Új privát üzeneted érkezett!

Jajj Niki, annyira jóóóóóó, hogy jöttök! Kíváncsi vagyok nagyon Amira, olyan édes a képeken. Már csak két nap!

Csajok én most már tényleg csak azon imádkozom, hogy ne legyen semmi gubanc az autóval. Múltkor Győrben nem indult el, miután megálltunk a játszin egy órára. Pontosabban elindult, de kb. öt mp után leállt... tiszta idegek lettünk, hogy nem tudunk hazamenni. Aztán valami csoda folytán, fél óra után, kb. a 20. próbálkozásra nem állt le, és hazahozott minket... Azóta semmi baja, nem is tudják megmondani mitől volt, csak akkor, ha újra produkálná. Hát nagyon remélem, hogy nem fogja... MIndig úgy indulunk el egy hosszabb útra, hogy csak most az egyszer, még most utoljára... aztán nagyon megdicsérjük, ha haza is érünk vele. Az autónak lelke van, néha meg kell beszélni a dolgokat :D Dilis vagyok, mi? :) Na puszi, mára ennyi voltam, megyünk fürcsizni.

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Luca!
Ne aggódj az autóért, ha netán ott nem akar elindulni a párom ért hozá. Nálunk mindent ő csinál az autón, nem kell sokszor szerelöhöz vinnünk szerencsére!

Nofi
A bocimobil olyan süti hogy csokis a piskótája és túró van rápötyögtetve és olyan boci mintája lesz tőle! :lol:

Szép estét mindenkinek!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

sziasztok lanyok:)
olvasni nem nagyon tudok ,indulnom kell hajtani:)
szoval...
ÖRÜLÖK HOGY BOLDOGOK VAGYTOK HOGY HOLNAP ELJÖN A NAGY NAP:)
szertnek nekek tiszta szivböl es nagy nagy szertettel szep idöt es boldog eltöltött napot kivanni:)
en gondolatban veletek leszek amennyire tudok:( holnap nyitunk nagyon ott kell lennem.......de a szivemben ottvagytok mindannyian:)
aztan irjatok hogy milyen volt... kerem a beszamolot a sztorikat stb:)
Botikank melyik kiscsajnak csapja a szelet stb....:)))))))
na jo van mennem kell!
nagyon szep boldog talt kivanok neketek!
huuuuuu most verzik a szivem:(((((
sziasztok dragim:)
suzi2

vagyok ám!

hú lányok, kiárultam a lomok nagy részét. régi tv, hűtő, villanytűzhely, stb. ezek mindent visznek, ami olcsó. a telóm egy nap alatt lemerült, annyian hívtak. én balga eladtam a francia ágyunkat is, azt hittem, hogy nem nagyon fogják vinni, hát most matracon alszunk, boti imádja, rohangál rajta, élvezi,hogy alacsony. vagy 4x lefejelte a falat, mert túlfutott :roll:
várom a talit, csak kicsit tartok botikámtól. kiszámíthatatlan, mint az időjárás. tegnap egyik pillanatban még szeretgette márkot a következőben meg minden ok nélkül gyepázta.
a csajokkal nem lesz gond, őket nem bántja :wink:

holnap aerobik oktatás este, ennyi finomság után, lesüllyed az ignis hazafelé. én végigeszem mindent, az tuti :D

niki!
örülök,hogy jöttök, remélem ami is verekszik még, így elterelődik a figyelem botiról :D

lányok, hoztok a gyerkőcöknek játékokat? vagy mi lesz ott, boti tuti nem fog egy szobában megmaradni egész nap. bár elvileg 12-15ig aludnia kéne, remélem fog is, így hagy egy kis csacsogási időt az anyukájának. én viszek játszóruhát magamnak, hátha botikám kivisz a játszóra. ugye ki lehet menni? na megyek vár a robot!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Szép Péntek reggelt Lányok...

Már csak 1 nap. :-)

Asszem csatlakozom Etnához, én is tuti végigeszem az egész menüt. :-) Etnám, valahogy majdcsak hazagurulunk. :lol:

Niki, izgalmasan hangzik a boci-mobil. :-)

Etnám, elvileg játszószoba van, hogy milyen játékokkal, azt nem tudom. De talán lesz azért ott valami. Boti sztem meg fogja mutatni, hogy ő egy kisangyal, és csak Te látod úgy, hogy szeszélyes. :-)
Természetesen az egész területen lehetünk, a kertben, házban, a parton.

Hacsak nem esik az eső, reméljük kint tudunk majd játszani a picikkel. :-) Bárcsak olyan idő lenne, mint most reggel, itt speciel süt a nap. Halványan, de határozottan. :-)

Most búcsú, majd jövök: Nofi

nofertiri

Napsütéses szép napot!

Már csak egyet kell aludni :D :D :D :D !!!

Etnám: Vilcsi olyan, mint Boti...nem is tudom, hogy lesz el...remélem a sok új arc és gyönyörű gyermekeitek lekötik, és jól lefárasztják egymást, hogy tudjunk beszélgetni. Én is viszek játszós ruhát... :D
Ja és viszek pár játékot, na nem az én gyerekemnek, mert az nem érdekes, hanem a többieknek, hogy ne fogyjunk ki az újdonságokból!
Én attól parázok, hogyan fogunk ebédelni, közösen még nem ettünk apával, mert mindig kell valaki Vilcsi mellé :?
Tényleg Nofi, nem lehet bérelni egy személyzetist, hogy játszon a gyerekekkel, csak míg elfogyasztjuk a nem kis mennyiségű menüsort??? :lol: :lol:

Aztán holnap megtárgyalunk mindent...nem is írok most senkinek külön, majd ott!!!

Laar!Akkor indulunk együtt reggel?

Ha még eszembe jut valami, írom!
Én már kezdek pakolászni!!!

Puszi mindenkinek

Megvan ám az autó, tegnap este elhoztuk, a fékkel van egy kis probléma, de legalább hamar ott leszünk :lol: :lol: :D :D

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok!
Nem tudom, hogy fogunk odaérni, mert délelőtt lesz egy kis dolgom, de sztem délre ott leszünk, mert 11-kor végzek. Még jó, hogy közel lakunk :) Így viszont sütit sem fogok tudni sütni :(

kiru84

Timi... ott biztos lesz némi személyzet, hátha szívesen pesztrálnák kicsit a gyerkőcöket :-) Majd a helyzet adja :-) Óvatosan a fékkel :-)

Kiru, ne aggódj, a lényeg, hogy ott legyetek :-)

Beszéltem az igazgatóval, a megközelítésre azt ajánlotta, hogy a Klub Aligánál menjünk be, ott van valami sorompó, ott átengednek. Látni fogunk teniszpályákat, egyebeket, az a Reneszánsz panzió, és még onnan le a part felé, a Csokonai utcába, ott a végcél. :-) Ez Laar-t, Timit, Nikit asszem nem érinti, mert más irányból jöttök.

