Új privát üzeneted érkezett!

juhééééééé!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nita: Teljesen igazad van, tudom, hogy ne lehet "durr bele" módon nekiállni a tennivalóknak 1 hónapnyi fekvés után.

Kati: köszönöm a biztatást! Dokihoz 26-án megyek, előtte pedig lesz még egy vérévétel 21-én, az AFP vizsgálat. Ennek az eredménye annyira nem érdekel, mert rengetegszer téves. Nagyban függ attól, hogy mennyire pontos a terhességi kor.

Csajok, azt nem is mondtam, hogy mikor nézegettem a Down-kór tesztem eredményét, észrevettem, hogy 4 nappal idősebbnek titulálták a babát. Az uh-n ezt nem mondták. Mondjuk anno Bencénél se, pedig amikor összehasonlítottam a neten található táblázatokkal a méretét, mindig picit nagyobbnak tűnt. Egyedül a 4D-s babamozinál írtak más várható időpontot a szülésre és lám, nekik lett igazuk. Pont azon a napon bújt ki, amit a 24. heti 4D-s leletre írtak. 5 nappal a kiírás előtt.

Kati: A vérzés miatt csak egy dolgot tanácsolhatok. A vetélésemnél nem vettem komolyan a fekvést, elmentem dolgozni is és sajnos 8 nap vérezgetés után elment a baba..... Most szóba sem jöhetett más, mint a fekvés és ettől azonnal megszűnt a dolog. Nem szabad tenni-venni! Nekem teljesen fel kellett borítani az életemet Bence miatt. Még szerencse, hogy Anyukám el tud jönni hozzánk segíteni és a férjemre se mondhatok egy rossz szót sem. Mindent megtesz amit kérek, takarít, főz, tereget... (Anyósom sajnos már nem él, pedig biztos, hogy ő is segítene.)

Egyébként álomkór nálam is volt, főleg Bencénél, de csak a 7.héttől. Akkor volt a suliban a téli szünet és gyakorlatilag csak enni és fürdeni keltem fel. Végig aludtam 2 hetet. Most nem volt ennyire vészes, inkább csak este feküdtem le egy kicsit korábban.


Itt nálunk extra f_s idő van. 6 fok, iszonyat erős szél, az egyik szomszédnak egy fáját kicsavarta, a másiknak pedig egy 7 méter magas tujája van eldőlve. Én is folyton azt nézem, hogy bírja-e a diófánk. Nagyon szeretem ezt a fát, alatta van Bencus játszótere. (csúszda, kisház, homokozó, kisasztal) Nyáron nagyon jó árnyékot ad.

Apropó, Napocska, mikor sütsz már ki végre????? VÁRUNK!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: amikor vérezgettél szedted a progit?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

A vetélésnél sajnos nem adtak, most a 4. héttől szedtem az utrogestant és az 5. héten kezdtem pecsételgetni. 3 napig még elmenetem dolgozni, de a munkaidő végére mindig találkoztam egy kis barnával a WC papíron. Emiatt azt mondtam magamnak, hogy a baba sokkal többet ér, mint az, hogy még egyszer végigmenjek a borzalmakon. Az itthonléttől majdnem teljesen megszűnt a pecsételgetés. A 10. héten néztek uh-val, akkor látták a 4 cm-es vérömlenyt a baba mellett, na azóta fekszem. A 12. hétre fel is szívódott. Akkor még 2 hét "biztonsági" fekvést javasolt a dokim addig, amíg leépítem a hormonbogyót, ill. kialakul a méhlepény. Ez most járt le. A gyógyszerből ma vettem be az utolsó darabot, a lepény is elvileg a 14. hétre alakul ki teljesen.
A barnázás teljesen megszűnt, csak a gyógyszer elhagyásának első napjaiban jött vissza kicsit, de akkor felhívtam az orvosomat, aki azt mondta, hogy ez ilyenkor előfordul.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag:szorítok a diófátokért :D

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, köszi!!!

