Sziasztok!
Baccus, ez az idő!!!
A kicsi kertrészünkön már van egy kisház, egy fél homokozó, a szomszédoktól fújta ide a szél.
De legalább elmaradt az áramszünet, gondolom, nem volt kedvük ekkora szélben felmászni a villanyoszlopra...
Nikuc, azta, de kemény lehetett...
Még jó, hogy fizet a biztosító.
Any, nem lehet, hogy az antibiotikumtól fáj Zsófi pocakja? Bár látom, kapja a Normaflore-t, de attól még lehet, hogy megterheli a kis gyomrát. Mi is uncsizunk idebent, elővettem pár új játékot, azokkal jól elvoltunk egy ideig, meg néztük az Alma koncertet.
Winchi, én úgy tennék ilyen jó kis függönyt, de a Csajok szobája tetőtérben van.
Tünci, annyira szép Bátor baba!!!
És én is nagyon örültem, hogy végre Anyukás képet is tettél. Szerintem sem vékony egyáltalán, nagyon kis egészséges kinézete van.
Sajnálom, hogy ennyire küzd a bukással, mikor is kell visszamennetek kontrollra?
Nekünk volt zenélő forgónk, bébitornázó Lilinek, Natinak meg játszószőnyeg. Talán utóbbiakat jobban kihasználtuk, többet voltak a lányok a nappaliban, mint a kiságyukban.
Szösz, tök szupi, hogy megvan a lakás!
Akkor ezért tűntél el mostanában. Szurkolok én is a hitelbírálathoz.
Mi tervezzük a Csupamókát szerdán.
Betti, jó kis alvókája van Atinak! csak így tovább!
Lara, jó kis helyre mentek, megnézegettem én is. Jó áron is van. Mi idén azért maradunk Egernél.
Nati nálunk imádja a gyógyszereket, a lándzsás útifű a kedvence, a múltkor kiborult, hogy ő nem kaphat, amikor Lili köhögött.
De az orrsprayhez is dugja oda a kis nóziját. Bezzeg Lilivel mennyit küzdöttem ezekkel.
Zsófiknak boldog névnapot utólag is!!!!
Hétvégén voltunk szülinapi buliban az unokatesóméknál. Nati negyed órán belül szerzett is harci sérülést: unokatesóm 2 éves kisfia megharapta.
Valmi játékkal szeretett volna Nati is játszani, ő meg nem adta, inkább harapott. Szegénykém, úgy sírt, először nem is láttam semmit rajta, mert a hosszú ujjú alatt volt a harapásnyom az alkarján. Frankón vérzett, másnapra be is kékült kicsit.
Azóta szerencsére nem fájlalta, sőt, tegnap óta büszkén mondogatja, hogy bibi. Kissé agresszív a kisfiú, Lilit is majdnem feldöntötte székestül, mert nem akart odaadni neki valamit. Amúgy jó volt a buli, Lili jól elvolt a másodunokatesóval (talán emlékeztek, tavaly írtam róla, Neki volt daganata, most már jól van, a haja is szépen visszanőtt, az ő 6. szülinapját ünnepeltük.)
Megyek, így, hogy nincs áramszünet, nincs alibim, hogy miért nem vasalok.
Katinka