Raktak ki napozóágyakat, nyitva lesz a büfé, az épület, rendbetették a játszóteret.
Azt mondta, hogy most kb. 20 fok van ott, se nem rossz, se nem jó az idő. Napok óta ilyen. :-)

Hirtelen ennyi. :-)

nofertiri

Sziasztok Lányok!!

Már csak 20 óra és találkozunk!!

Ma aztán jól kifárasztottam magam. Amíg a Flóra aludt gyorsan megcsináltam az ebédet, bedagasztottam a kiflit, aztán mire elkezdtem sütni őket felébredt a Flóra, de szerencsémre türelmesen megvárta a kiságyban amíg végzek a sütéssel. Most túl van az ebéden, és teszteli a kiflit! :lol: Úgy tűnik jól sikerült, mert tele van vele a szája! :)

A Kornélka is itthon van még. Hétfőn ha minden igaz vihetem már oviba. A Flóra is beteg lett szegényem. Tiszta takony, és iszonyat köhög. Remélem, senki gyermeke sem lesz beteg ez után a tali után. Bár én a fogára gyanakszom, de eddig még soha sem köhögött ilyenkor. Felül most jön az egyik már lehet látni a fehéret, de még nem tört át. A másik mellette is készülődik kifelé, ahogy nézem. A sétálás is elég stabil már, néha kileng, néha lecsüccsen hirtelen, de már elég szépen bejárja a lakást. Vége van a gyöngy életemnek. :lol: Most aztán lehet szemmel tartani őket. Múltkor pl. a cicás edényben nyúlkált hát mondanom sem kell, hogy szívbajt kaptam... Ja, igen, és a wc-ben is szeret pacsálni... Nagyon kell figyelni, hogy ne legyen nyitva az ajtó.... Szörnyűűűűűű!!

Angyalom! Örülök, hogy nem ijesztettelek meg, igaz, már vissza nem lehetne csinálni a dolgot! Szerintem megoldod majd ügyesen! A párod pedig kezet foghatna az én nagyságos urammal..... Kb egy kaliber lehet, a két hapsi!! A pocak fotódnál nekem is sokáig kellett nézni, hogy rájöjjek mit is látok... Szépen megnövesztetted az Uraságot!!

Etnám! Hogy haladsz? Minden kész? Szakik lebeszélve?? Na de holnap úgyis kifaggatlak!! :lol:

Suzi! Nagyon helyesek vagytok a gyerekekkel a képeken. Bazsival és a párod lányával is. A kaszinó nyitáshoz sok sikert kívánok. És nagyon sajnálom, hogy nem jöhetsz te is a talira... De majd legközelebb pocakosan ;)

Niki! ÖRülök, hogy összejött végül a maszek, és el tudtok jönni mégis. Nagy kár lett volna ha lemaradtok. Sajnálom, hogy Swidiék nem tudnak jönni. Remélem, hamar helyre jönnek ők is!! A Bocimobil sütit így ismerem, hogy elmondtad hogyan készül. A nevéről nem jöttem volna rá! :) Nekünk is van bocis sütik, csak abban nincs túró. Alig várom, hogy élőben lássam a kis csodátokat!! ;) és persze benneteket!

Lucám! Szerintem is van lelke az autónak. Én spec imádom a mi kis autónkat, de sajnos kinőttük és lassan le is kell cserélnünk, de már most tudom, hogy apával nagyon fogjuk siratni... A benzinnel kapcsolatban annyit akartam neked írni, hogy nem próbáltátok az E85-ös benzint felesben a sima 95-össel? Mi mostanság azt tankolunk a Suzuba... és úgy tűnik nagyon szereti. És kb 100 Ft-tal olcsóbb a benzinnél. És BIO, mert kukoricából van.

Most ha nem haragszotok ennyi leszek, mert mindjárt itthon van életem értelme :roll: (a 3. gyerekem), és kissé fut a kéró!!

Puszi!! NEM SOKÁRA TALIZUNK!!!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok Drágáim!

Ma egy órával előbb leéptünk, mert bedöglött az egyik gép, de holnapra megcsinálják:( ha mégsem végeznének vele akkor kiszólnak és akkor nem kell menni dolgozni.... és az vajon mit jelent? Nofikám ne kapj szívbajt ha mégis mennénk a maradékon ellennénk:) De megmondom őszintén én ebben nem bízom.

Timi ez a fékes dolog ez nagyon király! Olyat röhögtem rajta! De vigyázzatok magatokra!

Kívánom Nektek h legyen jó időtök és érezzétek jól magatokat!

Lehet azt érezni amikor a beágyazódás van? Csak mert ma kicsit görcsölgettem és elvileg ma lenne a napja!

Pusszantás!

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Holnapra szép napot kívánok nektek!

Arte
Holnap együtt érzek veled Én is dolgozok! :?

Zsuzsa
Köszi a drukkot! Hát Én sem tudom, hogy minek örülnék jobban egy + eredménynek vagy egy - eredménynek. Azt mondta a doki, hogy Ő eddig 15 ilyen vizsgálatott csináltatott és abból csak 1 lett + gyógyszeres kezelés után spontán terhes lett a betege most 13 hetes terhes!! :D

Puszi!!!

Kép
grácus

Arte, drágám, nem vagyok egy szívbajos fajta. :-D Én nagyon örülnék, ha mégis tudnál/tok jönni. :-) Az ebédet teljes mennyiségben megfőzik, tehát szó sem lenne maradékról :-)
(Nyugi, csak azt fizetjük, amit megeszünk :-) )
Minden készen áll a fogadásunkra.

Én is kész vagyok a pitékkel, hogy milyen lett, nem tudom, mert még forró :-D

És az én számításom szerint már csak közel 15 óra a taliig. :-)

Csók mindenkinek: Nofi

nofertiri

Sziasztok!

