetőtért újjáépítik -, nagyon szuper csapattal dolgoznak, akik kompletten mindent készre megcsinálnak. Nagy fába vágjátok ti is a fejszéteket, de meglesz a gyümölcse; biztos gyönyörű lesz!!! :D A kertetekről nem is beszélve!!! :wink:

Szilvi!
Én is szívből gratulálok! Én is megkukkantottalak az iwiw-en, s ez hihetetlen!!! Annyira örülök!!! :D Olyan jó lenne, ha elmesélnéd nekünk a történetet!!! Ugye megteszed? :wink:

Kép
hbzs

Belluska,
mi sosem unatkozunk :lol:

Hbzs,
nagyon köszi a felajánlást, de szerintem nem lesz rá szükségem, ahogy S. doki mondta.
Szomoron (Kom-Eszt megyében) fogunk építkezni, a telket már 2,5 éve megvettük. Tudom hogy óriási munka, de én szívesebben építkezek, mint egy régebbit újítsunk fel, aminek nem ismerjük az "előéletét". Építkezésre, felújításra is vannak negatív példáim...

Teljesen tanácstalan vagyok a hétfővel kapcsolatban. Tegnap megörültem, hogy megjött, aztán késő délutánra teljesen elmúlt a vérzés és egyelőre úgy tűnik a hasfájáson kívül nincs semmi. :evil: Nem volt még ilyenem, nem tudom mi lehet ez. Bocsi, hogy ennyit szenvedek ezen, csak most hogy menjek így 3. napi vv-re? Már azt sem tudom mikortól számoljam. :oops:
i.kata

Kata!
Hát ha ma sincs még meg normális szinten pirike,hát :ro nem tudom. :? Igazából a norm. vérzéstől kellene számolni.Én is tanácstalan lennék a helyedben.Most végül mész holnap?

belluska

Belluska,
már arnázni sem barnázok, csak a hasam fáj, de szerintem már nem fog ennél jobban megjönni.
Azt gondoltam, hogy elmegyek holnap, elmondom milye volt ez a rövidke vérzésem, aztán hátha így is megnéz uh-on a doki és kiderül mitől volt ez. :roll: De ilyen még egyik lombiktól sem volt nekem, mindig rendesen megjött. Leginkább ez az alhasi fájdalom zavar.
i.kata

Kata!
Persze,jól teszed!Ők úgy is mondanak rá valamit,és hátha fény derül arra hogy mitől nem jött meg most rendesen.Mindenesetre ha még nem volt ilyen,akkor érdekes.De holnap legalább megnéznek akkor tuti!Majd írjál,hogy mit mondtak mindenképpen.Puszi!

belluska

Sziasztok!
Benéztem, hogy Beusék hányan vannak, és Ancsa hogy áll, de látom másoknál is volt, van izgalom :)

Beus! Szívből gratulálok a két babához :)

Ancsa! Szuper híreket olvastam rólad, drukkolok nagyon a mai leszíváshoz!

Kata! Akkor most nálad mi lehet a helyzet? Izgi :)

Mindenkit ölelek és köszönöm szépen, hogy ilyen figyelmesek vagytok és felköszöntöttetek :oops:
Nálunk a helyzet még mindig változatlan :(
Ölelek mindenkit!!!
sonjus

Sziasztok.

Sonjus köszönöm a gratulációt.

Kata mit mondtak a Forgácsba???

Ancsa hány petikéd lett végül???Hogy vagy?

hbzs, belluska nagy ölelés:P
beus84

Lányok!
Odaadhatom a táblát valakinek?
sonjus

Sziasztok!

csak röviden: azt mondta S. doki, hogy azt látta uh-on, amit akart, így kezdehtek, de most meg megint kezdek vérezni. De mostmár nem hívom fel őket, ma kezdem a decát (volt még nekik bent a hűtőben)
i.kata

Sziasztok!

Én is voltam ma az intézetben UH-on, s Katához hasonlóan én is nagyon tanácstalanul mentem el, mert igazából nem "jött meg", de barnáztam - márpedig én nem szoktam... :?
Tanár Úr megnézett, s hát a bal oldalamon ismét cisztikus képlet-együttes látszik, így mi várunk. S a nyári szabadságolások miatt legközelebb csak az augusztusi menszeszem 1. napján kell mennem UH-ra. - Kivéve, ha esetleg most 1 héten / 10 napon belül lenne egy jó erős vérzésem, mert akkor megnéznének megint, s ha az UH rendben, akkor még beleférnék a leállás előtt...
Háááát, nem vagyok a legboldogabb, hiszen tavaly nyáron ugyanez volt, s hiába vártunk hónapokat, nem múlt el magától, csak amikor megszúrták... :?
Találkoztam Ancsával is, amikor jöttek le az emeletről, s néhány mondat erejéig beszéltünk is, aminek nagyon örültem. :D (De az ő eredményeit majd ő elmondja! :wink: )

