Nyuszi, ugyanezt csinálta Míra is, csak sírt, ahelyett, hogy leült volna. Idővel megtanulta, hogy nem sírni kell, hanem elengedni a rácsot. De szerintem félnek ilyenkor, meg kicsit rá is görcsölnek, és az egyetlen biztos pont a rács. Nem könnyű, de ez is csak egy rövid időszak, majd ezen is túl lesznek. Addig is annyit tudsz, mint T-pk írt, hogy próbálod lefejteni a kis mancsát egyesével és lecsúsztatni. 100x meg kell mutatni nekik, elsőre nem fog menni, de belejönnek
Miért is panaszkodsz Te Noémi étvágyára
Vagy ez a biocitromnak köszönhető?
Vanda, megnéztem a videótokat újra. Annyira jó! koppintva rólatok és egy barátunkról, mi is csináltunk a lányoknak, csak kicsit hosszabbat, a szülinapi zsúron projectorral nyomtuk a falra. Negyed óra mini mozi volt, imádták. Benneteket azért ilyen hosszúval nem fárasztalak, ikreseknek ilyenre nincs ideje
Jól néz ki a nyaralásotok helyszíne, nekünk kicsit messze lenne
Mi Balatonalmádiba megyünk egy nagyobb csapattal (de szerintem ezt már írtam), egy családi házat bérelünk, aminek az udvarán van még egy sereg bungaló, saját medencéje van, kerti főzéshez felszerelés (ez ennek a csapatnak alap), gyerekeknek homokozó, stb., meg minden, ami 15 felnőttnek a dögléshez kell. A kölkök napi árát sokalltam, lealkudtam, így már nekünk is belefér egy hét.
http://www.szallastipp.hu/napfenyapartmanok
Emma ma éjjel is műsort adott, csukott szemmel, közben ropogtatott délen. Nem volt kakija normális tegnap, csak két kemény kisadag, így ma a Timinek is ajánlott Levolac-ot vetettem be. Délelőtti alvás után meg is lett az eredménye. De az éjszakákkal nem tudom mit kezdjek. Mitől fájhat a hasa? Mi segíthetné az emésztését? Bevert este 260 tápszert, meg is ijedtem, adtam neki Espumisant. Nem kellett volna? De nem akartam megvárni, hogy éjjel ébredjen pocak miatt. Lehet, hogy pont ezzel okoztam a bajt? Vagy mit kéne neki adni, ha éjjel hasfájással ébred? Vagy mivel lehetne megelőzni? Valakinek valami tipp? Már a jó öreg Gripewater-re is gondoltam
Homeopatiát is próbáltuk, az se vált be hosszú távon. Nagybetűs HELP!!!!
Timi, édesek lehetnek, amikor ébrednek. Én tegnap kénytelen voltam már negyed 6-kor tényleg felkelteni Emmát, hát nem volt egyszerű. Már nem csak dumáltam neki, hanem ki is takartam, simiztem a pociját, kicsatoltam a babakocsi övét, kibányásztam a kocsiból, és még mikor bevittem a házba,is tovább szunyált az ölembe. Majd' megzabáltam, és úgy sajnáltam.
Tigris, az etetést én is úgy oldom meg, hogy egy ide, egy oda. Aztán mivel Míra elég rossz étvágyú, ezért előfordul, hogy mikor belelendül, akkor kénytelen vagyok Emmát hanyagolni, és a teljes adag elfogyasztása érdekében lapátolni a kisasszonyba, amíg hagyja. Na meg míg Emma türelemmel van. De szerencsére ő nem tüntető fajta. És sajna annyit eszik, amennyit adok neki. Így sose tudom, mikor elég neki. Ezért is fájhat éjjel a hasa. De ha kevesebbet kap, akkor meg ébred, hogy éhes.
Fene se tud kiigazodni rajtuk, ezért írtam, hogy mennyire ügyes vagy, hogy Te így kiismerted már a Te három Tündéredet. Félve kérdem, képeket ha lesz időd dobni róluk
Nyuszi, most hallom, hogy a nappaliban apa fetreng a röhögéstől, és dumál Emmának, hogy ő a Király. A szavaiból arra következtetek, hogy a bilin trónol a Husika
Szóval ezért írtad Te is, hogy "király"!? Már értem
Ja, és boldogságom legújabb forrása, Míra puszit ad az arcomra, ha kérem. Elolvadok tőle
Megint kisregényt írta, bocs