Csajok, én nem sütöttem, majd viszek valami rágcsát. Az a helyzet hogy borzasztóan fáj a fejem.
Timi, nem semmi a fékes hozzáállásod. Vigyázzatok magatokra.
Grácus, akkor én már tudom minek szurkolok. Annak hogy legyen egy jó nagy pozitív eredményed. Ezek szerint ez jó megoldás lenne.
Csajok, nagyon fos időt mondanak holnapra, de remélem most nincs igazuk.
Na, megyek is mert nagyon fáj a fejem.
Holnapi viszont látásra!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Arte! Igen, a beágyazódásnál is érezhetsz mensis görcsöt. ;) Nekem a Flóránál volt, és egy csepp vér is volt. Szóval DRUKKOLUNK!! JAJ, de izgi!! :D:D:D:D A munkahelyeden nagyon remélem, hogy az a gép nem akar megjavulni!! Majd vuduzzuk azt is, nem csak az időt!! :D:D Nagyon jó lenne, ha mégis tudnál jönni!! Van már netetek??

JAJ, Timi! A fékes dolog nekem is tetszett, csak annyira siettem, hogy elfelejtettem mondani, hogy jót kuncogtam rajta, de azért csak óvatosan, nem lenne, jó, ha még sem érnétek oda!!

Zsuzsám! jobbulást! Nekem is rengeteget fáj mostanság... UUUUUtálom!! Remélem, a melegfrontot jelzi előre! ;) Egyébként most volt Pongrác, Szervác, és Bonifác... Szóval fiúk köszi a rossz időt, de huzzatok a 3,14csába!! Jól mondom lánykáim?!

Na megyek adok vacsit, a kiscsaládomnak.... Még benézek. Apa horgászik, és 11-nél előbb nem várható. :roll: :roll:
wpetra
Pusztavám

Elmarad a holnapi programom, úgyhogy van rá esély, hogy előbb oda érünk. Nálunk apa, nem az idő megszállottja, úgyhogy majd meglátjuk.
Most nem nagyon tudok írni, de puszika mindenkinek!

Arte! Lehet attól görcsölgetni, sőt, van aki vérzik, is egy picit!

kiru84

Jelentem én is készen vagyok: süti a hűtőben, bőrönd bepakolva, Tamás egyfolytában ezt hajtja: "hónap megyünk a bacsija...." Szóval csajok most már minden okés, autót lemostam (bár hamarosan az eső is lemossa), megint elbeszélgettem vele, úgy néz elvisz/hazahoz minket :D
Az idő lehet tényleg pocsék lesz, de azért ez kedvünket nem szegi. Mi már hétkor indulunk, mert lassan megyünk, főleg ha esik az eső. Megyek fürdetni, kellemes estét, aztán reggel irány a Balcsi!!! Puszi Mindenkinek!

ARTE! nagyon drukkolok neked, hogy beágyazódás legyen. Én szurkát éreztem, meg voltam róla győződve, hogy az és tényleg Tamás volt a dologban :wink: Na meg azért is szurkolok, hogy ne tudják megjavítani a gépet és TE is velünk lehess!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Itt gyonyoruen sut a napocska kuldom a Balcsira is nektek. Nagyon vigyazzatok magatokra es a gyerkocokre. Aldott kirandulast nektek! A gyerkocok biztos jol ellesznek egymassal es ugyesen fognak viselkedni. Puszi mindenkinek! Es gondoljatok rank is!

Kép
Kép
a.angyal88

Itt ülök, és esz a méreg, hogy ez a k....kocsi leállt :evil:
Annyira vártam már ezt a napot! Bepakoltunk a kocsiba, elmentünk tankolni, aztán ki a főútra, és egyszer csak minden előjel nélkül leáll. Ott álltunk szfvár egyik legforgalmasabb útjának az egyik kereszteződésében egy álmos, nyűgös gyerekkel :( gondolhatjátok mekkora élmény volt!
Remélem az időjárás ellenére nagyon jól érzitek magatokat! Kérek élménybeszámolókat és egy rakás képet!!!

kiru84

Sziasztok!

Jaj Kiru!
*****csába az a *****kocsi!! :? :? /Na ezt jól kicsillagoztam/
Mért most kellett elromlani a kocsinak! :? :x :x
Sajnálom, hogy nem tudtál ott lenni!

Zsuzsa
Hát Én is egy jó nagy pozitív eredményben bízok!
Holnapi naphoz kítartást!!

Remélem nagyon jó volt a tali! Írtam Zsuzsának sms-t 14: 18 körül remélem még akkor ott voltatok és, hogy átadta amit írtam!!

Puszi!

Kép
grácus

Halika, mindenki!!

Kiru, Grácus, borzasztóan sajnálom hogy nem voltatok ott. Élménybeszámoló is lesz személyesen. Fantasztikusan sikerült, szerintem. Én annyira nem tudtam senkivel sem beszélgetni mert nagyon le voltam kötve a gyerkőcökkel. Egyszerűen imádnivaló volt mindegyik. Mindegyiket megszeretgettem. Borzasztóan fel vagyok töltődve. Elképzelni nem tudjátok milyen fantasztikus élmény volt ez nekem. Már át is méreteztem néhány fotót, dobom fel hogy lássátok ti is.

Első sorban a csapat:
Kép

Alexa (nagyon aranyos, csupa szem, és igazi csajszi)
Kép

Kép

Niki és Amélia, majd Amélia (eleinte kicsit nehezen, de később már nagyon összebarátkoztunk és többször is hozzám bújt, hagyta hogy szeretgessem) Állandóan mosolyog.
Kép

Kép

Botika(nem is tudom hogy fejezzem ki magam: örökmozgó, vidám, játékos, okos, huncut, és egyszerűen imádom) Ő használt ki a legjobban mert állandóan kekeckedett velem. :)
Kép

Kép

Kornélka (nagyon könnyen barátkoztunk össze, nagyon szereti a hugiját és az apukáját, örökmozgó és ahogy én láttam semmi félelem érzet nincs benne, bármire felmászik)
Kép

Kép

Mírácska(nagyon aranyos és ő volt a legnyugodtabb gyermek. Sokat mosolygott és nagyon kedves. Barátságos, nagyon hamar össze haverkodtunk. Az étteremben is egyszer csak azt vettem észre hogy engem néz és mosolyog)
Kép

Kép

Tamás(a csapat nagydumása. Folyamatosan beszélt és annyira jó volt hallgatni. Nagyon sokat mosolyog. Barátságos de anyuci és apuci mellől nehezen mozdul el. Nagyon cukor pofa)
Kép