Nagyon jók a vonalzóid!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


köszi! remélem szerdán egy újabbat tehetek ki!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!Ezer éve nem jelentkeztem, tudom, disznóság. Most azért írok, mert el szeretném mondani nektek, hogy egy időre itthagyom a babanetet, ugyanis 3. terhességemet a 20. héten be kellett fejezni. A baba beteg volt sajnos. Fizikailag jól vagyok, lelkileg nagyon sok pozitív energiát kaptam a családomtól, barátoktól, ismerősöktől.
Leírni ide nem akartam a történetet, de természetesen ha valakit érdekel, szívesen megírom akár priviben is. Igaz, hogy októberben már 38 éves leszek, de most úgy érzem, szeretnék harmadik gyereket a tragédia ellenére is, persze kicsit később...

Nem szeretném itt a hangulatot rontani, kívánok mindannyiotoknak boldog, békés babavárást, egészséges babákat. Aki pedig még vár a babára, annak mielőbbi egészséges terhességet, könnyű szülést.
sziasztok, tary
tary
 
 


Kati: Csináltam ovu tesztet többször is, de mindig negatív volt, vagyis volt amikor egy kicsit sötétebb volt a második csík, de az még mindig csak negatívnak számít, mert nem volt elég erős!

Csillag: Áprilisban voltam vérvételen.

Ezek lettek az eredmények, amire a doki azt írta, hogy nagyon szép eredmény, és hamarosan, össze fog jönni a bébi! Nem tudom, hogy mennyire értetek az elemzéshez, de ha valaki valamit ki tud olvasni belőle akkor azt megköszönném! Nem éhgyomorral készült!

INS: 43,0 pmol/l, PGLU: 4,51 mmol/l, LH: 4,0 mmol/l FSH: 3,8 U/l, OSD: 135 pmol/l, TEST: 1,97 nmol/l, PROLA: 8,76 ng/ml, SHBG: 85,4 nmol/l

Most megvárom, hogy mikorra fog megjönni, és ha ez a ciklus is olyan hosszú lesz, akkor elmegyek egy nőgyógyászhoz! Most ajánlottak a szülészetről egy orvost!


Tary: Nagyon sajnálom, ami történt! Kitartás, és bízz abban, hogy hamarosan újra meglátogat a gólya, és akkor minden rendben lesz! Tudod, csak pozitívan....!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Virág itt is iszonyat erős szél van.valszeg cserepeket mozdított el a tetőnkön mert a fürdőben a plafonról csöpög a víz............
ha alább hagy a szél api felmegy a tetőre........

Tary nagyon sajnálom:(((((((((((((((((
ha nem gond leírod nekem privibe mi történt?!!!!!!!!!!!
kívánom hogy legközelebb sikerüljön!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


tary! NAGYON sajnálom! ha tényleg élhetnék a lehetőséggel, akkor írd már meg, hogy mi történt a babuddal! Fel a fejjel! remélem minél hamarabb kopogtat egy szupi egészséges gólya hozzátok!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Tary: Ez borzasztó! Nagyon sajnálom! Ehhez bizony idő kell, hogy fel tudd dolgozni. Sírj, ha úgy érzed, hogy kell és beszéld ki a fájdalmadat. Nagy-nagy ölelést küldök!
(Ha nem gond nekem is megírnád, hogy mi volt az a betegség amire ilyen későn derült fény?)

Mona: Sajnos nem értek ezekhez az értékekhez, de van egy számomra szimpatikus doki, akitől szoktam kérdezni a neten. Írd meg neki a problémádat és küldd el a vérvétel eredményét. Általában másnap már olvasható a válasz. Tudom, hogy nem pótol személyes találkozót, de egy szakvéleménnyel több lehet a tarsolyodban.
A cím: orvostudakozo.hu
Ott meg kell keresni bal oldalon az "orvos válaszol" részt és a doki neve Hamvas Ferenc. Nem kell regisztrálni, csak leírod a kérdést és ugyanott az oldalon fogod látni a választ.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nita: Az könnyen meglehet ebben az undorító időben, hogy a szél lefújt pár cserepet. De most még ne engedd fel a férjedet a tetőre, szerintem veszélyes!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Kati, ezek jó hírek, drukkolok továbbra is!

Csillag, Nitának igaza van, ennyi felvés után bizony hamar elfáradsz, Lexivel én is 5 hétig feküdtem, sokáig tartott, mire újra megerősödtem.
Köszi, megvagyok, megint epegörcsöm van, a hányinger után. :roll:

Tary, borzasztóan sajnálom... :cry: Kívánom, hogy hamarosan az angyalkátok küldjön nektek maga helyett egy egészséges kisbabát!

