Sziasztok Lányok!!
Nagyon örültem, hogy láthattalak benneteket!! Nagyon aranyosak vagytok!! ÉS tényleg jó lenne minden évben egy ilyen!
Én is nagyon sajnálom, hogy ilyen hamar jönni kellett, de a gyereknek már igen csak van akarata, és elég dinnye tud lenni, ha nem érvényesül. Még szerencse, hogy nem viselkedett úgy ahogyan itthon szokott. Mondtam is a Kornélnak, hogy kifejezetten jó fiú volt, csodálkoztam is... Persze azért az elején hozta a formáját... De alapból nem volt rossz. SZERENCSÉRE!! Biztos meg lett volna rólunk a véleményetek....
Tegnap mi is sikeresen haza értünk, a gyerekeim nekem is hamar beájultak. És hazáig aludt mind a 2, a Flóra még itthon is vissza aludt és aludt 6-ig, akkor is én ébresztettem. Én is kérnék mindenkitől képeket, mert mi egyáltalán nem csináltunk... Az uram a Kornéllal, én pedig a csajokkal voltam elfoglalva
A beájult gyerekeimről tudok nektek képet küldeni
, mert az autóban már tudtam fotózni
Niki!! Nagyon aranyosak vagytok! Ami igazi tünemény!! Azok a szemek!! A tanuláshoz pont jó ez az idő, ilyenkor úgysem lett mást csinálni... (babán kívül, de ahol már van egy ott elég nehéz
) Nagyon fincsi volt a boci-mobil kérhetném a receptet??
Etnám!! Nagyon jó volt benneteket látni! Botikád igazi csibészke! Ő sem gátlásos, pillanatok alatt megbarátkozott velem, és jó volt vele fogócskázni! Nagyon aranyosak vagytok.
Lucám! A te párod hihetetlen jó fej!! Tamásod is tündéri, bár ahogy gyűltünk úgy egyre inkább visszahúzódott, de legalább volt szerencsém látni, hogy milyen amikor nem olyan gátlásos. Nagyon szépen beszél, és nagyon okos is! Imádni való! Hogy telt az éjszaka? Aludt végül rendesen??
Laar! Míra nagyon helyes azokkal a nagy kék szemeivel! és nagyon érdeklődő is. Remélem, nektek is jól telt az éjszakátok. És Timiékkel jól elbulizgattatok kicsit!
Timi! Nagyon keveset sikerült beszélgetnünk, de legalább láthattunk benneteket! Nagyon aranyos Vilcsid, neki is gyönyörűek a szemecskéi.
Nofikám!! Annyira örültem, hogy végre találkoztunk. A párod és az én drágám, szerencsére jól egymásra találtak, nem is tudom mi lett volna, ha nem... Egy biztos, akkor lehet, hogy még eddig se maradtunk volna. És ezer hálám, hogy rábeszélted, még egy fél órára. Nagyon maradtam volna még. :S De hát ezek a pasik...
Mindig mindent keresztbe húznak nekem!!
Zsuzsám! Téged is nagyon jó volt látni újra!! Nagyon jól nézel ki, de tényleg!! Szerintem, most sikeres lesz a lombikod, mert jól feltöltöttek a gyerekek. És ha van kedved tényleg szívesen látlak (ez mindenkire vonatkozik), nyugodtan jöhetsz babázni!
Vasinak üzenem, hogy sajnálom, hogy mennie kell dolgozni, láttam rajta, hogy nem sok kedve volt elmenni. Sajnáltam nagyon!!
Kirukám! Sajnálom, hogy az a hüle autó már megint ki..... veletek!! Nagyon sajnáltam, hogy nem sikerült találkoznunk, de talán egyszer végre eljutok hozzátok!! REmélem, azért anyukádhoz eljutsz majd valahogy...
Angyalom! Remélem, hogy legközelebb már veletek is találkozhatunk. Nagyon jó lenne benneteket is látni! Hogy vagy? Már nem sok van vissza és Máté is megszületik. Voltatok vásárolni már neki??
Grácus! Nagyon remélem, hogy végre fény derül valamire! Nagyon jó lenne, ha tudnák miért nem sikerül teherbeesned! Nagyon drukkolok!! ÉS nagyon sajnálom, hogy nem tudtál eljönni!!
Swidi írta, hogy sajnos Alex is beteg lett. Sajnálom, hogy nem jött össze hogy eljöjjenek, de talán majd jövőre!
Arte! Mi újság? Hogy érzed magad?? Voltál tegnap gályázni?? A franc vigye el a gépet, hogy sikerült megjavítani!! Biztos jól ellettünk volna.... Talán majd legközelebb, és drukkolok, hogy ne 2en gyertek!!
Hédi! NAgyon aranyos Alexa, nagyon nyugodt kislány! Neki is szép barna szemecskéi vannak. Remélem, haza felé elaludt ő is kicsit. szegény biztos érzete, hogy nagy nap volt a tegnapi és ezért inkább nem aludt, nehogy lemaradjon valamiről!!
Remélem, nem hagytam ki senkit, de már 3x állok neki írni... most is gyorsan lépnem kell, mert nem tudom merre jár a Flóra.... Még jó, hogy már megy!
Most lesz végém, mint a botnak!!