Kép
hbzs

Hbzs,
basszus, nagyon sajnálom a cisztát :evil: Remélem meg fog jönni rendesen neked is, nekem most jött meg :roll: vCsak azt nem értem, hogy akkor hogy lehet, hogy rendben volt az uh? :roll:
i.kata

Kata!
Te rákérdeztél a méhnyálkahártyára? Nekem sem mondta a Tanár Úr, csak mert kérdeztem. Mutatta, hogy jó vékony, s szerinte meg fog jönni... Örülök, hogy neked már megjött végre rendesen! :roll: De akkor a Decapeptyllel vársz, vagy elkezded már ma szúrni?
hbzs

Hbzs,
annyit kérdeztem, hogy akkor ennyi volt a menzeszem? Erre volt az a válasz, hogy ő (S. doki) azt látta, amit látni akart, kezdhetünk.
Úgyhogy én tartom magamat ehhez, csak nem mától fogom számítani, hanem péntektől.
i.kata

Sonjus,
örülök, hogy benéztél, jó hallani felőled. Sajnálom, hogy eddig változatlan a helyzet :cry:
Szívesen csinálnám a táblázatot, csak az baj, hogy most sem lenne rá több időm, mint amikor átadtam neked. De ha kismami leszek (jajj de jó lenne már), akkor szívesen átveszem megint. Addig ha nincs időd, szerintem nyugodtan szüneteltesd. :wink:
i.kata

Kata!
Na tessék most meg megjött rendesen! :roll: Tudod én nagyon bízok Sipos doktorban,így biztosan minden a legnagyobb rendben lesz! :wink: Már alig várom,hogy csináld a táblázatot!!!!!!!!

Hbzs!
Nem a legjobb hírekkel jöttél sajnos,de hátha rád tör a napokban pirike és még is kezdhetnél!Nagyon sajnálom újból ezt a cisztás dolgot,de kezdésig reméljük eltűnnek!Nagyon szorítok!!!!!!

Sonjus!
Remélem hamarosan jobbra fordulnak a dolgok nálatok!

Ancsa!
Nagyon várlak a szuper hírekkel!Siess!!!!! :P

Beus!
Pusszantás!Bébikéknek simi! :P

belluska

Belluska!
Köszi a biztatást! Csak az a baj, hogy szerintem most sem fognak maguktól jobban elmúlni, mint tavaly. Szerintem azért hívott Tanár Úr az augusztusi 1. ciklusnapomon UH-ra, bár először 3. napot mondott, hogy ha az 1. nap még mindig ott lennének, akkor 3. napra ismét be tudjanak ütemezni egy "előpunkcióra"... :roll:
hbzs

Sziasztok!

Sonja!
Én is boldog névnapot kívánok,kicsit megkésve! :oops:
Nagyon sajnálom hogy nem javult a helyzet! :( :( :( :( :( :(
Remélem nem azért akarod leadni a táblát,mert nem jönnél! :?: :?: :?: NAgyon szeretném ha rendeződnének a gondjaitok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én is ölellek!

Belluska!
Milyen szemfüles vagy! :lol: Igen,csütörtökön volt a 10.!Akkor én is Gratulálok Nektek!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kata!
Fura,ami történik veled! :? De ha Sipos doki jónak látta....akkor biztos jó is! :wink: :D Nagyon dicsérte ma Tanár úr a fagyasztott eljárást! :wink:

Hbzs!
Nagyon szomorú vagyok!!!!!!!!!Miért van ez veled????Erre nincs megoldás????????
Láttam,ma megismertél mikor jöttünk le!!! :D Örülök hogy találkoztunk!!!Nagyon kedves vagy!!!!!!!!!! :D :D

Beus!
Nem kaptál képet a babákról?????????Férjed bemehetett veled az UH-ra?

Rólam:mostanra lettem kicsit jobban!Rettenetesen fájt a hasam!Alig bírtam menni is!
14 petikét szívtak le! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Apa is ügyes volt! :D :D :D Mostmár csak a kicsi drágaságainkon múlik a többi! :D Nagyon izgulok a holnapi telefon miatt (na meg a továbbiak miatt) :oops:

Köszönöm nektek a rámgondolást,szorítást!!!!!!!!!Puszi Nektek

Kép
Kép
ancsa81

Hbzs!
Azért reménykedjünk!