Mona, ez tényleg nagyon hosszú ciklus.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Virág nem is engedem!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Tary: Nagyon sajnálom! :cry: :cry: Nem is tudok mit írni. Remélem, hamar teljesül a kívánságotok és kopogtat ismét a gólya. Sok ölelés megy...

kovacszsuzsi
 
 


Tary: nagyon sajnálom a mi veled történt.Nekem egy ismerősöm ugyanezen ment át hogy 20 hetesen megszülesztették vele a babát nyitott gerinc miatt.Nem vették észre előbb.:(Azóta viszont van egy csodaszép kislánya :) ne add fel.38 év nem kor én 36 majdnem már 37 voltam mikor Gergőt szültem és első gyerek.neked meg már harmadik lesz így nem annyira gond a korod:) kitartás
elküldenéd nekem is priviben,

nika70
Salgótarján
 
 


sziasztok!!!!!!!!!!
Tary annyit gondolok rád!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Helyzet: Nekem nagyon az az érzésem, hogy nekem ez egy piri volt egy pozi teszt után. Csak még annyira picuri volt Mákom, hogy ahogy jött, úgy ment is. Görcsök, meg minden nélkül. Csak a darabokat "hiányoltam" a piriből, meg a görcsöket. Ez lehet? Nagyon félek újra tesztelni, mert még egy picikét reménykedek.
Egyébként ma is van egy icipici barnám és folyamatos derékfájás. Egyébként tünetmentes vagyok. Se cicik, se émelygés, semmi. Reggel mégis tesztelek majd egyet.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati ha terhes is vagy pirizhetsz is.vannak ilyen kismamák.de BÍZZÁL!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Úgy tűnik, a megérzésem igazolódott. Mégis lelket vettem magamon és csináltam egy újabb tesztet. Nagyon kell kuksizni a második csíkért. A férjem nem látná. Hát ennyi, Mákocskánk mégsem kapaszkodott eléggé. Szomorú vagyok, de tuti van neki magyarázata és talán jobb így.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


tary

annyira de annyira sajnálom,ez nem lehet igaz :cry:
de mi törént a babával?ha van esetleg kedved,nekem is ird le.bár gondolm nagyon nehéz.de az a lényeg hogy még szeretnél babát,és lesz is hiddel.

KépKép
bettike83
 
 


Kati ha elment a baba lehet jobb..beteg lett volna .de lesz még babád!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati: Én még nem mondok semmit.... de lélekben Veled vagyok...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!Mindenkinek megírtam a történetet, ill., hogy mi volt a gond. Ezzel az erővel akár ide is írhattam volna, csak tényleg nem akarok senkit elkedvetleníteni, megijeszteni, stb. Nem gond, ha beszélnem kell róla, fizikailag jól vagyok, lelkileg még vannak hiányosságaim, de dolgozom azon is, hogy elmúljon. Ha nem gond, foglak olvasgatni benneteket, mert tudom, hogy úgysem tudom itthagyni a topikot, meg titeket. Aztán hátha egyszer beszámolhatok egy újabb pozitív tesztről és egy egészséges babáról:)
tary
tary
 
 


Tary én nagyon örülök hogy maradsz!!!!!!!!!!!!!!
hidd el még többet segít ha "társaságban" vagy!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Tary: Ez teljesen természetes, hogy idő kell ahhoz, hogy elengedd, meggyászold a kisbabátokat. Ne sürgesd a dolgot, érezni fogod, hogy mikor jött el az idő egy kis pocaklakóhoz! Nagyon jó olvasni, hogy nem adod fel és van erőd a folytatáshoz. Tiszta szívemből kívánom, hogy szülessen egy egészséges kisbabátok, aki majd teljessé teszi a drága kis családotokat!

(Privit nem kaptam, ha tudod, küldd el nekem kérlek...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


aranyosak vagytok mint eddig mindig. Jövök néha, drukkolok, és olvasgatok.
Pedi nem jár már erre?
tary
tary
 
 


Tary én se kaptam meg a privit......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Tary elküldenéd nekem is esetleg? Érdekel, hogy mi történt!