Kép

Flóra(első pillanattól kezdve nagyon össze haverkodtunk. Állandóan mosolyog, nevet. Nagyon-nagyon barátságos. Egyszerűen imádni való. Nem sokat tudtam őt fotózni mert ha megláttam a közelemben máris rácuppantam :) )
Kép

Nofi és párja (nagyon aranyosak, már alig várom hogy az ők babájukat is széjjel szedjem majd összerakjam. :) )
Kép

Vilcsike(nem sok választja el Botitól, talán csak annyi hogy egyenlőre még kisebb de az hogy lány, az nem kifogás. :) Nagyon eleven csaj, de nem hagyta hogy széjjel szedjem. De, ami késik nem múlik. :P )
Kép

Kép

Petra és Luca a gyerkőcökkel. Ez a kép nagyon toppon van. Nekem nagyon tetszik.
Kép

Nos, mára ennyi voltam. Remélem mindenkinek tetszett a vetítés. :)

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

És néhány videó:

Első: http://www.youtube.com/watch?v=kNiogbfAtTM

Második: http://www.youtube.com/watch?v=0Cugujb4iHQ

Harmadik: http://www.youtube.com/watch?v=8elrunCdtT0

Kicsit béna vagyok, de remélem sikerült felraknom. Pusza.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vasikáé 2010.05.15 18:59-kor.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzsa! Köszönöm a képeket :) Nagyon szépek a gyerekek, és még mindig sír a szívem, hogy nem lehettünk ott. Tiszta ideg voltam egész délután :( Hogy pont most kellett lerobbannia ennek a hülye kocsinak :( Jövő héten ment volna műszakira :roll:
Annyira nagyon szerettem volna menni :cry:
Aztán végülis a szomszédasszonyom átjött a Mátékával, és velük játszottunk. 11 nap van az Ákos és közte, és megkért az anyukája, hogy én legyek a keresztanyja :) Majd küldök képet róluk!
Drágáim, egyesével nem is tudok írni nektek, mert imádnivaló az összes manóka!
Remélem lesz még ilyen találkozó, és mi is ott tudunk majd lenni!
Most azt sem tudom, hogy Tatabányára hogy megyünk így :( Na, de az most részletkérdés. És pont tegnap ment haza az öcsém, és így az ő kocsiját sem tudtuk elkérni :(
Na, rendesen kivagyok, olyan rossz érzés, hogy kimaradtam :(
Annak viszont nagyon örülök, hogy jó éreztétek magatokat!!!
No, megyek, mert csak morogni tudok. Remélem holnapra már nem leszek ilyen!
Puszika mindenkinek!

kiru84

Sziasztok!

Fél hét körül értünk haza. Nagyon jó volt talizni mindenkivel és jól éreztük magunkat! Ami egyből elaludt amint elindultunk és kicsivel több mint 1 órát szunyált! Nagyon fel volt pörögve a sok gyerek után alig lehetett lelőni!
Kérek mindenkit aki fényképezett küldjön nekünk egypár képet!!
Köszönöm nektek!

Na most megyek pihenni mert holnap be kell hoznom a mai elmaradt tanulást!!
Utálom ezt a rossz időt!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszika mindenkinek!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Kiru

Nagyon sajnálom hogy nem tudtatok eljönni, de én is remélem hogy lesz még találkozó és akkor megismerhetjük azokat akik most nem tudtak eljönni! Az a fránya autó..........:(
Puszi

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok Lányok...

Elképesztő rossz utunk volt hazafelé, olyan viharos lett a szél, és szakadt az eső, néha alig láttam az orromig. De szerencsésen hazajutottunk mi is. :-) Nagyon elfáradtunk, de ez kellemes fáradtság. Boldog vagyok, hogy találkozhattam Veletek. Mindannyian fantaszikusak vagytok, és a gyerkőcök tündériek.
Sztem holnap rakok fel képeket, ma már nincs erőm hozzá.
Zsuzsi, klasszak lettek a videók. :-)

Puszika mindenkinek: Nofi

nofertiri

sziasztok lányok!
remélem mindenki épségben hazaért, nofikám akartalak hívni, de megint hoztam a formám és a vonalas számod mentettem el. én 14 év napi vezetés után állíthatom,hogy hazafele egy zabszem sem fért volna sehova. szembeszél, vihar, mindenki rohant, villogtak, pedig azért én is mentem 100-al, 1,5 óra volt az út, boti amihoz hasonlóan elájult. amíg vasi ott volt, nem volt gond, mert nem a pályán mentünk, de fehérvártól hazáig :roll:

a tali óriási volt, egyet sajnálok,hogy vége. úgy fogtok hiányozni, de főleg a kölkök :D mindegyik egy külön személyiség, mindegyiküket másért lehet imádni. nikikém azt hiszem mi fogunk még ülni egy-két szülőin lesütött szemmel, timi, szerintem te is csatlakozol majd hozzánk, de vilcsi azért még iskolás a két kópéhoz képest :D alexa egy kis tündér, mirácska szintén, szóval imádkozzatok mind a ketten, hogy a második gyerkőcötök is ilyen legyen, mert különben ti is megtudjátok mi a magyarok istene :D hát tamásom, egy igazi kis drágaság, lucám te sem panaszkodj! a pasik óriásiak voltak. legközelebb csajos tali? :) gyerekek, pasik otthon, mi meg dumálhatunk :lol:
petrám, sajnálom,hogy olyan korán elmentetek, kornélka egy igazi kis közvetlen laza csávó, te vagy tisztára, belsőleg is. hát flóra, ő egy tünemény, csókos kata a neve, mert egy perc alatt 4 csókot is adott.

vasi, bátran állíthatom,hogy te voltál az origó. a kölkök imádtak, mi is imádunk, szóval mehetsz körbe mindenkihez. nagyon drukkolunk neked, jaj de izgi, most arte és érted kell imádkoznunk.

lányok esküszöm úgy éreztem magam, hogy valaki köztünk babás lesz, ki az? tudni szeretném! én tuti nem, tehát egyel kevesebb.

nofikám, tündérek vagytok, a te sadáddal együtt, nagyon szép kis kölök lesz az tuti, rákapcsolni :lol: köszönjük az egész szervezést, nagy voltál. esetleg a költözésünket nem vezényelnéd le? :D

kirukám, nagyon nagyon sajnáltam,hogy így alakult, pont akkor érkeztünk,mikor hívtad vasit. nincs messze fehérvár, mi ha jó idő van és meghívsz, megyünk :wink: horváth panziót kibéreljük....takarítani és rendet rakni nem kell, majd én megcsinálom, mert norbi szerint fanatikus vagyok ebben. szerintem csak ő rendetlen. :D de boti segít, nagyon ott van a szeren, egy perc alatt tönkre tudja tenni egész napos munkámat.

