Feszti: ne parázz ennyire!!!!! Arra nem gondoltál, hogy pszichoszomatikus tüneteid vannak?????? Furcsa dolgokra képes az emberi lélek. Attól is kialakulhatnak ilyen tünetek, hogy a lelked fél a sikertelenségtől.
Ha tényleg a múlt héten volt pé-d akkor még nem érezheted a beágyazódást, ahhoz több idő kell, hogy eljusson a babó a méhedbe. Tesztelni is felesleges ilyen korán, mert csak növeli a sikertelenség érzést Benned.
Most ne nevess ki, de én írtam levelet a mostani babámhoz, amikor elkezdtem pecsételgetni, ill. ott volt alatta a nagy vérömleny. Leírtam Neki, hogy ne féljen, minden rendben lesz és ketten együtt legyőzzük az akadályokat. Vagy 100x leírtam azt a mondatot, hogy "minden rendben van a babával". Ha éjjel felébredtem, magam elé képzeltem ezt a papírt, meg a levelet és megnyugodtam.
Ha visszagondolsz, Zsuzsi is csinált magának egy "baba-bevonzó" képet, amit mindig nézegetett a teherbeesése előtt. S lám, neki sem kellett sokáig várnia....
Próbálj meg Te is keresni magadnak valami kapaszkodót, hogy elfelejtsd a félelmeidet és TÉNYLEG csak a jövő felé nézz!!!!!
(Húúú, lassan elmehetek lélekgyógyásznak....)