Csillag: Írtam annak a dokinak! Köszönöm, hogy segítettél!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sajnos "lerázott" a doki, nem kaptam választ a kérdéseimre! :(

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona. sajnálom, nem tudom, hogy miért nem foglalt állást. Nekem mindig válaszolt.
Ne haragudj, de megnéztem, hogy mit írt Neked és pár hozzászólással később valaki megkérdezte tőle, hogy "nem kellett volna megmondani Mónikának, hogy ezek nagyon rossz eredmények???". Lehet, hogy ez a hozzászóló Veled hasonló helyzetben van....

Szerintem menj el a másik dokihoz is akiről írtál, ha előbb nem, akkor a köv. mnesid után.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Köszönöm Csillag, kicsit elszomorított a válasza, de ez van sajnos! Most megvárom amíg megjön, és akkor bejelentkezek egy másik orvoshoz, akit ajánlottak, nála lehet majd szülni is, és állítólag nagyon lelkiismeretes orvos.

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


tary, én sem kaptam meg!

csillag: köszi! Remélem te tudsz valamit!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati mizujs veled?hogy vagy?

KépKép
bettike83
 
 


sziasztok! Mit ronthatok el? nekem azt jelzi, hogy elmentek az üzik...ha ma sem kapjátok meg, akkor esetleg e-mail címre? vagy ide?az nem gond?tary
tary
 
 


Sziasztok!

Remélem nem bántok meg senkit azzal, ha bíztatom taryt, hogy ide is felteheti a "történetét". Én sem kaptam meg.

Betty. köszi, jól vagyok. Te?(ti?) Holnap megyek dokihoz. Semmi változás. Már egyáltalán nem vérzek, barnázok, de a tegnapi teszt után már tényleg nem tudom, hogy mit gondoljak.
A halványkából, kb.fél óra múlva igen erős csík lett. Tudom, hogy ilyenkor nem lehet értékelni már, de ezt nem érte. Ennyit nem párolog a kontroll vonal... Holnap kiderül, de már egészen belenyugodtam. És szerintem magamban megtaláltam az okot is. Tuti én rontottam el!!!!

Ahogy visszagondolok, pont a beágyazódás után történhetett-időben, hogy a bútorboltban a kanapénkat megemeltem és segítettem az apósomnak a kocsiba berakni, mert a férjem nem ért rá. Dög nehéz volt. Szóvol a következő hónapban tuti összejön, de holnap megvárom az orvosi véleményt is!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


sziasztok csajok
kérdésem lenne felétek
azt hallottam, ha valakinek vetélése volt és gyermeket szeretne, akkor mielőtt még teherbe esne már akkor szedetnek vele sárgatest hormont termelő vagy tartalmazó gyógyszert, hogy a következő baba megmaradjon...igaz ez?

Kép
Kép
fesztike1
 
 


fesztike

ezt sajnos nem tudom.

kati

én azért bizakodom még,nagyon drukkolok h jó hirt kapj holnap.meg azért ha ott a csik akkor kell lenni valaminek.inkább kellemes meglepi legyen holnap,szoritok érted :)

KépKép
bettike83
 
 


Fesztike: Velem nem szedettek sárgatesthormont a teherbeesés előtt. Úgy beszéltem meg a dokimmal, hogy amint pozitív lesz a teszt, elmegyek hozzá és felír nekem Utrogestant. Ebből a max. adag 3X2, én napi 5 db-ot szedtem. (Van belőle bekapós és dugdosós változat is...)

Kati: Ne okold magad, ha most nem sikerült. Az önváddal falat húzol magad köré, pedig ajtót kellene nyitnod, hogy beléphessen rajta az, aki majd a családotokat boldoggá teszi! (De az is lehet, hogy már ott rejtőzik valahol...)

Mona: Ne keseredj el, mindenre van megoldás!!!! Van, akinél könnyen megy a teherbeesés, másnak pedig keményen meg kell küzdenie egy babáért! Én az előbbi kategóriába tartozom, viszont a kihordás megy nehezen... Hidd el, hogy jobb egy kicsit több várakozás után, de egészségesen babásodni, mint elbúcsúzni egy pár hetes-hónapos élettől...

Tary: Ma sem jött meg a privi... szerintem is kiírhatod ide, ha Téged nem zavar. Puszillak!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


de mi van akkor, ha valaki el se jut addig, hogy pozitívat teszteljen, mert annyira hiányzik a szervezetéből ez a hormon? :(

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Van bármi erre utaló jeled??? Pl. több napig tartó barnázás a rendes mensi előtt...