képeket küldök emailben mindenkinek, de én is kérek mindenkitől! egy kupacban küldöm, válogassátok ki, mert rohanok, még mennyi dolgom van.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Nagy orommel nezegettuk a kepeket es a videokat a ferjemmel. Orulok, hogy minden jol sikerult, es ilyen jol ereztetek magatokat. A gyerkocok tunder pofik voltak, latszott rajtuk, hogy annyira elvezik egymas tarsasagat es figyelik, hogy ki mit csinall, nagyon jopofak voltak. MEg varom a tobbi kepet, ez kicsit bepotol.
Szep napot mindenkinek, es jo pihenest ennyi izgalom utan, aztan remelem lesz meg alkalom, amikor mi is ott lehetunk! Legfeljebb tervezhetne mindneki egy Erdelyi nyaralast:)

Kép
Kép
a.angyal88

próbáltam egyet-kettőt kiválogatni, nekem ezek tetszettek:

Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

lányok, akinek nem ment át szóljon, free és citrommailre persze nem ment át a 71 db kép, adjatok másik email címet és küldöm, akinek tudtam gmailre ment

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!
Hát, képzeljétek, jobb is, hogy nem sikerült eljutnunk hozzátok :( Estére bedurrant a torkom, és egész éjjel fújtam az orromat. Szerdán találkoztam az egyik barátnőmmel, és az ő gyerekei voltak betegek, de nem puszilgattam őket, sőt nem is játszottam velük, nehogy elkapjam. Aztán mégis. Állítólag valami vírus, ami nagyon fertőző. Igyekszem távol tartani magam az Ákostól is, már amennyire lehet. Jó kis meglepit vittem volna mindenkinek :(

kiru84

Csajok! Megvan az első sérülése Ákosnak :roll:
Úgy pofára esett, hogy felszakadt az álla. Nagyon mély vágás lett rajta :( A dédi azt mondta, ragasszam le, de nem akarom, nehogy beleragadjon a sebbe, vagy ilyesmi. Aloe spry-vel fújom neki, fél óránként, remélem hamar meggyógyul! Ti le szoktátok ragasztani?

kiru84

Sziasztok!
Etna, látom formában vagy. Nagyon örülök hogy szerencsésen haza értetek. Nagyon izgultam értetek. Nem semmi volt a busz megállóban állni mert nem volt hová elbújni, mindenhol esett az eső hiszen fújt a szél mint a barom. A lényeg hogy jól vagytok.
Csajok, az hogy mi jól éreztük magunkat egy dolog hiszen mi már nagyon vártuk ezt a talit, de ami nagyon tetszett hogy a gyerekek és az apukák is nagyon jól el voltak. Nagyon hamar össze haverkodtak és tök jól érezték magukat.
Kiru, nagyon sajnálom hogy lebetegedtél. Remélem nem annyira komoly mint amire számítasz.
Etnám, a képek nagyon jók lettek. Nekem az a kedvencem amelyiken Botival kaptatok le és Botikám annyira hozzá illő pofát vág :lol:
Nofi, én is nagyon szépen köszönöm neked amit ezért a taliért tettél. Nagyon ügyesen megszervezted és külön köszönet amiért ezt a klassz helyet találtad. Nagyon jól érezte magát mindenki ahogy láttam. Nagyon jó volt a kaja is. Szóval, te született szervező vagy, az már tuti.
Nagyon remélem mindenki szerencsésen haza ért és aki ma megy haza írjon mert izgulok értük. Nagyon rossz idő van.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!!

Nagyon örültem, hogy láthattalak benneteket!! Nagyon aranyosak vagytok!! ÉS tényleg jó lenne minden évben egy ilyen! ;) Én is nagyon sajnálom, hogy ilyen hamar jönni kellett, de a gyereknek már igen csak van akarata, és elég dinnye tud lenni, ha nem érvényesül. Még szerencse, hogy nem viselkedett úgy ahogyan itthon szokott. Mondtam is a Kornélnak, hogy kifejezetten jó fiú volt, csodálkoztam is... Persze azért az elején hozta a formáját... De alapból nem volt rossz. SZERENCSÉRE!! Biztos meg lett volna rólunk a véleményetek....

Tegnap mi is sikeresen haza értünk, a gyerekeim nekem is hamar beájultak. És hazáig aludt mind a 2, a Flóra még itthon is vissza aludt és aludt 6-ig, akkor is én ébresztettem. Én is kérnék mindenkitől képeket, mert mi egyáltalán nem csináltunk... Az uram a Kornéllal, én pedig a csajokkal voltam elfoglalva :D A beájult gyerekeimről tudok nektek képet küldeni :), mert az autóban már tudtam fotózni :D

Niki!! Nagyon aranyosak vagytok! Ami igazi tünemény!! Azok a szemek!! A tanuláshoz pont jó ez az idő, ilyenkor úgysem lett mást csinálni... (babán kívül, de ahol már van egy ott elég nehéz :roll: ) Nagyon fincsi volt a boci-mobil kérhetném a receptet??

Etnám!! Nagyon jó volt benneteket látni! Botikád igazi csibészke! Ő sem gátlásos, pillanatok alatt megbarátkozott velem, és jó volt vele fogócskázni! Nagyon aranyosak vagytok.

Lucám! A te párod hihetetlen jó fej!! Tamásod is tündéri, bár ahogy gyűltünk úgy egyre inkább visszahúzódott, de legalább volt szerencsém látni, hogy milyen amikor nem olyan gátlásos. Nagyon szépen beszél, és nagyon okos is! Imádni való! Hogy telt az éjszaka? Aludt végül rendesen??

Laar! Míra nagyon helyes azokkal a nagy kék szemeivel! és nagyon érdeklődő is. Remélem, nektek is jól telt az éjszakátok. És Timiékkel jól elbulizgattatok kicsit!

Timi! Nagyon keveset sikerült beszélgetnünk, de legalább láthattunk benneteket! Nagyon aranyos Vilcsid, neki is gyönyörűek a szemecskéi.

