Sziasztok!
Beus!
Már én is nagyon vártalak!
Annyira örülök hogy minden rendben!!!!!!!!!!!!!
Ne haragudj!Annyira zavarban voltam!
Még megszólítani is alig mertelek!Ilyen kis betoji vagyok!
De örülök hogy megtettem!Nagyon nagyon kedves lány vagy!!!!
Én is meglepődtem hogy mennyien voltak!2.-nak értünk oda 7 előtt!Utánunk jött csak mindenki,Zsuzsa,Ibolya,Doktor úrak....1 műtét volt csak!Aztán csak tódultak be sorra a páciensek is!Mikor mentük el,még az udvaron is sorban álltak!
Nem láttam még ilyet!
Belluska!
Köszönöm a laptetődet!
Aranyos vagy!!!!!Puszillak!!!!!!!!
Hbzs!
Hétfőn lesz a punkció!Majd gondolok rátok föntről!
Kata!
Örülök is ,meg nem is!Sajnálom hogy megjött neked!De hajrá fagyi babák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Decapeptylt én is megjártam VOLNA!Ezt a stimulációt próbáltam úgy megoldani,hogy neten kerestem gyógyszert!(Sajnos spórolósan kell gondolkodnom
)Így az első adagot 14db-ot egy lánytól vettem!Aztán kerestem még,hogy ha kell még vennem,akkor hol találok!Lebeszéltem egy másik lánnyal,hogy neki van ha kell!Szerdán Sipos doki felírt 1db ampullát!Úgy voltunk vele,hogy egy darabért nem autózzuk át a várost,kiváltjuk a patikában!Erre a patikus nő rázza a fejét,hogy tudja a Tanár úr hogy hiány cikk,miért ezt írta fel....Úgy hogy kéz alól kaptam megint!Ma szóltam reggel,hogy hogy jártam!
Baba!
SZIA!!!!!!Húúúúú!Már 28.hét!!!!Örülök Nektek nagyon!!!!!!!!!!!!!!
Babszi!
Mi újság veled???
Rólunk:
ELŐKERÜLT A JOBB OLDALAM!!!!!!!!
És nem is akárhogy!!!!!!!!!
Van benne 12 db petikénk!!!
Összesen kb.20db 6-18mm közöttiek!
Nyálkahártya 11mm!Annyira boldog vagyok!!!!!!
Holnap este repesztek,hétfő reggel leszívás!Izgatottan várom,hány lesz jó,de nagyon nagyon bízok!!!!!
Csak úgy repdestem ki az intézetből!
Ezért is voltam annyira zavarban Beussal!
NA befejezem!Kicsit szómenésem van ma!
Puszilok Mindenkit!!!!!!!!!