De, ha ennyire aggaszt a dolog, kérd meg a dokidat, hogy küldjön el hormonvizsgálatra. Abból kiderül, ha baj van!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


hát az a helyzet, hogy a vetélésem óta nincs dokim, mert a régihez nem akarok visszamenni.
Nagyon sok orvost javasoltak nekem, de még nem mentem senkihez.
Azért kezdtem el aggódni, mert múlt hét csütörtök-péntek magasságában volt pém és tettünk is az ügyért és már 3. napja olyan hasfájdogálásaim vannak, mint mikor terhes voltam., csak akkor a mensi elmaradása előtt pár nappal jelentkeztek csak. Szóval nem tudom mi ez...ez lenne a hasszurka??? viszont még nagyon-nagyon korai lenne tesztelni és úgy félek hogy ismét elveszítem.

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Fesztike: Menj el egy akármilyen dokihoz, aki ott van az SZTK-ban. Tök mindegy, ki írja fel az utrót. Szerintem ha elmész, és ezt kéred, akkor felírják. Mondd el, hogy már volt vetélésed, és most is ettől tartasz...

Tary: szerintem is leírhatod ide a történetedet...

kovacszsuzsi
 
 


Feszti: ne parázz ennyire!!!!! Arra nem gondoltál, hogy pszichoszomatikus tüneteid vannak?????? Furcsa dolgokra képes az emberi lélek. Attól is kialakulhatnak ilyen tünetek, hogy a lelked fél a sikertelenségtől.

Ha tényleg a múlt héten volt pé-d akkor még nem érezheted a beágyazódást, ahhoz több idő kell, hogy eljusson a babó a méhedbe. Tesztelni is felesleges ilyen korán, mert csak növeli a sikertelenség érzést Benned.

Most ne nevess ki, de én írtam levelet a mostani babámhoz, amikor elkezdtem pecsételgetni, ill. ott volt alatta a nagy vérömleny. Leírtam Neki, hogy ne féljen, minden rendben lesz és ketten együtt legyőzzük az akadályokat. Vagy 100x leírtam azt a mondatot, hogy "minden rendben van a babával". Ha éjjel felébredtem, magam elé képzeltem ezt a papírt, meg a levelet és megnyugodtam.
Ha visszagondolsz, Zsuzsi is csinált magának egy "baba-bevonzó" képet, amit mindig nézegetett a teherbeesése előtt. S lám, neki sem kellett sokáig várnia....

Próbálj meg Te is keresni magadnak valami kapaszkodót, hogy elfelejtsd a félelmeidet és TÉNYLEG csak a jövő felé nézz!!!!!

(Húúú, lassan elmehetek lélekgyógyásznak....) :shock: :shock:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Fesztike: Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy szedsz most valamilyen vitamint, bogyót???

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


édesek vagytok csajok! KÖSZÖNÖM!
nem gondolom, hogy pszichés a dolog, mert úgy jelentkezett, hogy nem is gondoltam addig rá és elég konkrét érzés
egyébként azért annyira nem parázok csak mióta azt hallottam, hogy már hamarabb kéne szedni a gyógyszert

gravidát veszek be amikor eszembe jut, egyébként meg szedek multivitamint és C-vitamint elég nagy dózisban :)

igyexem koncentrálni :) biztos hamarosan babásodom én is
cupppp

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Fesztike: Igen-igen!!! Koncentrálni!!! Amikor barnáztam, én is leírtam egy papírra, hogy minden rendben van! Tök komolyan! És bejött! Semmi baj nem lehet :) Bizonyosan babásodsz már te is nemsokára... vagy mááár :) hehe

kovacszsuzsi
 
 


Fesztike: Esetleg szedhetnél E vitamint is. Nekem ajánlották teherbeesés előtt, mert erősíti a méhnyálkahártyát és jobban be tud ágyazódni a babuci!

Na, de most már eldugulok....Ígérem! :)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag: Tudom...teljesen igazad van, csak az az érdekes, hogy az endokrinológusom ezek az eredmények után azt írta a leletemre, hogy "Eredményei nagyon szépek, terhesség esetén soron kívül jelentkezzen!"
Én nagyon megbíztam ebben az orvosban, és most ezek után nem tudom mire is gondoljak!?

Tary: Ha neked nem okoz gondot, akkor szerintem is leírhatod itt!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?