Nofikám!! Annyira örültem, hogy végre találkoztunk. A párod és az én drágám, szerencsére jól egymásra találtak, nem is tudom mi lett volna, ha nem... Egy biztos, akkor lehet, hogy még eddig se maradtunk volna. És ezer hálám, hogy rábeszélted, még egy fél órára. Nagyon maradtam volna még. :S De hát ezek a pasik... :roll: Mindig mindent keresztbe húznak nekem!!

Zsuzsám! Téged is nagyon jó volt látni újra!! Nagyon jól nézel ki, de tényleg!! Szerintem, most sikeres lesz a lombikod, mert jól feltöltöttek a gyerekek. És ha van kedved tényleg szívesen látlak (ez mindenkire vonatkozik), nyugodtan jöhetsz babázni! :) Vasinak üzenem, hogy sajnálom, hogy mennie kell dolgozni, láttam rajta, hogy nem sok kedve volt elmenni. Sajnáltam nagyon!!

Kirukám! Sajnálom, hogy az a hüle autó már megint ki..... veletek!! Nagyon sajnáltam, hogy nem sikerült találkoznunk, de talán egyszer végre eljutok hozzátok!! REmélem, azért anyukádhoz eljutsz majd valahogy...

Angyalom! Remélem, hogy legközelebb már veletek is találkozhatunk. Nagyon jó lenne benneteket is látni! Hogy vagy? Már nem sok van vissza és Máté is megszületik. Voltatok vásárolni már neki??

Grácus! Nagyon remélem, hogy végre fény derül valamire! Nagyon jó lenne, ha tudnák miért nem sikerül teherbeesned! Nagyon drukkolok!! ÉS nagyon sajnálom, hogy nem tudtál eljönni!!

Swidi írta, hogy sajnos Alex is beteg lett. Sajnálom, hogy nem jött össze hogy eljöjjenek, de talán majd jövőre!

Arte! Mi újság? Hogy érzed magad?? Voltál tegnap gályázni?? A franc vigye el a gépet, hogy sikerült megjavítani!! Biztos jól ellettünk volna.... Talán majd legközelebb, és drukkolok, hogy ne 2en gyertek!! ;)

Hédi! NAgyon aranyos Alexa, nagyon nyugodt kislány! Neki is szép barna szemecskéi vannak. Remélem, haza felé elaludt ő is kicsit. szegény biztos érzete, hogy nagy nap volt a tegnapi és ezért inkább nem aludt, nehogy lemaradjon valamiről!!

Remélem, nem hagytam ki senkit, de már 3x állok neki írni... most is gyorsan lépnem kell, mert nem tudom merre jár a Flóra.... Még jó, hogy már megy! :roll: Most lesz végém, mint a botnak!!
wpetra
Pusztavám

Nofi és Laar! Köszi szépen a meglepiért!! Biztos örök emlék marad!

Nofi! ÉN ANNYIRA TAHÓ VAGYOK!! BOCSI! Én is nagyon szépen köszönöm a szervezést! NAgyon jól összehoztad! A Lányomnak nagyon bejött Sada, szóval legközelebb már nagyon szemmel kell őket tartanunk! :lol:
wpetra
Pusztavám

Sziasztok Lányok!

MI is hazaértünk szerencsére, bár nagyon gázos útunk volt. A Bakonyban végig kidőlt fák, tűzoltók (vágták a fákat), szakadó eső megállás nélkül, és mellette baromi erős szél :( 10-kor indultunk és 1-re értünk haza, 60-nal jöttünk kb. végig. Pápán megálltunk az Aldiban, persze amiért mentünk, az nem volt... :roll:
Timi, Laar, hogy telt az éjszakátok? ÉN folyamatosan azon imádkoztam, hogy ne legyen jég és ne essen rá semmi az autóra. Amúgy baromi jó szállásunk volt, teljesen újnak tűnt, csak a tetőtérben voltunk és az eső 10-szer erősebben hallatszott, mint mondjuk alul. Sokszor olyan érzésem volt, hogy mindjárt repül a tető a fejünk fölül. :roll: Tamás persze végig szunyált, fél 8-ig egyszer sem kelt.
Most nem írok többet, anyunál vagyunk, gyorsan átfutottam a képeket, videokat, nagyszerűek :) ÉN is felteszem majd az enyémet, de most megyünk NOémizni, mert apa még csak egyszer látta a kórházban. (ugye hétköznap reggeltől-estig meló :( ) Puszi Nektek és remélem kipihentétek már a "fáradalmakat" :) Este jövök!!!!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Etna
Hát szerintem biztos lesz olyan hogy nem szivesen megyek majd szülöire :lol: . Tegnap még elég türhetően viselkedett, de már itthon zsiványkodott :roll:
Csináltam gmailes fiókot: amelia.jusics@gmail.com küld el majd ide légyszives a képeket, jöhet egyben legalább lesz mindenkiről képünk.

Aminak nagyon tetszenek a képek amiket felraktatok, mert annyira nevetett amikor néztük Őket, olyan cukorfalat volt!!

Na megyek mert tanulok ezerrel csak egy kicsit által meg!

Puszika mindenkinek!!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Etnám, én nem kaptam egy fél db képet sem!!!! Kérek szépen. :-)

Később jövök, és rakok fel képeket, meg küldöm őket. :-) Meg írok. :-)

Addig is puszi: Nofi

nofertiri

Helló Csajoooook!!

Itthon vagyunk, hazaértünk szerencsésen!!!
Jó sokat írtatok, nem is tudom végigolvasni, a képek szuperek :lol: :lol:
Most csak bejelentkezem, hogy vagyunk...ma még talán sikerül jönni!

Botikának nagyon nagyon sok boldog névnapot kívánunk!! Remélem meglett neki az ajándék :lol: :lol:

Nofi: köszi a szervezést, nagyon szuper volt minden! Legközelebb jobban vuduzzuk az időjárást! :D Sadával nagyon jó páros vagytok, mindent bele :P... Az ajándék meg örök emlék, no és persze ez a tali mindent felül múlt!!

