Sziasztok!
Örömmel nyugtázom, hogy mindenki jól van
Próbálok írni pár sort, bár Lotti itt pörög mellettem szokás szerint, viszont most itthon van Zoli, mert vasárnap meghúzta a hátát, de hát tipikus, még alszik
Nyaralás, mi max. 1 hetet Balatonon, de még semmi sincs lefixálva, anyagilag nagyon meg vagyunk menve, úgyhogy amíg nem megyek vissza dolgozni, nagyon nehéz lesz ez a pár hónap
Bölcsi, már beadtuk a jelentkezési lapot, júni közepéig kiderül, hogy felvették-e Lottit, de ha nem, tuti fellebbezünk, mert fél percre vagyunk a bölcsitől
A védőnővel sikerült beleiratnom a környezettanulmányba, hogy oké, hogy saját a lakásunk, de hatalmas hiteltörlesztésünk miatt mindenképp rákényszerülünk, hogy visszamenjek dolgozni. Remélem ez segít kicsit!
Szerintem jó lesz, Lotti biztos élvezni fogja. Persze nehéz lesz az elején elengedni, de én már vágyom vissza dolgozni is
Képek nagyon jók, Veronika, nagyon jó lett a hajad!
Cumi, nálunk csak az alváshoz van és ebből nem engedek. Ha mindig odaadnám, tuti a szájában lenne egész nap.
Tej, Lotti 2-3 naponta kap igazi tejet, akkor ált. kakaó formájában és akkor megiszik 2-3 dl-t egy húzásra, imádja. Amúgy a Mildibé tejital port használjuk, reggel és este 2,5-3 dl. Nekem azt mondta a védőnő, hogy még szüksége van a babának kb. 4-5 dl tejre.
Szöszke, 1 hónap egyedül? Kemény, én 1,5 napot voltam egyedül, már az is húzós volt, úgyhogy kitartást!
Kajálás, kb. 2 hete nem nyomok össze semmit neki és most tanulja igazán, hogyan is kell rágni. Egész ügyesen eszik, én ált.napi 2-3 kajálásnál hagyom kreatívkodni és utána idegbeteg vagyok, mert minden tiszta kosz, de muszáj, mert a bölcsiben úgymond követelmény, hogy egyedül egyen a gyerek.
Bocsi, ennyit tudtam írni, mert Lotti nem hagy békén, amúgy mi megvagyunk, zsúfolt napjaink voltak, mert jártam a SOTE-ra, hogy megcsinálják a harapásemelő sínt, tegnap megkaptam, felső fogsorra, hát kemény, beszélni se tudok, de remélem 1-2 hét alatt visszaugrik az állkapcsom!
Szép napot mindenkinek!