Ancsa!
Nagyon szuper a 14 petike!!!!! :P :P :P Gratula!
Örülök,hogy már kicsit jobban vagy!Remélem holnapra teljesen elmúlik a hasfájás.Nagyon szurkolok a telefon miatt is,majd mindenképpen írjál!
Nekünk majd csak júliusban lesz a 10.!De azért köszike! :wink: :lol:
Pihenjél és hát már csak párat kell aludni és beköltöznek a babák a pocidba! :P

belluska

Hbzs,
ha most mégis megjönne rendesen, akkor nem mehetsz egyből az első napon megint? Mert akkor most is meg tudnák csinálni a ciszta leszívását.

Ancsa,
hatalmas gratula a 14 petikéhez, nagyon szép eredmény!:-)
Holnapra egy óriási kalappal a telefonhoz, biztos miden rendben lesz:-)
Miket mondott Tanár úr a fagyasztásról???? Nagyon kíváncsi lennék, ha még emlékszel, légyszi oszd meg velem :wink:

Belluska,
tudod, én nagyon igyekszem hogy átvehesem a táblát:-)
i.kata

Sziasztok.

hbzs nagyon sajnálom, hogy cisztád van, ezt a cipőt, én is végig jártam.nekem annyi volt a szerencsém, hogy ciszta leszívás előtt, még megnézte a tanár úr, és én imádom a Sipit, nagyon finom keze van de nem ö vette észre hogy nem is a petefészken van a ciszta hanem picit mellette,igaz azt hittem hogy ..... mikor ultrahangozott, de így sikerült is kezdenem.NAGYON SZORÍTOK ÉRTED!!!!

Kata szerintem ne foglalkozz a havi bajoddal, mondjuk én nem foglalkoznék, mivel az a lényeg amit a Sipi látott :wink: :wink:
Bízz a kis jégvirágaidba,és minden oké lesz.

Ancsa ez szuper! nekem is 14 petike lett, Írj ám, hogy mit mondtak ma a telefonba, nagyon izgulok érted!!!
Igen bent volt a férjem UH alatt, és ő is nézhette a kicsiket, és hallhatta őket, nagyon boldog volt. Kaptam fotót, de még nem jutottam odáig, hogy feltöltsem.

Belluska ma felhívom Gidai dokit, hát nagyon kíváncsi vagyok mikor találkozhatok vele :D Nagyon várom, hogy megismerjem :P PUSZANCS!!!!
beus84

Kata!
Ez jó kérdés, a családom is ezt kérdezi. Csakhogy szerintem már nem fog megjönni ebben a hónapban "rendesen", hanem ez a barnázás volt az... :? - Kész csoda, hogy egyáltalán volt valami, hiszen tavaly volt, hogy a ciszták miatt magától meg se jött, hanem csak gyógyszerrel... :(

Beus!
Akkor neked nem volt ilyen előzetes punkciód a ciszta kiszúrására a stimuláció megkezdése előtt? Úgy emlékeztem...
hbzs

Drukkolok mindenkinek +++++, remélem úgy alakulnak a dolgaitok, ahogy szeretnétek és sikeresek lesztek :)
Nem vagyok valami aktív, ezért bocsi, de azért olvasgatok, mert érdekel, hogy mi történik veletek és izgulok értetek :)
sonjus

Sziasztok!

Kata!
Az egyik lány kérdezett a fagyasztásról,és neki mondta Tanár úr,hogy világ szinvonalú a tecnika ami nekik van! :!: :!: :!: NAGYON JÓ EREDMÉNYEIK VANNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Megkérdezhetem,hogy mennyibe kerül?Mert azt nem mondta Tanár úr!Függ a babák mennyiségétől is?

KÖSZÖNÖM NEKTEK A SZORÍTÁST!!!!!!!!!!!!!Használ is!!!!!!!!! :D :D
14 leszívottból mind a 14 érett volt,és 11 Kicsikénk lett mára!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Holnapra lehet nagyon megfogyatkoznak Tanár úr szerint,de nagyon jók a kilátások! :D Kiugrik a szívem a boldogságtól! :D

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Ezek nagyon jó hírek!!! :D Sok drukk a 11 picurnak! :wink:

Sonjus!
Minket is nagyon érdekel, hogy veled mi van! :D Ugye azért írni is jössz időnként? :roll:
hbzs

Ancsa!
Olvaslak minden nap és nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Ancsa,
hűűű, micsoda eredmény :lol: Holnap is minden rendben lesz, majd meglátod :lol:
A fagyi 100e-be kerül, és nem függ a picik számától.
i.kata

Hbzs,
és ha kipróbálnád az Arwen tornának a menzesz meghozó torna gyakorlatát? Lehet hogy otthon megvan a gépemen, megnézem neked este. Hátha ez jó lenne a ciszta ellen is. :wink:
i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?