A gyerek tündérek voltak, élőben még csodálatosabbak, Boti viszi a prímet, örökmozgó minden lében...:):) Tamás édes, ahogy beszélget, Kornél a pecás, érdekli minden. A csajok is tüneményesek, Flórácska a mosolyország, Lexi a kis finomság, bűbáj, Ami a barátságos szerető angyalka!! Míra egy nyugodtabb elbűvölő kiscsaj!!
Az apukák is szimpatikusak voltak, beszédesek és jókedvűek!Nagyon bírtam őket :D :

A szállásunk szuper volt, válogathattunk a szobák közül! A mienk egy erkélyes Balcsira néző "lakosztály" :) volt! Este apáék és Laar söröztek, én boroztam, Vilcsi fél 10ig pörgött még, aztán 10kor kidőltünk mindannyian. Egéyz éjjel hallgattam az esőt, a vihart, apa és Vilcsi olyan jót aludt, 8 előtt keltünk fel. Reggeli, fotózás az esőben, hisz mégis csak a Balatonnál voltunk :D:D, majd szakadó esőben indulás haza.

Hát csajok, elviselnék havonta egy ilyen találkát...a Kiru kedvéért jövőhónapban??? Úgy sajnálom, hogy mégsem tudtatok jönni, Arte kedvéért meg júlisban... aztán megyünk babalátogatóba angyalékhoz...

:lol: :lol: :lol: :lol:

No, ennyi voltam, apát nyaggatom, feltesszük a képeket mi is!!

Hát mégis írtam mindenkiről, mindenkinek :)

Akkor csók a családnak!!!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok!

Haza értünk épségben a Timiékkel, sajnos egyet még sétálni sem tudtunk...este kicsit iszogattunk este kicsit meg dumcsiztunk, sajnos éjjel a rossz idő miatt a párom és a Timi is nagyon keveset aludt, borzasztó nagy vihar volt és vmi nagyon dübörgött...hazafelé reggel ágakkal, meg volt egy nagy fa kidőlve is az úton amit már épp vagdostak össze és takarítottak el szegény ott lakók valószínű.
Majd rakok fel én is képeket.

Nagyon jól éreztük magunkat, gyönyörűek a gyerkőcök, és örülünk, h mindenkivel tudtunk egy kicsit beszélgetni, ismerkedni, reméljük lesz még ilyen alkalom.

pusza

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

nofi, adj gmailes címet , a többire nem megy át!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Botika!!!

Mielőtt lefekszel tárd ki az ablakod,
elküldtem hozzád az én angyalom.
Egy pillanatra kérlek figyelj reá,
mert a nevemben Boldog Névnapot Kíván!

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Először is, hoztam egy rakás képet nektek, feldobálom őket, aztán majd írok is! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

folyt. köv.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

továbbiak:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

Remélem, tetszettek nektek a fotók!!! :D :D

Mi is nagyon szuperül éreztük magunkat, Nofikám mégegyszer szeretnénk nagyon-nagyon megköszönni neked a szervezést! Egy csupaszív, lelkes csajszi vagy, aki nagyon profin összehozta nekünk az egészet!
Olyan szimpatikus és aranyos volt mindenki meg közvetlen, a gyerekek pedig tündériek!
Zsuzsám, te tényleg nagyon pörögtél, de olyan jó volt nézni, Petrának igaza van, annyi pozitzív energiát kaptál ezektől a babáktól, hogy tuti sikerülni fog neked is a pocaklakó!
Amélia egy kis tündér volt, bátor, jött-ment, feltalálta egyből magát, Boti egy nagyon jóképű, belevaló kiscsávó, Míra édes, barátságos, maga a megtestesült nyugalom, Vilcsi kis huncut, közvetlen, Flóra a vagány, mosolygós vidámság, akin látszik, hogy a nagytesó már megedzette, Kornélka is barátságos volt, többször is dumáltam vele és még puszit is adott, Tamás a nagydumás kis kópé, remélem, nem hagytam ki senkit!
A jó időt sajnos nem sikerült megwoodooznunk, de azért így is elvoltak jól a gyerkőcök, igaz, Tamást kivéve egyik sem nagyon akart aludni. :D
Alexán nagyon meglepődtem, mert itthon ő 2x is alszik 1 nap, de. 3/4 11-1/4 1-ig és du. 4-1/4 6-ig, ehhez képest egész nap mindössze fél órát (!!!!) aludt a babakocsiban. Ő odafele sem aludt a kocsiban és képzeljétek visszafele sem (!!!!), pedig több, mint másfél órás utunk volt oda és vissza is és ő végig ébren volt és dumált, alig akartam elhinni!!!! Este viszont kidőlt és ma reggel csak 3/4 9-kor ébredt reggel. Szerintem a mai napon pótolta be a tegnapi nem alvást, mert ma de. és du. is jóval nagyobbat aludt, mint szokott.
Nofikám, mégegyszer köszi mindent, ahogy beszéltük is, jöhet a következő tali, mi nagyon szívesen mennénk!!!! Kaja is szuper volt!
Kiru, nagyon-nagyon sajnálom, hogy a lerobbant kocsi miatt végülis nem tudtatok eljönni :cry: :cry: remélem, legközelebb találkozhatunk majd! A képek nagyon jók, amiket küldtél, Ákosod egyszerűen gyönyörű!!!! leendő kerifiad is nagyon aranyos!
Grácus, Arte, Angyalom és Suzi, valamint Swidi, remélem, a köv. talin ti is ott lesztek majd!
Etna, köszi szépen a képeket, nagyon jók lettek, le is mentettem őket! Botinak nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!! Alexa milyen jól elvolt veled, imádott téged! Látszik rajtad, hogy mennyire értesz a gyerekek nyelvén, nagyon jól bánsz velük!

Most megyek lányok, pussz nektek!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok Lányok...

Na, talán most már tudok írogatni kicsit én is. :-)

Kiru, sajnálom, hogy közbeszólt az a fránya Murphy, és még beteg is lettél, sőt, még Ákosod is megsérült. Jobbulást Nektek, és a következő találkozóra majd "B" tervet is kitalálunk, hogy mindenképp ott legyetek. Nekem az a véleményem, hogy ha váladékozik a sebe Ákosnak, inkább ne ragaszd le, csak a fertőtlenítés a fontos. Remélem nem mondtam nagy butaságot.

Etnám, Botinak sok boldog Névnapot kívánok. :-) Küldtem neked mailt, képekkel. :-) Nekem nincs gmail-em, de sztem a hotmail tud nagy levelet fogadni. :-) Ha mégsem, majd kitalálunk valamit. ;-) Mi is lassan jöttünk hazafelé, őrület, mennyi állat volt, száguldoztak, én azon csodálkoztam, láttak -e valamit az útból. Néha olyan viharos erejű volt a szél, azt hittem, felkapja a kocsi hátulját. Örültem,amikor itthon végre leraktuk. :-)

Timi, Ari, Zita, örülök, hogy Ti is szerencsésen hazajutottatok. Gondoltam rátok.
Zita, Tamás isteni kissrác, nagyon nagydumás. :-)

Milyen az élet, az évszázad áradása van az országban, márciusi, szokatlan, szélséséges időjárás tombol, a tv-ben a borzalmas helyzeteket látni, nekem mégis a tegnapi volt életem egyik legszebb napja. El nem tudom mondani, mennyire boldog vagyok, hogy láttalak Titeket, a sok apróságot, és azt az örömöt mindenki - tényleg mindenki - arcán. :-) Amin nagyon meglepődtem, hogy a fiúk kérdezték tőlem, szervezünk-e még hasonló összeruccanást, mert ők benne lennének. Először azt hittem, hülyéskednek, de nem, komoly volt. Néha úgy éreztem magam, mintha a magnómban elakadt volna a szalag, mert csak azt tudtam hajtogatni, hogy milyen édesek, tündériek, ennivalóan aranyosak a kicsik. Jó volt látni, hogy milyen harmóniában voltak együtt, hogy játszottak, és barátkoztak egymással és velünk. Mindegyikük csodálatos kis emberke. Élmény volt. Még, még, még....

Petrám, egyáltalán nem vagy tahó (ilyet ne is mondj), és igazad van, Sada is hasonlóképp nyilatkozott a lányodról, tehát ezentúl oda kell rájuk figyelni. :-) Még van kb. 17 nyugodt évünk. :lol: Kérhetném a sörkifli receptet?

Zsuzsám, Te egy fantasztikus nő vagy.Imádtalak, a kacagásodat, életvidámságodat, ahogy a picikkel játszottál. Ahogy előttem Petra írta, az apróságok annyi energiával töltöttek fel téged, hogy biztos sikerülnie kell a lombiknak.

Hédi, Alexa tüneményes kislány. :-) Megható volt látni, hogy a párod milyen szeretettel vigyázza őt. Az apai szeretet minden mozdulatában benne volt.

Niki, Amélia minden várakozásomat felülmúlta, eleven, és egyszerűen fantasztikus kislány. Néha olyan vicces arckifejezése volt, hogy önkéntelenül mosolyra húzodott a szám. Kérhetem a boci-mobil receptjét? Isteni volt.

Na jó, asszem elég hosszúra nyúltam, most befejezem, jönnek a képek. Egy része legalábbis. Bocsika, de keretbe raktam őket, ez már csak az én dilim. :-)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Nofi :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nofertiri 2010.05.16 21:26-kor.

nofertiri

Sziasztok Lányok!

Nagyon jók a képek!! :) Gyors le is mentettem őket!! Hátha véletlenül nem érkezne meg valamelyik!!

Nofi! Persze, hogy megkapod a kifli receptet, majd holnap leírom. Ha Sadának is bejött a Flóra tényleg jó lesz őket szemmel tartani a későbbiekben!! ;) Remélem, nálatok is hatással lesz a sok babával való találkozás a következő hónapban!! ;) szerintem nagyon jó szülők lesztek!!

Hédi! Látod, mondtam én, hogy nem akart semmiről sem lemaradni Alexa!! Gondolom, az idő is rátett a mai alvókájára, na meg persze a fáradság is közrejátszott. A kép amin Alexa és Flóra játszanak nagyon jól sikerült!!

Felteszem nektek a képeket, hogy lássátok mennyire kifáradtak a gyerekeim ebben a buliban!! :D Olyan édesen aludtak hazáig......

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Jó éjt drágáim!!
wpetra
Pusztavám

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

GYonyoruek a gyerkocook, reggelig tudnam nezni a kepeket!
Timi, nagyon jo a sorrend. Jottonk hozzank mind babalatogatoba. VAn egy klassz kis panzio alattunk a tonal. Sot nehanyan itthon is elferunk. En nagyon orulnek nektek! Amugy Vilcsi is egy angyal, olyan szep szemei vannak, honnan szerezte oket?

ETnam, Mond meg az en kis csibeszemnek, hogy kivanjuk, hogy Isten eltesse nagyon sokaig, boldog nevnapot kivanunk neki!

Petram, tunderek a gyerkocok, ahogy egyutt ugy alszanak, annyira hasonlitanak egymasra, hogy nem tagadhatjak meg egymast. Nagyon cukik. SZerdan leszunk 33hetesek. MOst szeretnenk baba butort venni, mert esely sincs ra h Eszter odaadja az o agyat. Azt mondja h egyutt alszik majd Mateval gondolhatod. Ruhacskat semmit nem veszek, mert millio van Esztertol. Nemis tudom, h hordott az en csemetem ennyi ruhat egyszerre. Meg cumikat kell vennem, pelust szoval ilyen aprosagokat, de azt is elintezem a heten aztan csinallom a kis batyunkat, mert ugye nem lehet nallunk tudni. De bizom benne, hogy az altalad is mondott 35hetig huzzuk legalabb.

Daniella, Alexa igazan kiscsajos, egyre inkabb nekemis Esztert juttatja eszembe. Biztos jol osszebaratkoznanak. Nekunk csak fiuk vannak a kozelbe, es ha meglat egy kislanyt ugy orul. tegnap a templomban is vitt kezenfogva egy pici lanyt aki alig tudott meg jarni, es annyira vigyazott ra. Remelem lesz alkalmuk egyutt jatszani.

Laar, Miracskan tenyleg latszik hogy nyugodt baba. De azert szemleli a dolgokat gyujti az infokat es figyeli mi tortenik, azokkal a gyonyoru nagy szemekkel.

Zsuzsam elarult Boti, te lecsokiztal minden babat ezert voltak ugy oda erted:) CSak vicceltem, latszik hogy anyuka vagy, es tudod mivel lehet lekenyerezni oket. EN kepzeletben mar latlak egy kisangyallal a karodban.

NOfi, nagyon gratulallok a szervezeshez. Neked koszonhetoen mindenki jol erezte magat en pedig feltoltodtem a csodas fotokkal, elmenyekkel.

Niki, Amelia igazi angyal. DE vigyazzni kell mert ahogy lattam igen sokat volt Boti kozelben itt alakul valami baba-szerelem.

Jajj Istenem remelem nem maradt ki senki. Millio csok nektek. Megyek mig fel nem kell a hercegnom, csinallnek tepertos pogit, de ugy faj a hasam mintha megakarna jonni, remelem nincs gaz.

Kép
Kép
a.angyal88

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: